Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked
Kolega sa Alipasinog

#1276 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Kolega sa Alipasinog »

Svakoga dana u svakom pogledu ovaj luđak postaje luđi i luđi.
Fondacija javlja da Sarajevo-X javlja da Visoko.co.ba javlja da Fondacija javlja da FENA javlja da Fondacija javlja sljedece:
MEĐUNARODNI PRITISCI NA FONDACIJU
10.09.2008

Oponenti projekta istraživanja Bosanske doline piramida su u šoku: održana je dugo najavljivana Prva međunarodna naučna konferencija o bosanskim piramidama s punom podrškom projektu.
Čuj u šoku. Moš mislit šoka, čak šalju i prijeteće poruke:
Anthony Harding iz Londona piše pismo jednom od učesnika Konferencije kojeg završava prijetećim riječima "znate li vi da je ovaj projekt osuđen od arheologa kao prevara?" Pri tome zaboravlja reči da nijedan od tih arheologa, koje ne imenuje, nije bio u Visokom.
Evo sad malo Semirovih omiljenih fraza: kao sto reče gore, to su riječi pune jednoglasne podrške hora neimenovanih svjetskih arheologa koji nisu bili u Visokom ;) na čelu sa drugom Anthony Hardingom.
Što ti je luđak. Svugdje vidi prijeteće riječi (uzgred: Meri, Jaje duso, de malo poradi na bosanskom jeziku, još ti uvijek slabo ide to prevođenje). Ima li iko na ovom forumu da saspe Semiru u lice ;) da mu je Prof Anthony F. Harding MA PhD FSA FBA (kakve su mu ovo skracenice, cak nije ni cand. na FPN) u lice sasuo da je teški prevarant i kompletan luđak.

--
"Projekt istraživanja Bosanske doline piramida pokušavaju da zaustave mnogi koje krasi želja da BiH zauvijek ostane zavisna i bez korijena s kojom je lako manipulirati." - Semir Osmanagic' Borat, spasilac Bosne.
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - novinarka FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Osmanagic'u Boratu.
rajvosa1

#1277 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by rajvosa1 »

Kolega, ko su ti oponenti iz Fene na koje reži Semir u tom odgovoru Pincomu? I da li je to stvarno puklo između Semira i Sabine?
veseoko_kukulamovic

#1278 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by veseoko_kukulamovic »

Kolega sa Alipasinog wrote:Fondacija javlja da Sarajevo-X javlja da Visoko.co.ba javlja da Fondacija javlja da FENA javlja da Fondacija javlja sljedece
:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Nego, nabroja Semke sve oponente, ali nešto Zahija ne smije da spomene??? :roll: :? :lol: :lol: :lol:

Image
Kolega sa Alipasinog

#1279 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

rajvosa1 wrote:Kolega, ko su ti oponenti iz Fene na koje reži Semir u tom odgovoru Pincomu? I da li je to stvarno puklo između Semira i Sabine?
Majke mi Rajvosa, ne znam o privatnim odnosima Sabine i Semira. Sta znam je to, da su oboje takvi cinici i prevaranti, i da ce ova "romansa" da traje tacno do onog trenutka kad ponestane para bilo kome od njih dvoje od ove prevare.

Skoro 100% znam iz pouzdanih izvora bliskih Sabini Alikadic da je Semir u govnima do vrata u Americi zbog utaje poreza.

Ali za to me nije briga. Svakom njegovo. Sta je za mene stvarno veliko razocarenje -- da u Bosni postoji tolika gomila ljudi spremna da pljune na bilo sta svoje vrijedno i da se povede za lopuzama zeljnim brze love.

Za novinare, sta da ti kazem. Kao i u svakoj profesiji, i u Sarajevu i u Bosni imas vrhunskih novinara, sto se nece skupit pred mitom, prijetnjama i senzacionalizmom, nego ce vrijedno i cestito biti profesionalac. Na takve Semir pljuje sa osmijehom na licu i sireci pozitivnu energiju, sve do trenutka kad malo zagori pod nogama.

Tada su mu krivi svi, narocito novojugoslovenska-judejsko-komunisticko-cetnicko-balijska-newordersko-alkaidska skupina okupljena oko Anthony Hardinga i Zahi Hawassa, kojem je cilj da Bosna zauvijek ostane zavisna, s kojom je lako manipulirati.

--
"Projekt istraživanja Bosanske doline piramida pokušavaju da zaustave mnogi koje krasi želja da BiH zauvijek ostane zavisna i bez korijena s kojom je lako manipulirati." - Semir Osmanagic' Borat, spasilac Bosne.
"Funkcioniramo tako da mi Mario pošalje informacije, ja napišem saopštenje ili vijest, pošaljem njemu a on ga vrati na FENIN službeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglašava" - novinarka FENE Sabina Alikadic' Manipulacijom-Do-Istine, u poruci Semiru Osmanagic'u Boratu.
veseoko_kukulamovic

#1280 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Kolega sa Alipasinog wrote:Za novinare, sta da ti kazem. Kao i u svakoj profesiji, i u Sarajevu i u Bosni imas vrhunskih novinara, sto se nece skupit pred mitom, prijetnjama i senzacionalizmom, nego ce vrijedno i cestito biti profesionalac. Na takve Semir pljuje sa osmijehom na licu i sireci pozitivnu energiju, sve do trenutka kad malo zagori pod nogama.
Jest, Kolega, slažem se. Samo šteta što se onih prvih novinara u raskrinkavanju ovog lopovluka isprsilo toliko da ih možeš na prste jedne ruke prebrojat, a pola od njih je Vuk Bačanović, pa ti izračunaj koliko ih je. Ostalo je mahom išlo linijom profesionalne primjene ublehe u žurnalizmu - k/varanjem do istine. Evo, i Sarajevo-X još uvijek muze tu New Age kravu: http://www.sarajevo-x.com/clanak/080910041, dok je Osmanagić već predmet sprdanja čak i među tzv. alternativcima!
tataratira

#1281 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by tataratira »

nama je bila neophodan priča kao ova, da vidimo sa kakvim glupanima živimo

zato ja podržavam ovaj projekat
veseoko_kukulamovic

#1282 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

tataratira wrote:nama je bila neophodan priča kao ova, da vidimo sa kakvim glupanima živimo

Slažem se u potpunosti, jer je Osmanagić veći upiš i od Nadrealista i od Monti Pajtona!
Ima samo jedan 'sitan' problem - bruka para koja je s*ičkana na njegove halucinacije, a mogla se iskoristiti za razvoj pravog kulturnog turizma u srednjoj Bosni. :bih:
_Reuf_

#1283 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by _Reuf_ »

Dobar je Osmanagic..
Nana ga moja voli.... :D :D
Fiore

#1284 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Fiore »

veseoko_kukulamovic wrote:
tataratira wrote:nama je bila neophodan priča kao ova, da vidimo sa kakvim glupanima živimo

Slažem se u potpunosti, jer je Osmanagić veći upiš i od Nadrealista i od Monti Pajtona!
Ima samo jedan 'sitan' problem - bruka para koja je s*ičkana na njegove halucinacije, a mogla se iskoristiti za razvoj pravog kulturnog turizma u srednjoj Bosni. :bih:
Ko tebe samo placa.. volio bih te sresti licem u lice.. reci mjesto i vrijeme.
Rasimovski

#1285 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Rasimovski »

Fiore wrote:

hohohohohohohooh, Sad bi se i "ubjedjivlai": Ok plato skenderije, kod gole tete, prva noc Bajrma.
Fiore

#1286 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Fiore »

Koliko vas ima..imali kakv kodeks?
cuj prva noc Bajrama., Hajd veceras., il za par sati moze?
Kolega sa Alipasinog

#1287 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Fiore wrote:

... da sirimo pozitivnu energiju.

Kako tipicno za piramidiota. Trci brzo po besplatni prospekt dok se nisu svi prodali.

--
"STA SE DESILO S OBJEKTIVNIM, NEUTRALNIM I NEPRISTRASNIM NOVINARSTVOM?" - Semir Osmanagic Borat, o novinarima FENE ;).
"Funkcioniramo tako da mi Mario posalje informacije, ja napisem saopstenje ili vijest, posaljem njemu a on ga vrati na FENIN sluzbeni mail pa onda izgleda kao da se Fondacija oglasava" - novinarka FENE Sabina Alikadic K@ranjem-Do-Istine, u poruci Semiru Osmanagicu Boratu.
"Sabina Alikadic ne prati Fondaciju niti cak njihove pressice" - Zoran Ilic', glavni urednik FENE.
Rasimovski

#1288 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Rasimovski »

Fiore wrote:Koliko vas ima..imali kakv kodeks?
cuj prva noc Bajrama., Hajd veceras., il za par sati moze?
Ti mislis da smo mi besposleni. Pa valja zaradit placu kojom nas placaju ovi bjelovjetski oponenti.
Fiore

#1289 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Fiore »

Pa hajde da se nadjemo., da ti jedan piramidiot pokaze najnoviji prospekt
Rasimovski

#1290 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Rasimovski »

Fiore wrote:Pa hajde da se nadjemo., da ti jedan piramidiot pokaze najnoviji prospekt
Ja ne bih da sam na tvom mjestu, a ako vec hoces, rekoh prvi dan bajrama. Ako nemozes cekat skenira/fokaj ko Maxim pa uplodaj.
Kolega sa Alipasinog

#1291 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Fiore wrote:Pa hajde da se nadjemo., da ti jedan piramidiot pokaze najnoviji prospekt
Jesi li poslao ovaj svoj prilog Semiru za rubriku "Iz mog ugla"? Taman je kandidat po kvalitetu.
Kuš piramidiot jedan, fataj se svoje mame pa njoj silu prosipaj kao sto si navikao. I kad si vec s mamom, izrazi joj moje iskreno saucesce sto ima bas tebe.

--
"Ko tebe samo placa.. volio bih te sresti licem u lice.. reci mjesto i vrijeme." -- Fiore, piramidiot s Foruma
Fiore

#1292 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Fiore »

Kolega sa Alipasinog wrote:
Jesi li poslao ovaj svoj prilog Semiru za rubriku "Iz mog ugla"? Taman je kandidat po kvalitetu.
Kuš piramidiot jedan, fataj se svoje mame pa njoj silu prosipaj kao sto si navikao. I kad si vec s mamom, izrazi joj moje iskreno saucesce sto ima bas tebe.

--
"Ko tebe samo placa.. volio bih te sresti licem u lice.. reci mjesto i vrijeme." -- Fiore, piramidiot s Foruma

ne saljem nista, niti imam potrebe.. A spominjanje mame se posebno ovdje naplacuje
kod nas PDV 17 %., Nego hajde lezihlebovicu licem u lice..
Rasimovski

#1293 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Rasimovski »

Fiore wrote:
Kolega sa Alipasinog wrote:

--

ne saljem nista, niti imam potrebe.. A spominjanje mame se posebno ovdje naplacuje
kod nas PDV 17 %., Nego hajde lezihlebovicu licem u lice..
Kako rekoh Bajram.
Fiore

#1294 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Fiore »

Kao te nije stid., trunit o drugom ., jesi bio u Visokom., jesi mozda upoznat bar kroz obrazovanje sa osnovama matematike..?

Ma moze i za bajram.. odakle god da si., al i to se moze saznati..
veseoko_kukulamovic

#1295 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Fiore wrote:Kao te nije stid., trunit o drugom ., jesi bio u Visokom., jesi mozda upoznat bar kroz obrazovanje sa osnovama matematike..?

Šteta, Fiore, da se ne osvrćeš na oponente.
Da se osvrćeš, davno bi me skonto odmah iza tebe u tramvaju! :lol:
Fiore

#1296 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Fiore »

Fiore wrote:Kao te nije stid., trunit o drugom ., jesi bio u Visokom., jesi mozda upoznat bar kroz obrazovanje sa osnovama matematike..?

Ma nisi ti ni rolo' Sarajevom a kamoli sta drugo., naletices buraz..
veseoko_kukulamovic

#1297 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Fiore wrote:

Ma nisi ti ni rolo' Sarajevom a kamoli sta drugo., naletices buraz..
Wow, naletiću, za šta? Za to što ste mi šega vi piramidioti?
Ako je ta piramida tako 100% verificirana, šta vas smeta što se neko smije?
Slabo fotoni pozitive pucaju ili šta? :lol: :lol: :lol: :lol:
Rasimovski

#1298 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Rasimovski »

Hahahahahahhahahahahahaha. Joj ovi levati su mi najdrazi. Haj sad lurkeru da zapamtis. Nisam bio u VIsokom, jer JESAM u Visokom. Sto se tice matematike uvijek sam imao najbolju ocjenu kako u osnovnoj, srednjoh skoli tako i na fakultetu. Sto se tice "piramida", objasni sa svoje "genijalne" matematicke vizure sto je po tebi nesto piramida, jer ako sam dobro shvatio ti tvrdis da dobro poznajes matematik, pa mozes na osnovu necega potvrditi da piramide postoje?.

Sto se tice "ubjedjivanja", bujrum cekaj. No ako ipak imas prave naucne argumente osim fizickih, jer je ocito da ti je broj cipela veci nego IQ, molim te da ih izneses, ali ne ove sazvakane za koje se pokazalo i dokazalo da su u stvari satrologija.U protivnom argument sile ti nece pomoci protiv sile argumenata.
Babayaro

#1299 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Babayaro »

Rasimovski wrote:
Ja ne bih da sam na tvom mjestu, a ako vec hoces, rekoh prvi dan bajrama. Ako nemozes cekat skenira/fokaj ko Maxim pa uplodaj.
Cuj za bajram, sta je treba ti vatrene vode da popijes da bi imo malo hrabrosti izac iz svoje rupe misu, nesmijes sad za ramazan ... Koji ste vi debili koji ste navuceni na Semira ko na heroin, pa vas trojica-cetvorica samo prosipate svoje budalastine na ovom forumu...pa zaljivije je za sve nas vasa plata koju dobivate iz budzeta nego sve pare sto je Semir dobio za istrazivanje... :x :x
Rasimovski

#1300 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6

Post by Rasimovski »

Babayaro wrote:
Rasimovski wrote:
Cuj za bajram, sta je treba ti vatrene vode da popijes da bi imo malo hrabrosti izac iz svoje rupe misu, nesmijes sad za ramazan ... Koji ste vi debili koji ste navuceni na Semira ko na heroin, pa vas trojica-cetvorica samo prosipate svoje budalastine na ovom forumu...pa zaljivije je za sve nas vasa plata koju dobivate iz budzeta nego sve pare sto je Semir dobio za istrazivanje... :x :x
Opa Babayaro, jao jesi ti inteligent. Najdrai su mi ovi primati koji bi se "obracunavali" i "utjerivali" znanje.Kada dokazete da ste sposobni za diskusiju onda cu pristati sa vama se naci bilo kad i bilo gdje, jer ocito da vi imate potpuno pogresno vidjenje rijeci "diskusija".
Locked