Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Moderator: anex
- supercali
#1276 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
ne mora znaciti al se tacno vidi kad vlasnici daju preporuke za sebe po forumima
mozda grijesim al me taj instinkt vara samo u 1% slucajeva
mozda grijesim al me taj instinkt vara samo u 1% slucajeva
-
Sheftelija
#1277 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Tačno sam znala da će biti ovakvih komentara, Hoćeš da ti pošaljem sliku na pp da vidiš frizuru? Ako se već hvale saloni imam i ja pravo da pohvalim svog. A već se prije spominjalo njegovo ime na istoj temi.
Čitav život sam imala dugu kosu pa sam skontala da želim promijeniti i ošišala se na paž. Čovjek me super ošišao pa sam htjela da ga pohvalim. Inače sam htjela ići kod Ensara ali nisam uspjela dobiti termin,ne želim nikoga moliti da me ošiša i još da mu debelo platim.
Čitav život sam imala dugu kosu pa sam skontala da želim promijeniti i ošišala se na paž. Čovjek me super ošišao pa sam htjela da ga pohvalim. Inače sam htjela ići kod Ensara ali nisam uspjela dobiti termin,ne želim nikoga moliti da me ošiša i još da mu debelo platim.
-
saga
#1278 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Samo da se zahvalim na preporuci.Michun wrote:Ima dakako. Mjenjam kratkocu kosu zadnjih 8 mjeseci. Talisman, mali Bosmal. Sve super tamosaga wrote:Ima li kratkokosih zena? Gdje se sisate?
Imam jednog frizera, predobro me osisa fakat, ali neee mogu ga vise slusati. Prenaporan je![]()
Rado bih nesto na slican fazon jer mi kosa bas ne bi poslusala ovo, a i mora jos narasti
http://www.hhairstyle.com/wp-content/up ... omen10.jpg
Otisla danas napokon, zadovoljna
- Michun
#1279 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ooooo bas mi je drago 
Da vidite moj friiiiz novi i boju! Jao!
Da vidite moj friiiiz novi i boju! Jao!
-
MrsJ
#1280 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ne znam u kakve ti to salone ulazis, ali meni se bas ne desava da me tako docekaju u nekim drugim.charrrmed wrote:U 90% frizerskih salona kada udjes, ko da nisi ni usaoMrsJ wrote:I ja sam nezadovoljna pristupom musteriji u pomenutom salonu. Usla sam jednom da se probam naruciti i kao prvo niko ni dobar dan ni nista kao da nisam ni usla, a onda su se prepirali kada koji ima naruceno, koji bi za koliko mogao primiti i slicno. Uglavnom, meni je izgledalo kao da bas i nisu raspolozeni za narucivanje, totalna nezainteresovanost za musteriju. Naravno, nisam se ni narucila niti bih ikad vise usla.niko te ne pozdravlja i moras ih ganjati po salonu da pitas mogu li te primiti i mozes li se naruciti.
- ja nisam ja
#1281 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Gdje najbolje uraditi ombre pramenove
- Cherry-Cherry
#1282 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Merlin na A fazi, preko puta studentskih domova je 
- badalpur
#1283 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Planiram posjetiti ovaj salon s obzirom na pohvale ovdje. Trebam nekog posebno traziti?saga wrote:Samo da se zahvalim na preporuci.Michun wrote:Ima dakako. Mjenjam kratkocu kosu zadnjih 8 mjeseci. Talisman, mali Bosmal. Sve super tamosaga wrote:Ima li kratkokosih zena? Gdje se sisate?
Imam jednog frizera, predobro me osisa fakat, ali neee mogu ga vise slusati. Prenaporan je![]()
Rado bih nesto na slican fazon jer mi kosa bas ne bi poslusala ovo, a i mora jos narasti
http://www.hhairstyle.com/wp-content/up ... omen10.jpg
- Michun
#1284 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ne trebas. Sve su ti frizerke super...i shishanje i farbanje.badalpur wrote:Planiram posjetiti ovaj salon s obzirom na pohvale ovdje. Trebam nekog posebno traziti?saga wrote:Samo da se zahvalim na preporuci.Michun wrote: Ima dakako. Mjenjam kratkocu kosu zadnjih 8 mjeseci. Talisman, mali Bosmal. Sve super tamo
- Internetowska
#1285 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Nije mi jasno kakve veze ima poznanstvo sa vlasnikom sa bilo cime? Mene je prijateljica koja se osobno poznaje sa Elvedinom odvela u njegov salon, bila tu sa mnom i mogla jedino da posvjedoci odron usluzi koju sam dobila. Ja se tamo ne vracam, a ubjedjena sam da ima onih koji se kunu u njegovu tehniku sisanja.semmy wrote:Molim te priznaj ko te platio da ovo napises...u ovom sam salonu otkako se otvorio, prije bila na breki isto en studio...znam vlasnika i privatno i nikad mu se nije desilo da ima sastanak sa kolegama u toku radnog vremena..a o ostalim stvarima da i nepricam...tako da je tvoj komentar prica za malu djecu...prema novim klijentima se ponasao identicno kao i prema stalnim...Female_Sa wrote:Moram reci da je EN Studio u SCC-u najgori frizerski salon u kojem sam ikada bila..ne mislim na šišanje, ali usluga uzas. Nedavno sam nazvala da se narucim za šišanje i trazila termin u 16,45h (nakon posla). Rekli su mi da nemaju tad termin i da dodjem oko 16.15h (a radim do 16,30). I izadjem ranije s posla, uzmem taksi da bih stigla na vrijeme i kad sam dosla u 16.15 u salon, gazda mi pridje i kaze da malo prohodam, nekih 15-20 min. jer oni imaju neki sastanak![]()
![]()
![]()
Nisam mogla vjerovati..i hajd, ok, sacekam ja tih 20 minuta, konacno se sastanak zavrsi i udjem u salon, pita me neki dečko (njih dvojica stoje) kod koga sam narucena, kazem da ne znam jer mi nisu ni rekli i kazem "eto mozete me vi ošišati"-misleci na tog jednog. Onda se počeše njih dvojica raspravljati ko ce me šišati.."hajd ti - nemoj mene, hajd ti je šišaj, ja imam naruceno". Užas. Nisam mogla vjerovati. Uglavnom, za 35 KM usluga ne da je uzasna nego katastrofalna. Odnos prema musterijama katastrofalan. Više mi ne pada na pamet da odem tu
![]()
ako je ovako kako ti kazes objasni mi zasto je salon uvjek pun ??????
Takodje sam prije nekoliko godina usetala sa ulice u mali salon pored pijace na Grbavici (vise ne radi) i dobila super frizuru, divnu uslugu i kafu.
A pun je i tramvaj, pa ne znaci da je voznja u njemu gušt.
- thekupus
#1286 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
jeko elvedin sad?
- Internetowska
#1287 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Onaj sto ima salon kod Malezijskog mosta, u onoj plavoj poslovnoj zgradici. Sisanje i nekako, s tim da mi je osisao kosu samo iza, naprijed ni pipnuo. Farbanje i feniranje, odron.thekupus wrote:jeko elvedin sad?
-
Balaševićka
#1288 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Ima li neko preporučiti frizera za balayage, da koriste i Olaplex? Naravno, zanima me i cijena, ali prije svega kvalitet, jer kosu nikad ranije nisam farbala, a i baš je duga 
-
MrsJ
#1289 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
I ja trazim frizera za balayage, ali niko da javi iskustva. Radila sam ombre u Image-u prije dvije godine i dobro su uradili pa pretpostavljam da bi i ovo, ali eto opet bih da neko provjereno javi gdje dobro rade.
- Partizzanka
#1290 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
nadam se da ce mi neko odgovoriti
spominjale ste/smo jednom ovdje na temi frizera koji se zove Kenan (sladak i imao je dredove) znam da je vise vas pitalo gdje on sada radi
ali mene interesuje kakav je on sa farbanjem?
znam da je sa sisanjem PERFEKTAN - barem meni
hvala za info
smrt losim frizurama, sloboda kosi
spominjale ste/smo jednom ovdje na temi frizera koji se zove Kenan (sladak i imao je dredove) znam da je vise vas pitalo gdje on sada radi
ali mene interesuje kakav je on sa farbanjem?
znam da je sa sisanjem PERFEKTAN - barem meni
hvala za info
smrt losim frizurama, sloboda kosi
- Irm@
#1291 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
znam da Image-u rade s Olaplex-om a procitala sam u novinama da rade i u Madonna koriste Olaplex...oba frizerska salon su tu negdje sa cijenama ali i kvalitetom usluge (za Image iz licnog iskustva kazem a za Madonna iz iskustva prijateljice)Balaševićka wrote:Ima li neko preporučiti frizera za balayage, da koriste i Olaplex? Naravno, zanima me i cijena, ali prije svega kvalitet, jer kosu nikad ranije nisam farbala, a i baš je duga
-
baby24
#1292 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
moze li neko napisati gdje radi neki čuveni frizer hasan ....kako se zove salon i gdje se nalazi.... eventualno broj telefona? ranije je valjda imao salon kod narodnog pozorista..... a možda je jos uvijek tu:-)
i dodatno...ako neko ima preporuku za salon gdje rade dobro pramenove...... ovo za slučaj da ne nadjem tog Hasana:-)
i dodatno...ako neko ima preporuku za salon gdje rade dobro pramenove...... ovo za slučaj da ne nadjem tog Hasana:-)
- Partizzanka
#1293 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
hasan sigurno nije kod narodnog vise
to znam od prosle godine
ali gdje je ... to ne znam
to znam od prosle godine
ali gdje je ... to ne znam
-
switty
#1294 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Kakva su vaša iskustva sa botoksom kose? Frizerka mi je pravo nahvalila, pa razmišljam da se naručim
radi sa keune preparatima. Imam baš suhu kosu, to mi je posljednja nada 
- Angel_of...
#1295 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Gdje u Sarajevu kupiti deblji figaro za kosu, a da nije 100 KM? 
- DaffyDuck
#1296 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Probaj u Robotu ili Bingu, oni imaju te jeftinije marke. Al i pegla i figaro ako ista valja, kosta bar 100 KM.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1297 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Hasan je otišao u inostranstvo sa namjerom da se ne vrati.baby24 wrote:moze li neko napisati gdje radi neki čuveni frizer hasan ....kako se zove salon i gdje se nalazi.... eventualno broj telefona? ranije je valjda imao salon kod narodnog pozorista..... a možda je jos uvijek tu:-)
i sasvim mu dobro ide
ne fkt, ne živi više čovjek u BiH
- hadzinicasa
#1298 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
sve onO zna.Chmoljo wrote:
Hasan je otišao u inostranstvo sa namjerom da se ne vrati.
i sasvim mu dobro ide![]()
ne fkt, ne živi više čovjek u BiH
-
Klotzina
#1299 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
Probaj u Frizerlandu na DobrinjiAngel_of... wrote:Gdje u Sarajevu kupiti deblji figaro za kosu, a da nije 100 KM?
-
radenska
#1300 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu
.
Last edited by radenska on 05/10/2015 07:43, edited 1 time in total.