English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- belafonte
#1276 Re: English Premier League
Uhhh, ovo je za zatvora, FA je na potezu, minimalno 5 tekmi za chamugu, Van Persie-a da mi dira, lutku moju lijepu cccc
Inace, Adebayor sa onom jucerasnjom proslavom gola je usro motku, pokaz'o je koliko je mali kao covjek, onako se ponasat prema navijacima kluba koji mu je sve dao, krampa bio kad je doso i skoro dobio nadimak Mr. Promasaj, na svakoj tekmi je barem po 2,3 zicera ful'o i normalna ce biti reakcija navijaca, ipak je on tamo zaradjivo platu na osnovu njihove posjete i to je trebo da cijeni i suti i radi jos jace i bolje.
Ovaj start plus proslava gola, jedno 7 tekmi bi trebo fasovat, FA na tebi je red.
Inace, Adebayor sa onom jucerasnjom proslavom gola je usro motku, pokaz'o je koliko je mali kao covjek, onako se ponasat prema navijacima kluba koji mu je sve dao, krampa bio kad je doso i skoro dobio nadimak Mr. Promasaj, na svakoj tekmi je barem po 2,3 zicera ful'o i normalna ce biti reakcija navijaca, ipak je on tamo zaradjivo platu na osnovu njihove posjete i to je trebo da cijeni i suti i radi jos jace i bolje.
Ovaj start plus proslava gola, jedno 7 tekmi bi trebo fasovat, FA na tebi je red.
- Edin H.
#1277 Re: English Premier League
Divno je bilo vidjeti kako se Adebayor raduje pogotku za novog poslodavca.
http://www.youtube.com/watch?v=oe8CXncySfo
Jos oni Arsenalovi navijaci oce, kao satro da ulete u teren.
Dokle je doslo, ne moze se covjek vise ni radovati pogotku

Sta reci osim:
Long live Abu Dabi United Group
http://www.youtube.com/watch?v=oe8CXncySfo
Jos oni Arsenalovi navijaci oce, kao satro da ulete u teren.
Dokle je doslo, ne moze se covjek vise ni radovati pogotku
Sta reci osim:
Long live Abu Dabi United Group
- PasHon1
#1278 Re: English Premier League
Nije mu ono trebalo...ali eto sta se sad moze...
Ja ga ne bi kaznjav'o,veca ce mu kazna bit' kad ode iz Man C. i kad razmisli kako je glup bio.
Ja ga ne bi kaznjav'o,veca ce mu kazna bit' kad ode iz Man C. i kad razmisli kako je glup bio.
- rado_vidjen
#1279 Re: English Premier League
Ijaoooo koale, sho se se nalozio. Mislim da je ugrozio Boltov rekord hitajuci da proslavi gol sa Arsenalovim navijacima
Treba ga drakonski kaznit, lik je skroz pobudalio
Treba ga drakonski kaznit, lik je skroz pobudalio
-
shadow
#1280 Re: English Premier League
Kakav nezahvalni kreten! Arsenal mu je dao sve, tu je karijeru izgradio, da nije Arsenala qrac bi danas milione zaradjivao!
Dzaba, stoka je to, u tekmu je usao sa ciljem da polomi nekog od bivsih suigraca.
Fabregasa je dobro potkacio, RVP-a je udario namjerno, ascare se vidi na snimku ispod. Zao mi je samo sto navijaci nisu uspjeli uci na teren i rastrgati ga zivog mater mu jebem klosarsku.
Snimci su tu, na FA-u je da odluci hoce li i kakvu ce kaznu dobiti debil. Ili ce mozda braca arapi urgirati da se progleda kroz prste, brzo cemo saznati. Ako uz sve ove snimke ovakva drskost prodje bez kazne to ce biti zeleno svjetlo za nova sranja na terenima.
Bez 5 tekmi neigranja plus dobru novcanu kaznu ovdje se nema sta pricati.
http://gunnerblog.com/
Dzaba, stoka je to, u tekmu je usao sa ciljem da polomi nekog od bivsih suigraca.
Fabregasa je dobro potkacio, RVP-a je udario namjerno, ascare se vidi na snimku ispod. Zao mi je samo sto navijaci nisu uspjeli uci na teren i rastrgati ga zivog mater mu jebem klosarsku.
Snimci su tu, na FA-u je da odluci hoce li i kakvu ce kaznu dobiti debil. Ili ce mozda braca arapi urgirati da se progleda kroz prste, brzo cemo saznati. Ako uz sve ove snimke ovakva drskost prodje bez kazne to ce biti zeleno svjetlo za nova sranja na terenima.
Bez 5 tekmi neigranja plus dobru novcanu kaznu ovdje se nema sta pricati.
http://gunnerblog.com/
- belafonte
#1281 Re: English Premier League
3 tekme + 2 za ovo provociranje navijaca, ja mislim da je to mjeraNapadača Citya Emmanuela Adebayora, engleski fudbalski savez će kazniti s tri utakmice neigranja u Premiershipu zbog brutalnog starta na bivšeg suigrača Robina van Persiea.
''Adebayor je optužen za opasan prekršaj na Van Persieu koji je tada zadobio povreda lica. Sudac Mark Clattenburg rekao je da nije dobro vidio faul, no potvrdio je da bi mu automatski pokazao crveni karton da je na vrijeme vidio tako ružan start. Igrač ima vremena do srijede žaliti se na kaznu,'' piše u izvještaju FA-a.
Međutim, u savezu još razmišljaju kako će kazniti napadača 'Građana' za nesportsko ponašanje prilikom proslave trećeg gola Citya.
''Čelnici policije iz Manchestera napisali su nam izvještaj u kojem su iznijeli svoj stav o proslavi gola. Zbog ovog slučaja sazvat ćemo sastanak za neki drugi dan ove sedmice,'' objavili su u FA-u. U incidentu nakon Adebayorova gola povrijeđeno je nekoliko navijača Arsenala i jedan policajac.
- do_tokija
#1282 Re: English Premier League
utakmica se igra dok fergusonovi firgosi ne pobjede! jos jedan u nizu lopovluka kriminalne organizacija zvane manchester united!
topnici rutinski protiv wigana nakon onih kradja protiv uniteda i citya brzo smo se oporavili
topnici rutinski protiv wigana nakon onih kradja protiv uniteda i citya brzo smo se oporavili
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1283 Re: English Premier League
Nidje veze onoliko da je sudac produzio, cak mislim da se svih 6 dozvoljenih izmjena nije izvrsilo
, a nije bilo prekida zbog povreda i slicno 
- Better Man
#1284 Re: English Premier League
Briljantna i dramatična utakmica između Uniteda i Citya! Samo englezi mogu napraviti ovakav spektakl! United pobjedio golom Owena u 96 minuti, ali mora se reči apsolutno zasluženo. Najzaslužniji što City nije doživio potop je njihov golman koji je branio ne moguće.
-
LFC4EVER
#1285 Re: English Premier League
Šta se čudite... Utakmica se igra dok United ne pobijedi!
Već puno sezona, suci su odlučujući vjetar u leđu Unitedu... Čim malo zapnu, tu je njihov "12-i igrač" da ih malo "pogura"...
Već puno sezona, suci su odlučujući vjetar u leđu Unitedu... Čim malo zapnu, tu je njihov "12-i igrač" da ih malo "pogura"...
- Globus
#1286 Re: English Premier League
Gdje je zasluzeno ba u 96-oj minuti dali go nit je povreda bila nit su izmjene sve izvrsene .. ovo je gore nego nama spanija kad je uvalila hos rec da je i ono zasluzeno ? tuga ..zalost ono sve pobit treba a sudiju zatvorit u tamnicu nek sebi produzuju kaznu
boze sacuvaj al se nazivcira bezveze na Bajram ccc
-
shadow
#1287 Re: English Premier League
kakva pljacka
...jebo ti onog sudiju sto je sudio spanija-bosna prije par godina.
- do_tokija
#1288 Re: English Premier League
jelde regularna pobjeda sudac nije pomogao? united nije bio bolji sve sanse sto su stvorili su bile poslije centarsuta na berbatova koji je iz nemoci nesto pokusavao ali djaba kad on nije klasa i ne umije bolje od sredine gola naciljati! dok je city imao dosta sansi pogotovo u prvom a i stativa teveza je tu bila. Jos jedna kradja sudac produzio 6. minuta bez razloga nesto slicno ko ona tekma spanija-bih samo da bi united dao gol
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Baltazar_khan
#1290 Re: English Premier League
Zbog ovoga mi je drago što ih je močna barsa rastavila na proste faktore u finalu lige šampiona 
-
Misirlija
#1291 Re: English Premier League
United je bio bolji u drugom poluvremenu, dvadesetak minuta City kao da nije igrao dok su ovi drugi propustali prilike, remi bi bio najpravedniji ali sudija odlucio da produzi dok domaci ne pogode.
Ova sudijske nadoknada vremena je najveca sportska glupost, trebali bi raditi sa vremenom kao u americkom fuudbalu, ovako....
Ova sudijske nadoknada vremena je najveca sportska glupost, trebali bi raditi sa vremenom kao u americkom fuudbalu, ovako....
-
Misirlija
#1292 Re: English Premier League
Baltazar_khan wrote:Zbog ovoga mi je drago što ih je močna barsa rastavila na proste faktore u finalu lige šampiona
Ove sezone nisu Barci ni do zglobova
- Gandalf
#1294 Re: English Premier League
Ja onog Mančestera majko draga - najbolje bi bilo kada bi engleski savez nekako uveo zabranu pobjede nad UTD-om, ili ne znam da se golovi UTD-a broje dvostruko, da je protivničkim igračima zabranjeno pucati po golu UTD-a izvan 5-erca, ili recimo da UTD igra sa 14 igrača 
- Šibicar
#1295 Re: English Premier League
Sadakičari najveći...fuj
- Better Man
#1296 Re: English Premier League
Misirlija wrote:Baltazar_khan wrote:Zbog ovoga mi je drago što ih je močna barsa rastavila na proste faktore u finalu lige šampiona
To samo ti misliš. Vidjeli smo strašnu Barcelonu protiv Intera. Pokazali su jedno veliko ništa.
- ultima_palabra
#1297 Re: English Premier League
Stvarno sramotna krađa je pokvarila dobru utakmicu, Bellamyjev gol je remek djelo
Mora se reći da se i Owen dobro snašao. Unitedovci haj malo realni budite

Ako ćeš već stavljati taj pridjev ispred Farce svaki put, onda bar nauči da je moĆna a ne moČnaBaltazar_khan wrote:Zbog ovoga mi je drago što ih je močna barsa rastavila na proste faktore u finalu lige šampiona
- Baltazar_khan
#1298 Re: English Premier League
E nek je tvoj united pokazao protiv barcelone u finalu lige šampionaBetter Man wrote:
To samo ti misliš. Vidjeli smo strašnu Barcelonu protiv Intera. Pokazali su jedno veliko ništa.
Messi, metar i aplauz, nadskoči jablana Ferdinanda i zabije gol.
Better man.. Ma bjaaaaaaži bjaaaaaaaaži
- Baltazar_khan
#1299 Re: English Premier League
Šta ako sam Slovenacultima_palabra wrote: Ako ćeš već stavljati taj pridjev ispred Farce svaki put, onda bar nauči da je moĆna a ne moČna
Nebitno, volim da koristim tvrdo č, jer mi bolje zvučččččččččččči
Neš` me ti učit gramatici, željezničaru
- mrtva kokoš
#1300 Re: English Premier League
a da mi je znati samo sta bi to machester pokazaoBetter Man wrote:Misirlija wrote:Baltazar_khan wrote:Zbog ovoga mi je drago što ih je močna barsa rastavila na proste faktore u finalu lige šampiona