Ma jeni,cimburijada bude za prvi dan proljeca al izmislice se sta i za prvi maj,bar tu ideja ne nedostajesmoki_choko wrote:jel čimburijada za prvi maj. ak bude prva u zenici mogli bi i ovi nasi doci malo na slavljeCo0l wrote:Vec vidim scenario-opijanje 3 dana za prvi maj pa cetvrti dan na tekmusmoki_choko wrote:04. maja![]()
N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Co0l
#1276 Re: N.K. Čelik Zenica
-
Eborg
#1277 Re: N.K. Čelik Zenica
Sad ne znam je li bolje igrati u Zenici ili u Sarajevu prvu tekmu, imamo kapaciteta da i tamo i ovamo imamo bruku navijača. E sad, jedino je pitanje koliko će to biti organizovana grupa s naše strane (na "Grbavici" su iz nekog razloga bili neki indijanci) te hoće li biti kakvih belaja zbog onih preseravanja za zastavama. Prvenstvena tekma će to najbolje pokazati.
Interesantno, u subotu igramo sa Olimpicom opet u Sarajevu a 30. aprila imamo generalnu probu u Zenici protiv Željezničara. Bit će interesantno isprobati snage, Želji gori pod nogama i ganjaju svaki mogući bod na strani te će se sigurno potrošiti a mi se možemo malo i zahebavati s te strane, važniji je kup. Koliko vidim već su zinuli na 3 boda kod nas.
Interesantno, u subotu igramo sa Olimpicom opet u Sarajevu a 30. aprila imamo generalnu probu u Zenici protiv Željezničara. Bit će interesantno isprobati snage, Želji gori pod nogama i ganjaju svaki mogući bod na strani te će se sigurno potrošiti a mi se možemo malo i zahebavati s te strane, važniji je kup. Koliko vidim već su zinuli na 3 boda kod nas.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1278 Re: N.K. Čelik Zenica
Čestitke na prolazu, od sveg srca vama i Semjonu želim da osvojite Kup BiH

- kamen spoticanja
#1279 Re: N.K. Čelik Zenica
1946 wrote:Čestitke na prolazu, od sveg srca vama i Semjonu želim da osvojite Kup BiH![]()
-
Eborg
#1280 Re: N.K. Čelik Zenica
1946 wrote:Čestitke na prolazu, od sveg srca vama i Semjonu želim da osvojite Kup BiH![]()
- Co0l
#1281 Re: N.K. Čelik Zenica
Jel se prenose kartoni iz prvenstva u kup?Ako se prenose bitno je se samo cuvat kartona,pogotovo u toj utakmici sa Zeljom 30.-tog a rezultat je nebitan,ja bi ih cak pustio i da pobjede,da se opuste maloEborg wrote:Sad ne znam je li bolje igrati u Zenici ili u Sarajevu prvu tekmu, imamo kapaciteta da i tamo i ovamo imamo bruku navijača. E sad, jedino je pitanje koliko će to biti organizovana grupa s naše strane (na "Grbavici" su iz nekog razloga bili neki indijanci) te hoće li biti kakvih belaja zbog onih preseravanja za zastavama. Prvenstvena tekma će to najbolje pokazati.
Sto se tice nekog belaja sa navijacima ne ocekujem da ce tu bit problema a u ovim revansima obje su ekipe pokazale da im nije problem ako se druga utakmica igra na strani pa ni tu covjek ne moze bas bit pametan gdje je bolje prva tekma da se igra.
-
Eborg
#1282 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma belaj može biti i tamo i ovamo, to je sasvim nebitno. Nadam se da neće biti frke, pogotovo zbog činjenice da dosta Čelikovih navijača/simpatizera živi u Sarajevu i vjerovatno će biti na tekmi, policija treba skontati dobar način da to organizuje.
Uglavnom, niti Željo niti Čelik nemaju fašističke pretenzije tako da se ono s kamenjara ne bi trebalo ponoviti te se nadam da će i s naše i njihove strane biti sve korektno pa neka pobijedi bolji na terenu.
Nisam siguran za kartone, možda neko zna.
Uglavnom, niti Željo niti Čelik nemaju fašističke pretenzije tako da se ono s kamenjara ne bi trebalo ponoviti te se nadam da će i s naše i njihove strane biti sve korektno pa neka pobijedi bolji na terenu.
-
Arma-Sarma
#1283 Re: N.K. Čelik Zenica
Samo onaj koji dobije crveni u prvenstvu ne igra u kupu.Eborg wrote:
-
Eborg
#1284 Re: N.K. Čelik Zenica
Znači igrat će se travničkim slobodnim stilom lomljenja nogu, možda dovedu par vezirskih prvotimaca na trening da im pokažu koju fintu. 
-
bosnovizija
#1285 Re: N.K. Čelik Zenica
Sve čestitke Čeliku za prolaz u finale kupa BiH.
Veliko hvala Q Radiju na prenosu utakmice iz Sarajeva, Olimpic-Čelik, sa stadiona "Asim Ferhatović-Hase" na Koševu (reporter Harun Bošnjak).
-
Mustang1
#1286 Re: N.K. Čelik Zenica
Ma sto se mene tice ne moraju ni igrat finale...
Europo eto nas ...
Ako budemo ovdje prvu igrali..uzet ih 4:0 i onda ne otputovati na drugu i eto ga

Ako budemo ovdje prvu igrali..uzet ih 4:0 i onda ne otputovati na drugu i eto ga
- splend
#1287 Re: N.K. Čelik Zenica
auuuuuu nek' smo vala i mi ovo docekali konacno!!!!!
drago mi je i sto igramo sa zeljom finale, a ne s onim govnima odozdo
nema veze gdje ce biti prva, kup je nas
neka na grbavici ponove igro od jesenas, a hoce, i mi se nemamo razloga sekirati. sreca nasa je i sto zeljo nema napadaca, tako da ce i gol tesko zabiti. kako god, mi smo favoriti
drago mi je i sto igramo sa zeljom finale, a ne s onim govnima odozdo
nema veze gdje ce biti prva, kup je nas
neka na grbavici ponove igro od jesenas, a hoce, i mi se nemamo razloga sekirati. sreca nasa je i sto zeljo nema napadaca, tako da ce i gol tesko zabiti. kako god, mi smo favoriti
- BHF_Manijak
#1288 Re: N.K. Čelik Zenica
Moram te razocarati...Bubalo1 wrote:Ma sto se mene tice ne moraju ni igrat finale...![]()
![]()
Europo eto nas ...
![]()
![]()
![]()
Ako budemo ovdje prvu igrali..uzet ih 4:0 i onda ne otputovati na drugu i eto ga![]()
![]()
![]()
-
Eborg
#1289 Re: N.K. Čelik Zenica
Ugroženi smo, majorizirani, UEFA je protiv nas itd. 
- Gandalf
#1291 Re: N.K. Čelik Zenica
a i ivo josipović izražava svoju zabrinutostEborg wrote:Ugroženi smo, majorizirani, UEFA je protiv nas itd.
- splend
#1292 Re: N.K. Čelik Zenica
ma jebo evropu i jedan-dva predkolaBHF_Manijak wrote:Moram te razocarati...Bubalo1 wrote:Ma sto se mene tice ne moraju ni igrat finale...![]()
![]()
Europo eto nas ...
![]()
![]()
![]()
Ako budemo ovdje prvu igrali..uzet ih 4:0 i onda ne otputovati na drugu i eto ga![]()
![]()
![]()
Celik ako zeli da ide u Evropu, mora ipak Kup osvojiti, UEFA je promjenila pravilo, ne ide vise porazi iz kupa u Evropu, vec sljedeci na tabeli ko je...

Last edited by splend on 06/04/2011 23:12, edited 2 times in total.
-
Eborg
#1293 Re: N.K. Čelik Zenica
Znao sam da će nam onaj ljiljan doći glave.
-
Mustang1
#1294 Re: N.K. Čelik Zenica
Jebo titulu ba sta ce ti titula ovog popisanog prvenstva
Mi hocemo u Europu i tamo titulu ! 
- Obuca9
#1295 Re: N.K. Čelik Zenica
Al' čuj "novinara" i rečenice mu "Ali Olimpic nije uspio savladati gol Bilobrka"
Ovo mora da je od onog tuzlanskog Bogdanova i njegove izjave "Nem'rete gola pobjeeedit'..."
- Gandalf
#1296 Re: N.K. Čelik Zenica
hz__semir wrote:
Al' čuj "novinara" i rečenice mu "Ali Olimpic nije uspio savladati gol Bilobrka"![]()
![]()
![]()
Ovo mora da je od onog tuzlanskog Bogdanova i njegove izjave "Nem'rete gola pobjeeedit'..."
-
bosnovizija
#1297 Re: N.K. Čelik Zenica
U finalu kupa BiH igraju se dvije utakmice. Žrijeb za domaćina prve utakmice će se održati u utorak 12.aprila. Prva utakmica se igra 27.aprila (srijeda) u 17,00 sati, a revanš (2.utakmica) se igra 25.maja (srijeda) u 17,30 sati.
Sretno Čeliku u finalu!
Sretno Čeliku u finalu!
- Obuca9
#1298 Re: N.K. Čelik Zenica
Jao termina, mjesec dana razlike
Mogli su komotno staviti da se prva utakmica igra na jesen, a revanš na proljeće 
- Gandalf
#1299 Re: N.K. Čelik Zenica
A ja termina
Manja pauza bude između Svjetskih prvenstava.
-
Eborg
#1300 Re: N.K. Čelik Zenica
Bit će: "A protiv koga mi ono igramo drugu utakmicu kupa?"