Svaka cast!
Dogovori za protest 13. 2.
-
fraise_jagoda
``Dragi nass Sanjine, sigurniji si u pritvoru``!!!...Ovamo je kijamet....
))
Svaka cast!
Svaka cast!
-
Martian_Kyo
ma samo reci da si ubio nekoga, pusti ce te za dva sata.Zox wrote:nemoj da nas niko hapsi, ziv bio-LIBERO- wrote:"mozete hapsiti nas,al' ne mozete uhapsiti istinu"![]()
ja sam krhak, sa ovakvim kao ja se u zatvoru ne sexaju, vec VODE LJUBAV
- suncica24
Izbaciti. Vidim li koga sa ovim transparentima (izgleda ne moze drugacije), transparentom cu gaskojotovski wrote:"DAS IST WALTER" !
"RULJA PLACA POREZE"
"NEMOJTE GAĐATI, ONI JEDVA ČEKAJU"
"SEMIHA NE BIH TI NI NIKLOVANIH ORAHA IZ RUKE"
"VIKENDICE NA PLANINAMA = DOM ZA MALOLJETNE DELIKVENTE"
"BOLJE MI JE U ZATVORU, IMA CAK TRI OBROKA" !!!!!!!
"PREMIJERU, DECERTIFICIRANI - NE DETERFICIRANI" !
"GLUPI FRIZ + DEBELA NOGA = GRADONACELNICA GRADA MOGA" !
"FUNKCIJA JE I ODGOVORNOST"
"MANJE PRIVILEGIJA VISE ODGOVORNOSTI"
"SARAJEVO TUGO MOJA "(aludirajuci na Sarajevo ljubavi moja ... )
"SEMIHA, FOTELJA TI SE NJIIIIHA"
"TAAAJOO, BOJIM SE"
"SEMIHA JESI LI NAS PRIJAVILA"
"I MOJE SE DIJETE BOJI"
"SAMIRE, I MI SE BOJIMO- TAKVIH POPUT TEBE"
"ELVIS JE ZIV"
"MOZETE HAPSITI NAS, ALI ISTINU NE!
- Dasi
Sanjina su pustili na slobodu ali izgleda da ce ga krivicno goniti zbog: iz člana 362 KZ F BiH (nasilničko Ponašanje), iz člana 293 KZ F BiH (oštećenje tuđe stvari) te iz čćana 32 KZ F BiH (Podstrekavanje) a u vezi članova 362 I 293 KZ F BiH (Podstrekavanje na nasilničko ponašanje i oštećenje tuđe stvari).
Sto je pravo sranje jer ja znam da je smirivao situaciju i dobio saku u uho od hajvana koji su bacali kamenje.
Sto je pravo sranje jer ja znam da je smirivao situaciju i dobio saku u uho od hajvana koji su bacali kamenje.
-
Vertex_bh
A moze i: "Opsti grabez za zivotni prostor, opsti grabez za tituleArea_51 wrote:Jednistavno sam morao ovo napisat, jako lici ne neke spodobe.
Iza prozora nemirnog sna
Osjecam njihove sjene
Gledam kako kroz zidove plesu
Kurvini sinovi...
fakat se ne biraju sredstva, seljacine u prve redove..."
Johhny is the King ! Covjek je ovo napisao prije 30 godina, a kao da je gledao ovo nase "sranje".
Nazalost, moramo se koncentrisati na nesto kratko, 3-4 rijeci, kao sto je to vec neko napisao.
Recimo: "Vratite nam Sarajevo!" Mozes tumaciti na vise nacina, a kako god protumacis - dobro je.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
Obzirom da ce momak to citati,logicno ej da on sam napise barem okvirno i zaljepi ovdje,lako je kasnije to prepraviti,dopuniti.suncica24 wrote:Damireeee, pisiiii. To je tvoja zadaca za danasalica.k wrote:super, sad nam samo jos treba i govor.damirm wrote:Bio malo vani...Za lovu prisutan! Za oratorske sposobnosti...prisutan.
-
skojotovski
nisam ja, musafa mi! ja samo citam vijestisuncica24 wrote:Izbaciti. Vidim li koga sa ovim transparentima (izgleda ne moze drugacije), transparentom cu gaskojotovski wrote:"DAS IST WALTER" !
"RULJA PLACA POREZE"
"TAAAJOO, BOJIM SE"
"I MOJE SE DIJETE BOJI"
"ELVIS JE ZIV"
ja ih samo objedionio na jedno mjesto
- irfan2
dubioza - dosta ... naravno 
frenkie i edo - ajmo rusit
rage against the machine - kiling in the name
haustor - sejn
defence - fire
dubioza - triple hea monster
letu stuke - gorile u magli
tbf - heroix
letu stuke - kredenci
letu stuke - kao na zapad
zoster - policija
zoster - osta manjana la liberta
zoster - zuta podmornica
vuneny - ideal panic density (instrumental, znam, al predobar ..)
haustor - sejn
defence - fire
tbf - heroix
letu stuke - kredenci
zoster - policija
zoster - zuta podmornica
- Zox
ja bih samo da porucim gradonacelnici da ne moze optuzivati, tuziti i prijavljivati ljude sa ovoga foruma koji su iznijeli svoje misljenje o radu nje ili bilo koje osobe iz uprave grada.
jednopartijiski je rezim prosao, zivimo u drustvu koje tezi biti demokratsko, a kao javna osoba, ona mora biti spremna i na negativne stavove.
ja nisam govorila ni o njenoj frizuri kao temelju, odjecu takodjer nisam spominjala. govorili smo uglavnom o njenoj moralnoj odgovornosti. kao gradonacelnice, a ne kao semihe borovac, zene i majke.
dakle, za moralnu odgovornost nije potreban akt niti propis. u ustavu ti nece pisati kako je svaki gradjanin duzan imati savjest, biti osjetljiv za socijalna pitanja. kao osoba sa odgovornoscu, ona bi tu odgovornost morala imati.
gorcinu u nase rijeci unijele su godine zivota u nesredjenom, mracnom, prljavom, neprijateljskom gradu, u kojem strahujemo vracajuci se kuci, od dilera, nakromana, ubica, bombasa - od smrada i smeca po nekim se kvartovima ne moze proci, neplanski se jedan na drugi gomilaju kafici po kojima se kasnije odvijaju mafijaski obracuni. sve vise ljudi prosi po cesti. tuzan je i mracan nas grad gradonacelnice - nije metropola. nisu lampice za novu godinu po ferhadiji, nije okicena zetra. tuzan je, mracan i opasan.
ako ce vam biti lakse, logicnije, moralnije, ispravnije i dostojanstvenije optuziti i pozivati na odgovornost NAS - onda samo izvolite, ja sam spremna odgovoriti vam na svako pitanje jednim gorkim, sarajevskim odgovorom. ako me neko u medjuvremenu, ne ubije u nocnom tramvaju kojim se smrznuta i praznog novcanika vracam kuci.
dalje, niti sam clan pokreta, niti organizacije, niti bilo ko sa mnom manipulira. sve sto radim, radim sama, za sebe. moj je rad miljama daleko od politike - i to je valjda jedina olakotna okolnost u mom zivotu.
ne imati vodju za vratom, da mi pored sveg ovog drzavnog cirkusa, i on urla na uho.
Evo, moze li se ovo malo dotjerati u formu govora? Neko ko je vicniji rijecima od mene? Ili bar iskoristiti najljepse dijelove
jednopartijiski je rezim prosao, zivimo u drustvu koje tezi biti demokratsko, a kao javna osoba, ona mora biti spremna i na negativne stavove.
ja nisam govorila ni o njenoj frizuri kao temelju, odjecu takodjer nisam spominjala. govorili smo uglavnom o njenoj moralnoj odgovornosti. kao gradonacelnice, a ne kao semihe borovac, zene i majke.
dakle, za moralnu odgovornost nije potreban akt niti propis. u ustavu ti nece pisati kako je svaki gradjanin duzan imati savjest, biti osjetljiv za socijalna pitanja. kao osoba sa odgovornoscu, ona bi tu odgovornost morala imati.
gorcinu u nase rijeci unijele su godine zivota u nesredjenom, mracnom, prljavom, neprijateljskom gradu, u kojem strahujemo vracajuci se kuci, od dilera, nakromana, ubica, bombasa - od smrada i smeca po nekim se kvartovima ne moze proci, neplanski se jedan na drugi gomilaju kafici po kojima se kasnije odvijaju mafijaski obracuni. sve vise ljudi prosi po cesti. tuzan je i mracan nas grad gradonacelnice - nije metropola. nisu lampice za novu godinu po ferhadiji, nije okicena zetra. tuzan je, mracan i opasan.
ako ce vam biti lakse, logicnije, moralnije, ispravnije i dostojanstvenije optuziti i pozivati na odgovornost NAS - onda samo izvolite, ja sam spremna odgovoriti vam na svako pitanje jednim gorkim, sarajevskim odgovorom. ako me neko u medjuvremenu, ne ubije u nocnom tramvaju kojim se smrznuta i praznog novcanika vracam kuci.
dalje, niti sam clan pokreta, niti organizacije, niti bilo ko sa mnom manipulira. sve sto radim, radim sama, za sebe. moj je rad miljama daleko od politike - i to je valjda jedina olakotna okolnost u mom zivotu.
ne imati vodju za vratom, da mi pored sveg ovog drzavnog cirkusa, i on urla na uho.
Evo, moze li se ovo malo dotjerati u formu govora? Neko ko je vicniji rijecima od mene? Ili bar iskoristiti najljepse dijelove
Last edited by Zox on 16/02/2008 00:17, edited 1 time in total.
-
Area_51
skojotovski wrote:"DAS IST WALTER" !
"RULJA PLACA POREZE"
"TAAAJOO, BOJIM SE"
"I MOJE SE DIJETE BOJI"
"ELVIS JE ZIV"
Par ideja
DECERTIFICIRAJMO PREMIJERA
BIĆE NAS JOŠ, OVO JE SAMO POČETAK
JESMO LI DOBILI MJESTO UGODNOG ZIVLJENJA
ZASTO VAM PLAĆAMO POREZE, DA NAS HAPSITE
NEMOJ PO GLAVI DRUŽE PLAVI
-
fixer
damire sarajevo ti je duzno. znat cemo kako treba da se vrati ako bude potrebno. hitno treba mailing lista. ako se nekom od nas nesto desi i na ovom forumu nam zabrane postove, trebamo znati gdje pomoc mozemo traziti. i taj text je hitno potreban VECERAS.damirm wrote:Bio malo vani...Za lovu prisutan! Za oratorske sposobnosti...prisutan.
-
Pearl
npr: http://www.e-soft.co.uk/FreeDownload.htmsuncica24 wrote:Zna li ko kako da prebacim mp3 u wma format?!
PS: Pearl: A zasto ti ne spavas
ili bilo koji drugi..
p.s. pravim neke spiskove za paketice
cim ne moram na posao sutra, ne spava mi se
-
skojotovski
ja bih i Pocasnu salvu od Pusenjairfan2 wrote:dubioza - dosta ... naravno
haustor - sejn
defence - fire
tbf - heroix
letu stuke - kredenci
zoster - policija
zoster - zuta podmornica
- suncica24
Zao mi je, nista od ovog ne moze, pre "reaktivno", a mislim da se reklo da to ne mozemo kontrolisatiirfan2 wrote:dubioza - dosta ... naravno
haustor - sejn
defence - fire
tbf - heroix
letu stuke - kredenci
zoster - policija
zoster - zuta podmornica
-
nesvjesna
nemojte bolan te muzike tipa "hajmo ih rušit" i "dosta"
jest to super i prikladno... ali hajd pusti narodu to, na razglas, pa probaj nekog spriječit počne razbijati. meni se razbija moja soba kad to ovdje slušam, kamoli pustit to hiljadama ljudi.
(nadam se da ćemo se i sutra brojati u hiljadama)
jest to super i prikladno... ali hajd pusti narodu to, na razglas, pa probaj nekog spriječit počne razbijati. meni se razbija moja soba kad to ovdje slušam, kamoli pustit to hiljadama ljudi.
(nadam se da ćemo se i sutra brojati u hiljadama)
-
pudlica
Area_51 wrote:skojotovski wrote:"DAS IST WALTER" !
"RULJA PLACA POREZE"
"TAAAJOO, BOJIM SE"
"I MOJE SE DIJETE BOJI"
"ELVIS JE ZIV"
Par ideja
DECERTIFICIRAJMO PREMIJERA
BIĆE NAS JOŠ, OVO JE SAMO POČETAK
JESMO LI DOBILI MJESTO UGODNOG ZIVLJENJA
ZASTO VAM PLAĆAMO POREZE, DA NAS HAPSITE
NEMOJ PO GLAVI DRUŽE PLAVI
uz boldirano mogla bi se i pjesma pjevat,nek nam nauce politicari i tu pjesmu od nas jer sigurno ne znaju kako ide