Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kurty wrote:ma drzim se...hehehe...a kad budu svatovi, auuuuuuuuuuuuu, jadna mi majka koliko cu ljudi morati pozvati...
a ide sve redom...prvo fax, pa posao, ma malo da se novcanik napuni pa onda zenidba...ako Bog da..
posto je recesija, ti samo najuzi krug pozovi, a mi cemo vjencanje i svadbu pratiti online preko foruma
Evo ja se dobrovoljno javljam da svadbu snimim pa nek je nas mirsooo stavi na internet da svi gledaju,dive se i uživaju.Naravno poklone mogu poslati poštom
Hej kurty, ja se dobrovoljno javljam da ti snimim i montiram svadbu ... Eh samo bih jos Begeta (nadam se da ga znas) trebali dovesti da "razvuce" harmoniku
I jos nesto ... One linkove Vam necu moci prije veceras zakaciti ... Radim do 9 pa kad dodjem kuci
Toliko od mene za sada ... Hajd ako neko moze nek to s' CD-a snimi da nam zakaci na Youtube
... pozz
htjeli smo zamoliti Senada da centralno pitanje bude "kako ce se zvati Edisova krava???", ali koliko smo se zbunili zaboravilia smo sve sto smo planirali
kurty wrote:htjeli smo zamoliti Senada da centralno pitanje bude "kako ce se zvati Edisova krava???", ali koliko smo se zbunili zaboravilia smo sve sto smo planirali
Ma lako je za ime samo da šarava stigne do štale-ops možda bude - bilo bi dobro da konačno izbacimo listu sa imenima,ustvari prvo idu prijedlozi,pa glasanje i td.
kurty wrote:ma drzim se...hehehe...a kad budu svatovi, auuuuuuuuuuuuu, jadna mi majka koliko cu ljudi morati pozvati...
a ide sve redom...prvo fax, pa posao, ma malo da se novcanik napuni pa onda zenidba...ako Bog da..
Ide akcija>Pomozimo kurty-u da se oženi,molim sve da pare u vrećama šalju.
istina živa wrote:mirsooo ubit ću te!Šta je sa ćuprijama što smo trebali završiti.
tebe ni za glavu ni za ... uhvatiti
Čujem da si se aktivirao u ljubavnom životu
Ama kad da stignem teta Munirka? ... Jutros sam od 9 na TV-u a kuci cu veceras oko 10
Ma hajde skontat cemo nesto, ne brini
A sto se zenidbe tice ja planiram krajem godine aBd ... Eh mozda mi mala sitnica fali ... Fali mi zena ... hahahahaha ...
ma nije u tom problem...a to zvocanje kako kome, kad zaslusis dobijes, kad si fer sve je ok...
treba biti i fizicki i psihicki i finansijski spreman za zenidbu....
fiziski-nemam ja jos facu za zenidbe
psihicki-zaljubljen sam i spreman
finansije-kuku mene majko
momci neko se mora oženiti izgleda da smo željni derneka.Ali mislim da imam rješenje tj prijedlog za dernek.
Imamo ovdje svirače,pjevače,fudbalere,snimatelje i td pa predlažem da sledeći sastanak zakažemo na Stojčevcu,ponesemo roštilj,gitare,dekice,loptice i sve ostalo što ide uz to pa da se družimo cijeli dan i uživamo.
Mogao bi to biti neki vikend u maju.
lerdi wrote:Ljudi sutra će nas biti da popunimo cijelu Palmu zajedno sa baštom.
Samo me interesuuje gdje ćemo svi stati
Ma i ja ti o tome razmišljam.Jeste li sigurni da je Palma rješenje?
Čujem da u hotelu Grand ima dobar salon a i parking je povelik.
Bilo bi lijepo da budemo svi u istoj sali i za istim stolom,da smo u komunikaciji svi sa svima.
kurty wrote:ma nije u tom problem...a to zvocanje kako kome, kad zaslusis dobijes, kad si fer sve je ok...
treba biti i fizicki i psihicki i finansijski spreman za zenidbu....
fiziski-nemam ja jos facu za zenidbe
psihicki-zaljubljen sam i spreman
finansije-kuku mene majko
Fizički -
Psihički-
Finansijski-ne možeš bit veći kokuz od mene kad sam se oženio(12g ) da jebe rak raka a ništa mi ne fali
I narode, moramo sad ozbiljno, vec prilicno je kasno za mijenjanje lokacije... mora ljudi je procitalo palma i vise nece provjeravati nego ce drito tamo.
I narode, moramo sad ozbiljno, vec prilicno je kasno za mijenjanje lokacije... mora ljudi je procitalo palma i vise nece provjeravati nego ce drito tamo.
Ah što je lijepo pričati o ženidbi i udaji dok ne prođu dani medeni ,ali eto mogu i potrajati
Mislim da si u pravu,Palma pa nekako ćemo se smestiti!Mršavi dvoje na jednu stolicu,oni malo puniji
Ipak ovi elegantno popunjeni na istoj stolici sa onim manje uhranjenim tj mršavim