Chmoljo,stvarno nisi ozbiljan sagovornik.Chmoljo wrote: nacrto bih ti al' sam antitalenat u slikanju![]()
![]()
![]()
Mislim,sama cinjenica da Essiena nazivas klocem,zasluzuje da budes diskvalifikovan sa ove teme.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Chmoljo,stvarno nisi ozbiljan sagovornik.Chmoljo wrote: nacrto bih ti al' sam antitalenat u slikanju![]()
![]()
![]()
zavjero, odabij od Chmolje... daću ti adresu SANU možda ti oni malo bolje formulišu tu nebulozu...cikcanga wrote:Chmoljo,stvarno nisi ozbiljan sagovornik.Chmoljo wrote: nacrto bih ti al' sam antitalenat u slikanju![]()
![]()
![]()
Mislim,sama cinjenica da Essiena nazivas klocem,zasluzuje da budes diskvalifikovan sa ove teme.
HAhahahacikcanga wrote:Chmoljo,stvarno nisi ozbiljan sagovornik.Chmoljo wrote: nacrto bih ti al' sam antitalenat u slikanju![]()
![]()
![]()
Mnogo sam gluposti procitao na ovom forumu,ali ova je top.FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )
taman se može družiti sa tobomcikcanga wrote:Mnogo sam gluposti procitao na ovom forumu,ali ova je top.FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )
Nema dalje.
Ma tjesim se koji mi kreten kaze . Recimo jedan Chievo bi namlatio svaku ekipu iz premier lige od 10 mjesta pa nadalje pa ti bulazni sta hocescikcanga wrote:Mnogo sam gluposti procitao na ovom forumu,ali ova je top.FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )
Nema dalje.
FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )
Kad se povrijedio .. ? Ja sam gledao utakmicu i igrao je do posljednjeg sudijskog zvizduka .. Ne kontam ...TheMule wrote:Iniesta povrijeden, i mogo bi biti van stroja do kraja sezone.
Odakle ti ova informacijaTheMule wrote:Iniesta povrijeden, i mogo bi biti van stroja do kraja sezone.
Ja isto ovo napisah gore iznad tvog posta! Uredno izasao sa terena kao i svi ostali igraci! Jedino ako se nije okliznuo kad se tusirao ... :Rauber wrote:Odakle ti ova informacijaTheMule wrote:Iniesta povrijeden, i mogo bi biti van stroja do kraja sezone.![]()
Gledao sam utakmicu,odigrao do kraja,poslije utakmice covjek normalno hoda , nit hramlje nit ista, napustio normalno teren i sad kao povrijedjen![]()
Nema nista ni na oficialnoj web stranici ,u izvjestaju s utakmice nigdje to ne pise
Ma neka ide sve u tri lijepe .. Do kada vise idu ova sranja sa pehovima ...Rauber wrote:FUJ
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... e&&cc=5739
Ma smijesan si mi pravo kad ovako bulaznis . Nabroj mi pet svjetskih igraca koji su igrali u PL u zadnijih deset godina . Znam ko slovenske junacke pjesme . Evo ti zadnjih deset godina u Italijanskoj ligi ( mada mi je spamska liga u zadnjih deset godina najbolja ) Zidane , Kaka , Ronaldinjo , Totti , Del Piero , ovo iz veznog reda od gol igraca Pl nema ni blizu igraca ko Inzagi , Sevcenko , Montela , Batistuta , Ronaldo ,da ne nabrajam dalje . Osim Runija , Ronalda ostali se mogu slikatiTheMule wrote:FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )
Svidjalo ti se to ili ne, PL je najjaca liga na svijetu. A sto se tice njihove reprezentacije, to nema veze sa ligom.
Jao a vidi gluposti i kako se povrijedioPlavih_11 wrote:Ma neka ide sve u tri lijepe .. Do kada vise idu ova sranja sa pehovima ...Rauber wrote:FUJ
http://soccernet.espn.go.com/news/story ... e&&cc=5739![]()
![]()
![]()
Mozda budes imao srece pa 27.Maja bude na tv-u neki spaghetti western pa uzivaj u ljepoti zajedno sa zabarimaFrancescoTotti wrote:Ma smijesan si mi pravo kad ovako bulaznis . Nabroj mi pet svjetskih igraca koji su igrali u PL u zadnijih deset godina . Znam ko slovenske junacke pjesme . Evo ti zadnjih deset godina u Italijanskoj ligi ( mada mi je spamska liga u zadnjih deset godina najbolja ) Zidane , Kaka , Ronaldinjo , Totti , Del Piero , ovo iz veznog reda od gol igraca Pl nema ni blizu igraca ko Inzagi , Sevcenko , Montela , Batistuta , Ronaldo ,da ne nabrajam dalje . Osim Runija , Ronalda ostali se mogu slikatiTheMule wrote:FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )
Svidjalo ti se to ili ne, PL je najjaca liga na svijetu. A sto se tice njihove reprezentacije, to nema veze sa ligom.pa cijela sampionska reprezentacija Brazila je igrala jado u Italiji Ronaldo , Ronaldinjo , Cafu , Aldair , Zago , pa Juan , Cicinjo . Da ne spominjem legende kao sto su Maldini , Boban , Savicevic , ( Sevcenko otiso na kraju karijere u englesku posto nije omo vise mjesta u Milanu ) Bufon , Crespo . Ibrahimovic . treba li jos
Hehe, fakat, ovaj forum malo-malo izrodi neke nebuloza tipoveFrancescoTotti wrote:Ma smijesan si mi pravo kad ovako bulaznis . Nabroj mi pet svjetskih igraca koji su igrali u PL u zadnijih deset godina . Znam ko slovenske junacke pjesme . Evo ti zadnjih deset godina u Italijanskoj ligi ( mada mi je spamska liga u zadnjih deset godina najbolja ) Zidane , Kaka , Ronaldinjo , Totti , Del Piero , ovo iz veznog reda od gol igraca Pl nema ni blizu igraca ko Inzagi , Sevcenko , Montela , Batistuta , Ronaldo ,da ne nabrajam dalje . Osim Runija , Ronalda ostali se mogu slikatiTheMule wrote:FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )
Svidjalo ti se to ili ne, PL je najjaca liga na svijetu. A sto se tice njihove reprezentacije, to nema veze sa ligom.pa cijela sampionska reprezentacija Brazila je igrala jado u Italiji Ronaldo , Ronaldinjo , Cafu , Aldair , Zago , pa Juan , Cicinjo . Da ne spominjem legende kao sto su Maldini , Boban , Savicevic , ( Sevcenko otiso na kraju karijere u englesku posto nije omo vise mjesta u Milanu ) Bufon , Crespo . Ibrahimovic . treba li jos
Ti covjece lupas budalastine. Ako se negdje igra muski fudbal onda je to u Englskoj. Uostalom, kad ti pogledam nick shvatim da ne vrijedi ni raspravljati s tobom...uzivaj u dosadnom talijanskom fudbalu.FrancescoTotti wrote:Evo kao sto sam i rekao kako se igra u premier ligi . Padas dok te igrac jos nije dirnuo , sudaris se sa protivnickim igracem i faul . Evo sad bas Mancester U - Mancester City . Dva faula nad Berbatovom oba totalno nepostojeca jer je igrac isao na loptu i izbio je ispred noga ali ovaj se baca sudija svira faul i ronaldo daje gol . Balet je ovdje ipak glavni predmet na ostrvu . E to im ne prolazi u Evropi i zato ce Barca namlatit ogane i ruzne engleze i zato englezi nikad kao reprezentacija nikad nista nece osvojiti ( ko da jesu , osim onog lopovluka 1966 kad im sudija priznaje nepostojeci gol )