Kutak za fanove Rizze Ruze

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
shown

#1276 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by shown »

zbog toga se i amerika odvojila kao kontinent jerbo hin je stra rizze
_veleposlanik

#1277 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by _veleposlanik »

shown wrote:zbog toga se i amerika odvojila kao kontinent jerbo hin je stra rizze
u Americi trenutno vlada krizza! :D :evil:
mirzazmaj

#1278 Re:

Post by mirzazmaj »

Saraswati wrote:Zaboravili ste hit godine: Gurabija :-D

:-D :-D :-D :-D :-D :-D pa gdje nadje tu :-D :-D
lolita_xx

#1279 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by lolita_xx »

ljudi, vidjela sam rizzu veceras... nemate pojma kako sam sretna :D
znam da ce mnogi sada biti ljubomorni :D

joj kako je samo cjadak, mmm :D
fix you

#1280 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by fix you »

lolita_xx wrote:ljudi, vidjela sam rizzu veceras... nemate pojma kako sam sretna :D
znam da ce mnogi sada biti ljubomorni :D

joj kako je samo cjadak, mmm :D
Pa jesi ga barem dotakla ????? :? :-) :-) :-) :-)
Duhovni Vođa

#1281 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Duhovni Vođa »

rizzu poznajem lično :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

p.s.

zapalio mi je cigaru sa svojim rizzo-zippo custom made upaljačem :thumbup: :bih: :sax: :sax:
fix you

#1282 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by fix you »

Duhovni Vođa wrote:rizzu poznajem lično :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

p.s.

zapalio mi je cigaru sa svojim rizzo-zippo custom made upaljačem :thumbup: :bih: :sax: :sax:
Jao pa mogu li kako zasluziti pa da i mene upoznas:D?????
shown

#1283 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by shown »

svi smo mi rizzo :-D
copacabana

#1284 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by copacabana »

Posljednje novosti za fanove Rizze Ruze

Upravo sam saznala da je Rizzo castio svoje fanove s nadoplatom kredita u iznosu od 19 KM, prema njegovim rijecima, da ga mogu jos vise podrazvat u profesiji kojom se bavi. Za nadoplatu racuna dovoljn oje da ukucate broj:1919191919191919
Uzivajte
fix you

#1285 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by fix you »

copacabana wrote:Posljednje novosti za fanove Rizze Ruze

Upravo sam saznala da je Rizzo castio svoje fanove s nadoplatom kredita u iznosu od 19 KM, prema njegovim rijecima, da ga mogu jos vise podrazvat u profesiji kojom se bavi. Za nadoplatu racuna dovoljn oje da ukucate broj:1919191919191919
Uzivajte

Hvala za informaciju!!!!!! Zato sam ja uvijek uz Rizu :D
Rizo nas nikad ne iznevjeri:D
copacabana

#1286 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by copacabana »

fix you wrote:

Uzivajte

Hvala za informaciju!!!!!! Zato sam ja uvijek uz Rizu :D
Rizo nas nikad ne iznevjeri:D
Nista, htjela sam ovo podjelit s Rizzinim fanovima zato pozurite, svaka cast Rizzi sto u svakom trenutku misli na nas, svoje fanove
fix you

#1287 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by fix you »

Evo podijelit cu s vama jos jednu informaciju.... Rizo je poklanjao iz dana u dan cokolade jednoj djevojci..... na zalost njega i svih nas nikada ju nije zaveo:( ipak mislim da je trebao donijeti 19 cokolada odjednom:D
copacabana

#1288 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by copacabana »

fix you wrote:Evo podijelit cu s vama jos jednu informaciju.... Rizo je poklanjao iz dana u dan cokolade jednoj djevojci..... na zalost njega i svih nas nikada ju nije zaveo:( ipak mislim da je trebao donijeti 19 cokolada odjednom:D
Kako zavidim toj djevojci, ja bih sve dala da sam ja dobila nesto od Rizze pa i cokoladu, to bi za mene imalo neprocjenjivu vrijednost
jaza_HZSA

#1289 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by jaza_HZSA »

ih kud nisam djevojka pa da ja zavedem RIZZU sa 19 cokoladica, *smrc* :mrgreen: :mrgreen:
sesalmir

#1290 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by sesalmir »

Uzivajte
Ja evo sad dopunih, Rizzo hvala ti, Rizzo hvala ti...
fix you

#1291 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by fix you »

http://www.myheritage.com/FP/Company/fa ... od=myFiles

Ovo morate vidjeti :D:D

Znala sam ja da je povezan sa Verdijem:D:D:D
maxell_sarajevo

#1292 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by maxell_sarajevo »

Cuj Rizzo Ruza :lol: :lol: i to zvijezda.Koje smo mi budale jos nismo poslusali njegove mnogobrojne hitove. :lol: :lol: :lol: :lol: :run:
frcika

#1293 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by frcika »

eh ovako da se i ja ukljucim......dugo vas s postovanjem pratim, ali ne htjedoh se javiti dok pomno ne proucih citav ovaj slucaj....sinoc mi dodje nas Velicanstveni u san i rece zaprepascujucu informaciju....UBL s nama sve vrijeme segu izvodi...mozete mislit!!!!probudila sam se sa suzama, jer jedini istiski fan naseg Velicanstvenog se zapravo infiltrirao medju nas kao izdajicaaaaaa :x :x :x :x :x Procitajte postove tog izdajnika na drugim podforumima, a obratite paznju posebno na muziku..pa taj nepismenjakovic i neobrazovankovic(mislili smo suprotno,bili smo slijepi) zapravo slusa tamo neke U2 i hvali Merlina(who the f..k are they???), a osim toga se savrseno razumije u politiku, nakvu informatiku, a cak se i u razno razumijeeee....heiiii, mi kao urbana raja znamo kakve su to gluposti i da se u to moze razumjeti samo neko ko se ismijava nasem Velicansvenommm....zato predlazen nagradu od 19 miliona onome ko UBL u dokaze da je nakaza.....a on neka se javi ako smije :x :x :x :x :x
zilla_

#1294 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by zilla_ »

fix you wrote:Evo podijelit cu s vama jos jednu informaciju.... Rizo je poklanjao iz dana u dan cokolade jednoj djevojci..... na zalost njega i svih nas nikada ju nije zaveo:( ipak mislim da je trebao donijeti 19 cokolada odjednom:D
ovo majka jednom rađa i nikad više... rizo uz tebe smo :thumbup:

Image

"...i još uvijek sav zadrhtim kada prođem mahalom..." i danas ga možete čuti kako pjeva u okolici čobanije sa milkom u ruci ovoj djevojci kuju na žalost nikad nije uspio da zavede.... :mrgreen: :D :mrgreen: :D
Air Ramiz

#1295 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Air Ramiz »

zilla_ wrote:
ovo majka jednom rađa i nikad više... rizo uz tebe smo :thumbup:

Image

"...i još uvijek sav zadrhtim kada prođem mahalom..." i danas ga možete čuti kako pjeva u okolici čobanije sa milkom u ruci ovoj djevojci kuju na žalost nikad nije uspio da zavede.... :mrgreen: :D :mrgreen: :D
Rizzo mi na ovoj slici izgleda nekako fake, plastificiran, da nije bilo ove devetnaestke iza njegovih ledja, ne bi ga prepoznao :mrgreen:
Layne

#1296 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by Layne »

Pazi da ne razbiješ ogledalo :oops: :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1297 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ladyblue18 »

jaza_HZSA wrote:ih kud nisam djevojka pa da ja zavedem RIZZU sa 19 cokoladica, *smrc* :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
al_akhisari

#1298 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by al_akhisari »

Obama - :thumbup:

Potpisujem sve!!! Ogledalo :lol:
ciacco

#1299 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by ciacco »

Obama wrote:Ja bih nešto ozbiljno da napišem: dakle broj 19 ima specifično značenje u islamskoj mistici, postoje i teorije o tome da je čitav Kur'an šifriran brojem 19 (matematički, npr ukupan broj slova djeljiv sa 19 itd, itd, matematički i statistički, postoje zaista jaki dokazi o tome, a mislim i da se broj 19 spominje u Kur'anu). Dakle mislim da 19 u tom kontekstu, vjerskom, a iz razloga što je rizo gledao smrti u oči (znamo da je bio teško bolestan).

Lično, njegova muzika mi je banalna, kičasta i pomalo mi se gadi, ali izgleda da ima ljudi koji ti slušaju i uživaju u njegovim "kompozicijama", pa sa te strane mora mu se odati priznanje na ustrajnosti i ako ništa marjlivom radu, čime se ne bi mogli pohvaliti mnogi članovi ovog foruma koji ovdje zbijaju šale sa rizzom (što uključuje i mene :D ), a mnogi od nas vrlih forumaša nismo digli ništa teže od kašike a kamoli prebrodili tegobe kakve je rizzo imao u životu!
U tom kontekstu, gadim se sam sebi i sada ću se pljunuti u ogledalu!
Respect! morao sam napisati nešto ozbiljno..... :D :D
Moram ja mal citirat Zabranjeno Pusenje
Citiram: " PROSETAJ "

Ovdje svi postuju lik i djelo Rizze

i jos nes...... da ti nisi UBL il me osjetila poaroa varaju
spekulant

#1300 Re: Kutak za fanove Rizze Ruze

Post by spekulant »

ljudi moji pa koliko mi spijuna imamo u ovom nasem predivnom kutku! cuvajte se! vidite da je rizzo svima trn u oku! ne bi me cudilo da i neki CIA agenti ulaze i predstavljaju se kao fanovi, da bi razrijesili misteriju broja 19! moramo biti pazljivi i razlikovati hohstaplere i kojekakve spijune od nas pravih clanova!
Post Reply