ovako, bila u skerlicevoj, pa me nisu htjeli primiti, kazu imas dom zdravlja na svojoj opstini i tamo se javi... i tako uradim, tu me primili, otvorili mi karton i sestra kolutala jer nisam udata, a imala odnose, pa me 5 puta pitala da nisam trudna, plus sto me svakakvih detalja pitala na sred hodnika gdje svi ostali slusaju, bilo jako neprijatno, a ona na sve koluta ocimanera18 wrote:ne znam jel to normalno ili nelara b. wrote:prije par dana sam imala prvi odnos i od tada imam obilan iscjedak koji prije nisam imala i boli me kada hodam...ne znam jel to normalno ili nesto nije uredu![]()
a trebam i preporuku za ginekologa...ako imate i broj tel..![]()
osim toga zanimaju me cijene za pregled i papa test...i jel neko radio hormonalni status, dermatolog mi je to preporucio...pa kako to ide...koliko kosta
al svakako trebas ginekologa...s knjizicom u skerlicevu, zakazes si pregled i onda rijesis i uputnicu za hormone i pregled i sve sto ti treba za djaba
zatim pregled, ginekolog nije tu, pa ga mijenjala neka kolegica, bila je ok, malo popricale, ali je pregled bio katastrofa
pregledala me rukom i to je strasno bilo, ja pocela da vristim koliko je bolilo, pocela i krv teci, kaze ona neka jaka infekcija i ranica na pocetku vagine, ali nista strasno
zatim je probala pregled nekom spravicom pa je krv tekla i odustala je... zatim je htjela da ispere taj sekret i krv, a sestra joj dobacila da ne moze, jer nemaju neku tecnost... pa me doktorica tuzno pogledala i rekla zao mi je, ali ne moze to isprati, nego da malo lezim tu dok ne stane krvarenje
sestra mi nije htjela dati termin, nego broj tel. pa da nazovem za 2 dana i uzmem termin
sada moje pitanje:
-kako protice pregled kod drugih doktora... jel svugdje to tako rukom pregledaju i jel i vas boli
- zatim ovdje nisu uzimali ni briz, izgleda nemaju ni ultrazvuk... ja bih isla negdje privatno, da mi pogledaju to sve i kakva je ova clarus poliklinika, mislila sam tamo probati, ali bas me strah...
-i jel mi rano za 7 dana na pregled jer sumnjam da ce ova ranica tako brzo proci