Bilo je, mozda se moze naruciti. Nema ti druge nego da zoves...jazzer wrote:Da, ali nema ga prije Bijeljine ako je ona tabela dostupnosti telefona pouzdanaCossack wrote:U zadnje vrijeme su nabavili nekoliko odlicnih telefona:
http://www.bhtelecom.ba/4667.html
Moja preporuka ti je Xperia Arc S.
Interesuje me procedura. Odaberem telefon i sa licnom kartom odem u Direkciju u kojoj imaju
taj odredjeni telefon? Je l to sve? Znam da sam pegla al mrsko mi njih zvati.
Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Moderator: Benq
- Cossack
#1276 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
- cappy_tempo
#1277 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ima nekih papira dvije milijarde pa je najbolje da odes ili nazoves i nek ti kazu ali trazi da ti sigurno kaze sta treba. znalo mi se desiti da ih nazovem i pitam oko mobitela,odem na salter i tamo skroz druga pricajazzer wrote:Da, ali nema ga prije Bijeljine ako je ona tabela dostupnosti telefona pouzdanaCossack wrote:U zadnje vrijeme su nabavili nekoliko odlicnih telefona:
Interesuje me procedura. Odaberem telefon i sa licnom kartom odem u Direkciju u kojoj imaju
- jazzer
#1278 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
@ Cossack
@ cappy_tempo
Hvala. Odoh ja s posla do njih pa vidjeti sta treba, da me ne vozaju bez potrebe.
@ cappy_tempo
Hvala. Odoh ja s posla do njih pa vidjeti sta treba, da me ne vozaju bez potrebe.
-
Chuckie
#1279 Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ocito ti ne znas kako je "lako" ugrabiti iole kvalitetniji telefon u BHTu? Neki dan ja otisao u jednu od poslovnica i imam sta vidjeti, sve oni modeli za penzionere do 20KM sto ih mozes na trafici uzet za petaka, svasta sam im nagovorio, kako ih nije stid nonstop reklamirat nesto cega nema.jazzer wrote:Da, ali nema ga prije Bijeljine ako je ona tabela dostupnosti telefona pouzdanaCossack wrote:U zadnje vrijeme su nabavili nekoliko odlicnih telefona:
Tako sam cekao po narudzbi prije 2 godine u telekomu jednu nokiu, i nakon 6 mj cekanja laganice kupio kod svercera.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Cossack
#1280 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nema na cemu.jazzer wrote:@ Cossack
@ cappy_tempo
BTW Razmisli i o ovom modelu...
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... aaff4.html
I da, ne slusaj hejtere
- agent_zero
#1281 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Nisu ljudi ništa slagali, znamo kako stvari stoje u (sda-ovskom) telecomu....
- adis.p
#1282 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Svi pricaju protiv telekoma, a ja se ne sjecam da se ikom ikad pokvario telefon a da je kod njih uzeo
Nekad davno stari mi kupio Samsung E200, ima mu najmanje 3 godine i stari ga i sad koristi.. onda mami uzeli neku Nokiu za rodjendan, msm da ima preko godine i po i i sad fercera normalno.. ii ja dobio nedavno SE LWW i telefon grmi
Ne vidim sta raja ovdje vidi lose

- Revolucionar ★
#1283 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
moja sestra uzela dva zaredom kod telekoma, nijedan nije izdrzao vise od godine .. nije ona nikakav power user pa da to crkne od smaranja, porukice ovo ono i na kraju telefon u knockdownu .. a sjecam se i u srednjoj haver uzeo onu neku nokiju sto je sminka bila, ne znam tacno model ali znam da mu je mobac otis'o u vjecna lovista kroz 7 dana .. doduse opet sve je to od slucaja do slucaja, ali cinjenica je da ima sranja
- neo7
#1284 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
I rpetpostavljam da je svaki od ta tri mobitela zamjenjen novim ako su bili pod garancijom ?
- Better Man
#1285 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Samsung F480 kupljen u telekomu u septembru 2008. godine i dan danas radi bez problema i izgleda kao nov, bez i najmanje ogrebotine i slično!
- strong69
#1286 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Uzeo sam do sada nekoliko telefona u BHT i nisam imao nijedan jedini problem. A i da jesam, nije do BHT sigurno. Jes´ da je Telecom supacka firma ali ovo nije do njih.
-
Chuckie
#1287 Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
A da si ga kupio kod svercera do danas bi crko tri puta, bio sav izgreban?Better Man wrote:Samsung F480 kupljen u telekomu u septembru 2008. godine i dan danas radi bez problema i izgleda kao nov, bez i najmanje ogrebotine i slično!
Cuj bez ogrebotine haha, mora da je to do telekoma.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
casanova123
#1288 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
pa ista vam je kutija kupili vi kod svercera ili kod bhtelecoma 
sve je to isto, samo se tu gleda sada sreca i vas odnos prema tlefonu.. ako ga bacate, krhate na sto svaki put, po kisi ga nosate, normalno da ce da crkne
sve je to isto, samo se tu gleda sada sreca i vas odnos prema tlefonu.. ako ga bacate, krhate na sto svaki put, po kisi ga nosate, normalno da ce da crkne
- fortaleza
#1289 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Kao da ima ikakve veze kvaliteta telefona s telekomom, sve je to kako se potrefi, telekom je samo "preprodavač"..adis.p wrote:Svi pricaju protiv telekoma, a ja se ne sjecam da se ikom ikad pokvario telefon a da je kod njih uzeoNekad davno stari mi kupio Samsung E200, ima mu najmanje 3 godine i stari ga i sad koristi.. onda mami uzeli neku Nokiu za rodjendan, msm da ima preko godine i po i i sad fercera normalno.. ii ja dobio nedavno SE LWW i telefon grmi
Ne vidim sta raja ovdje vidi lose
![]()
- rinna0304
#1290 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
jel uzimao ko Huawei telefone ? kakvi su? prvi put cujem za tu marku telefona pa nisam bas informisana nes spec 
jel bolji samsung ili huawei
-
Ali_G
#1291 Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Huawei, sta reci:) po meni niza klasa mobitela. Drzao sam 2 modela, nidje veze realno. Vidim i neke Androide reklamiraju. Ja sam uvijek za model poznatijeg proizvodjaca u istom cijenovnom rangu, pa i ako je skuplji malo.
Samsung vs huawei; def samsung
Samsung vs huawei; def samsung
- skafiskafsnjak
#1292 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ma to ti je "Made in China" . Bjezi od toga kao djavo od krsta 
- kokuz_sa
#1293 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
ako se ne varam taj huawei je negdje odnio nagradu za nesto ispred nokije SE-a i samsunga..rinna0304 wrote:jel uzimao ko Huawei telefone ? kakvi su? prvi put cujem za tu marku telefona pa nisam bas informisana nes spec
na nekom sajmu u aziji..kao za najbolji telefon
znam da su ga spajali na TV nesto i naj mali kinez pricao o njemu sta u pratecem klipu
e sad sta i kako ne znam..nisam bas citao taj text sto sam nabasao na netu..tad sam prvi put i cuo za tu marku mobitela
- agent_zero
#1294 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Koliko je vas kupovalo mobitel u Fontele.ba? Da li izdaju fiskalne račune? Da li je garancija ona prava, i za softver i za hardver? Jeli pouzdano uzeti kod njih?
- Qler
#1295 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ja sam kupio dosta telefona kod njih, i preko firme par, tako da sam i sve racune dobio... inace zadovoljan...
- agent_zero
#1296 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Jesu li fiskalni računi ili nota računi?Qler wrote:Ja sam kupio dosta telefona kod njih, i preko firme par, tako da sam i sve racune dobio... inace zadovoljan...
Kakva je garancija? Jel regularna, ovlaštena ili samo "softverska"?
Može i na PP ako je neki problem ovako javno...
- Qler
#1297 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Kad sam uzimao nije bilo fiskalnih, ali nisam dobio nota nego regularan eacun, sa pecatom i posebno garantni list, ono standardno, ne pokriva fizicka ostecenja i to... Neki dan sam uzeo zeni luma 710 i bas sam to pricao za garanciju, oni su mi tvrdili dq je sve kako treba, ja rekao ako je ono software, da nema nista od posla. Dobio onaj garantni list i sve fino pise.
-
arsbih
#1298 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Ne znam sto svi vole srat po Telecomu.
Brat mi je u BHT u septembru uzeo Galaxy S2 i nije imao nikakvih problema.
Danas mu je cak stigao ICS update.
Skupa ali odlicna kupovina 2 godine garancije 27 KM mjesecno na 2 god.
Mi inace sve svoje telefone uzimamo kod BHT i sve je uredu.
- Cossack
#1299 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
Hejteri, ljubomorne duse, uposlenici konkurentskih kompanija... svi oni "operisu" po ovom forumuarsbih wrote:Ne znam sto svi vole srat po Telecomu.
- rinna0304
#1300 Re: Gdje u Sarajevu kupiti mobitel?
mozda nema veze s temom al da ne pravim novu radi ovog valjda mi neko moze odg: jel ima neki kod nas siguran servis mobitela ? imam nokiu 6233i koju vec odavno ne koristim iz razloga jer su mi je unistili u nekom servisu pojma nemam tacnije polomili one dugmice gdje treba da ide kartica i onda stalno moram papir stavljati izmedju da bi uopce mob i citao karticu al nvm to se ne moze popraviti .. al jos jedan prob je sto mobb nakon samo 1 min il manje razgovora na tel pokaze da je baterija skroz prazna, a do sad sam mozda 5-6 baterija kupila i svaka isto .. jel moguce da je nes u mobu pobudalilo il koji vec djavo i ako vec trebam da nosim na servis nek mi neko bar preporuci neki normalan gdje mi nece vratiti mobitel gori nego sto je bio 5x i gdje necu morati za 2 dana ponovo nositi mobitel jer mu opet nesto fali ... hvala :er