Uletio sam samo pred kraj, tema striptiz i go-go plesanje.terra_incognita wrote:prepričaj nam svojim riječimachengaba wrote:Je li gledao sad neko Dejana Talk Show?![]()
![]()
![]()
Jedan momak je na kraju imao striptiz tačku koja se baš i ne može prepričati
Moderator: anex
Uletio sam samo pred kraj, tema striptiz i go-go plesanje.terra_incognita wrote:prepričaj nam svojim riječimachengaba wrote:Je li gledao sad neko Dejana Talk Show?![]()
![]()
![]()
kakav je ono bio odron Boze dragichengaba wrote:Uletio sam samo pred kraj, tema striptiz i go-go plesanje.terra_incognita wrote:prepričaj nam svojim riječimachengaba wrote:Je li gledao sad neko Dejana Talk Show?![]()
![]()
![]()
Jedan momak je na kraju imao striptiz tačku koja se baš i ne može prepričati![]()
čitam juče da će sad na popisu stanovništva u HR pitati jesi li gej, to izgleda regrutacija za OBNCo0l wrote:Pa gay striper![]()
kakva televizija takav i striper
![]()
Ne moze bolan radit firma sa tri cojka nikako.Caleta je postao poznat po tome jer izrabljuje zaposlene klasicni mobbing.Oni koji napuste obn odu kod neuropihijatra ili kod kakve gospodje da im stravu salije.Co0l wrote:A de,sta se cudite,vec sam jednom napisao ovdje da ta televizija smisljeno zaglupljuje omladinu ovdje i promice vrijednosti koje jedino jos ovdje se mogu smatrati 'urbanim,'in','naprednim','mega','kila','giga'....a sve s ciljem-sto gluplji narod,lakse ga je voditi...
hahahahahahah otprilikedomaci.ba wrote:Ne moze bolan radit firma sa tri cojka nikako.Caleta je postao poznat po tome jer izrabljuje zaposlene klasicni mobbing.Oni koji napuste obn odu kod neuropihijatra ili kod kakve gospodje da im stravu salije.Co0l wrote:A de,sta se cudite,vec sam jednom napisao ovdje da ta televizija smisljeno zaglupljuje omladinu ovdje i promice vrijednosti koje jedino jos ovdje se mogu smatrati 'urbanim,'in','naprednim','mega','kila','giga'....a sve s ciljem-sto gluplji narod,lakse ga je voditi...
Ima li ikakvih vijesti o prodaji OBN-a?StupskaBitanga wrote:Još kad u srbijanskim novinama pročitah da će onaj Bane (muška sponzoruša) biti direktor programa televizije OBN
Smučilo mi se
opet kažem koliko god to bilo (ne)sigurno dok ne vidim potpise Ćalete niš ne vjerujemmanki wrote:Ima li ikakvih vijesti o prodaji OBN-a?StupskaBitanga wrote:Još kad u srbijanskim novinama pročitah da će onaj Bane (muška sponzoruša) biti direktor programa televizije OBN
Smučilo mi se
SABS - Samo Amerikanci Bosance Spašavaju.
ah,chuj taj gazda je marketinski magnat ima moze mu se pa sprovodi strategije iz udzbenika na zaposlenicima.Soslovno na pokusnim kunicima.Da jako je uspjesan u tome jer ide do granica ljudskih sposobnosti.Znas ti da su tamo postavljene kamere i da ima ton.To ti je rialiti non stop.Co0l wrote:a da ne moze ne bi se napisalo samo na ovoj temi 53 strane o toj firmi...
Pa što nisu to pustili umjesto Big Mama House, imali bi veću gledanost.domaci.ba wrote:ah,chuj taj gazda je marketinski magnat ima moze mu se pa sprovodi strategije iz udzbenika na zaposlenicima.Soslovno na pokusnim kunicima.Da jako je uspjesan u tome jer ide do granica ljudskih sposobnosti.Znas ti da su tamo postavljene kamere i da ima ton.To ti je rialiti non stop.Co0l wrote:a da ne moze ne bi se napisalo samo na ovoj temi 53 strane o toj firmi...
Gledati haman golu Rosuljaš, Mundu, Jugovićku pa onda Sašu kako se zabavlja sa Vjekommanki wrote:Pa što nisu to pustili umjesto Big Mama House, imali bi veću gledanost.domaci.ba wrote:ah,chuj taj gazda je marketinski magnat ima moze mu se pa sprovodi strategije iz udzbenika na zaposlenicima.Soslovno na pokusnim kunicima.Da jako je uspjesan u tome jer ide do granica ljudskih sposobnosti.Znas ti da su tamo postavljene kamere i da ima ton.To ti je rialiti non stop.Co0l wrote:a da ne moze ne bi se napisalo samo na ovoj temi 53 strane o toj firmi...
Pa kako ce otpustiti okosnicu OBN-a?StupskaBitanga wrote:Počeo je val otkaza na OBN
Aida Spahič, Nataša Čabak inekolicina su među prvima odbili otkaz
Da još hoće otpustiti one koje trebaju čitaj Albinovića i co
hehehesheilak wrote:Pa kako ce otpustiti okosnicu OBN-a?StupskaBitanga wrote:Počeo je val otkaza na OBN
Aida Spahič, Nataša Čabak inekolicina su među prvima odbili otkaz
Da još hoće otpustiti one koje trebaju čitaj Albinovića i co
ha haSplinter wrote:da nije kanal na hr. jeziku![]()
wolf07 wrote:A posto je taj OBN da ga ja kupim, nesto kontam da to i nije tako skupo obzirom da je toliko gluposti forsirano tako dugo na ovoj TV. Slijedi da im je gledanost da ne kazem gdje pa samim tim i cijena a onda sve ispocetka. Prvo Dejani bi kupio normalnu stolicu ili normalan krevet pa neka vodi emisije odakle hoce a ne da se jadna lomi iz one polusecije.
Haj ga znaj sta novinarke(a i novinari) na toj seciji sve primajubrzica wrote:wolf07 wrote:A posto je taj OBN da ga ja kupim, nesto kontam da to i nije tako skupo obzirom da je toliko gluposti forsirano tako dugo na ovoj TV. Slijedi da im je gledanost da ne kazem gdje pa samim tim i cijena a onda sve ispocetka. Prvo Dejani bi kupio normalnu stolicu ili normalan krevet pa neka vodi emisije odakle hoce a ne da se jadna lomi iz one polusecije.
tko zna za što služi ona sećija...možda nije samo za vođenje emisija...
multipraktik![]()
možda i za prijem novinarki (i novinara)
Svi normalni tamo ili su dobili otkaz ili će ga dobiti ili su pak pobjeglibrzica wrote:wolf07 wrote:A posto je taj OBN da ga ja kupim, nesto kontam da to i nije tako skupo obzirom da je toliko gluposti forsirano tako dugo na ovoj TV. Slijedi da im je gledanost da ne kazem gdje pa samim tim i cijena a onda sve ispocetka. Prvo Dejani bi kupio normalnu stolicu ili normalan krevet pa neka vodi emisije odakle hoce a ne da se jadna lomi iz one polusecije.
tko zna za što služi ona sećija...možda nije samo za vođenje emisija...
multipraktik![]()
možda i za prijem novinarki (i novinara)