FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Peppers
#1276 Re: FK Zeljeznicar
U utorak 31.12. u 17 sati najvjerovatnije "generalna proba" reflektora na Grbavici. Ovaj put slavim Novu godinu dan ranije 
- odvijac
#1277 Re: FK Zeljeznicar
jebi ga mi samo mjenjamo fk ili nk,a u dusi ostajemo isti klub,koji je imao simpatije navijaca diljem jugoslavije.a vi,torpedo,udarnik,sloboda,pa od prvog dana postojanja ste bili prevrtljiv klub,danas ste uz sda,sutra sbih,ne bi me cudilo hdz ilisds,samo da vam guzicama bude bolje i da vase torpedo podrzavaju najvece strukture vlasti!!!jadni ste brate dragi,orginalnost kluba se cijeni,a tu ste miljama iza plave institucije...
-
nikad_izvini
#1278 Re: FK Zeljeznicar
Svako dijete ima odbojnost prema roditelju. Jebiga crtani, tako je to. Nisi ti kriv, kriva je priroda(i genetika)Baltazar_khan wrote:
Kako maestralno odbijanje odgovora![]()
A nema šta da vas vrijeđa ovo kako nazivam vaš klub. Bili ste nekad Jugoslovenski drugoligaš.
I Skretničari i Željezničari se bave sličnim poslom, oko vozova ili ako hoćete, vlakova. Sve su to braća![]()
Ako vam smeta Skretničar, može li onda kondukter?![]()
A ovo "omanji"... Pa vala, i niste neki odraz neke pretjerane veličine![]()
Što se tice ovih naziva... Pa vala, nisu ni tvoji ništa bolji, oni koriste čak i gore nazive, dječje, i vulgarne.
Evo, recimo vaš naziv za naš klub kojeg nazivate njanjajevo, njanje... To je isto kao da je izgovorilo dijete koje tek uci da govori. Onda...
Kitari, kitice... Vulgarno, jako vulgarnoSjećam se vašeg transparenta na jugu, koji je glasio citiram: Vaša mama se j**e sa nama". I ovo je vulgarno, a bogami i primitivno. Jesu li možda vaše "junačine" razmišljale o tome da možda neko ko je bio na toj utakmici, ko navija za Sarajevo, nema majku?
Nema šta da vas vrijeđa naziv "Štrumfovi", jer su oni likovi iz crtane serije, koja se prikazivala prije rata na ovdašnjim tv stanicama. Baš su cakani sa onim svojim glasićima![]()
Doduše, mali su, jako su mali. Možda ima neka veza sa tim kad kažem "omanji". Sve što je malo, može se uporediti sa vama
-
nikad_izvini
#1279 Re: FK Zeljeznicar
Sramota, "brojiš" mu postoveelSaik wrote:Baltazar_khanBaltazar_khan wrote: @ dino84, kladim se da ti je jedino u životu što imaš konekcija na net. I ovde prosipaš svoje frustrirane štrumfovske nebuloze... Žao mi te, dragi dino, fin si momak, razmisli malo. Nađi djevojku neku finu, i šetajte gradom, idite na planinu, volite se, nek bude i điđi miđijasamo se okani svojih niđe veze argumenata. Mene bi bilo stid da tako nešto napišem. Preporučujem ti da zabiješ glavu u stilu noja, u pijesak, jer fakat, ove tvoje tvrdnje i odgovori na moj gore post su i više nego... SMIJEŠNE!
dino84
-
nikad_izvini
#1280 Re: FK Zeljeznicar
Nije tačno. Samo su jednom promijenili ime i samo se jednom zbog njih liga proširila. Samo jednom su promijenili "politički dres"odvijac wrote:jebi ga mi samo mjenjamo fk ili nk,a u dusi ostajemo isti klub,koji je imao simpatije navijaca diljem jugoslavije.a vi,torpedo,udarnik,sloboda,pa od prvog dana postojanja ste bili prevrtljiv klub,danas ste uz sda,sutra sbih,ne bi me cudilo hdz ilisds,samo da vam guzicama bude bolje i da vase torpedo podrzavaju najvece strukture vlasti!!!jadni ste brate dragi,orginalnost kluba se cijeni,a tu ste miljama iza plave institucije...
-
nikad_izvini
#1281 Re: FK Zeljeznicar
Jel ima novosti o Željidzipalo_junuz wrote:
Ovo tvoje bi se sve moglo boldati ali evo samo ova dva ukratko posto nemam vremena :
Pa kako bi vas trebali zvati onda? Mislim na manijake, pa bolan svake sedmice vam izlazi neko saopstenje a u potpisu TM 87, hajde jebo to sto su pojedinci kupovali od vas ta saopstenja pa ste bukvalno preko noci mijenjali misljenje. Pa budi malo realan...
Drugo, pasa moj to dvoje se ne moze porediti. Psovanje necije majke sa obicnom zajebancijom koje su i prije postojale (zeljo u tuti sarejvo ga muti) ? Ti si lud covjek ali ozbiljno, ti si lud...
Pozdrav šampionu
- dzipalo_junuz
#1282 Re: FK Zeljeznicar
Pa ima kako nema, KARANJE JE NAUKA....nikad_izvini wrote:Jel ima novosti o Željidzipalo_junuz wrote:
Ovo tvoje bi se sve moglo boldati ali evo samo ova dva ukratko posto nemam vremena :
Pa kako bi vas trebali zvati onda? Mislim na manijake, pa bolan svake sedmice vam izlazi neko saopstenje a u potpisu TM 87, hajde jebo to sto su pojedinci kupovali od vas ta saopstenja pa ste bukvalno preko noci mijenjali misljenje. Pa budi malo realan...
Drugo, pasa moj to dvoje se ne moze porediti. Psovanje necije majke sa obicnom zajebancijom koje su i prije postojale (zeljo u tuti sarejvo ga muti) ? Ti si lud covjek ali ozbiljno, ti si lud...
Nemoj me razočarati, glasao sam za tebe
![]()
![]()
Pozdrav šampionu
Poslje danas se imas obraza javiti? Ma dobro sta strumf zna sta je obraz
-
elSaik
#1283 Re: FK Zeljeznicar
Karanje je glagol.dzipalo_junuz wrote:Pa ima kako nema, KARANJE JE NAUKA....nikad_izvini wrote:Jel ima novosti o Željidzipalo_junuz wrote:
![]()
![]()
Pozdrav šampionu![]()
- dzipalo_junuz
#1284 Re: FK Zeljeznicar
Ma kako god ti kazes brucosu.
p.s Salko bolan, pa sto ne dode danas da vidis sta je glagol

p.s Salko bolan, pa sto ne dode danas da vidis sta je glagol
-
elSaik
#1285 Re: FK Zeljeznicar
Na šta bolan? Na onaj nekakav turnir, jel? Ne hvala. Ja na Skenderiju dolazim samo kad je sajam knjiga.dzipalo_junuz wrote:Ma kako god ti kazes brucosu.
p.s Salko bolan, pa sto ne dode danas da vidis sta je glagol![]()
![]()
- dzipalo_junuz
#1286 Re: FK Zeljeznicar
A dolazio si prosle godine. Eeee ma tako je vjeruj i meni bio zanimljiv fakultet u prvoj godini, znas ono fakultetska raja, kafe, kolege ovo ono a vjerujem da ce i tebi to isfurat ubrzo. Suti bolje da nisi doso bilo bi ti boga mi ovoelSaik wrote:Na šta bolan? Na onaj nekakav turnir, jel? Ne hvala. Ja na Skenderiju dolazim samo kad je sajam knjiga.dzipalo_junuz wrote:Ma kako god ti kazes brucosu.
p.s Salko bolan, pa sto ne dode danas da vidis sta je glagol![]()
![]()
-
nikad_izvini
#1287 Re: FK Zeljeznicar
dzipalo_junuz wrote:Pa ima kako nema, KARANJE JE NAUKA....nikad_izvini wrote:Jel ima novosti o Željidzipalo_junuz wrote:
![]()
![]()
Pozdrav šampionu![]()
Nego, jesi li sretan što ćeš dobiti polugodišnju kartu
-
nikad_izvini
#1288 Re: FK Zeljeznicar
Opet te "dječak"( barem po tebi) provaljuje. Rekoh već jednom. Ti bi bio odličan bokser. Nakon nokauta i brojanja opet na noge, do novog KOelSaik wrote:Karanje je glagol.dzipalo_junuz wrote:
Pa ima kako nema, KARANJE JE NAUKA....![]()
- dzipalo_junuz
#1289 Re: FK Zeljeznicar
Neko slusa Master, dok neko prvi semestar prve godine pravnog fakulteta...
Sta cu ja sam gradsko dijete pa nemam kompleksa i po forumima pisem mahalski.
-
nikad_izvini
#1290 Re: FK Zeljeznicar
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7; Ustao je opetdzipalo_junuz wrote:Neko slusa Master, dok neko prvi semestar prve godine pravnog fakulteta...
- dzipalo_junuz
#1291 Re: FK Zeljeznicar
Jesi humoristican, sam se sebi smijem kako si me isprovaljivonikad_izvini wrote:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7; Ustao je opetdzipalo_junuz wrote:Neko slusa Master, dok neko prvi semestar prve godine pravnog fakulteta...
Sta cu ja sam gradsko dijete pa nemam kompleksa i po forumima pisem mahalski.Prati prst. Znaš li gdje si. Dobar. Nastavi
-
nikad_izvini
#1292 Re: FK Zeljeznicar
Smiju ti se drugi. Ne sekiraj sedzipalo_junuz wrote:Jesi humoristican, sam se sebi smijem kako si me isprovaljivonikad_izvini wrote:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7; Ustao je opetdzipalo_junuz wrote:Neko slusa Master, dok neko prvi semestar prve godine pravnog fakulteta...
Sta cu ja sam gradsko dijete pa nemam kompleksa i po forumima pisem mahalski.Prati prst. Znaš li gdje si. Dobar. Nastavi
![]()
![]()
- dzipalo_junuz
#1293 Re: FK Zeljeznicar
Bilo mi je cast
vas danas gospodine nikad_izvini
Veliki pozdrav sa Carsije...
Veliki pozdrav sa Carsije...
- Šibicar
#1294 Re: FK Zeljeznicar
junuze,žao mi je što te moram razočarati,ali tvoja pojava i pisanje djeluju više papanski nego gradski,zar ne vidiš da se svi sprdaju sa tobom i tebi sličnima pa čak i "vaši"dzipalo_junuz wrote:Neko slusa Master, dok neko prvi semestar prve godine pravnog fakulteta...
- odvijac
#1295 Re: FK Zeljeznicar
pitari,pitari bas ste cudna raaj nekada ste bili k....a sada ste jaja!!!izvoli jedan los fint!!!dobro jutro;sto kaze riblja corba!!!
- Baltazar_khan
#1296 Re: FK Zeljeznicar
Napraviste i vi reflektore...
Morat ce u citavom gradu da nestane struje, da bi osvijetilo tu tamu koja se nadvila
nad grbavicom
Morat ce u citavom gradu da nestane struje, da bi osvijetilo tu tamu koja se nadvila
nad grbavicom
- Lakat Jebić
#1297 Re: FK Zeljeznicar
Baltazar_khan wrote:Napraviste i vi reflektore...
nad grbavicom
e ovo je dobar fazon i zajebancija
Last edited by Lakat Jebić on 28/12/2008 12:57, edited 1 time in total.
- dzipalo_junuz
#1298 Re: FK Zeljeznicar
Pravi provincijski klub, kolko se samo raduju reflektorima grehoto, svjetloooooo aaaaaaaaaaa...
- Lakat Jebić
#1299 Re: FK Zeljeznicar
a ovo je već glupostdzipalo_junuz wrote:Pravi provincijski klub, kolko se samo raduju reflektorima grehoto, svjetloooooo aaaaaaaaaaa...
- BocaJuniors
#1300 Re: FK Zeljeznicar
hehehe rodila ga majka, upisao se i na faks...dzipalo_junuz wrote:Neko slusa Master, dok neko prvi semestar prve godine pravnog fakulteta...
hvali se kad ga zavrsis pametnice...