ALTA Centar
-
5 0 5
#1276 Re: ALTA Centar
@xsk:
Super si Ti ovo ispričala. Hvala. Koliko ste platile na kraju?
-
GOLFER
#1277 Re: ALTA Centar
sto naravno u ovoj prici i nije bitno, jer je po gradu (u vecini) debljina mesa optimala potrebna za jedan pristojan hamburger...Ali_G wrote:Taj hamburger jest preskup, al debljina mesa je dvostruka u odnosu na vecinu lokacija u gradu
- igorailwayman
#1278 Re: ALTA Centar
Ah ta dugo čekano i famozni Vapiano. Da bi čovjek pojeo lošu i nikakvu i jadnu pizzu, te popio sok i pojeo kolač treba ti ravno 20 KM. Za te pare stavrno možeš pojest odličnu pizzu negdje drugo ili još bolje dobiješ porciju miješanog mesa il piće isto za 20 KM u HS pivnici koji je među najboljim restoranima u SA.
-
Rookie
#1279 Re: ALTA Centar
Jak fenomen onaj Kumpir. Slovom i brojem 10 radnika, a samo jedan radi. Eto i ona neka djevojka ti stavi priloge. Ako si sretan, čekaš na svoj raritet pola sata. Još glavni taj minutu radi, a minutu se šali, bez ikakve žurbe. Ma fenomen baš.
- Cholina_Lokica
#1280 Re: ALTA Centar
imal' tamo sta za vegeterijance?
-
5 0 5
#1281 Re: ALTA Centar
@igorailwayman:
Stvar je u tome da oko tog shopping centra rade oni koji to mogu priuštiti. Skupština, UNISovi neboderi, Holiday Inn...
Stvar je u tome da oko tog shopping centra rade oni koji to mogu priuštiti. Skupština, UNISovi neboderi, Holiday Inn...
- plejka2
#1282 Re: ALTA Centar
Bice i ovo za koji mjesec pustara ko importane.Jos nisu poceli radit kako treba a hapaju
Kako ono kazu dok je ovaca bice i vune
Kako ono kazu dok je ovaca bice i vune
- xsk
#1283 Re: ALTA Centar
na kraju 50 KM za biftek salatu, pizzu, 3 slatkisa i 4 pica!505sCrtom wrote:@xsk:
e da, htjela sam napisati i da je Mercator najbolji u gradu po mom misljenju! imaju SUPER izbor voca, ali bas svasta nesto od egzotike, papaje, lichije, one mini banane, pa onda stosta ono vec izrezano i upakovano u kutijice - kiwi, ananas, ma svasta! imaju i salate koje su vec izrezane i u onim plasticnim kutijama, fali samo neki dressing - super za ponijeti na posao npr ko nema vremena da sjecka kupus isl. i to ih ima razlicitih.
ima u Mercatoru coffee to go, to me iznenadilo.
ima i dobar izbor - ko je u tom filmu - proizvoda od soje i tih stvari. ja nisam pa nisam bas citala sta je sta, ali ima bas puno stvari na tim policama.
e ima jos i dnevna stampa i iz hrvatske i srbije!
stosta su to pametno ubacili sto nema na drugim mjestima u gradu.
neko je pitao za Guliver - mali je skroz, kao trecina onog u BBI.
-
ssmmiilleeyy
- respo
#1285 Re: ALTA Centar
ima ne narucujes meso u bilo kom obliku 
- respo
#1286 Re: ALTA Centar
mene ipak raduje ovaj kineski bar ma koliko imalo veze sa kinom (nemoj da mi ko pomene imao je kineski restoran i ranije u sa nije poenta u tome jer ne volim restorane volim ovu opusteniju atmosferu)
da opet probam cari kineske kuhinje al ovaj put s oprezom jer sam prvi put na grbavici u kineskom restoranu jebo jeza u ledja od neznanja
da opet probam cari kineske kuhinje al ovaj put s oprezom jer sam prvi put na grbavici u kineskom restoranu jebo jeza u ledja od neznanja
- citroen
#1287 Re: ALTA Centar
Ima li kakav Cd shop u alti ,sa najnovijim izdanjima

-
Eborg
#1288 Re: ALTA Centar
Nikako do sada nisam otišao u onaj kineski restoran u Kranjčevićevoj jer se ni meni nije dalo sjediti u restoranskoj atmosferi ali ako je ovo na fast-food fazon definitivno moram probati.
Kakve su cijene, ponuda i hrana?
Kakve su cijene, ponuda i hrana?
- beautyfool
#1290 Re: ALTA Centar
citroen wrote:Ima li kakav Cd shop u alti ,sa najnovijim izdanjima![]()
![]()
![]()
- BiH-x
#1291 Re: ALTA Centar
citroen wrote:Ima li kakav Cd shop u alti ,sa najnovijim izdanjima![]()
![]()
![]()
-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
#1292 Re: ALTA Centar
karanana wrote:ja sam danas otiso do onog food courta , kontam uzet cu nesto ali nisam nista. sve mi nekako sterilno izgleda kao da nisu fast food restorani. odem do kumpir kumpira, nema menija, uopste ne znam sta naruciti. cekam, nece li kome nesto iznijeti, ali vidim raja samo neke kafe uzima, nista za pojest. nemam pojma sta se desava. onda odem do one ascinice, ali ista kao i u bbi-u pa je preskocim. onda odem to tog burger mjesta, opet meniji i cijene furaju brzinom svjetlosti na onim plazmama, ne mogu skontati sta imaju i koliko su kombinacije. onda vidjeh nekakve gotove hamburgere u "izlogu", valjda se odatle izvade i stave u hljeb, ne znam....
preskocim i to i odem do kineza, opet meniji sicusni letaju plazmama, ne mogu se snaci sta je sta, nesto 5 i po KM, nesto 7 i po KM. opet sve nekako sterilno, nekakvi sosovi u kontejnerima, pripremljene kutije sa rizom i pastom...nije me dojmilo. izadjem i odem u mutvak na rolovani kebab.
hocu fuckin mcdonalds! zasto je problem to otvoriti, mamu vam cevabdzijsku lobisticku!
Ma govorim ja vec godinama da je to urota. S nadom da se ova tema ne pretvori u polemiku sta je bolje cevap ili big mac, moje licno misljenje je da je McD zesce smece i nije mi jasno sto ljudi toliko kukaju za njim. Mozda je neki osjecaj nize vrijednosti jer svi nekako gledaju na McD kao kurvu koju je svako imao za sitne pare a nas nece ni zasta.
S druge strane ne kontam ove sto kukaju za cijene u Alti. Obicna desetka na carsiji je oko 7KM pa sta bi sad, restoran svjetske kategorije po carsijskim cijenama. Osim toga ugodjaj i atmosfera isto kosta pa ko voli voli a ko ne voli ne mora.
- mrtva kokoš
#1293 Re: ALTA Centar
a ima l` mozda knjizara koja je snadbjevena svim novitetima koji su se pojavili na podrucju ex yu ??beautyfool wrote:citroen wrote:Ima li kakav Cd shop u alti ,sa najnovijim izdanjima![]()
![]()
![]()
neJma ali ima hlaca vel 30
- respo
#1294 Re: ALTA Centar
tek ono otprilike poslije rata otvorio se kineski restoran na grbavici otprilike gdje su one praone i to505sCrtom wrote:@respo:
Podijeli
i ja s rodjakom koji je dosao iz inostranstva u kineski restoran
kad sam isao vani nije me bas to nesto zanimalo jer mi je bilo zanimljivih stvari i ajd da prvo reko okusim ovdje domace
naravno on zna sta kako s cim a ja kao da me bacis u nuklearku
narucili mi i donese sada veliku onu ciniju ili kako se vec zove sa rizom jos onih tanjira fazona za svakog od nas (bilo nas je 4)
i ako je to donosio pored mene i ostalo sto ide jos nekih jela fazona ostavi i pored mene neke zacine u vecoj ko boci u nekoj manjoj cinijici i jedna mala posuda ko cep od kole
eh sada iz te velike cinije vadi svako za sebe onim stapicima
izvadili mi ovo ono i sad svako uze one zacine meni ostade taj mali u tom "cepu"
jeo ja malo i ko veliki nageo ja (k'o da nikad nisam hrane jeo i ko najveci papak) ono iz cepa
kad sam poceo bljuvati vatru
jos se onaj kinez smije jebo on sve kineze svijeta
to raja ona gleda okolo uglavnom bili stranci
neki se podsmjehuju neki ni ne obracau paznju
al ovi moji neki u sebi se smiju neki na glas
kad pocese kinezi iz kuhinje dolaziti
onaj nesto promrmlja kad i oni hahahhahahah hahahaha
ma daj vode konatm jebem vam sve po spisku
a unutra gori mislim da nisam nikad u zivotu ljuce pojeo
feferoni su slatki za ovo
i ajd oni donesu vode ovo ono popijem ja tu jedno 2 litra vode cini mi se u cugu
i kasnije saznam da taj zacin ide na komplet tu veliku ciniju sa jos nekim zacinom koji ga ublazi
e zamislite kako je onda ljut kad taj cep ide na 4 i vise osoba sa jos nekim zacinom koji se razblazi
a ja ko veliki nageo
i nisam nikad saznao koji je zacin u pitanju a volio bi znati
ps. kasnije sam skontao sta mogu jesti sta ne mogu pa se ne dam zajebati vise
Last edited by respo on 20/12/2010 01:16, edited 1 time in total.
- respo
#1295 Re: ALTA Centar
imaju istureno odijeljenje u blizini vjecne vatre i ispred trznicecitroen wrote:Ima li kakav Cd shop u alti ,sa najnovijim izdanjima![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1296 Re: ALTA Centar
respo kralju

- -TheChosenOne-
#1297 Re: ALTA Centar
ma daj preskupo. A sto je najgore prodaju coca-colu od pola litre na kojoj pise cijena od marke za 3km.Splinter wrote:cuj hamburger 6KM![]()
![]()
k`o da stane citava krava u njega a ne jedna snicla...
-
5 0 5
#1298 Re: ALTA Centar
Ha ha! Znači zajeb'o si se prvi put sam, a drugi put se te Kinezi uzeli za svoju dušu (a Ti i ne znaš). Dobar je taj kineski humor. Kako Te nisu savjetovali da je voda nešto najgore što možeš popiti poslije toga. Bolje bi Ti bilo da si popio tekilu (neki alkohol svakako), ili čašu mlijeka.respo wrote: ...ma daj vode konatm jebem vam sve po spisku
a unutra gori mislim da nisam nikad u zivotu ljuce pojeo
feferoni su slatki za ovo
i ajd oni donesu vode ovo ono popijem ja tu jedno 2 litra vode cini mi se u cugu...
- respo
#1299 Re: ALTA Centar
nevazno jesu li me zajebali oni kasnije znam da je voda iole pomogla jer onako samo ne mogu ti opisati osjecaj
imam osjecaj da je neko upaljac upalio bio bi zmaj
volim ja ljuto al to je bilo prepreljuto
mozda to sa tim dodatkom i u maloj kolicini je ok al ovako nema sanse
eto savjet ne dirajte zacine u "cepovima" ni pod razno
ps. ma nisu me oni zajebali nego sam ja sam trazio vodu jer jedino to i mogu traziti u kineskom restoranu
sta trebam da trazim nesto pa da mi opet neki cep donesu neka hvala
a to da me savjetuju nisu imali vremena jer sam im sve po spisku dok se nisam docepao vode
imam osjecaj da je neko upaljac upalio bio bi zmaj
volim ja ljuto al to je bilo prepreljuto
mozda to sa tim dodatkom i u maloj kolicini je ok al ovako nema sanse
eto savjet ne dirajte zacine u "cepovima" ni pod razno
ps. ma nisu me oni zajebali nego sam ja sam trazio vodu jer jedino to i mogu traziti u kineskom restoranu
sta trebam da trazim nesto pa da mi opet neki cep donesu neka hvala
a to da me savjetuju nisu imali vremena jer sam im sve po spisku dok se nisam docepao vode
- citroen
#1300 Re: ALTA Centar
Znao sam da je to jedino pravo mjestorespo wrote:imaju istureno odijeljenje u blizini vjecne vatre i ispred trznicecitroen wrote:Ima li kakav Cd shop u alti ,sa najnovijim izdanjima![]()
![]()
![]()