Stadion: Bilino Polje, Zenica

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply

Treba li se stadion dograditi??

Da
334
80%
Ne
84
20%

Total votes: 418

udrch

#1276 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by udrch »

_Reds_ wrote:Nakon dugo godina bio sam na utkmici repreyentcije u Zenici, i znam da necu zadugo opet.

Ne zbog igrača, nego zbog mentalnog sklopa ljudi koji tu dolaze. A atmosfera, za nasmijati se, ma kakva ba atmosfera, pa bolje navija jedna tribina pravih navijača.
dođeš protiv Lihtenštajna ako želiš vidjeti navijanje, kad kartu kupe oni koji su došli zbog reprezentacije..
očito je da su sinoć bili oni koji su došli radi sebe..
šta si ti radio dok su ostali gledali pozorišnu predstavu?
phillie

#1277 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by phillie »

Ne mjesajte babe i zabe...sto puta receno, nije isto klupski navijac sa "navijacem" reprezentacije (ovo se ne odnosi na BHF).
cindrlimindrli

#1278 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by cindrlimindrli »

Atmosfera fantasticna, stadion i citav dekor prva liga. :thumbup:
cindrlimindrli

#1279 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by cindrlimindrli »

..
_Reds_

#1280 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by _Reds_ »

udrch wrote:
_Reds_ wrote:Nakon dugo godina bio sam na utkmici repreyentcije u Zenici, i znam da necu zadugo opet.

Ne zbog igrača, nego zbog mentalnog sklopa ljudi koji tu dolaze. A atmosfera, za nasmijati se, ma kakva ba atmosfera, pa bolje navija jedna tribina pravih navijača.
dođeš protiv Lihtenštajna ako želiš vidjeti navijanje, kad kartu kupe oni koji su došli zbog reprezentacije..
očito je da su sinoć bili oni koji su došli radi sebe..
šta si ti radio dok su ostali gledali pozorišnu predstavu?
Šta da radim, kad iza mene 10 tipova psuje da sjedu svi ispod. Nekog izbora imao nisam.

Inače navijanje je gerelano vrlo neorganizovano. Svako svoju furku fura, svako svoju pjesmu pjeva. Ozvučenje užas.

Do nekih boljih vremena mosa Rajvosa ;)
Logovan

#1281 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Logovan »

TRENT wrote:Boli me ona stvar i za Srbe i Hrvate i Engleze i njihovo navijanje.Do kad ce svaki nas problem se rjesavati trazeci mane kod drugih.Zanima me moja reprezentacija.Znam da ovo navijanje u zadnje vrijeme je toliko smijesno i jadno jer smo utakmice prepustili guzonjama (6000 samo u prodaji !??!? ).I sta je sa tim Bilinim Poljem,koliko se svi digli protiv Koseva nakon Amerike,kako je bila uzasna atmosfera ,sta je to sinoc bilo ? Zmajevo gnijezdo ,moj kurac.Bolje da jug daju pravim klupskim navijacima .Zajedno da se udruze Robijasi,Hordasi,Manijaci itd - svi na jugu za BiH i napravili bi vatreniju atmosferu od onog mrtvila "Bosna je sampion oOooOo".Gdje nestalo ono navijanje protiv Belgije,Norveske ...
Joj jeste dosadni sa forsiranjem ove priče.
cindrlimindrli

#1282 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by cindrlimindrli »

_Reds_ wrote:Do nekih boljih vremena mosa Rajvosa
Nema nista lose u tome da neko uziva u briljantnim dvobojima svog kluba sa dokazanim fudbalskim gigantima kao
sto su Rudar iz Prijedora, Vitez, Drina iz Zvornika. Samo ti ... :D
The 51st State

#1283 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by The 51st State »

da malo skrenem pricu od navijanja, naime bas nam je ovo bilino polje ukleto 8) , naime ta mistifikacija i prateca estradacija oko reprezentacije ce nam i dohakati, u fudbalskom smislu nekad je bilino tako limitirajuci faktor zbog svojih dimenzija da je to nevjerovatno, a pogotovo za sinocnju nasu postavku.
Maharadza

#1284 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Maharadza »

Logovan wrote:
TRENT wrote:Boli me ona stvar i za Srbe i Hrvate i Engleze i njihovo navijanje.Do kad ce svaki nas problem se rjesavati trazeci mane kod drugih.Zanima me moja reprezentacija.Znam da ovo navijanje u zadnje vrijeme je toliko smijesno i jadno jer smo utakmice prepustili guzonjama (6000 samo u prodaji !??!? ).I sta je sa tim Bilinim Poljem,koliko se svi digli protiv Koseva nakon Amerike,kako je bila uzasna atmosfera ,sta je to sinoc bilo ? Zmajevo gnijezdo ,moj kurac.Bolje da jug daju pravim klupskim navijacima .Zajedno da se udruze Robijasi,Hordasi,Manijaci itd - svi na jugu za BiH i napravili bi vatreniju atmosferu od onog mrtvila "Bosna je sampion oOooOo".Gdje nestalo ono navijanje protiv Belgije,Norveske ...
Joj jeste dosadni sa forsiranjem ove priče.
Pa kad' bi napravili belaj i bakljadu, napali bi nas optužbama kako smo "divljaci", "stoka", "huligani" itd. No thx. :mrgreen:
motorola01

#1285 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by motorola01 »

The 51st State wrote:da malo skrenem pricu od navijanja, naime bas nam je ovo bilino polje ukleto 8) , naime ta mistifikacija i prateca estradacija oko reprezentacije ce nam i dohakati, u fudbalskom smislu nekad je bilino tako limitirajuci faktor zbog svojih dimenzija da je to nevjerovatno, a pogotovo za sinocnju nasu postavku.
Upravo sam slicno mislio napisati na jednoj drugoj temi prije par minuta, ali odustanem, rekoh razapet ce me zbog toga :D . U vecini slucajeva nam odgovara BP ,ali sinoc nam je bas nedostajalo prostora zbog formacija obje repke. Kakav je stadion u Zilini, je li on barem malo duzi i siri pa ako se opet zatvore da imaju nasi malo vise prostora za razvlacenje?
Dr Jurica Ustamujić

#1286 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Dr Jurica Ustamujić »

mnogo loš mali stadion.
Mustang1

#1287 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Mustang1 »

Sta je sad lose ?
MOSALJOZE

#1288 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by MOSALJOZE »

motorola01 wrote:
The 51st State wrote:da malo skrenem pricu od navijanja, naime bas nam je ovo bilino polje ukleto 8) , naime ta mistifikacija i prateca estradacija oko reprezentacije ce nam i dohakati, u fudbalskom smislu nekad je bilino tako limitirajuci faktor zbog svojih dimenzija da je to nevjerovatno, a pogotovo za sinocnju nasu postavku.
Upravo sam slicno mislio napisati na jednoj drugoj temi prije par minuta, ali odustanem, rekoh razapet ce me zbog toga :D . U vecini slucajeva nam odgovara BP ,ali sinoc nam je bas nedostajalo prostora zbog formacija obje repke. Kakav je stadion u Zilini, je li on barem malo duzi i siri pa ako se opet zatvore da imaju nasi malo vise prostora za razvlacenje?
Haman isti stadion
mekaba

#1289 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by mekaba »

http://www.sa-c.net/index.php/component ... osevo.html

Obratite paznju na izjavu nacelnika Becirevica: "Za rekonstrukciju istocne tribine trebaju dvije godine" :roll: :lol: :roll: :-) Pa onda za citavo Kosevo treba 12 godina. :)
BHF_Manijak

#1290 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by BHF_Manijak »

To sam rekao i nakon one tekem protiv Bjelorusije 1:0. Za ekipe koje se brane Bilino je idealan stadion.
snaga_znanja

#1291 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by snaga_znanja »

BHF_Manijak wrote:To sam rekao i nakon one tekem protiv Bjelorusije 1:0. Za ekipe koje se brane Bilino je idealan stadion.
Zbog cega?
BHF_Manijak

#1292 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by BHF_Manijak »

Tad nisu bile iste dimezije, bio je manji teren, tako da se bilo lakse braniti.
Labirint

#1293 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Labirint »

cindrlimindrli wrote:
Nema nista lose u tome da neko uziva u briljantnim dvobojima svog kluba sa dokazanim fudbalskim gigantima kao
To ti duhovit? Uzivaj i ti u dzekama,amrama,enesima begovicima i ostalom olosu sto prati taj cirkus, nakindjuri se varta zastavom i ofarbaj a nama pusti nase...
Maharadza

#1294 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Maharadza »

Labirint wrote:
cindrlimindrli wrote:
To ti duhovit? Uzivaj i ti u dzekama,amrama,enesima begovicima i ostalom olosu sto prati taj cirkus, nakindjuri se varta zastavom i ofarbaj a nama pusti nase...
Image

:thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1295 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by JoseMujica »

ovo Bilino polje je ukleto sve su nam se historijske utakmice u našoj povjesti obile o glavu...i to je fakat istorijska istina
Partijaner

#1296 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Partijaner »

Ili su nam igraci ukleti.
Maharadza

#1297 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by Maharadza »

Partijaner wrote:Ili su nam igraci ukleti.
To i što imamo mentalitet luzerski! Imali smo mi i tu jednu "historijsku" tekmu na Koševu protiv danske pa se "standardno" sve urušilo, tako da bi prije rekao da je do nas kao naroda nego do nekih terena! Nafuramo se nakon realno dobro obavljenog' posla, opalimo onu staru: "...'ta će oni?!" i piši propalo! :-?

Ovo gore btw važi za sve nas, najbolji primjer moj klub; "...'ta će zeta?!" - raspad; "...'ta će kukesi?!" - raspad!

Dok god ne promijenimo ovaj "pristup" historijskim tekmama, nema nama hajra još dugo, bilo na klupskom ili rep. nivou! ;-)
Last edited by Maharadza on 09/09/2013 15:49, edited 3 times in total.
SmokingMan

#1298 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by SmokingMan »

Maharadza wrote:
Partijaner wrote:Ili su nam igraci ukleti.
To i što imamo mentalitet luzerski! Imali smo mi i tu jednu "historijsku" tekmu na Koševu protiv danske pa se "standardno" sve urušilo, tako da bi prije rekao da je do nas kao naroda nego do nekih terena! Nafuramo se nakon realno dobro obavljenog' posla, opalimo onu staru: "...'ta će oni!" i piši propalo! :-?
Ma narodna praznovjerja,prvo Koševo,a sada Zenica,dajte ljudi više...
basicm

#1299 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by basicm »

Ili je neko od igraca bio dzunup :)
solo2

#1300 Re: Stadion: Bilino Polje, Zenica

Post by solo2 »

basicm wrote:Ili je neko od igraca bio dzunup :)
Jest - Misimovic :)
Post Reply