koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- Bullet Tooth Tony
#1276 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
citoren koristis li kakv sa bazom kedar : sa vanilijom, amberom i kristalni mošusom ?
- Phosphorus
#1277 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ima li iko "iskustva" sa Chanel Antaeus ?
- citroen
#1278 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jean paul gaultier le male,odgovor na tvoje pitanjeBeg_Babic wrote:citoren koristis li kakv sa bazom kedar : sa vanilijom, amberom i kristalni mošusom ?
- Bullet Tooth Tony
#1279 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
koristim JPG odavno i Ferrari black, cak sam JPG u vise navrata preporucio ... ima li sta drugo 
- citroen
#1280 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Thierry Mugler A* manBeg_Babic wrote:koristim JPG odavno i Ferrari black, cak sam JPG u vise navrata preporucio ... ima li sta drugo
- Bullet Tooth Tony
#1281 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
hvala , nisam ga do sada koristio, to cu da dodam kolekciji, valja mi sad traziti 
- citroen
#1282 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Probaj prvo,pravi zimski parfem a dali odgovara tebi,tj tvojoj kozi je neshto drugoBeg_Babic wrote:hvala , nisam ga do sada koristio, to cu da dodam kolekciji, valja mi sad traziti
- _EMA_
#1283 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Zna li neko gdje bih u Sarajevu mogla kupiti ovaj CK set? Hvala Vam!Visoki Predstavnik wrote:Evo ovo sam skoro dobio (za rodjendan 11. Maj)... Fino mirise, bas dobar gift set. Vecina CK parfema mi se svidja
A ovaj sam kupio posli mjesec... za ljeto.Odusevio sam se mirisom.![]()
- Chivas1
#1284 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jos mi nisu stigli testeri ovi..jebote u ponedjeljak platio i pitanje je opet kad ce doci
ona kaze za 2 dana joj stigne njoj stiglo tek u subotu ..danas ce valjda poslat a kad ce to do mene
mogu proizvest svoj parfem 
-
BIONA
#1285 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nadat se da ces ih ikako dobiti 
-
Gospoda Ministarka
#1286 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Danas mirisem na Joop.
Dior Fahreinheit i Givenchy Play... odlicni su muski i naravno CK CraveBeg_Babic wrote:koristim JPG odavno i Ferrari black, cak sam JPG u vise navrata preporucio ... ima li sta drugo
-
♥ Julianna ♥
#1287 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A da ja pitam ovu mušku populaciju koja se razumE u mirise,koji bi preporučili ženski, onako neki fin? 
- citroen
#1288 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Cacharel amor amor,Bvlgari omnia,Donna karan Black Cashmere,lolita lempicka lolita lempicka,D&G By,Versace Crystal noir.....♥ Julianna ♥ wrote:A da ja pitam ovu mušku populaciju koja se razumE u mirise,koji bi preporučili ženski, onako neki fin?
-
♥ Julianna ♥
#1289 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hvala Sitroen 
- Bullet Tooth Tony
- Cholina_Lokica
#1291 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
od 6, 4 koristimcitroen wrote:Cacharel amor amor,Bvlgari omnia,Donna karan Black Cashmere,lolita lempicka lolita lempicka,D&G By,Versace Crystal noir.....♥ Julianna ♥ wrote:A da ja pitam ovu mušku populaciju koja se razumE u mirise,koji bi preporučili ženski, onako neki fin?
-
♥ Julianna ♥
#1292 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dobar je i Hipnose
Nekad mi je super čuti i muško mišljenje o ženskom parfemu ili bar dobiti prijedlog. Mada me čudi da vam se sviđaju ovako relativno teški parfemi kao što je Poema ili ovaj DK ili Versace. Obično se muškarcima sviđaju neke lakše note.
Primjetila sam da muškarci recimo jako vole ovaj ženski

ili ovaj, iako je jak meni bar

Nekad mi je super čuti i muško mišljenje o ženskom parfemu ili bar dobiti prijedlog. Mada me čudi da vam se sviđaju ovako relativno teški parfemi kao što je Poema ili ovaj DK ili Versace. Obično se muškarcima sviđaju neke lakše note.

- Chivas1
#1293 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
dobit cu valjda do 2011. hidzretskeBIONA wrote:Nadat se da ces ih ikako dobiti
-
duboka_misao
#1294 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
huh dobaaaaaaaaaaaaaaaaaar ali mi se cini da se vise ne proizvodi nema ga nigdje♥ Julianna ♥ wrote:
-
basicman
#1295 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
jedan od najboljih muskih mirisa ikad napravljen, japanski parfem: issey miyake, absolute special edition.
-
BIONA
#1296 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
citroen wrote:Cacharel amor amor,Bvlgari omnia,Donna karan Black Cashmere,lolita lempicka lolita lempicka,D&G By,Versace Crystal noir.....♥ Julianna ♥ wrote:A da ja pitam ovu mušku populaciju koja se razumE u mirise,koji bi preporučili ženski, onako neki fin?
Uuuuuu, pa ovo su super preporuke, vidi se ko zna znanje
- citroen
#1297 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma meni se generalno svidjaju svi,samo je fazon potrefiti odgovarajuci parfem,tj onaj koji odgovara vasem tipu kože i godsnjem dobu♥ Julianna ♥ wrote:Dobar je i Hipnose![]()
- Michun
#1298 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja kupila super parfem, negdje sam sliku zaljepila na temi - Lancome Magnifique (miSim da se pise) i naspricala se 2-3 puta i glava me boli od njega. Poklonila...
Treba znati prema kozi fakat. I godisnja doba. Moja jedna poznanica Poison i ljeti i zimi...tacno da ti se bljuje
Treba znati prema kozi fakat. I godisnja doba. Moja jedna poznanica Poison i ljeti i zimi...tacno da ti se bljuje
-
*mima*
#1299 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Michun wrote:Ja kupila super parfem, negdje sam sliku zaljepila na temi - Lancome Magnifique (miSim da se pise) i naspricala se 2-3 puta i glava me boli od njega. Poklonila...
Mogle bi se mi upoznat
-
♥ Julianna ♥
#1300 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma naravno, isti parfem ima drugačiji dojam na svakome od nas, a nije svaki i napravljen za svakoga i svaku priliku.
Ja recimo nosim parfeme po bojama koje taj dan nosim. I stvarno pašu. Ima neke veze nota mirisa sa bojom i bočicom pakovanja. Recimo Armani bijeli ili Light Blue su izrazito ljetnji parfemi, a te boje se i nose ljeti. Zimi smo uglavnom u nekim tamnijim bojama pa su mi Bvlgari crni jasmin, Notte ili Givenchy -jev Anđeli i demoni odličan izbor.
Ja recimo nosim parfeme po bojama koje taj dan nosim. I stvarno pašu. Ima neke veze nota mirisa sa bojom i bočicom pakovanja. Recimo Armani bijeli ili Light Blue su izrazito ljetnji parfemi, a te boje se i nose ljeti. Zimi smo uglavnom u nekim tamnijim bojama pa su mi Bvlgari crni jasmin, Notte ili Givenchy -jev Anđeli i demoni odličan izbor.