Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_Reds_ wrote:Nakon dugo godina bio sam na utkmici repreyentcije u Zenici, i znam da necu zadugo opet.
Ne zbog igrača, nego zbog mentalnog sklopa ljudi koji tu dolaze. A atmosfera, za nasmijati se, ma kakva ba atmosfera, pa bolje navija jedna tribina pravih navijača.
dođeš protiv Lihtenštajna ako želiš vidjeti navijanje, kad kartu kupe oni koji su došli zbog reprezentacije..
očito je da su sinoć bili oni koji su došli radi sebe..
šta si ti radio dok su ostali gledali pozorišnu predstavu?
_Reds_ wrote:Nakon dugo godina bio sam na utkmici repreyentcije u Zenici, i znam da necu zadugo opet.
Ne zbog igrača, nego zbog mentalnog sklopa ljudi koji tu dolaze. A atmosfera, za nasmijati se, ma kakva ba atmosfera, pa bolje navija jedna tribina pravih navijača.
dođeš protiv Lihtenštajna ako želiš vidjeti navijanje, kad kartu kupe oni koji su došli zbog reprezentacije..
očito je da su sinoć bili oni koji su došli radi sebe..
šta si ti radio dok su ostali gledali pozorišnu predstavu?
Šta da radim, kad iza mene 10 tipova psuje da sjedu svi ispod. Nekog izbora imao nisam.
Inače navijanje je gerelano vrlo neorganizovano. Svako svoju furku fura, svako svoju pjesmu pjeva. Ozvučenje užas.
TRENT wrote:Boli me ona stvar i za Srbe i Hrvate i Engleze i njihovo navijanje.Do kad ce svaki nas problem se rjesavati trazeci mane kod drugih.Zanima me moja reprezentacija.Znam da ovo navijanje u zadnje vrijeme je toliko smijesno i jadno jer smo utakmice prepustili guzonjama (6000 samo u prodaji !??!? ).I sta je sa tim Bilinim Poljem,koliko se svi digli protiv Koseva nakon Amerike,kako je bila uzasna atmosfera ,sta je to sinoc bilo ? Zmajevo gnijezdo ,moj kurac.Bolje da jug daju pravim klupskim navijacima .Zajedno da se udruze Robijasi,Hordasi,Manijaci itd - svi na jugu za BiH i napravili bi vatreniju atmosferu od onog mrtvila "Bosna je sampion oOooOo".Gdje nestalo ono navijanje protiv Belgije,Norveske ...
Nema nista lose u tome da neko uziva u briljantnim dvobojima svog kluba sa dokazanim fudbalskim gigantima kao
sto su Rudar iz Prijedora, Vitez, Drina iz Zvornika. Samo ti ...
da malo skrenem pricu od navijanja, naime bas nam je ovo bilino polje ukleto , naime ta mistifikacija i prateca estradacija oko reprezentacije ce nam i dohakati, u fudbalskom smislu nekad je bilino tako limitirajuci faktor zbog svojih dimenzija da je to nevjerovatno, a pogotovo za sinocnju nasu postavku.
TRENT wrote:Boli me ona stvar i za Srbe i Hrvate i Engleze i njihovo navijanje.Do kad ce svaki nas problem se rjesavati trazeci mane kod drugih.Zanima me moja reprezentacija.Znam da ovo navijanje u zadnje vrijeme je toliko smijesno i jadno jer smo utakmice prepustili guzonjama (6000 samo u prodaji !??!? ).I sta je sa tim Bilinim Poljem,koliko se svi digli protiv Koseva nakon Amerike,kako je bila uzasna atmosfera ,sta je to sinoc bilo ? Zmajevo gnijezdo ,moj kurac.Bolje da jug daju pravim klupskim navijacima .Zajedno da se udruze Robijasi,Hordasi,Manijaci itd - svi na jugu za BiH i napravili bi vatreniju atmosferu od onog mrtvila "Bosna je sampion oOooOo".Gdje nestalo ono navijanje protiv Belgije,Norveske ...
Joj jeste dosadni sa forsiranjem ove priče.
Pa kad' bi napravili belaj i bakljadu, napali bi nas optužbama kako smo "divljaci", "stoka", "huligani" itd. No thx.
The 51st State wrote:da malo skrenem pricu od navijanja, naime bas nam je ovo bilino polje ukleto , naime ta mistifikacija i prateca estradacija oko reprezentacije ce nam i dohakati, u fudbalskom smislu nekad je bilino tako limitirajuci faktor zbog svojih dimenzija da je to nevjerovatno, a pogotovo za sinocnju nasu postavku.
Upravo sam slicno mislio napisati na jednoj drugoj temi prije par minuta, ali odustanem, rekoh razapet ce me zbog toga . U vecini slucajeva nam odgovara BP ,ali sinoc nam je bas nedostajalo prostora zbog formacija obje repke. Kakav je stadion u Zilini, je li on barem malo duzi i siri pa ako se opet zatvore da imaju nasi malo vise prostora za razvlacenje?
The 51st State wrote:da malo skrenem pricu od navijanja, naime bas nam je ovo bilino polje ukleto , naime ta mistifikacija i prateca estradacija oko reprezentacije ce nam i dohakati, u fudbalskom smislu nekad je bilino tako limitirajuci faktor zbog svojih dimenzija da je to nevjerovatno, a pogotovo za sinocnju nasu postavku.
Upravo sam slicno mislio napisati na jednoj drugoj temi prije par minuta, ali odustanem, rekoh razapet ce me zbog toga . U vecini slucajeva nam odgovara BP ,ali sinoc nam je bas nedostajalo prostora zbog formacija obje repke. Kakav je stadion u Zilini, je li on barem malo duzi i siri pa ako se opet zatvore da imaju nasi malo vise prostora za razvlacenje?
Nema nista lose u tome da neko uziva u briljantnim dvobojima svog kluba sa dokazanim fudbalskim gigantima kao
To ti duhovit? Uzivaj i ti u dzekama,amrama,enesima begovicima i ostalom olosu sto prati taj cirkus, nakindjuri se varta zastavom i ofarbaj a nama pusti nase...
To ti duhovit? Uzivaj i ti u dzekama,amrama,enesima begovicima i ostalom olosu sto prati taj cirkus, nakindjuri se varta zastavom i ofarbaj a nama pusti nase...
To i što imamo mentalitet luzerski! Imali smo mi i tu jednu "historijsku" tekmu na Koševu protiv danske pa se "standardno" sve urušilo, tako da bi prije rekao da je do nas kao naroda nego do nekih terena! Nafuramo se nakon realno dobro obavljenog' posla, opalimo onu staru: "...'ta će oni?!" i piši propalo!
Ovo gore btw važi za sve nas, najbolji primjer moj klub; "...'ta će zeta?!" - raspad; "...'ta će kukesi?!" - raspad!
Dok god ne promijenimo ovaj "pristup" historijskim tekmama, nema nama hajra još dugo, bilo na klupskom ili rep. nivou!
Last edited by Maharadza on 09/09/2013 15:49, edited 3 times in total.
To i što imamo mentalitet luzerski! Imali smo mi i tu jednu "historijsku" tekmu na Koševu protiv danske pa se "standardno" sve urušilo, tako da bi prije rekao da je do nas kao naroda nego do nekih terena! Nafuramo se nakon realno dobro obavljenog' posla, opalimo onu staru: "...'ta će oni!" i piši propalo!
Ma narodna praznovjerja,prvo Koševo,a sada Zenica,dajte ljudi više...