F.C. Internazionale
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ExNihilo
#1276 Re: Inter
Upravu si. Ja ne znam šta se događa sa Morattijem. Mislim, šta je 15 miliona eura za vrhunskog trenera. Moratti je nekada za kvalitet vrlo lahko odrješavao kesu. Sada propušta nevjerovatne prilike kako u pogledu trenera tako i kod igrača (Sanchez). Ako neće on, ima ko hoće (Barca, Čelzi). I sutra će očekivati da mu je tim ravnopravan sa ovim timovima.
Razočarao me zadnje 2 sezone. Ako nema para, nek proda tim. A ako ima, onda mi tek nije jasan.
Mislim da se malo previše prepao finansijskog fer play-a.
Razočarao me zadnje 2 sezone. Ako nema para, nek proda tim. A ako ima, onda mi tek nije jasan.
Mislim da se malo previše prepao finansijskog fer play-a.
- just principe
#1277 Re: Inter
cini se da je Moratti nesposoban da ikog dovede, hajd sto nikog ne dovodi nego jos prepusta A.Sancheza Barci iako ga je jos na zimu mogao dovesti, time transferom ionako jaka Barcelona ce biti nepobjediva..Evo i Chelsea dovodi vrhunskog strucnjaka..dok se u Interu nakon pretprosle sezone misle da su dovoljne mrvice da bi vladali, e vidjeli smo da ne moze, to je pokazala i prosla sezona kad je Milan uzeo titulu i to sve zbog nedovoljne konkurentnosti i angaziranosti na trzistu, a vidimo i te igrace sto dovedu odmah bi posudjivali ili prodavali ( slucaj Mariga
)
lose, lose
lose, lose
- ExNihilo
#1278 Re: Inter
Šanse da postane novi trener Intera iz Milana opasno su porasle za Gian Piera Gasperinija nakon što je sadašnji izbornik engleske nogometne vrste Fabio Capello odbio tu poziciju…
Nakon odlaska Leonarda u PSG na mjesto sportskog direktora, Inter je u potrazi za trenerom s kojom, bar zasad, i nema puno sreće. Nakon Marcela Bielse, Siniše Mihajlovića i Andrea Villas-Boasa, Fabio Capello je četvrti trener koji ih je “otpilio”. Da kontaktirali su nas ljudi iz Intera, ali Fabio ostaje u Engleskoj – izjavio je za The Sun predstavnik, a ujedno i sin talijanskog stručnjaka.
- 2407
#1279 Re: Inter
Pa nek je bio "approach" ali ih je lik otkanto.ratata wrote:već je bio approach za Kapela2407 wrote:Capello?
Mislis da je poslije calciopolia i oduzimanja mu titule od intera, zainteresovan da vodi taj inter? Mislim da ipak nije tolika pizda od covjeka.![]()
i nije mu titulu uzeo Inter nego njegovi "saradnici" koji su namještali utakmice šta se sad i ti praviš tošo...
i nije on p od čovjeka već PRO, libo njega racku za te stvari o kojima navijači stalno misle, da se tako gledalo Inter bi se borio za opstanak do kraja prošle sezone na čelu sa Benitezom jer pobogu Leonardo je bio u Milanu
Titula koju je on osvojio na terenu s Juventusom je u vitrinama intera, a on je vise puta spomenuo to i rekao da mu medalju i tu titulu niko ne moze oduzeti
Poredis Leonarda i don Fabia
- Obuca9
#1280 Re: Inter
Zna Massimo šta radi.ratata wrote:inače jako poštujem gospodina Moratija, ali sam siguran da je ovo sa Vilas Boasom bila velika greška, možda i najveća nakon dovođenja Beniteza...sinoć sam pročitao Moratijev intervju na službenoj stranici gdje kao najveću prepreku za dovođenje Boasa vidi klauzulu po kojoj Portu valja platiti 15.miliona, mislim jbg moglo se šta prodati ako već nema a ne vjerujem da nema, praktično znam da ima para.
ovako, "mali Mourinho" ode u Čelzi, eno dao je otkaz Portu i to preko faksa, gdje će naravno dobiti otkaz ako ne uzme Ligu prvaka
Pustiće ga u Chelsea, tamo da se malo kali u jačoj Ligi od portugalske, ugrabi koji Kup i koje Prvesntvo, liga prvaka tamo negdje oko polufinala, a onda za par godina dolazi u Inter i osvaja trostruku krunu
Kad je već "mali Mourinho", onda mora imati i isti put kao veliki Mourinho
-
leo karan
#1281 Re: Inter
daj ba ne sramotite seratata wrote:ode nakon 10 godina haranja, bio i ostao kralj, Grazie di tutto i dobrom i losem, Matrix 4ever !bosanska senzacija wrote:TUTTI PAZZI PER MATERAZZI![]()
Koji je ovo car, mislim da Sheva i Inzagi imaju noćne more zbog njega.
Znao me je često iživcirati svojim nepromišljenim startovima ali je i pored toga sigurno jedan od omiljenih igrača.
Matrix legenda!
kakvog haranja, frajer kreten i sramota kluba bio
degenerik, kakvih nije puno bilo
al eto bar je dosao iz perugie, pa nije interevo dijete
to mi je jedna od dvije bolne tacke navijanja zi inter, materaci i mihajlovic
- ratata
#1282 Re: Inter
@leo karan>
ko ne lajka Matrixa ne lajka ni Inter, barem ne od srca
kakav god da je bio, faca je bio, uostalom zna se ko su interisti, bili i ostali pazzo, a pazzo zna se sta je...
volim sto je osramotio Zidana sa onim headbangom vise nego sto KM
ko ne lajka Matrixa ne lajka ni Inter, barem ne od srca
kakav god da je bio, faca je bio, uostalom zna se ko su interisti, bili i ostali pazzo, a pazzo zna se sta je...
volim sto je osramotio Zidana sa onim headbangom vise nego sto KM
Last edited by ratata on 21/06/2011 17:27, edited 1 time in total.
- ExNihilo
#1283 Re: Inter
pa valjda je zidane njega žvajzno glavom 
- ratata
#1284 Re: Inter
Ellinor wrote:pa valjda je zidane njega žvajzno glavom

merda Zidane
-
bosanska senzacija
#1285 Re: Inter

Što se novog trenera i pojačanja tiče sasvim sam siguran da Morati zna šta radi. Od njega na ovom svijetu zasigurno nema većeg Interiste i ne postoji čovjek koji je u jedan klub uložio više strpljenja, živaca i novca od njega. Šta god budućnost bude donosila za Inter budite sigurni da je svaka odluka donesena od čovjeka koji ovaj klub voli više nego iko.
- ExNihilo
#1286 Re: Inter
ne sumnjamo u njegovu ljubav prema interu, vec u njegovu sposobnost da donese ispravne odluke
vidi pod benitez
vidi pod benitez
-
bosanska senzacija
#1287 Re: Inter
Dovodio je Moratti i Lipija pa je ovaj ispao u kvalifikacijama za ligu šampiona od jebenog Helsinborga što ne znači da je Lippi loš trener ili da je Moratti napravio loš potez dovođenjem trenera koji je osvojio sve živo. I Benitez je prije katastrofe u Interu važio za odličnog trenera i sigurno da niko nije očekivao onaj brodolom. Mislim da se Moratti ni u kojem slučaju ne može kriviti za to.
- ExNihilo
#1288 Re: Inter
ma ja mu ne mogu halalit villas-boasa zbog 15 miliona nikako 
- just principe
#1289 Re: Inter
Ellinor wrote:ma ja mu ne mogu halalit villas-boasa zbog 15 miliona nikako
ako bi dosao Guus onda bi to bilo jos bolje http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... -move.html
- ExNihilo
#1290 Re: Inter
pa to bi sigurno bilo najbolje rjesenje u ovom trenutku
- Obuca9
#1291 Re: Inter
Pa nisu oni Sarajevo pa da mogu izbaciti Helsingborgabosanska senzacija wrote:Dovodio je Moratti i Lipija pa je ovaj ispao u kvalifikacijama za ligu šampiona od jebenog Helsinborga što ne znači da je Lippi loš trener ili da je Moratti napravio loš potez dovođenjem trenera koji je osvojio sve živo. I Benitez je prije katastrofe u Interu važio za odličnog trenera i sigurno da niko nije očekivao onaj brodolom. Mislim da se Moratti ni u kojem slučaju ne može kriviti za to.
- ratata
#1292 Re: Inter
a kad ce Sarajevo da izbaci Barcelonu i Chelseahz__semir wrote:Pa nisu oni Sarajevo pa da mogu izbaciti Helsingborgabosanska senzacija wrote:Dovodio je Moratti i Lipija pa je ovaj ispao u kvalifikacijama za ligu šampiona od jebenog Helsinborga što ne znači da je Lippi loš trener ili da je Moratti napravio loš potez dovođenjem trenera koji je osvojio sve živo. I Benitez je prije katastrofe u Interu važio za odličnog trenera i sigurno da niko nije očekivao onaj brodolom. Mislim da se Moratti ni u kojem slučaju ne može kriviti za to.
-
todd_smith
#1293 Re: Inter
Kaze se akoBogdaratata wrote:a kad ce Sarajevo da izbaci Barcelonu i Chelseahz__semir wrote:Pa nisu oni Sarajevo pa da mogu izbaciti Helsingborgabosanska senzacija wrote:Dovodio je Moratti i Lipija pa je ovaj ispao u kvalifikacijama za ligu šampiona od jebenog Helsinborga što ne znači da je Lippi loš trener ili da je Moratti napravio loš potez dovođenjem trenera koji je osvojio sve živo. I Benitez je prije katastrofe u Interu važio za odličnog trenera i sigurno da niko nije očekivao onaj brodolom. Mislim da se Moratti ni u kojem slučaju ne može kriviti za to.ne blamiraj se hljeba ti
- Obuca9
#1294 Re: Inter
Prvom prilikom kad budemo igrali s njima, ako Bog da.ratata wrote:a kad ce Sarajevo da izbaci Barcelonu i Chelseahz__semir wrote:Pa nisu oni Sarajevo pa da mogu izbaciti Helsingborgabosanska senzacija wrote:Dovodio je Moratti i Lipija pa je ovaj ispao u kvalifikacijama za ligu šampiona od jebenog Helsinborga što ne znači da je Lippi loš trener ili da je Moratti napravio loš potez dovođenjem trenera koji je osvojio sve živo. I Benitez je prije katastrofe u Interu važio za odličnog trenera i sigurno da niko nije očekivao onaj brodolom. Mislim da se Moratti ni u kojem slučaju ne može kriviti za to.ne blamiraj se hljeba ti
- 2407
#1295 Re: Inter

Jos fale Mihajlovic, Spaletti i AvB
- ExNihilo
#1296 Re: Inter
2407 wrote:
mah, milanezima samo mogu reći...zero titoli
- bosnianidiot
#1297 Re: Inter
E jesi ga sukno Milanezima, nema staEllinor wrote:2407 wrote:
mah, milanezima samo mogu reći...zero titoli
- ExNihilo
#1298 Re: Inter
više nego oni nama ovim pokušajem humora, u svakom slučaju 
p.s. ne ja, nego jose
p.s. ne ja, nego jose
- ExNihilo
#1299 Re: Inter
Predsjednik "nerazzurra" Massimo Moratti potvrdio je da će Gasperini zamijeniti brazilskog stručnjaka Leonarda koji odlazi na direktorsko mjesto u PSG.
"Potpuno sam zadovoljan izborom i zajedno s cijelim klubom želim Gasperiniju da ponovi uspjehe koji su odveli Inter do naslova svjetskog prvaka", izjavio je Moratti.
Gasperini će potpisati dvogodišnji ugovor, a prema pisanju Gazzette dello Sport godišnje bi trebao zarađivati 1.5 miliona eura. Posao u Interu bit će mu prvi nakon što je u novembru dobio otkaz u Genoi koju je vodio od 2006.
Vratio je klub u Seriju A, a u sezoni 2008/09 ga odveo do visokog petog mjesta. Prije Genoe je u dva mandata bio trener Crotonea, a dugi niz godina je radio kao trener juniorske ekipe Juventusa u svom rodnom Torinu.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110624115
- 2407
#1300 Re: Inter
E da vas je i on odbio