Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
lady marmalade

#1276 Re: Oprostiti prevaru

Post by lady marmalade »

oprostiti prevaru = spiskati sve pare sa njegovih kartica i računa, prodati mu svu pokretnu i nepokretnu imovinu, unajmiti bildera koji će ga malo protresti od zidove i naravno prevariti i ja njega.. :lol:
adnandus

#1277 Re: Oprostiti prevaru

Post by adnandus »

Samo urbano, urbano :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1278 Re: Oprostiti prevaru

Post by dječak sa šibicama »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ja imam veliki, problem i ne znam kako da pristupim rješenju istog.

Sinoć pričam ja nešto sa djevojkom u mene mi i ona meni ni pet ni šest: "Jebo te BMW."
Trebam li je nazvati i oprostiti? :D
Znam kako ti je... ono, oduzmu ti jahtu na Jadranu kao nisi platio porez, i ona ocekuje da sutis i kao istrpis to, jer imas para da ih kupis jos pet, ma nije do para i jahte vec do principa, ali ne razumije... jednostavno, ne razumije... nijedna... od njih tri... mojih... djevojki.. ni ona klinka ni ona moja generacija ni ona milfica, nijedna, sve misle kao ajde pusti to, ma sta pusti, prvo mi papak kucne novog Mercedesa, a sad i ovo.

Ma daj, i normalan bi poludio.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1279 Re: Oprostiti prevaru

Post by plain vanilla »

Cemu umanjenje znacaja psovke?
Postoje i razlicite psovke..hajde ono he-be, ali vala kad psuje mater..jos ako zhena nije zhiva..ma fujj
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1280 Re: Oprostiti prevaru

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote:Cemu umanjenje znacaja psovke?
Postoje i razlicite psovke..hajde ono he-be, ali vala kad psuje mater..jos ako zhena nije zhiva..ma fujj
Pa drugo je to, ali reci onako hebo te on, ona, auto, mobitel, nesto...meni jednostavno nije nikakva psovka vec nesto sto je manje-vise ustaljeno u govoru.

Znala sam i ja biti jako povrijedjena psovkama, od matere do Boga kad zareda stoka, ali ono o cemu se raspravlja ovdje jednostavno nema apsolutno ni pribliznu tezinu a nit je razlog za dizanje nekakve frke.

A da mi promjenimo naziv teme? :lol:
dječak sa šibicama

#1281 Re: Oprostiti prevaru

Uzvratis mu istom mjerom.

Psovanje majke nije incident, to je vec za osudu.

ali psovka je mila majka, kakve stvari ljudi znaju jedni drugima raditi.
Cholina_Lokica

#1282 Re: Oprostiti prevaru

Post by Cholina_Lokica »

Pa stvarno... Hebo ga BMW 8-) :lol:
LieToMe

#1283 Re: Oprostiti prevaru

Post by LieToMe »

ladyblue18 wrote:
Pa drugo je to, ali reci onako hebo te on, ona, auto, mobitel, nesto...meni jednostavno nije nikakva psovka vec nesto sto je manje-vise ustaljeno u govoru.

Znala sam i ja biti jako povrijedjena psovkama, od matere do Boga kad zareda stoka, ali ono o cemu se raspravlja ovdje jednostavno nema apsolutno ni pribliznu tezinu a nit je razlog za dizanje nekakve frke.

A da mi promjenimo naziv teme? :lol:
pa i meni je nazovimo "normalno" ono reci jebo te carape ili jebem mu misa :lol: ili sta vec (u principu uvijek to radim sa nekim polu-kezom :D ) ovo psovanje familije, bogova, svetaca, praznika, rodjaka... mi je fuj :shock:
ne smatram sad sebe nesto losom osobom ako s vremena na vrijeme nesto opsujem (polu zargonski), nekad to uradim i u afektu (narocito ako me carape docekaju na ulazu u sobu) :lol: i ne znam tacno kako je psovka uletila u kategoriju prevare ali eto... :-?
Zelena Carapa

#1284 Re: Oprostiti prevaru

Post by Zelena Carapa »

Ja cu samo da konstatujem da postoje i muskarci i zene koji ne psuju i ne vole cuti psovku. E sad, kao i obicno, najteze je naci upravo ono sto ti potpuno odgovara, ali moguce je :)

Zato ako je nekom jako bitno da mu partner ne psuje - ne znam zasto izrugvati tu osobu i njene stavove posebno zato sto postoji jos mnogo istomisljenika :) :)

Svakom svacije. :D A ovi sto tvrde da nam je psovanje karakteristika podneblja - samo cu da kazem da svi mi mozemo biti na nizem ili vise stupnju duhovnosti - a do nas samih je koji cemo odabrati. ;) I nebitno je da li smo pri tom u Ruandi, Iraku ili Cekrcicima.
Ghost_Rider_XXX

#1285 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ghost_Rider_XXX »

dječak sa šibicama wrote:
Uzvratis mu istom mjerom.

Psovanje majke nije incident, to je vec za osudu.

ali psovka je mila majka, kakve stvari ljudi znaju jedni drugima raditi.
Istina, ali isto tako nije uredu ići svjesno da ujedeš posebno ako dira mrtve roditelje i sl. A da ima gorih stvari od toga ima, i najžalosnije je što ljudi to trpe, pod nekom paskom ljubavi.

P.S. Meni moja kaže da mi se neće izviniti što mi je skršila BMW-a.
Irm@

#1286 Re: Oprostiti prevaru

Post by Irm@ »

Uglavnom :D ja PREVARU ne bih, niti cu, niti bi oprostila..ali eto nisam bila u takvoj situaciju..a bolje mu je da ne budem :!: :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1287 Re: Oprostiti prevaru

Post by plain vanilla »

Zelena Carapa wrote:Ja cu samo da konstatujem da postoje i muskarci i zene koji ne psuju i ne vole cuti psovku. E sad, kao i obicno, najteze je naci upravo ono sto ti potpuno odgovara, ali moguce je :)

Zato ako je nekom jako bitno da mu partner ne psuje - ne znam zasto izrugvati tu osobu i njene stavove posebno zato sto postoji jos mnogo istomisljenika :) :)

Svakom svacije. :D A ovi sto tvrde da nam je psovanje karakteristika podneblja - samo cu da kazem da svi mi mozemo biti na nizem ili vise stupnju duhovnosti - a do nas samih je koji cemo odabrati. ;) I nebitno je da li smo pri tom u Ruandi, Iraku ili Cekrcicima.
bas tako..ni ja ne 'sujem, i meni to bas para ushi
ajde one psovke misha, gluposti i sl, ali hljebovi, bogovi, majke, famElija...fuj
lady marmalade

#1288 Re: Oprostiti prevaru

Post by lady marmalade »

Irm@ wrote:Uglavnom :D ja PREVARU ne bih, niti cu, niti bi oprostila..ali eto nisam bila u takvoj situaciju..a bolje mu je da ne budem :!: :D
ma tema je psovanje...totalno si fulila... :lol:
dječak sa šibicama

#1289 Re: Oprostiti prevaru

Ghost_Rider_XXX wrote:
P.S. Meni moja kaže da mi se neće izviniti što mi je skršila BMW-a.
Nemoj inzistirati, moze se naljutiti pa ti probusiti gume, sta onda pitam te ja? mislis da ce ti namiriti stetu? jos ce se naljutiti i ti ces se morati njoj izvinjavati, ovamo mijenjas gumu i govoris oprosti draga stoOOOO (ovo je ono stenjanje kad stezes maticu) sam te isprovocirao!
Irm@

#1290 Re: Oprostiti prevaru

Post by Irm@ »

lady marmalade wrote:
Irm@ wrote:Uglavnom :D ja PREVARU ne bih, niti cu, niti bi oprostila..ali eto nisam bila u takvoj situaciju..a bolje mu je da ne budem :!: :D
ma tema je psovanje...totalno si fulila... :lol:
pa to ja offtopic :-D :D
Zelena Carapa

#1291 Re: Oprostiti prevaru

Post by Zelena Carapa »

plain vanilla wrote:
Zelena Carapa wrote:Ja cu samo da konstatujem da postoje i muskarci i zene koji ne psuju i ne vole cuti psovku. E sad, kao i obicno, najteze je naci upravo ono sto ti potpuno odgovara, ali moguce je :)

ajde one psovke misha, gluposti i sl, ali hljebovi, bogovi, majke, famElija...fuj
Ponekad je dovoljno samo preci istocnu nam granicu da se vidi da ipak nemamo ista "podneblja". Meni je takav nacin izrazavanja gdje skoro nesvjesno psuje i staro i mlado, i obrazovano i neobrazovano, i musko i zensko - gdje se socne psovke koriste kao postapalice - najblaze receno DEGUTANTAN. Ali to sam samo ja :D MOzda me roda donijela s nekog drugog podneblja ;) :D
dječak sa šibicama

#1292 Re: Oprostiti prevaru

Ma da, sve fine slatke, mogu misliti kako zapickarate kad nisu slova u pitanju :P
ljubav_aha

#1293 Re: Oprostiti prevaru

Post by ljubav_aha »

eh to plain_vanila :)
ljubav_aha

#1294 Re: Oprostiti prevaru

Post by ljubav_aha »

plain vanilla wrote:

2x tako je :thumbup: :thumbup: :-D :-D
mig

#1295 Re: Oprostiti prevaru

Post by mig »

ljubav_aha wrote:
eh to plain_vanila :)
Ja ne psujem ni misha, ni do misha.... I mnogo ljudi koje znam takodje ne koristi psovke, cak ni kao uzrecicu, postapalicu i sta ti ja znam...

A dramu izmedju dusice i medjeda ne bih komentarisala.
kmirsad

#1296 Re: Oprostiti prevaru

Post by kmirsad »

Da se lagano i postupno vratimo na temu...
Moja kobra voli kad našoj djeci 'sujem mater. :) I te sovke shvata kao obečanje. Ako slažem ... tu prevaru ne oprašta... :lol:
Anell

#1297 Re: Oprostiti prevaru

Post by Anell »

Ja sreca nisam bio prevaren, a prevaru bih oprostio malo sutra xd
Neko ti se igra sa zivotom i ti lafo treba to da progutas.
sokkia

#1298 Re: Oprostiti prevaru

Post by sokkia »

i ja mislim da nisam prevaren ali.. :?: :?: :?: haj znaj :lol:
allegra

#1299 Re: Oprostiti prevaru

Post by allegra »

sokkia wrote:i ja mislim da nisam prevaren ali.. :?: :?: :?: haj znaj :lol:
:thumbup: :-D :-D
Miris Noci

#1300 Re: Oprostiti prevaru

Post by Miris Noci »

lolita_xx wrote:hm, razumijem kako ti je i razumijem zasto sada gledas tako na to, ali sta mislis da razmislis jos jednom???

jednom si presao preko toga, i opet se ponovilo??? jesi ti siguran da tu ima ljubavi, i da je ono sto ti osjecas obostrano???
ako opet predjes preko toga, opet ce se ponoviti. i opet ces preci??
zasto sebe zavlacis?? zar ne mislis da zasluzujes nekog ko ce te voljeti i postovati prije svega??
Potpisujem

Nisam se našla u takvoj situaciji,i ne znam kako bi reagirala,ali ipak se treba poslužiti malo razumom,zato ga imamo...
Locked