Mirza Teletovic all about

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Melami

#1276 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Melami »

Ima nekoliko dobrih u Brooklynu al dosta ih je i lose odigralo/
relativno84

#1277 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Kako se rezultat krece tesko da ce Mirza uci mada i na poluvremenu trener rece da ga cuva za vaznije utakmice tako ajd nek se malo odmara iscrpio se u prethodnim utakmicama nije šala igrati po 36min u prosjeku..

I onda sam se probudio upalio net i vidim ipak to je bio samo san Mirza grije klupu ok pocetnik je u nba ali on nije dosao s nekog koledza pa se gradi kao igrac on vec godinama razbija evropom al djaba prednost imaju neki diletanti :roll:
Melami

#1278 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Melami »

relativno84 wrote:Kako se rezultat krece tesko da ce Mirza uci mada i na poluvremenu trener rece da ga cuva za vaznije utakmice tako ajd nek se malo odmara iscrpio se u prethodnim utakmicama nije šala igrati po 36min u prosjeku..

I onda sam se probudio upalio net i vidim ipak to je bio samo san Mirza grije klupu ok pocetnik je u nba ali on nije dosao s nekog koledza pa se gradi kao igrac on vec godinama razbija evropom al djaba prednost imaju neki diletanti :roll:
Dobise ovi tekmu nekako, a bio sam siguran da ce izgubiti.
Po meni nije Mirza nista losiji od bilog kojeg ovog igraca u prvih 5.
Brat

#1279 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Brat »

Nemojte k'o boga vas molim biti toliko objektivni :roll:
Ovaj govori kako nije ništa lošiji od prve petorke, nije tebi ili meni, al' jeste P.J.Carlisimu. Svi budale i glupani samo mi ultra realni i pametni. Džeko je u Cityu bog, Mirza je u Netsima allah.. Sram bilo trenera kako ne igra po 35 minuta u ruki sezoni i to protiv direktnog konkurenta za pozicije u playoffu.. :x
Melami

#1280 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Melami »

Brat wrote:Nemojte k'o boga vas molim biti toliko objektivni :roll:
Ovaj govori kako nije ništa lošiji od prve petorke, nije tebi ili meni, al' jeste P.J.Carlisimu. Svi budale i glupani samo mi ultra realni i pametni. Džeko je u Cityu bog, Mirza je u Netsima allah.. Sram bilo trenera kako ne igra po 35 minuta u ruki sezoni i to protiv direktnog konkurenta za pozicije u playoffu.. :x
Pa objektivnost je da nije isto biti rodjen u BiH i u USA ili u Dzekinom slucaju u Argentini recimo.
Ja sam veoma objektivan kad su nasi igraci u pitanju i rijetko ih kad uzdizem bez razloga, al Mirza je igracina samo treba da se uklopi u igru.
I nije bilo ni ocekivati neku minutazu veceras za njega, al ni ovi igraci koji su igrali nisu pokazali neku posebnu igru.
kakavdanakneiskustvu

#1281 Re: Mirza Teletovic all about

Post by kakavdanakneiskustvu »

Brat wrote:Nemojte k'o boga vas molim biti toliko objektivni :roll:

čudni smo mi,neki dan na ss.ba forumu nahvališe carlesima čim je dao mirzi malo više minuta
SaPnA

#1282 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SaPnA »

vjerovatno nije bio spreman, zato nije ni ulazio
Brat

#1283 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Brat »

Kad skontamo da on nije doveden, ponavljam nije doveden, da igra ključnu ulogu u timu, nego da da ruke za jedno 10-15 min po tekmi, bit' će nam lakše. Ja bih najviše volio da igra 30 minuta i zabija po 20p, međutim situacija je drukčija i možemo samo boga molit' da sljedeće sezone ne bude ovolika gužva na njegovoj poziciji.
sadmire

#1284 Re: Mirza Teletovic all about

Post by sadmire »

takodjer on sa svojom porodicom i menadzerima treba procijeniti i odluciti da li zeli da bude igrac koji ce igrati maksimalno tih 10-15 minuta. Njemu je 27 i nema vremena cekati da postani glavni igrac tako da bi sigurno u ovom trenutku bilo bolje traziti drugi klub nego cekati da se razbistri situacija na njegovoj poziciji.
U svakom slucaju je indikativno, barem sto se tice Brooklyna, da ni kod prvog ni kod drugog trenera ne igra znacajniju ulogu, a to je vec zabrinjavajuce, bez obzira sto je dobijao vise prilike.
U sportu je normalno da kod novog trenera, ako imas kvalitet, odmah dobijes priliku i , ako je iskoristis, sto je Mirza uradio, postanes glavni igrac. Ok, ovdje je specificno sto se radi o bivsem pomocniku u istoj ekipi, ali to ipak ne znaci da ce on razmisljati slicno kao i njegov bivsi sef!?
Logovan

#1285 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Logovan »

Brat wrote:Kad skontamo da on nije doveden, ponavljam nije doveden, da igra ključnu ulogu u timu, nego da da ruke za jedno 10-15 min po tekmi, bit' će nam lakše. Ja bih najviše volio da igra 30 minuta i zabija po 20p, međutim situacija je drukčija i možemo samo boga molit' da sljedeće sezone ne bude ovolika gužva na njegovoj poziciji.
Možda će slijedeće sezone igrati daleko više, dok će se nekih igrača na njegovoj poziciji riješiti, tj. prodati tako da će imati veću minutažu. Glupo je što su ga doveli, toliko ga platili i na kraju igra po par minuta. :-) On dokazuje da je kvalitetan ali opet ništa. Slijedeća sezona mora biti njegova. :dance:
Peryton_

#1286 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Peryton_ »

Hoće igrat' Mirza večeras?Imal' kakvih informacija :D
groove

#1287 Re: Mirza Teletovic all about

Post by groove »

Peryton_ wrote:Hoće igrat' Mirza večeras?Imal' kakvih informacija :D
navodno nece. injury-razlog: illnes
SaPnA

#1288 Re: Mirza Teletovic all about

Post by SaPnA »

otkud ti to?

Brooklyn Nets ‏@BrooklynNets

Gerald Wallace will miss tonight's game vs. @raptors with bruised ribs. @drayblatche is a GTD (illness). #injuryupdate #BKNvsTOR :-?
Tomahawk11
Globalni moderator

#1290 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Tomahawk11 »

Pa ne moze bolestan igrati. Ili moze? :-)
It_is_a_Leclerc

#1291 Re: Mirza Teletovic all about

Post by It_is_a_Leclerc »

A zar ne napišu oni tamo na twitter profilu ko je od igrača bolestan. Evo gledam da su objavili za večeras i nema Mirze među njima.
Koshpa

#1292 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Koshpa »

eno na nba.com pise da je u sastavu
It_is_a_Leclerc

#1293 Re: Mirza Teletovic all about

Post by It_is_a_Leclerc »

It_is_a_Leclerc wrote:A zar ne napišu oni tamo na twitter profilu ko je od igrača bolestan. Evo gledam da su objavili za večeras i nema Mirze među njima.
P.S. Evo upravo objaviše sliku na twitteru, Mirza se zagrijava. :thumbup:

relativno84

#1294 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »

Sve je ovo sabotaza njegovih saigraca koji su se nakon njegove dvije dobre tekme toliko uplasili za svoju poziciju u timu da mu sad daju ziv krompir u pomfritu tako da pred svaku tekmu ima blagu temperaturu,
i trener ga odmah postedi, eto cim se sve ljudi sluze al nema veze tu je Mirza na klupi u inat dusmanima ceka svojih 5min. al bukvalno :-D
Koshpa

#1295 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Koshpa »

prvo pa musko :dance:
KPNCTNJAH

#1296 Re: Mirza Teletovic all about

Post by KPNCTNJAH »

Hvale ga na njihovim forumima, svi traze da igra sto duze... to pisu ljudi koji su registrovani prije 3 i vise godina na te forume :thumbup:
Logovan

#1297 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Logovan »

KPNCTNJAH wrote:Hvale ga na njihovim forumima, svi traze da igra sto duze... to pisu ljudi koji su registrovani prije 3 i vise godina na te forume :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :bih:
Koshpa

#1298 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Koshpa »

jao mirze ludjaka :dance: :dance:
Baltazar_khan

#1299 Re: Mirza Teletovic all about

Post by Baltazar_khan »

već 9 poena, dvije trice zaredom digao je dvoranu na noge :thumbup:
relativno84

#1300 Re: Mirza Teletovic all about

Post by relativno84 »