Ok hajmo reci da smo te ''precijenili''sto se tice tvog nika.Ali jednostavno gubi koncepciju na radiotalasnim frenkvencijama.Jer predrasude su jedno,cinjenice drugo a ko se opece na vruce mlijeko taj i u jogurt puse.
Bolje da si stavio vodopad nick ljepse bi i ''milozvucnije''zvucalo.
@Edin H mi se cini kao neizljecivi slucaj sto se ove teme tice.Jednostavno nema sanse da se ovom tipu neke cinjenice utuve u glavu.Za njega je banana crvena i bog.
ali eto vidim ti si @Veljaca kao biva ipak malo konstruktivniji tako da mozemo kranuti na posao u vezi ove teme.
Jedino vidim upao si u glib a cetiri vuce nemas sto se tice kao biva ''selektor mora da ukaze na kritike ili u grubo receno da skine savez''
To bi ti i tvoj Mourinjo rekao djecko od toga nema nista.Ne diram ruku koja me hrani.
Papetov je posao repka ,znaci pracenje ekipe ODE DA PRATI KADA JE DOSAO U REPKU A NE KAO NEKI LAVICI KOJI BAULJAJU SA FRAZOM NIJE PRATIO DOSAD REPKU.
Da sam znao da cu dozivjeti ovoliko razocarenja nebih je ni ja do sada pratio taj belaj.
Znaci tu je da ukomponuje repku,jednom za svagda dokaze da Pjana i Miske mogu zajedno.Ako bi i papca doveo bio bi definitivno kralj.Rezultati bi dosli sami po sebe.Kriticari usutili mi bili veseli.A savez kako god tu je nesto kao i drzavna vrhuska niko im nista ne moze.Sila ....ne hvala nikome se u Zenicu bas i ne ide.