Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Komšinica wrote: jedino sam kod njih mogla naći krojeve pantalona koje volim, ona neka klasika... Esprit, Miss Selfridge, Dorothy Perkins... sve se zatvorilo, a meni su imali pravo dobrih stvari, i dosta pristupačni.
Tamo bas nikad nista nisam kupila..uvijek su mi stvari izgledale k'o second hand..
Mislim da je vlasnik bankrotirao..ali, možda se otvori nesto bolje...
Komšinica wrote: jedino sam kod njih mogla naći krojeve pantalona koje volim, ona neka klasika... Esprit, Miss Selfridge, Dorothy Perkins... sve se zatvorilo, a meni su imali pravo dobrih stvari, i dosta pristupačni.
Tamo bas nikad nista nisam kupila..uvijek su mi stvari izgledale k'o second hand..
Mislim da je vlasnik bankrotirao..ali, možda se otvori nesto bolje...
Ma dobro, sve je stvar ukusa... meni su imali fantastičnih stvari... ja sam se redovno oblačila u tom Second hand-u.
A nešto sam čula da će se otvoriti Zara u onom dijelu gdje je bio Sam Shop, a nadala sam se da će Esprit ostati u onom dijelu gdje je i bio...
ma ja sam skontala da je totalno svejedno u ovom sarajevu i ako imas para...i tako nemas sta kupiti.
sad sam za vikend bila u zagrebu, tj u petak....ono je shopping...jes da im je h&m totalno glup, preskup (kad skontas da se vani neke od tih stvari snize na 3 eura, kod njih toga uopste nema), al hajde. u zari, pull&bear, stradivariusu, bershki ogromna snizenja...zivot mi se smucio kad sam se vratila vamo.
komsinice, mislim da nista od zare tamo, vec je azel france uzeo taj prostor (po prici)
alica.k wrote:ma ja sam skontala da je totalno svejedno u ovom sarajevu i ako imas para...i tako nemas sta kupiti.
sad sam za vikend bila u zagrebu, tj u petak....ono je shopping...jes da im je h&m totalno glup, preskup (kad skontas da se vani neke od tih stvari snize na 3 eura, kod njih toga uopste nema), al hajde. u zari, pull&bear, stradivariusu, bershki ogromna snizenja...zivot mi se smucio kad sam se vratila vamo.
komsinice, mislim da nista od zare tamo, vec je azel france uzeo taj prostor (po prici)
Uzas...pa jos gore ako ce biti azel... mozda neki veeeeliki second hand planiraju...
Pogledaj u Marina Rinaldi, imaju neko veliko snizenje vec mjesec il dva...dosta toga se probralo, al mozda sta nadjes...
alica.k wrote:ma ja sam skontala da je totalno svejedno u ovom sarajevu i ako imas para...i tako nemas sta kupiti.
Istina je da se nema šta kupiti. A o našim sniženjima da ne govorim, kad se sjetim Sarajevo shopping night, ja kontala doći ću punih kesa...
mislim da je Espirt odjeća koju su nama servirali ovdje bila užasne kvalitete... meni se skoro svaka majica nakon par pranja poderala pojave se jednostavno rupice nekakve, duksevi koje imam brzo odu oko rukava i sl. mada imam i stvari koje su i sad ko' nove
Irm@ wrote:ne znam jeste li vidjeli ali vec su stavili natpis Azel..tako da sad je to vec sigurno..meni je to bezveze ali eto..
I meni je bezveze...
Kontam kako im se isplati onoliki prostor, nije valjda da će baš sve biti Azel, i gdje je bio Sam Shop i Esprit, i gore na spratu... nešto mi nelogično ali eto... vidjećemo uskoro...
harleyquinn wrote:mislim da je Espirt odjeća koju su nama servirali ovdje bila užasne kvalitete... meni se skoro svaka majica nakon par pranja poderala pojave se jednostavno rupice nekakve, duksevi koje imam brzo odu oko rukava i sl. mada imam i stvari koje su i sad ko' nove
Sve zavisi... bilo je stvari koje su mi se nakon jednog pranja razvukle, to većinom džemperi, dok majice, košulje, pantalone... nisam imala zamjerki. A vala kako god, u svakom slučaju je bila bolja roba nego u Azelu, kojeg svakako imaš sad na svakom koraku.
Eto neka su majice koje se poderu nakon 2 pranja bolje kvalitete nego ono u Azelu. Pa ja imam cipele i cizme iz Azela koje mi godinama traju a da ne kazem za koju smijesnu cijenu sam ih uzela. I evo da se pohvalim, kupila pantole juce za cijelih PET KM, al gdje ces to nekom reci, odmah mora da si sirotinja, nema veze i sto super izgledaju i sto su zarine i sto cu ih nosit najmanje 2 godine
Mariella wrote:Eto neka su majice koje se poderu nakon 2 pranja bolje kvalitete nego ono u Azelu. Pa ja imam cipele i cizme iz Azela koje mi godinama traju a da ne kazem za koju smijesnu cijenu sam ih uzela. I evo da se pohvalim, kupila pantole juce za cijelih PET KM, al gdje ces to nekom reci, odmah mora da si sirotinja, nema veze i sto super izgledaju i sto su zarine i sto cu ih nosit najmanje 2 godine
Mariella wrote:Eto neka su majice koje se poderu nakon 2 pranja bolje kvalitete nego ono u Azelu. Pa ja imam cipele i cizme iz Azela koje mi godinama traju a da ne kazem za koju smijesnu cijenu sam ih uzela. I evo da se pohvalim, kupila pantole juce za cijelih PET KM, al gdje ces to nekom reci, odmah mora da si sirotinja, nema veze i sto super izgledaju i sto su zarine i sto cu ih nosit najmanje 2 godine
ma svaka cast vise se ni najlon kese nekupuju ako nisu marKa
harleyquinn wrote:mislim da je Espirt odjeća koju su nama servirali ovdje bila užasne kvalitete... meni se skoro svaka majica nakon par pranja poderala pojave se jednostavno rupice nekakve, duksevi koje imam brzo odu oko rukava i sl. mada imam i stvari koje su i sad ko' nove
Sve zavisi... bilo je stvari koje su mi se nakon jednog pranja razvukle, to većinom džemperi, dok majice, košulje, pantalone... nisam imala zamjerki. A vala kako god, u svakom slučaju je bila bolja roba nego u Azelu, kojeg svakako imaš sad na svakom koraku.
u azelu je sve originalna zara roba (ali iz starijih kolekcija), odlicne kvalitete :S ne kontam sta se podere iz azela.
roba koja se podere, to je new yorker, tally weijl, terra nova i tako...zara nikako.
u azelu je sve originalna zara roba (ali iz starijih kolekcija), odlicne kvalitete :S ne kontam sta se podere iz azela.
roba koja se podere, to je new yorker, tally weijl, terra nova i tako...zara nikako.
samo sto ima caka... nije sve orginalna zara roba iz prijasnjih kolekcija... ima odjece koja je ko zna odakle a na koju je samo nasivena zarina etiketa
primjetih to neki dan kad sam uzela dvije iste haljine... sa dvije razlicite etikete (i tacno se moze skuziti koja je nasivena)
meni je samo zao sto nas ne za male novce uzimaju na lopatu. u zari, zari mozes za cijenu azelovih haljina iz ko zna koje kolekcije uzeti najnormalnije haljinu iz trenutne kolekcije (da ne kazem da na snizenjima stvari budu duplo/troduplo jeftinije od onog za sta se nama kasnije nude)...
i tesko vise da ces u azelu naci dobrih stvari za 5,10, 15km ko prije...
mislim... da nas ipak lopatom kupe...