Kutak za fanove Rizze Ruze
Moderator: _BataZiv_0809
-
shown
#1276 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
zbog toga se i amerika odvojila kao kontinent jerbo hin je stra rizze
- _veleposlanik
#1277 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
u Americi trenutno vlada krizza!shown wrote:zbog toga se i amerika odvojila kao kontinent jerbo hin je stra rizze
- lolita_xx
#1279 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ljudi, vidjela sam rizzu veceras... nemate pojma kako sam sretna 
znam da ce mnogi sada biti ljubomorni
joj kako je samo cjadak, mmm
-
fix you
#1280 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Pa jesi ga barem dotakla ?????lolita_xx wrote:ljudi, vidjela sam rizzu veceras... nemate pojma kako sam sretna
- Duhovni Vođa
#1281 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
rizzu poznajem lično

p.s.
zapalio mi je cigaru sa svojim rizzo-zippo custom made upaljačem

p.s.
zapalio mi je cigaru sa svojim rizzo-zippo custom made upaljačem
-
fix you
#1282 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Jao pa mogu li kako zasluziti pa da i mene upoznas:D?????Duhovni Vođa wrote:rizzu poznajem lično![]()
![]()
![]()
![]()
p.s.
zapalio mi je cigaru sa svojim rizzo-zippo custom made upaljačem![]()
![]()
![]()
-
shown
#1283 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
svi smo mi rizzo 
-
copacabana
#1284 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Posljednje novosti za fanove Rizze Ruze
Upravo sam saznala da je Rizzo castio svoje fanove s nadoplatom kredita u iznosu od 19 KM, prema njegovim rijecima, da ga mogu jos vise podrazvat u profesiji kojom se bavi. Za nadoplatu racuna dovoljn oje da ukucate broj:1919191919191919
Uzivajte
Upravo sam saznala da je Rizzo castio svoje fanove s nadoplatom kredita u iznosu od 19 KM, prema njegovim rijecima, da ga mogu jos vise podrazvat u profesiji kojom se bavi. Za nadoplatu racuna dovoljn oje da ukucate broj:1919191919191919
Uzivajte
-
fix you
#1285 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
copacabana wrote:Posljednje novosti za fanove Rizze Ruze
Uzivajte
Hvala za informaciju!!!!!! Zato sam ja uvijek uz Rizu
Rizo nas nikad ne iznevjeri:D
-
copacabana
#1286 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Nista, htjela sam ovo podjelit s Rizzinim fanovima zato pozurite, svaka cast Rizzi sto u svakom trenutku misli na nas, svoje fanovefix you wrote:copacabana wrote:Posljednje novosti za fanove Rizze Ruze
Uzivajte
Hvala za informaciju!!!!!! Zato sam ja uvijek uz Rizu![]()
Rizo nas nikad ne iznevjeri:D
-
fix you
#1287 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Evo podijelit cu s vama jos jednu informaciju.... Rizo je poklanjao iz dana u dan cokolade jednoj djevojci..... na zalost njega i svih nas nikada ju nije zaveo:( ipak mislim da je trebao donijeti 19 cokolada odjednom:D
-
copacabana
#1288 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Kako zavidim toj djevojci, ja bih sve dala da sam ja dobila nesto od Rizze pa i cokoladu, to bi za mene imalo neprocjenjivu vrijednostfix you wrote:Evo podijelit cu s vama jos jednu informaciju.... Rizo je poklanjao iz dana u dan cokolade jednoj djevojci..... na zalost njega i svih nas nikada ju nije zaveo:( ipak mislim da je trebao donijeti 19 cokolada odjednom:D
- jaza_HZSA
#1289 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ih kud nisam djevojka pa da ja zavedem RIZZU sa 19 cokoladica, *smrc*

- sesalmir
#1290 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Ja evo sad dopunih, Rizzo hvala ti, Rizzo hvala ti...copacabana wrote:Posljednje novosti za fanove Rizze Ruze
Uzivajte
-
fix you
#1291 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
http://www.myheritage.com/FP/Company/fa ... od=myFiles
Ovo morate vidjeti
:D
Znala sam ja da je povezan sa Verdijem:D:D:D
Ovo morate vidjeti
Znala sam ja da je povezan sa Verdijem:D:D:D
-
maxell_sarajevo
#1292 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Cuj Rizzo Ruza
i to zvijezda.Koje smo mi budale jos nismo poslusali njegove mnogobrojne hitove.

- frcika
#1293 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
eh ovako da se i ja ukljucim......dugo vas s postovanjem pratim, ali ne htjedoh se javiti dok pomno ne proucih citav ovaj slucaj....sinoc mi dodje nas Velicanstveni u san i rece zaprepascujucu informaciju....UBL s nama sve vrijeme segu izvodi...mozete mislit!!!!probudila sam se sa suzama, jer jedini istiski fan naseg Velicanstvenog se zapravo infiltrirao medju nas kao izdajicaaaaaa
Procitajte postove tog izdajnika na drugim podforumima, a obratite paznju posebno na muziku..pa taj nepismenjakovic i neobrazovankovic(mislili smo suprotno,bili smo slijepi) zapravo slusa tamo neke U2 i hvali Merlina(who the f..k are they???), a osim toga se savrseno razumije u politiku, nakvu informatiku, a cak se i u razno razumijeeee....heiiii, mi kao urbana raja znamo kakve su to gluposti i da se u to moze razumjeti samo neko ko se ismijava nasem Velicansvenommm....zato predlazen nagradu od 19 miliona onome ko UBL u dokaze da je nakaza.....a on neka se javi ako smije

-
zilla_
#1294 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ovo majka jednom rađa i nikad više... rizo uz tebe smofix you wrote:Evo podijelit cu s vama jos jednu informaciju.... Rizo je poklanjao iz dana u dan cokolade jednoj djevojci..... na zalost njega i svih nas nikada ju nije zaveo:( ipak mislim da je trebao donijeti 19 cokolada odjednom:D

"...i još uvijek sav zadrhtim kada prođem mahalom..." i danas ga možete čuti kako pjeva u okolici čobanije sa milkom u ruci ovoj djevojci kuju na žalost nikad nije uspio da zavede....
- Air Ramiz
#1295 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Rizzo mi na ovoj slici izgleda nekako fake, plastificiran, da nije bilo ove devetnaestke iza njegovih ledja, ne bi ga prepoznaozilla_ wrote:ovo majka jednom rađa i nikad više... rizo uz tebe smofix you wrote:Evo podijelit cu s vama jos jednu informaciju.... Rizo je poklanjao iz dana u dan cokolade jednoj djevojci..... na zalost njega i svih nas nikada ju nije zaveo:( ipak mislim da je trebao donijeti 19 cokolada odjednom:D![]()
"...i još uvijek sav zadrhtim kada prođem mahalom..." i danas ga možete čuti kako pjeva u okolici čobanije sa milkom u ruci ovoj djevojci kuju na žalost nikad nije uspio da zavede....![]()
![]()
![]()
- Layne
#1296 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Pazi da ne razbiješ ogledalo

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1297 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
jaza_HZSA wrote:ih kud nisam djevojka pa da ja zavedem RIZZU sa 19 cokoladica, *smrc*![]()
- al_akhisari
#1298 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Obama -
Potpisujem sve!!! Ogledalo
Potpisujem sve!!! Ogledalo
- ciacco
#1299 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
Moram ja mal citirat Zabranjeno PusenjeObama wrote:Ja bih nešto ozbiljno da napišem: dakle broj 19 ima specifično značenje u islamskoj mistici, postoje i teorije o tome da je čitav Kur'an šifriran brojem 19 (matematički, npr ukupan broj slova djeljiv sa 19 itd, itd, matematički i statistički, postoje zaista jaki dokazi o tome, a mislim i da se broj 19 spominje u Kur'anu). Dakle mislim da 19 u tom kontekstu, vjerskom, a iz razloga što je rizo gledao smrti u oči (znamo da je bio teško bolestan).
Lično, njegova muzika mi je banalna, kičasta i pomalo mi se gadi, ali izgleda da ima ljudi koji ti slušaju i uživaju u njegovim "kompozicijama", pa sa te strane mora mu se odati priznanje na ustrajnosti i ako ništa marjlivom radu, čime se ne bi mogli pohvaliti mnogi članovi ovog foruma koji ovdje zbijaju šale sa rizzom (što uključuje i mene), a mnogi od nas vrlih forumaša nismo digli ništa teže od kašike a kamoli prebrodili tegobe kakve je rizzo imao u životu!
U tom kontekstu, gadim se sam sebi i sada ću se pljunuti u ogledalu!
Respect! morao sam napisati nešto ozbiljno.....![]()
Citiram: " PROSETAJ "
Ovdje svi postuju lik i djelo Rizze
i jos nes...... da ti nisi UBL il me osjetila poaroa varaju
-
spekulant
#1300 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze
ljudi moji pa koliko mi spijuna imamo u ovom nasem predivnom kutku! cuvajte se! vidite da je rizzo svima trn u oku! ne bi me cudilo da i neki CIA agenti ulaze i predstavljaju se kao fanovi, da bi razrijesili misteriju broja 19! moramo biti pazljivi i razlikovati hohstaplere i kojekakve spijune od nas pravih clanova!