Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Corola wrote:
Nemate vi veze " obatrojica".Krajina imas vise.Kninska,Cazinska kao i Bosanska Krajina u sta spada i Sana a I KotorVaros.
Kao izuzetni krajiški lokalpatriota ja potvrđujem da ni najveći krajiški ekspanzionisti ne svrstavaju Kotor-Varoš u Krajinu. Ni u jednoj varijanti.
Reci to Vrhovcu glavu ce ti razbiti Kotor Varos ti je Krajiski 444%to jest Bosanka Krajina ili ti BanjaLucka regija.
Cak ti je i ovaj iz ALL ABOUTA porijeklom Krajisnik.
Miske ga je iz slobodnog dao, bas kao sto je Pape nekad davao, ono korak i sut, i gradjom podsjeca na Papeta, malo pendav, jedino sto nema srolane stucne prelijep gol
sorge_sa wrote:Miske ga je iz slobodnog dao, bas kao sto je Pape nekad davao, ono korak i sut, i gradjom podsjeca na Papeta, malo pendav, jedino sto nema srolane stucne prelijep gol
Miske je jucer igrao kao da je dosa sebi. Izgleda ima neke sanse povratku u Njemacku i samim time u pravi profesionalni nogomet kojeg on voli. Izgledalo je kao da je igrao sa zeljom da se proda.
Ja stalno nesto kontam gdje bi mi bili da nam je 2 Misimovica, pa kad ovog ne ide ili ga ustopaju da onaj drugi proradi
Najjaci nas igrac od vremena Barbe sto se tice poznnavanja fudbala
missko wrote:Ja stalno nesto kontam gdje bi mi bili da nam je 2 Misimovica, pa kad ovog ne ide ili ga ustopaju da onaj drugi proradi
Najjaci nas igrac od vremena Barbe sto se tice poznnavanja fudbala
Jucer, odlican, svaka cast majstore!!! Da mu se kako iscupati iz jebene Rusije i u Svabiju se vratit pa makar i za Freiburg igro, bolje bi mu bilo! Jucer fakat trci momak ko lud, vraca se na nasu polovinu po lopte, razigrava, dribla, pogadja, ma odlican...Jest da je bio Luks u pitnaju ali ono je dobro radi samopuzdanja, i potez za pohvalu je sto kod prvog gola ptitrca klupi za rezervne igrace!
zato sto nijedan klub ne voli uvrijedjene mlade, a vise nego jednom misimovic je pokazao da se tako zna ponasati ujebo je karijeru sebi tim, ja fakat vjerujem da bi on bio medju glavnim veznjacima nekog od 5-6 najjacih evropskih klubova, da se zna spustiti na zemlju.
Riddle wrote:Mora da sam nesto propustio. Sta je tacno Misimovic uradio?
propustio si mnogo toga ali hajde, ne moramo pred francusku opet o tome...
Druze, ti ga poredis s Tevezom. Zato kazem da sam nesto sigurno propustio, jer nije nista tako lose uradio. Zapravo ni danas ne znamo citavu pricu.
Sjeti se samo kakav je Ribery naprimjer bio, pa opet sad sve funkcionise. Zato ti kazem da se moze preci preko nekih stvari.
S Tevezom se ne moze porediti a ni sa Ardom.
Arda igrao 60 min i tropa bio, a Tevez nije htio ni uci , a MIs(s)ke usao i zabio i to pobjedonosni i imao potpuno pravo da malo procepi emocije dok ova 2 nisu nista uradila nego srala u prazno, da se tako izrazim.
Ma Misketa jebe sto nece ili ne moze da trci,izgleda tromo i usporeno uvijek je tako izgledao a sad je jos nabacio guzove ,a da lik zna da igra mislim da mu to ne moze niko osporiti.
Negdje sam procitao da je Svabo za njega rekao da je tehnicki jaci igraci i od Xavia i ineste,ali da mu je to dzaba kad ne trci.