Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- kurty
#1276 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
@alSaik... izvini drug, ali samo da ti kazem, da sam uvjeren i haman 100% siguran da je najsigurnije gostovanje u Sarajevu... Bilo to na Grbavici, ili na Kosevu...
A Lesinara mi nij ni trunku zao... Znaju ganjati igrace u BL, udrat ih, i svasta nesta...
Na snimku se vidi, da je valjda glavni iz osiguranja prisao onom od Lesinara koji je bio ispred transova i rekao da spuste trans, (bar tako igleda)..Ovaj mangupski se okrece i pokazuje da se kao susti trans, a ovi ga ne hebu ni zivu silu, i on kao obezbjedjenju govori da ovi kao nece... Ovaj ide prema transu..i tu je glupost uradjena sto je clip isjecen... ono udaranje zastitara je debilizam... Mozda u nekoj situaciji nije, ali zaletili se fol svi na redare, a onda bjezanija od specijalaca... Nidje veze
A Lesinara mi nij ni trunku zao... Znaju ganjati igrace u BL, udrat ih, i svasta nesta...
Na snimku se vidi, da je valjda glavni iz osiguranja prisao onom od Lesinara koji je bio ispred transova i rekao da spuste trans, (bar tako igleda)..Ovaj mangupski se okrece i pokazuje da se kao susti trans, a ovi ga ne hebu ni zivu silu, i on kao obezbjedjenju govori da ovi kao nece... Ovaj ide prema transu..i tu je glupost uradjena sto je clip isjecen... ono udaranje zastitara je debilizam... Mozda u nekoj situaciji nije, ali zaletili se fol svi na redare, a onda bjezanija od specijalaca... Nidje veze
-
elSaik
#1277 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ja samo želim reći da se pretjeruje sa izmišljanjem kojekakvih teorija i spominjanja Srebrenice. Isto tako frka je nastala zbog fucking parole. Kao, koriste vulgarne riječi, ma daj molim te...
-
klixober
#1278 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Argentum=srebro
Argentinci-Srebrenicani...
- Obuca9
#1279 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Čisto sumnjam da to dvoje ima veze. Zna se vrlo dobro na šta se odnosilo to "Argentinci", ne miješajte politiku u ovo svega vam.
Zar vi stvarno vjerujete da je jedan drot u stanju povezati Argentinu sa Srebrenicom i kao zbog toga tražiti da se skine parola? Ne budalite.
Zar vi stvarno vjerujete da je jedan drot u stanju povezati Argentinu sa Srebrenicom i kao zbog toga tražiti da se skine parola? Ne budalite.
-
elSaik
#1280 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ne možeš ti Bošnji objasniti. Što jednostavno kad može političko-vjersko-komplikovano.
- dobar_ti?
#1281 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
komeba wrote:Argentum=srebro
Ocigledno si prespavao posljednje dvije-tri sedmice kada su komsije u punom zanosu atmosferu sa njihovih utakmica uporedjivali sa onom sa argentinskih stadiona, popraceno uz parole ''Argentina u Sarajevu''. Cak se i zastava Argentine pravila u bordo boji.
De se bar informisite malo prije nego sto donosite ovakve nebulozne zakljucke.
- veljaca
#1282 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ne generaliziraj ..... I sta ti znaci Bosnjo - Bosanac ili Bosnjak ?elSaik wrote:Ne možeš ti Bošnji objasniti. Što jednostavno kad može političko-vjersko-komplikovano.
Sve ti je @elSaik - politika .... samo to neki ne vide ....
-
elSaik
#1283 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Bošnjo je Bošnjo, tipični žitelj Bosne (i Hercegovine).
- lerdi
#1284 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
A neki je vide i gdje je ima i gdje je nemaveljaca wrote:Ne generaliziraj ..... I sta ti znaci Bosnjo - Bosanac ili Bosnjak ?elSaik wrote:Ne možeš ti Bošnji objasniti. Što jednostavno kad može političko-vjersko-komplikovano.
Sve ti je @elSaik - politika .... samo to neki ne vide ....
- Obuca9
#1285 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
A njih je najbolje opisao elSaik. To su oni što im je Dodik kriv i kad im se žena kurva.
- armin071
#1286 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ono sinoc je bilo tipicno za "jake momke" koji svoju "snagu" moraju negdje da ispolje.... Znaci debilizam-BILDERizam. A da bi nam odmah svima dokazali da i kad mislimo da od onakvog debilizma nema dalje javi se i ovaj hajde da kazemo po(cetnik) sa izjavom koja u najmanju ruku poziva na linc navijaca Sarajeva u sljedecem medjusobnom susretu ova dva tima:Šipovac:
Promijenit ćemo odnos prema navijačima Sarajeva
Pored problema sa navijačima, Šipovac je izrazio nezadovoljstvo i suđenjem, posebno odlukama pomoćnika Zikrije Pašalića koji je signalizirao jedanaesterac za Bordo tim
Dvojica povrijeđenih navijača Borca i petorica koje je legitimisala policija nisu sa ostalim simpatizerima banjalučkog premijerligaša napustili Koševo. Njih sedmorica u Banjaluku su otputovali u autobusu u kojem su igrači i stručni štab Borca.
“Sedmorica naših navijača su sa nama u autobusu. Dvojica su lakše povrijeđeni, a petorica su zadržani radi ispitivanja“, potvrdio je Radmilo Šipovac, direktor Borca za SCsport.ba.
Prema riječima Borčevog direktora incident je izbio zbog transparenta koji su popularni „Lešinari“ imali namjeru postaviti na južnu tribinu.
“Na transparentu je pisalo „Mi smo Argentina“, ali im zaštitari nisu dozvolili da postave taj transparent. Uslijedilo je naguravanje i nedugo nakon toga naši navijači su uz pratnju policije udaljeni sa tribina. To nije korektno. Platili su da gledaju utakmicu, a oni su istjerani nakon pola sata. Navijače Sarajeva prošle sezone ugostili smo na najbolji mogući način. Nismo im naplatili ulaz, dozvolili smo im unošenje transparenata i navijačkih rekvizita, što nije bio slučaj večeras. Nažalost, moram reći da će Borac nakon ovoga promijeniti odnos prema navijačima Sarajeva“, tvrdi Šipovac.
Pored problema sa navijačima, Šipovac je izrazio nezadovoljstvo i suđenjem, posebno odlukama Zikrije Pašalića, drugog pomoćnika, koji je signalizirao jedanaesterac za Bordo tim.
“Razočarani smo Pašalićevim odlukama. Sreća pa je utakmicu prenosila državna televizija. Šta bi nam tek radio da nije bilo TV prenosa? BHT 1 nas je spasio“, ističe Šipovac.
Kako neslužbeno saznajemo povrijeđen je i jedan od zaštitara koji su osiguravali večerašnji derbi na Koševu.
Znaci po ovom boldiranom prvo bi se dalo zakljuciti da smo mi svi slijepi jer ocito da je transparent bio malo duzi, a ovo drugo ne znam osim penala (koji nije postojao) a koji se zaista u prvi mah ucinilo kao da je ruka ja ne znam cega je to BHT1 sinoc spasavala Borac.?! I onda se cudimo sto se na terenima dogadjaju belaji, jer ovo bi u neku ruku bilo normalno da izjavi vodja navijaca, ali direktor kluba ni u kom slucaju.
A za ovu "vezu" Agentine i Srebrenice mislim da ce se i samo kreatori iznenaditi kad cuju.
Pored problema sa navijačima, Šipovac je izrazio nezadovoljstvo i suđenjem, posebno odlukama pomoćnika Zikrije Pašalića koji je signalizirao jedanaesterac za Bordo tim
Dvojica povrijeđenih navijača Borca i petorica koje je legitimisala policija nisu sa ostalim simpatizerima banjalučkog premijerligaša napustili Koševo. Njih sedmorica u Banjaluku su otputovali u autobusu u kojem su igrači i stručni štab Borca.
“Sedmorica naših navijača su sa nama u autobusu. Dvojica su lakše povrijeđeni, a petorica su zadržani radi ispitivanja“, potvrdio je Radmilo Šipovac, direktor Borca za SCsport.ba.
Prema riječima Borčevog direktora incident je izbio zbog transparenta koji su popularni „Lešinari“ imali namjeru postaviti na južnu tribinu.
“Na transparentu je pisalo „Mi smo Argentina“, ali im zaštitari nisu dozvolili da postave taj transparent. Uslijedilo je naguravanje i nedugo nakon toga naši navijači su uz pratnju policije udaljeni sa tribina. To nije korektno. Platili su da gledaju utakmicu, a oni su istjerani nakon pola sata. Navijače Sarajeva prošle sezone ugostili smo na najbolji mogući način. Nismo im naplatili ulaz, dozvolili smo im unošenje transparenata i navijačkih rekvizita, što nije bio slučaj večeras. Nažalost, moram reći da će Borac nakon ovoga promijeniti odnos prema navijačima Sarajeva“, tvrdi Šipovac.
Pored problema sa navijačima, Šipovac je izrazio nezadovoljstvo i suđenjem, posebno odlukama Zikrije Pašalića, drugog pomoćnika, koji je signalizirao jedanaesterac za Bordo tim.
“Razočarani smo Pašalićevim odlukama. Sreća pa je utakmicu prenosila državna televizija. Šta bi nam tek radio da nije bilo TV prenosa? BHT 1 nas je spasio“, ističe Šipovac.
Kako neslužbeno saznajemo povrijeđen je i jedan od zaštitara koji su osiguravali večerašnji derbi na Koševu.
Znaci po ovom boldiranom prvo bi se dalo zakljuciti da smo mi svi slijepi jer ocito da je transparent bio malo duzi, a ovo drugo ne znam osim penala (koji nije postojao) a koji se zaista u prvi mah ucinilo kao da je ruka ja ne znam cega je to BHT1 sinoc spasavala Borac.?! I onda se cudimo sto se na terenima dogadjaju belaji, jer ovo bi u neku ruku bilo normalno da izjavi vodja navijaca, ali direktor kluba ni u kom slucaju.
A za ovu "vezu" Agentine i Srebrenice mislim da ce se i samo kreatori iznenaditi kad cuju.
- svakako_lud
#1287 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Kretenska akcija obezbjeđenja, jedna sasvim "normalna" parola u navijačkim okvirima bez ikakve nacionalističke poruke nije smjela da bude razlog za "naređenje da se ista skloni" a onda i isprovocira napad leševa koji se na sourcu jasno vidi kako je tekao i kako je završio...
Nekim ljudima je sve politika, i nažalost izgleda da je dosta takvih čim nas gamad vodi već 20 godina....
Nekim ljudima je sve politika, i nažalost izgleda da je dosta takvih čim nas gamad vodi već 20 godina....
- svakako_lud
#1288 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ovom glupanu su bar trebali fino reći šta su napisali a ne da valja gluposti....armin071 wrote:Ono sinoc je bilo tipicno za "jake momke" koji svoju "snagu" moraju negdje da ispolje.... Znaci debilizam-BILDERizam. A da bi nam odmah svima dokazali da i kad mislimo da od onakvog debilizma nema dalje javi se i ovaj hajde da kazemo po(cetnik) sa izjavom koja u najmanju ruku poziva na linc navijaca Sarajeva u sljedecem medjusobnom susretu ova dva tima:Šipovac:
-
aut
#1289 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Krivica je samo na zaštitarima odnosno onom šefu njihovom, šta li je već! Reakcija Lešinara je bila očekivana.
- kurty
#1290 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
"mi smo Argentina"
ovaj jos gori... Radmilo Šipovac

ovaj jos gori... Radmilo Šipovac
-
sasa_t
#1291 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma zalosno je kako ljudi sve okrecu na politiku. Parola klasicna navijacka. Reakcija zastitara klasicna seljacka. Reakcija navijaca ocekivana. Zato ako je neko trebao da ide po transparent to je policija.
Na srecu sve se zavrsilo sa nekoliko razbijenih glava i to je to.
BTW. Na source.ba se ne vidi jer je isjeceno, ali na direktnom prijenosu se vidjelo kako jedan zastitar kad se sve smirilo udara navijaca pored policije. Sa ili bez razloga ali on to ne smije.
Isto tako vidi se navijac kojeg je policajac sa ledja opalio pendrekom u potiljak! I poslije toga da li je zastitar ili policajac nekoliko puta ga udara sakom ili dlanom u lice dok ovaj sjedi i cuva se za glavu. Herojski nema sta. Pogotovo od zastitara. Prvo bjeze ko p++++ a onda kad dodje murija sve jaci od jaceg.
Dakle sve u svemu jedna dobra utakmica je propala zbog maloumnosti redara! I sad se vuku repovi!
BTW. Na source.ba se ne vidi jer je isjeceno, ali na direktnom prijenosu se vidjelo kako jedan zastitar kad se sve smirilo udara navijaca pored policije. Sa ili bez razloga ali on to ne smije.
Isto tako vidi se navijac kojeg je policajac sa ledja opalio pendrekom u potiljak! I poslije toga da li je zastitar ili policajac nekoliko puta ga udara sakom ili dlanom u lice dok ovaj sjedi i cuva se za glavu. Herojski nema sta. Pogotovo od zastitara. Prvo bjeze ko p++++ a onda kad dodje murija sve jaci od jaceg.
Dakle sve u svemu jedna dobra utakmica je propala zbog maloumnosti redara! I sad se vuku repovi!
- Ajatolah_
#1292 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Sarajevski redari su, podrazumijeva se, svi redom svojevremeno razvaljivali Hemiju/Latinski i bez ikakvih problema odmah kad su vidjeli transparent povezali Argentinu, argentum, srebro i Srebrenicu te tako spriječili još jedan izljev nacionalizma.

- kurty
#1293 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Isto i Lesinari... Zaletili se na 10tak jadnih redara, onog jednog gurnuse sa stepenica, umal ogradu nije probio kad je spucao u nju...sasa_t wrote:Ma zalosno je kako ljudi sve okrecu na politiku. Parola klasicna navijacka. Reakcija zastitara klasicna seljacka. Reakcija navijaca ocekivana. Zato ako je neko trebao da ide po transparent to je policija.
BTW. Na --- NO LINKS --- se ne vidi jer je isjeceno, ali na direktnom prijenosu se vidjelo kako jedan zastitar kad se sve smirilo udara navijaca pored policije. Sa ili bez razloga ali on to ne smije.
i onda bjezanija kad su specijalci uletili...
- JThomas
#1294 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
pa vidio sam i ja parolu "argentinci naduvajte ga" ili kako već, al' neko baci bombu da je pisalo nešto drugo, ja pomislio da je bila još jedna...
-
upaljac83
#1295 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ma, ovi sto likuju, nisu ni svjesni da su ti isti redari, nama(Hz) napravili medvjedju uslugu za slijedece gostovanje u BLJThomas wrote:pa vidio sam i ja parolu "argentinci naduvajte ga" ili kako već, al' neko baci bombu da je pisalo nešto drugo, ja pomislio da je bila još jedna...
- armin071
#1296 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011

Evo kako to moze i bez psovanja a da bude smijesno i interesantno
-
Dialer
#1297 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti ovdje ljudi pishu. Pocnite pisat filmove,makar ce te imat hljeba od toga.
-
elSaik
#1298 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
Evo je, realna tabela PLBiH:
1 Borac 4
- - - - - - - - - - - - -
2 Zvijezda 3
3 Željezničar 3
4 Travnik 3
5 Olimpik 3
6 Velež 1
7 Sarajevo 0
8 Široki Brijeg 0
9 Rudar -1
10 Leotar -1
11 Zrinjski -2
12 Sloboda -2
13 Slavija -3
14 Budućnost -3
15 Čelik -4
16 Drina -8
sistem bodovanja: zbir izgubljenih bodova kući i osvojenih u gostima.
1 Borac 4
2 Zvijezda 3
3 Željezničar 3
4 Travnik 3
5 Olimpik 3
6 Velež 1
7 Sarajevo 0
8 Široki Brijeg 0
9 Rudar -1
10 Leotar -1
11 Zrinjski -2
12 Sloboda -2
13 Slavija -3
14 Budućnost -3
15 Čelik -4
16 Drina -8
sistem bodovanja: zbir izgubljenih bodova kući i osvojenih u gostima.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1299 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
elSaik wrote:Evo je, realna tabela PLBiH:
- cappy_tempo
#1300 Re: Premijer liga BiH, sezona 2010/2011
inace ti je matematika jaca strana pa Sarajevo sa 12 bodova ima 0 kad se sve sabere i oduzme?
aj kad ste tako realni ti ili neko vas da mi objasni zasto ste karine obicne u odnosu na proslu sezonu? ne provociram i neam zelju slusat vasa glupa prepucavanja nego me samo zanima jer ste prosle godine govorili kako vi ne kupujete i kako ste mocni,a sad vam 95% tima isto i ne mozete meda.odma da se zna prica o Sarajevu me ne zanima nego me samo zanima sto ste sad losi,a prvaci a jos vam sve isto ostalo.to ne mozete bez bucana kojem je domet trcat 50m i gurnut loptu?
aj kad ste tako realni ti ili neko vas da mi objasni zasto ste karine obicne u odnosu na proslu sezonu? ne provociram i neam zelju slusat vasa glupa prepucavanja nego me samo zanima jer ste prosle godine govorili kako vi ne kupujete i kako ste mocni,a sad vam 95% tima isto i ne mozete meda.odma da se zna prica o Sarajevu me ne zanima nego me samo zanima sto ste sad losi,a prvaci a jos vam sve isto ostalo.to ne mozete bez bucana kojem je domet trcat 50m i gurnut loptu?