N-GODISNJI PAKETI ZA DJECU KOJA NEMAJU... vol.2
-
zastava101
Kad se male ruke sloze, SVE SE MOZE, SVEEEEEEEE SE MOZE!!!!!
Hvala vam svima sto ste me uvjerili u ovo!!!!
Hvala vam svima sto ste me uvjerili u ovo!!!!
- valterbranisarajevo
Dobro se dobrim vraća..
Ipak, želio bih da sljedeće godine bude puno više roditelja koji će moći usrećiti svoje mališane paketićem kupljenim novcem zarađenim od vlastitog rada . Mora jednom i nama krenuti..
-
cnermina
Ja sam jos uvijek pod utiskom.... Sad samo mogu reci: SVAKA CAST svima vama!!! Svaka cast za svaki atom pozitivne energije koji ste unijeli u ovo i napravili nesto ovako... NEmam rijeci stvarno...
Za sve one koji nisu mogli biti tamo... Tesko je opisati rijecima... Nadam se da ce slike reci malo vise...
Sve vas puuuno ljubim
i kao sto rekoh- ovo jos nije gotovo
Za sve one koji nisu mogli biti tamo... Tesko je opisati rijecima... Nadam se da ce slike reci malo vise...
Sve vas puuuno ljubim
i kao sto rekoh- ovo jos nije gotovo
-
justika_sa
iii daaa samo jos nesto da dodam...
hoki pokiiiiiiiiiii ruuulz
hoki pokiiiiiiiiiii ruuulz
-
Pearl
dragi mesa,rmesa wrote:Djecije srce je lako usreciti, ovo danas je to i pokazalo.
Trud onih koji su ucinili sve ovo se nece zaboraviti i nece, ako Bog da, biti ne nagradzen.
A u ime svoje porodice ,jos jednom hvala,svima.
nas su rasplakale slike Vedaha sa igrackama.. ako smo uspjeli svako dijete da bar na trenutak usrecimo, da ucinimo da bar na taj momenat zaboravi svakodnevnicu, nas cilj je ispunjen.. srca su nam od jutros svakako prepuna...
-
Pearl
dinchy (koja nema internet) nam je dala zadatak da vam porucimo da vas sve voli i da ste super 
- daduli_sa
Skupljam kosti i razmisljam, pustam da mi prolaze slike danasnjeg desavanja i moram reci da mi nisu djeca previse u mislima. za njih znam da smo ih usrecili barem na trenutak (osim one male iz prve grupe koja me taaako kupila, jedva cekam da vidim slike dok smo pravili zmiju).
neke druge slike su mi pred ocima, slike svih onih ljudi koje sam cijelo ovo vrijeme gledao danima kako se daju spremajuci danasnji dan i sad sam svjestan da smo mozda ponajvise mi profitirali od svega ovoga. djeca ce narasti i zaboraviti. meni ce ostati slika....
... ja ispod stepenica, spalir nasih dragih forumasica kako stoje na stepenicama i gledaju djecu dok im samo sjaj u ocima pokazuje ispunjenost, srecu i ponos, mnogo vise nego osmijesi na njihovim licima...
....jasminasab kako sjedi prekrstenih nogu na podu zaboravljajuci sve oko sebe i posmatra svijet samo kroz objektiv kamere hvatajuci zauvijek te trenutke srece...
... nadiru & konyan-a kako ko mala djeca skakucu sad vec nasu slobodno mogu reci himnu hoki-poki i iz nas izvlace istu tu djetinjastost...
... extra-mega-odlicne neforumasice koje su tako ozbiljno shvatile svoj posao dobrog "kuharskog/kulinarskog" domacina i potrudile se da svako dijete dobije kolac i sok, uvijek sa osmijehom na licu...
... i toliko jos dragih lica...
A ja sam dobio potvrdu i adut da od sada svakome mogu zacepiti usta kad mi kazu da nismo u stanju mijenjati stvari - JESMO! Samo kad zelimo! A upoznao sam 20tak mladih ljudi koji su istinski dali sebe. I bili za to na kraju nagradjeni! Licno mi je bila najveca nagrada recenica jednog patuljka koji je rekao da mu nije bitno da li ce on dobiti paketic, draze mu je da vidi ostalu djecu da ih dobiju dok je drugi na kraju dana cak shvatio sta radimo mi "odrasli" te u kosnici radilica shvatio da stolice treba vratiti u prvobitno stanje! Djeca nam uce!
Svaka cast svima!
neke druge slike su mi pred ocima, slike svih onih ljudi koje sam cijelo ovo vrijeme gledao danima kako se daju spremajuci danasnji dan i sad sam svjestan da smo mozda ponajvise mi profitirali od svega ovoga. djeca ce narasti i zaboraviti. meni ce ostati slika....
... ja ispod stepenica, spalir nasih dragih forumasica kako stoje na stepenicama i gledaju djecu dok im samo sjaj u ocima pokazuje ispunjenost, srecu i ponos, mnogo vise nego osmijesi na njihovim licima...
....jasminasab kako sjedi prekrstenih nogu na podu zaboravljajuci sve oko sebe i posmatra svijet samo kroz objektiv kamere hvatajuci zauvijek te trenutke srece...
... nadiru & konyan-a kako ko mala djeca skakucu sad vec nasu slobodno mogu reci himnu hoki-poki i iz nas izvlace istu tu djetinjastost...
... extra-mega-odlicne neforumasice koje su tako ozbiljno shvatile svoj posao dobrog "kuharskog/kulinarskog" domacina i potrudile se da svako dijete dobije kolac i sok, uvijek sa osmijehom na licu...
... i toliko jos dragih lica...
A ja sam dobio potvrdu i adut da od sada svakome mogu zacepiti usta kad mi kazu da nismo u stanju mijenjati stvari - JESMO! Samo kad zelimo! A upoznao sam 20tak mladih ljudi koji su istinski dali sebe. I bili za to na kraju nagradjeni! Licno mi je bila najveca nagrada recenica jednog patuljka koji je rekao da mu nije bitno da li ce on dobiti paketic, draze mu je da vidi ostalu djecu da ih dobiju dok je drugi na kraju dana cak shvatio sta radimo mi "odrasli" te u kosnici radilica shvatio da stolice treba vratiti u prvobitno stanje! Djeca nam uce!
Svaka cast svima!
- Dirty Harry
jos cete me rasplakati ... i pokvariti "opasni" imidž 
iako sam preumoran, kao i svi, ja naprosto ne mogu da legnem da se odmaram ... jos me euforija drzi.
Hvala vam svima, volim vas.
iako sam preumoran, kao i svi, ja naprosto ne mogu da legnem da se odmaram ... jos me euforija drzi.
Hvala vam svima, volim vas.
-
Pearl
1:0 za dadulija...
zove me prije jedno pola sata i pita: "hej koliko ono treba slatkisa kupiti za paketice?"
a ja se bacila u razmisljanje i racunanje i kontam kad je ono sljedece pakovanje

zove me prije jedno pola sata i pita: "hej koliko ono treba slatkisa kupiti za paketice?"
a ja se bacila u razmisljanje i racunanje i kontam kad je ono sljedece pakovanje
-
Pearl
sve bih da vas strpam u sport billy torbicu, da vas nosim svuda sa sobom 
(obecavam da ne bih diktaturu provodila.... puno
)
(obecavam da ne bih diktaturu provodila.... puno
-
Pearl
hahahahahha.. e nek' sam i ovo docekalasuncica24 wrote:BosanaC_: Ne kopirati![]()
Nego, ja se vec naspavala. Hocemo ponovo?
-
justika_sa
ee zaboavih dodati kako su hepi djeca u egiptu bila 
pusaaa svima
jos jedna... e sad bih i ja mogla pojestib ovo sto i suncica da pafam 
pusaaa svima