-Još jedan slucaj nagovorio sam starog da Otvori Visa kreditnu kod njih za moje potrebe i da mogu primat lovu na paypal pa na karticu.
Par puta dobio testnih par stotina dolara i svaki put te pare su u "zraku" jer oni nemaju poooooojma sta da urade sa tim parama i kako da ih provedu pa su došli do zakljucka da ti ljudi koji nešto kupe od mene i kad te pare dođu na paypal da oni idu u svoje banke i da traže izvode gdje piše da su oni meni platili to.?!?!? E-be se onom za to i on ce ici svaku put po izvod i slat ga meni...
Ovo boldirano je sega...koja je to banka, Tita ti?
Ja sam na PP vec godinama, a koristim RFB Visa Electron. I prvi put kada su proradili za primanje love kod nas, sto je bilo prije par mjeseci, vjerovatno testno, bez ikakvih problema sam povukao nesto od love sa PP racuna(200E).
Sada kada je ovaj servis i za nas 100% u funkciji, sasvim uredno povlacim lovu na karticu i niko me ziv u banci ne pita "sta je ovo" ili "odakle je ovo", niti mi govori da to ne mogu podici. Jednostavno odem na bankomat i podignem. Ne kontam...
Recimo, "radim" na Brandstack-u i Elance-u, ide to fino i mjeri se prosjecno sa nekih 1-2K mjesecno, i stvarno jos nikad nisam imao problem sa bankom ovdje po pitanju te love...