Marokanski iscjelitelj u Bosni
Moderator: anex
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1276 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
27. Oct. 2010. 14:50 Banned user for reason “Zabranjena rasprava sa moderatorom o moderiranju foruma!!!”
» LalicaSa
» LalicaSa
- dinoxy
#1277 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ja podržavam LalicuSa, bila je provocirana...
- ladyblue18
#1278 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Od sada svaki komentar koji se ne bude odnosio na temu, a u njemu se bude komentarisala moderacija, administracija i forum, ce biti izbrisan a forumas banovan na najmanje 14 dana.
-
amperba
#1279 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
pardon,evo moram da se umijesam,lalica jeste provocirana ali to nije izlaz da uzvraca istom mjerom.svaka rijec se moze preformulistai pa neka svako sebi konta.ne mora ici tako direktno.
i evo sta jos ZOI pocinje da radi,karte se moraju vracati cjele,ne pocjepane ovih zadnjih par dana!
bas me zanima koliko puta ce prodati jednu kartu?
em time kriju i pdv i sigurno da po ulaznicama obmanjuju i za ostalih 40% za hum. svrhe.
sramota
i evo sta jos ZOI pocinje da radi,karte se moraju vracati cjele,ne pocjepane ovih zadnjih par dana!
bas me zanima koliko puta ce prodati jednu kartu?
em time kriju i pdv i sigurno da po ulaznicama obmanjuju i za ostalih 40% za hum. svrhe.
sramota
- dinoxy
#1280 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
izvini molim te mogu li te pitati nesto bez ironije bilo kakve, jel to ljudi ne mogu iznijeti svoje misljenje...jel to demokratija...ne kontam stvarno sto bi me neko banovao ako se ja slazem ili ne slazem s moderatorom...sve je ovo u vezi sa temom...ispada cim u postu nema imena Torabija to je van teme...ladyblue18 wrote:Od sada svaki komentar koji se ne bude odnosio na temu, a u njemu se bude komentarisala moderacija, administracija i forum, ce biti izbrisan a forumas banovan na najmanje 14 dana.
- karanana
#1281 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ne razumijem, kome moram vratiti kartu i kada?
-
thepatriot
#1282 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
I, zna li se kolika cifra na kraju ide velikom magu koji s džinima radi?
Hoće li bar PDV platit?
Hoće li bar PDV platit?
-
amperba
#1283 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
do sada se radilo tako da kupis kartu,te je na ulazu casnici zetre lijepo popolove.karanana wrote:ne razumijem, kome moram vratiti kartu i kada?
s tim da sada ide tako da kartu ubacujes u vrecu ili onaj neki stakleni bubanj koji stoji na stolovima,malo prije nego dodjes na red kod Mekkija.
- stochar
#1284 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
meni je jasno kad su u srednjem vijeku sirene glasine 'ustaju iz kolica', ali danas, nidje veze.
gdje su ti sto su ustali iz kolica??? dajte bar dva imena, a ne samo 'ustaju iz kolica'. kako se zove i odakle je ta zena kojoj su gleri poispadali iz glave? dajte ljudi sta lupetate! ne mogu vjerovati sta citam! jos kaze ova nekoliko postova kasnije, nisu odgovorili Torabiju zasto mu doktori dolaze.
nije ni on odgovorio na pitanje zasto ne ode u bolnicu da izlijeci ljude? zato sto gore ne moze podmetnuti svoje glumce!
kazes prestala kicma (lalica ili kako). koja ti je dijagnoza, i imas li papire prije i poslije tretmana? javi se za mjesec-dva da te pitamo boli li te ponovo!
ima li iko sa papirima koji dokazuju izlijecenje? nema! ali ima onaj momak (stavio je neko ime i prezime), kojem se stanje pogorsalo. na kraju, sto ce onom menadzeru naocale kadmu je Torabi haver, sto ga ne izlijeci?!?!?!
kako je narod naivan boze sacivaj! i, opet da ponovim: svaka cast njemu kad je dao nesto para, ali, dao pare za lijecenje djece. pa sto on ne ode u udruzenje i sve ih izlijeci, i time odmah ukine udruzenje? i, uplatio 10 i 15 hiljada, a samo za 10 dana 40 posto od 35.000 prodatih karagta dnevno je 140 hiljada!!!!!!!!!!!
koji vam je vise k. ljudi dragi, ima li iko mozga?!?!?!?!?!?!?!
gdje su ti sto su ustali iz kolica??? dajte bar dva imena, a ne samo 'ustaju iz kolica'. kako se zove i odakle je ta zena kojoj su gleri poispadali iz glave? dajte ljudi sta lupetate! ne mogu vjerovati sta citam! jos kaze ova nekoliko postova kasnije, nisu odgovorili Torabiju zasto mu doktori dolaze.
nije ni on odgovorio na pitanje zasto ne ode u bolnicu da izlijeci ljude? zato sto gore ne moze podmetnuti svoje glumce!
kazes prestala kicma (lalica ili kako). koja ti je dijagnoza, i imas li papire prije i poslije tretmana? javi se za mjesec-dva da te pitamo boli li te ponovo!
ima li iko sa papirima koji dokazuju izlijecenje? nema! ali ima onaj momak (stavio je neko ime i prezime), kojem se stanje pogorsalo. na kraju, sto ce onom menadzeru naocale kadmu je Torabi haver, sto ga ne izlijeci?!?!?!
kako je narod naivan boze sacivaj! i, opet da ponovim: svaka cast njemu kad je dao nesto para, ali, dao pare za lijecenje djece. pa sto on ne ode u udruzenje i sve ih izlijeci, i time odmah ukine udruzenje? i, uplatio 10 i 15 hiljada, a samo za 10 dana 40 posto od 35.000 prodatih karagta dnevno je 140 hiljada!!!!!!!!!!!
- novi.dan.nova.nafaka
#1285 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
stochar wrote:ima li iko sa papirima koji dokazuju izlijecenje? nema! ali ima onaj momak (stavio je neko ime i prezime), kojem se stanje pogorsalo. na kraju, sto ce onom menadzeru naocale kadmu je Torabi haver, sto ga ne izlijeci?!?!?!
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#1286 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
E ako cemo o vrijeđanju i banovima, ovaj je uvrijedio sve muslimane i pljuje po islamu, pa nije banovan. Da pojasnim "rukja" ili rukija, je dova napisana u casnom Kuranu, kojom se lijeci, odnosno istjeruju džini. Tako da je ovaj ateista kojeg citiram nazvao našu svetu knjigu...Barrett wrote:Nisam te uopće uvrijedio. Ti sigurno za sebe držiš da si na višem nivou znanja od mene ako već poznaješ mnogo toga o liječenju "rukjom", što će reći da sam ti ostavio prostor da me uvrijediš, što si rado i učiniomemlija wrote:Sad se i vrijedjamo ha? Pa staviš ovo 'Bez uvrede' na kraju da se pokriješBarrett wrote:
Čim spomeneš liječenje "rukjom" jasno mi je na kojem si nivou. Bez uvrede...ovo mnogo govori o tvom nivu, a na tvom nivou sigurno nisam, a za rukju ti mogu reći ako ne znaš materiju bolje je i ne čačkaj....
živio ti meni..."Rukju" ne želim čačkati jer se u govno ne dira, a govorim jer znam o tome baš onoliko koliko mi treba da bih je nazvao tim imenom.
Ja kao musliman vjernik moram na ovo reagovati, pa makar dobio trajni ban.
-
amperba
#1287 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
bravo avatar!
ovo sad kad sam procitao stomak mi se okrenuo naopako.
ovo sad kad sam procitao stomak mi se okrenuo naopako.
- dinoxy
#1288 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
stetoskop :
E ako cemo o vrijeđanju i banovima, ovaj je uvrijedio sve muslimane i pljuje po islamu, pa nije banovan. Da pojasnim "rukja" ili rukija, je dova napisana u casnom Kuranu, kojom se lijeci, odnosno istjeruju džini. Tako da je ovaj ateista kojeg citiram nazvao našu svetu knjigu...
Potpisujem
stetoskop :
E ako cemo o vrijeđanju i banovima, ovaj je uvrijedio sve muslimane i pljuje po islamu, pa nije banovan. Da pojasnim "rukja" ili rukija, je dova napisana u casnom Kuranu, kojom se lijeci, odnosno istjeruju džini. Tako da je ovaj ateista kojeg citiram nazvao našu svetu knjigu...
Potpisujem
- arte.fakt
#1289 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ovo stvarno nema smisla , ovako pisati i vrijedjati ... Nadam se da ce administracija povuci konkretne korake sto se ovoga ticestetoskop wrote:Nisam te uopće uvrijedio. Ti sigurno za sebe držiš da si na višem nivou znanja od mene ako već poznaješ mnogo toga o liječenju "rukjom", što će reći da sam ti ostavio prostor da me uvrijediš, što si rado i učinioBarrett wrote:Sad se i vrijedjamo ha? Pa staviš ovo 'Bez uvrede' na kraju da se pokriješmemlija wrote:
Čim spomeneš liječenje "rukjom" jasno mi je na kojem si nivou. Bez uvrede...ovo mnogo govori o tvom nivu, a na tvom nivou sigurno nisam, a za rukju ti mogu reći ako ne znaš materiju bolje je i ne čačkaj....
živio ti meni..."Rukju" ne želim čačkati jer se u govno ne dira, a govorim jer znam o tome baš onoliko koliko mi treba da bih je nazvao tim imenom.
- Lunizz
#1290 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Sarajevo je velika mahala tu se sve sazna.A jel iko zna nekog ciji komsija ima teticnu cija se strina digla iz kolica?
Znaci dajte Ime Prezime ili neki relevantan dokaz da je on neko podigao iz kolica.
Nemoj mi onog ja vidio,nikom ja ne osporavam da je vidio ustajanje al jeli ta osoba bila uopce svezana za kolica?
Znaci dajte Ime Prezime ili neki relevantan dokaz da je on neko podigao iz kolica.
Nemoj mi onog ja vidio,nikom ja ne osporavam da je vidio ustajanje al jeli ta osoba bila uopce svezana za kolica?
- ladyblue18
#1291 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
@Ratatata - opomena!
Ostali, hvala na skretanju paznje.
Ostali, hvala na skretanju paznje.
-
MAN-lion's coach
#1292 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
To su samodijagnostičaristochar wrote:meni je jasno kad su u srednjem vijeku sirene glasine 'ustaju iz kolica', ali danas, nidje veze.
-
zonbirile
#1293 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ako valja,celebrity-ima valja i običnoj stoci.
-
amperba
#1294 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
ja stoka?zonbirile wrote:ako valja,celebrity-ima valja i običnoj stoci.
ostali stoka?
hiljade ljudi stoka?!
e jarane moj,nije mi obicaj vrijedjati,niti ikome zelim ikakvo zlo.ali navodis me na to svojim rijecima.svaka ti cast.opet kazem NE TREBALO TI!!
- O'zone
- Globalni moderator
#1295 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
Ma ne nerviraj se drug! Ja se napočetku ibretio koji je đavo ljudima i jesu li normalni počeo od svoje majke koja je išla gore dva puta pa preko komšinica, poznatih ljudi koji nisu zatucani nego visoko obrazovani pojedinci itd... Elem nejse hoće ljudi da idu neka idu ja im tu ništa ne mogu, misle da je Torabi humanitarac i dobrotvor šta ću im ja slijepi do očiju a samo im digitron treba, hiljadu nakih svjedočenja o izliječenima nigdje dokaza niti jednog samo ono meščini da mi je bolje.stochar wrote:meni je jasno kad su u srednjem vijeku sirene glasine 'ustaju iz kolica', ali danas, nidje veze.
Jebi ga takav vakat,takav narod ja ću i dalje da gledam sa strane, ispočetka je to bilo sa podsmjehom sad je više sa tugom.
-
zonbirile
#1296 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
--------------------------------------amperba wrote:ja stoka?zonbirile wrote:ako valja,celebrity-ima valja i običnoj stoci.
ostali stoka?
hiljade ljudi stoka?!
e jarane moj,nije mi obicaj vrijedjati,niti ikome zelim ikakvo zlo.ali navodis me na to svojim rijecima.svaka ti cast.opet kazem NE TREBALO TI!!
ne znam ja mislio na rogatu stoku,ti odmah sebe u prvi plan.
-
amperba
#1297 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
bez obzira na to sto nisi,sto si rekao zargonski receno...
ali nije za ne ostati ravnodusno
- tranquil
#1298 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
I samoinicijativni prestanak uzimanja redovnih liječničkih tretmana samo da bi dokazali da im je bolje. Čitam na prethodnim stranicama - nekakav priča kako je smanjio tretman nekim lijekom. Kao odlučio da mu je bolje, sam. Neko opisuje kako je neki njegov smanjio dozu insulina. Insulin pobogu, kako je on znao da mu treba manje? Ali eto smanji, samo da dokaže nešto. Čak je i sam Torabi rekao da se ne treba prekidati sa redovnim liječničkim tretmanom. Valjda zna čovjek kakvih ima pristalica.O'zone wrote:hiljadu nakih svjedočenja o izliječenima nigdje dokaza niti jednog samo ono meščini da mi je bolje
-
zonbirile
#1299 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
------------------------------amperba wrote:bez obzira na to sto nisi,sto si rekao zargonski receno...
ma znam tebi se odmah stomak okreće,popij malo sodebikarbone
- ladyblue18
#1300 Re: Marokanski iscjelitelj u Bosni
27. Oct. 2010. 21:12 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» Barrett
14 dana
» Barrett
14 dana