Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
irac300 wrote:
Kada vec spominjete taj masni talog na povrsini, pa ja ga nalazim i na nutelli. Nije to nista strasno, vjerovatno se odvoji masnoca pri stajanju. Samo izmijesati. Al' zato kod evrokrema kad otvoris moRes umakat koliko one tekucine pliva na povrsini.
Upravo. Ja kad sam uzimao Nutellu od 5kg fino pise prvo promjesati, mozes zamisliti koliko je tu bilo tog masnog taloga
Ma znam, nego mi smijesno kako to primjete na Mazi, a niko Nutellu ne spomenu.
Pa zamisli da mi se to nikad desilo nije dosad, ni sa jednim...valjda zato pitam ili konstatujem! Ne pada mi napamet kupovati u takvom izdanju pa jos mijesati...recimo, to nije slucaj sa 20%, mozda je u 30% jednostavno vise ulja..ne znam..ili se ne skladiste dobro...valjda za 10KM zasluzujemo neki odgovor!
Nisrin wrote:
Pa zamisli da mi se to nikad desilo nije dosad, ni sa jednim...valjda zato pitam ili konstatujem! Ne pada mi napamet kupovati u takvom izdanju pa jos mijesati...recimo, to nije slucaj sa 20%, mozda je u 30% jednostavno vise ulja..ne znam..ili se ne skladiste dobro...valjda za 10KM zasluzujemo neki odgovor!
Dobio si odgovor, najnormalnija stvar nista opasno, uzmes drvenu kasiku za med promjesas liznes i rahat
Nisrin wrote:
Dobio si odgovor, najnormalnija stvar nista opasno, uzmes drvenu kasiku za med promjesas liznes i rahat
Il dadneš kakvoj fajnoj nek ona promješa, ti lizneš i oboje rahat