Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa mora se MALO prskati i ta vjestacka podloga,bez zezancije. Vise puta sam vidio da se onako slaufom poprsce onaj pomocni stadion na Kosevu,tako da je to vjerovatno razlog te jedne prskalice i na toj vjestackoj podlogi na Otoci.
Evo slike odakle se vidi bolje taj kolorit i sara....na ovoj slici sve to malo bolje djeluje
-LIBERO- wrote:Pa mora se MALO prskati i ta vjestacka podloga,bez zezancije. Vise puta sam vidio da se onako slaufom poprsce onaj pomocni stadion na Kosevu,tako da je to vjerovatno razlog te jedne prskalice i na toj vjestackoj podlogi na Otoci.
Evo slike odakle se vidi bolje taj kolorit i sara....na ovoj slici sve to malo bolje djeluje
Znas li da je zabranjeno uzimati tudje fotke sa drugog foruma Salim se ali si mogao bar reci da je sa drugog foruma.
-LIBERO- wrote:Pa mora se MALO prskati i ta vjestacka podloga,bez zezancije. Vise puta sam vidio da se onako slaufom poprsce onaj pomocni stadion na Kosevu,tako da je to vjerovatno razlog te jedne prskalice i na toj vjestackoj podlogi na Otoci.
Uh, ne mogu nikako gledati u te stolice ubijaju u oci
Jutros ja oko 9 i 20, pola 10 u tramvaju, idem prema gradu, i pored stadiona se onako ofirno nagnem da pogledam te stolice, kad vidim lik do mene se isto naginje, gleda kroz prozor, ko da je osmo svjetsko čudo. Kontam, ovaj mora da je sa sa-x foruma
Vidjecete vi kad' ovim koloritom i bojicama Nijaz i OlimpiC,uz medijsku kampanju,privuku zensku i gay populaciju...kako bi tek onda bio sizofreno unikatan ovaj klub,ma u regiji citavoj..ma kakvoj regiji u Evropi.
Nismo pederi, eto što ne igramo. Ne može primiti navijača kao Koševo. Nema Sjever. Nema tradiciju koju ima Koševo. Ima milion razloga, ne moram nabrajati više. Ka**na je za Koševo, eto vako da kažem.
Nijaz izgleda hoće da pravi paradu ponosa u Sarajevu, sve indicije upućuju u tom pravcu. Samo mora puno ljepše dresove skontati, moraju biti pripijeni uz tijelo kao Romini, a boje moraju biti u skladu sa stadionom.
Baudelaire wrote:Nismo pederi, eto što ne igramo. Ne može primiti navijača kao Koševo. Nema Sjever. Nema tradiciju koju ima Koševo. Ima milion razloga, ne moram nabrajati više. Ka**na je za Koševo, eto vako da kažem.
Dzaba sve kad nije vas.
To sto je veci nema veze jer ga nijedan klub iz BH nemoze napuniti, a o historiji da nepricamo. Mnogo veci klubovi su u historji mjenali stadion, na primjer Juventus i Arsnela i nevidim sto nebi mogli pitari. A i Otoka ima sjever
Neznam, ako nece oni mozda bi mogli peticijama traziti da ih opstina premjesti.
Baudelaire wrote:Nismo pederi, eto što ne igramo. Ne može primiti navijača kao Koševo. Nema Sjever. Nema tradiciju koju ima Koševo. Ima milion razloga, ne moram nabrajati više. Ka**na je za Koševo, eto vako da kažem.
Dzaba sve kad nije vas.
To sto je veci nema veze jer ga nijedan klub iz BH nemoze napuniti, a o historiji da nepricamo. Mnogo veci klubovi su u historji mjenali stadion, na primjer Juventus i Arsnela i nevidim sto nebi mogli pitari. A i Otoka ima sjever
Neznam, ako nece oni mozda bi mogli peticijama traziti da ih opstina premjesti.
Čim je napisao "Znaci ostade jos samo Sarajevo bez stadiona..", jasno je bilo šta hoće... Eto on se fakat zanima zašto Sarajevo ne pređe na Otoku. Mogli ste onda i odraditi par utakmica na Bilinom polju, i ono je uređeno a relativno blizu.