Premier liga BiH 2008/2009
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#1276 Re: Premier liga BiH 2008/2009
U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medija
-
Ripicipi
#1277 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Previse ocekujes...since1921 wrote:U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medija
- Gandalf
#1278 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Neće Čelik pustiti bodove Borcu, niti će biti neka osveta Sarajevu za prošlu godinu - jednostavno Čelik je na Koševu slabo igrao i zasluženo izgubio,a Borac Čeliku samo uz ludu sreću i sudijsko navlačenje može uzeti bod(ove) - hoću reći uz pošteno suđenje Čelik će pobijediti Borca i pobijediće ne zbog Sarajeva, Veleža, Real Madrida, nego zbog sebe.since1921 wrote:U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medija
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#1279 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Gandalf jel se to tjesis?
-
ekvivalent
#1280 Re: Premier liga BiH 2008/2009
jok tebe tjesisince1921 wrote:Gandalf jel se to tjesis?
-
JEDAN JE HASE
#1281 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Samo se ti nadaj,Sarajevo ce akoBogda dobiti u lukavici,a celiku nek bude na obraz ta zadnja tekma sa borcem,uvjek smo bili i ostali najposteniji klub u BIH,zato nam se sve ovo i desava,al ima Boga,sve ce doci na svojesince1921 wrote:U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medija
- kebele
#1282 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Nažalost, grupica kretena je radila takve stvari, i hvala ti na razgraničavanju kluba i takvih divljaka koji sebe nazivaju navijačima.dino84 wrote: Kad ste vi u pitanju uvijek razgranicim klub od navijaca. Velezu nikad ne mogu zeliti sve najgore jer je to klub koji ima dusu, klub koji ima tradiciju i istoriju, ali kada je rijec o navijacima i gostoprimstvu, gorih nema.
Da si kojim slučajem stariji jedno petnaestak godina, pa da si imao priliku doći na Veležov stadion pod Bijelim brijegom, ne bismo sad raspravljali o ovome i potezali pitanje gostoprimstva. Ostatak priče svi znamo. Forza Velež.
- since1921
#1283 Re: Premier liga BiH 2008/2009
A sta vam se to desava????JEDAN JE HASE wrote:Samo se ti nadaj,Sarajevo ce akoBogda dobiti u lukavici,a celiku nek bude na obraz ta zadnja tekma sa borcem,uvjek smo bili i ostali najposteniji klub u BIH,zato nam se sve ovo i desava,al ima Boga,sve ce doci na svojesince1921 wrote:U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medijaNek je tvoj skretnicar osigurao opstanak u ligi
IZDALI STE HORDE ZLA
-
JEDAN JE HASE
#1284 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Jaro imal gdje tog klipa navijanka sa juga,e moji strumfovi,kako ste jadni majko moja 
- veljaca
#1285 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Lijepo ti Mircerka na drugoj temi kaza: DOBILI SE DVA KLIPA ......JEDAN JE HASE wrote:Jaro imal gdje tog klipa navijanka sa juga,e moji strumfovi,kako ste jadni majko moja
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1286 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Ona Sloboda je pravi krkanski klub. Jebote zivot oni 3 pasa ne znaju sastaviti. Da nema prekida, ljudi nikada gola ne bi dali

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1287 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Niti simpatisem Slobodu,a ni Slaviju..totalno "ravna ciza" sto se tice ova dva kluba,ali ako Sloboda bude osvajac kupa to je tragedija za nas fudbal.
Oni ne da nemaju igru,oni nemaju nista,sem nekih ostrih strartova i skoka poslije prekida..i to je sve.
Jeste bilo 2 : 0 za njih,ali ih je Slavija nadigrala,i primila smijesna dva gola iz prekida.
Oni ne da nemaju igru,oni nemaju nista,sem nekih ostrih strartova i skoka poslije prekida..i to je sve.
Jeste bilo 2 : 0 za njih,ali ih je Slavija nadigrala,i primila smijesna dva gola iz prekida.
-
mfilipov
#1288 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Mnogi misle da HNK Orasje napusta premier ligu ali grdno se varaju imat ce Posavina svoga premierligasa i sljedece sezone jamcim vam ...
Pozz za dobro nam poznate i popularne Labudove sa Save
- Baltazar_khan
#1289 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Hoćeš li se javljati na ovom forumu, kad Orašje bude igralo federalnu ligu?mfilipov wrote:Mnogi misle da HNK Orasje napusta premier ligu ali grdno se varaju imat ce Posavina svoga premierligasa i sljedece sezone jamcim vam ...
Bolje bi ti bilo da se javljaš, jer ćemo zaboraviti tvoj klubčić
-
F.G.R.
#1290 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Joj ti "labudovi sa save"...Baltazar_khan wrote:Hoćeš li se javljati na ovom forumu, kad Orašje bude igralo federalnu ligu?mfilipov wrote:Mnogi misle da HNK Orasje napusta premier ligu ali grdno se varaju imat ce Posavina svoga premierligasa i sljedece sezone jamcim vam ...
Bolje bi ti bilo da se javljaš, jer ćemo zaboraviti tvoj klubčić
konacno druga liga, KONACNO!!!
- Lekler
#1291 Re: Premier liga BiH 2008/2009
poznate u okolini Orasja mislis?mfilipov wrote:Mnogi misle da HNK Orasje napusta premier ligu ali grdno se varaju imat ce Posavina svoga premierligasa i sljedece sezone jamcim vam ...
-
Fordas
#1292 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Nego, ukoliko Sloboda osvoji Kup, sto je nakon 2:0 prilicno izvjesno, onda bi Slavija opet mogla ostati kratkih rukava. Kakva je sad situacija, nama u Lukavici nece trebati vise od 1 boda (uz uvjet da damo gol, naravno) a ukoliko Slavija uzme bod od Borca onda nam nece trebati ni to. Slavija ce zbog sebe morati zapeti dobro, jer ako zijani od Borca a mi joj uzmemo samo bod, onda mi i Borac idemo u Evropu.... Kako god, mislim da nas ocekuju 2 najzanimljivija kola u PL.

- Mikado
#1293 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Vas klub propada od onog trenutka kada se provincijsko Zepce pokazalo kao institucija za pateticni zeljeznicar i kupilo bodove kao robu na pijaci, sto je pokazalo da vas klub moze potkupiti ko god zali, pa je od tada borba za opstanak postala sudbina vaseg malog kluba. Toliko o "vasem ponosu" tj. jadu i cemeru od kluba.since1921 wrote:U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medija
SARAJEVO bez obzira na subotnju pobjedu mozete gledati samo odozdo, jer cinjenica da je bordo gigant u okviru prve (do 2000.) odnosno premijer lige BiH (od 2000.) samo 2 puta u 14 sezona zavrsavao ispod 4.mjesta, a i na vjecnoj tabeli je na 1.mjestu.
- Šibicar
#1294 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Mikado wrote:Vas klub propada od onog trenutka kada se provincijsko Zepce pokazalo kao institucija za pateticni zeljeznicar i kupilo bodove kao robu na pijaci, sto je pokazalo da vas klub moze potkupiti ko god zali, pa je od tada borba za opstanak postala sudbina vaseg malog kluba. Toliko o "vasem ponosu" tj. jadu i cemeru od kluba.since1921 wrote:U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medija
SARAJEVO bez obzira na subotnju pobjedu mozete gledati samo odozdo, jer cinjenica da je bordo gigant u okviru prve (do 2000.) odnosno premijer lige BiH (od 2000.) samo 2 puta u 14 sezona zavrsavao ispod 4.mjesta, a i na vjecnoj tabeli je na 1.mjestu.
Hajde onda "gigante",odgovori mi na ovo koji je klub osvojio najviše titula u BiH ligi???Vi ste osvojili 1(JEDNU) titulu koju priznaje UEFA,a dok smo mi koje zoveš malim osvojili 3(TRI) titule koje priznaje UEFA.Naravno vi računate i onu titulu,koju samo vi priznajete iz '99,eto dokaza kako ste samo mali,maleni, majušni,nevidljivi pored Želje...
-
Fordas
#1295 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Kako neko ciji tim igra u cumezu od jedva 8.000 mjesta sa sve cetiri razlicite tribine moze drugom reci da je njegov tim mali, a ovaj igra na olimpijskom stadionu od 37.000 mjesta!?!?
Mislim, fakat kome vise tu pricu mozete prodati

Mislim, fakat kome vise tu pricu mozete prodati
- Šibicar
#1296 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Bolje imati i SVOJ VLASTITI ćumez,nego igrati na olimpijskom stadionu,na koji i Željo i Olimpik i svaki drugi klub iz grada Sarajeva ima pravo kao i F.K.Sarajevo...Ali ti to očito ne želiš shvatiti,zato se ne trudi.Sjeti se sad,kad ste trebali prije nekoliko godina početi graditi vaš stadion u Ilijašu,zbog dugovanja opštini centar,pa ste išli dati guze i plakati moliti da vam se dugovi oproste,da bi i dalje igrali na olimpijskom stadionu.Tako da ti tu priču oko 37.000 sjedećih mjesta koje su i moje kad igra moj klub,koliko i tvoje kad igra tvoj klub,možeš pričati maloj djeci.Da nismo možda vama platili kad je New Castle gostovao na Koševu?Šta imaaaa.....Fordas wrote:Kako neko ciji tim igra u cumezu od jedva 8.000 mjesta sa sve cetiri razlicite tribine moze drugom reci da je njegov tim mali, a ovaj igra na olimpijskom stadionu od 37.000 mjesta!?!?
Mislim, fakat kome vise tu pricu mozete prodati![]()
![]()
-
El_comadante
#1297 Re: Premier liga BiH 2008/2009
i kakve sve to ima veze za trenutnom situacijom an tebelu? željo ima 5 godina nije bio ispred Sarajeva. dakle hajmo gledati sadašnjost a pustiti prošlost.Šibicar wrote:Bolje imati i SVOJ VLASTITI ćumez,nego igrati na olimpijskom stadionu,na koji i Željo i Olimpik i svaki drugi klub iz grada Sarajeva ima pravo kao i F.K.Sarajevo...Ali ti to očito ne želiš shvatiti,zato se ne trudi.Sjeti se sad,kad ste trebali prije nekoliko godina početi graditi vaš stadion u Ilijašu,zbog dugovanja opštini centar,pa ste išli dati guze i plakati moliti da vam se dugovi oproste,da bi i dalje igrali na olimpijskom stadionu.Tako da ti tu priču oko 37.000 sjedećih mjesta koje su i moje kad igra moj klub,koliko i tvoje kad igra tvoj klub,možeš pričati maloj djeci.Da nismo možda vama platili kad je New Castle gostovao na Koševu?Šta imaaaa.....Fordas wrote:Kako neko ciji tim igra u cumezu od jedva 8.000 mjesta sa sve cetiri razlicite tribine moze drugom reci da je njegov tim mali, a ovaj igra na olimpijskom stadionu od 37.000 mjesta!?!?
![]()
-
El_comadante
#1298 Re: Premier liga BiH 2008/2009
da ja tebe pitam kad je Željo bi zadnji put bio ispred Sarajeva? da li se sječaš?Šibicar wrote:Mikado wrote:Vas klub propada od onog trenutka kada se provincijsko Zepce pokazalo kao institucija za pateticni zeljeznicar i kupilo bodove kao robu na pijaci, sto je pokazalo da vas klub moze potkupiti ko god zali, pa je od tada borba za opstanak postala sudbina vaseg malog kluba. Toliko o "vasem ponosu" tj. jadu i cemeru od kluba.since1921 wrote:U narednim kolima ocekujem bod u Sirokom kao potvrdu dizanja forme poslije gazenja pitara...ocekujem izlazak Borca u Evropu na racun komsija(u Zenici jos pamte proslogodisnju tekmu na Kosevu a komsije ce tesko do boda u Lukavici)..ocekujem da Zvijezda obadvije naredne utakmice dobije i tako odbaci price o namjestanjima....a Velez da svoju priliku trazi u Modrici na terenu a ne hajkom preko medija
Hajde onda "gigante",odgovori mi na ovo koji je klub osvojio najviše titula u BiH ligi???Vi ste osvojili 1(JEDNU) titulu koju priznaje UEFA,a dok smo mi koje zoveš malim osvojili 3(TRI) titule koje priznaje UEFA.Naravno vi računate i onu titulu,koju samo vi priznajete iz '99,eto dokaza kako ste samo mali,maleni, majušni,nevidljivi pored Želje...
-
Sajoni
#1299 Re: Premier liga BiH 2008/2009
Priča o stadionu je glupost.Šta bi trebao pričati Bayern,Munchen 1860,Roma,LAzio,Inter,Milan,Juventus,Torino...Sarajevu se uvijek taj stadion nameće kao nemaju stadion ovo ono...Zatim priča o tim nekim titulama...Šta bi onda Čelik koji je osvojio prve 2-3 titule ove države trebao pričati.Ljudi osvojili titule a nisu Evrope vidjeli i sad treba reći mi Čeliku to ne priznajemo.Naravno da priznajemo.Čak i dvije titule u ex Yu Sarajeva željovci će naći mane i pričati nebuloze.Znam vala samo da za razliku od pojedinih manijaka koji mrze Sarajevo,ja fakat ne mrzim Želju.Šibicar wrote:Bolje imati i SVOJ VLASTITI ćumez,nego igrati na olimpijskom stadionu,na koji i Željo i Olimpik i svaki drugi klub iz grada Sarajeva ima pravo kao i F.K.Sarajevo...Ali ti to očito ne želiš shvatiti,zato se ne trudi.Sjeti se sad,kad ste trebali prije nekoliko godina početi graditi vaš stadion u Ilijašu,zbog dugovanja opštini centar,pa ste išli dati guze i plakati moliti da vam se dugovi oproste,da bi i dalje igrali na olimpijskom stadionu.Tako da ti tu priču oko 37.000 sjedećih mjesta koje su i moje kad igra moj klub,koliko i tvoje kad igra tvoj klub,možeš pričati maloj djeci.Da nismo možda vama platili kad je New Castle gostovao na Koševu?Šta imaaaa.....Fordas wrote:Kako neko ciji tim igra u cumezu od jedva 8.000 mjesta sa sve cetiri razlicite tribine moze drugom reci da je njegov tim mali, a ovaj igra na olimpijskom stadionu od 37.000 mjesta!?!?
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#1300 Re: Premier liga BiH 2008/2009
@Sajoni
Sve si dobro napisao osim jedne recenice: "Znam vala samo da za razliku od pojedinih manijaka koji mrze Sarajevo,ja fakat ne mrzim Želju." Kad si vec spomenu jedne koji mrze onda si trebao i druge.
Sve si dobro napisao osim jedne recenice: "Znam vala samo da za razliku od pojedinih manijaka koji mrze Sarajevo,ja fakat ne mrzim Želju." Kad si vec spomenu jedne koji mrze onda si trebao i druge.