Čitajući pojedine komentare, meni se učini da smo navijači Holandije, barem. Možda Brazila ili Španije. Dva kola prije kraja IMAMO ŠANSU DA OSIGURAMO BARAŽ. Do sada je to uvijek bila zadnja utakmica(bilo baraž, bilo direktan plasman), levati neki, Danci i Srbi. Naravno, u tome nismo uspjeli jer smo se redovno odranjali. Ko je gledao te utakmice, zna da nismo u obje utakmice zajedno napravili šansi koliko smo napravili u prvom poluvremenu sa Turcima. Ne valja. Jah. Sad igramo Sa Estoncima za baraž, umjesto da se vadimo protiv Španije. Ne valja ni to. Jah. Grupa solidno teška. Španija i Turska, osjavač EP-a i polufinalista. Belgija, koju su smatrali potencijalnim iznenađenjem jer su imali/imaju dobru mladu generaciju igrača koji su daleko dogurali na EP-u za mlade(naši su ispali/pokradeni od Čeha u baražu) i Olimpijskim igrama. I bili su dobri, jedva ih Španija dobila, uzeli Turcima bod onda smo im mi naletili i zakucali tamo gdje im je mjesto

Estonija i Amenija. Peti i šesti nosioci. Bilo je i lakših "fenjeraša". Andora, Lihtenštajna, Islanda, Farskih Ostrva...itd; Ne valja ni to. Slovaci prvi u grupi, gledao sam ih dva puta, protiv Sj. irske i Češke. Ljudi veze nemaju. Mi smo za njih, hm, Brazil, blago rečeno. Ukrajina, khm, ubili ih Bjelorusi, tarabe svjetske. Švica i Grčka, nako, nisu loši al me nisu oduševili. Irci

Norvežani

Slovenci i Česi se bore za drugo mjesto

Slovenija, ona Slovenija

Ma jok, tarabe smo

Engleska je postigla 31 gol(Andora u grupi), Njemačka 24 gol(Lihtenštajn), Španija, Slovačka i BiH postigle po 21 bod. Ne valja. Čak nam ni odbrana nije primila previše golova u odnosu na ostale ekipe. Ne valja. Igramo loše i osvojimo 4 boda. Ne valja. Džeko imao 6-7 100% šansi i nije dao gol. Idiot. Ništa od njega. I tako dalje i tako dalje.
Kontam da mi tačno nismo ni zaslužili ništa bolje od onoga što nam se uredno dešava i ponavlja kao po šablonu u bilo kojem sportu, politici, društvenim odnosima......
Nije se rodio taj koji je Bošnji ugodio. A i zašto bi, često je glup, ne konta on to.