Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

sada se malo furamo na komsije'pa smo poceli da se bodemo nozevima po Sarajevu..
sta je radio manijak pred Kosevom?isto bi pitanje postavila i da je nas otisao na grbavicu ,otimat transove..logika neka???nidje veze :?
neko rece,otkud djeci nozevi??chuj otkud,pa toj istoj "djeci" su idoli neki lokalni kloshari,mangupi,furaju se totalno na pogresne stvari..logicno da ce nositi noz,kada je nenadyebiv i niko mu nista ne smije :-x
furaju se na pogresne stvari i samo nam je to trebalo pred tekmu...a i inace.osudjujem to sto se desilo,i samo LUDA osoba moze izvuci nesto pozitivno iz svega ovoga...
zasto su TM pokusali uzeti trans?
iz jednog prostog razloga,mi nikada nismo bili u vecem KUqCU,oni su to osjetili i htjeli mangupisat..zao mi je samo sto ih nisu onako fino ,klasicno prebili bez palica i bez nozeva...
Santos pominje salno stara vremena,ma nema nista od toga cvjece,evo ti jedan primjer anarhije i nepostovanja na tribini..kada se jedan balavac ,necu ga imenovat svi znamo koji smo bili na derbiju,zaljece na starijeg lika L.... na SRED SJEVERA EJJ!na lika koji je dao za Horde zla vise nego vecina nas,koji je ginuo od samog pocetka za ovaj klub..i on balavac da se zaljece i mangupluk prosipa na NJEMU?
toliko o tome koliko oni misle da su nenadjebivi!

fuuuuuuuuuuuuuuuuj
Santos

Post by Santos »

E pa zato i jest na tribinama po 5.000-10.000 ljudi.Nekazem ja da mene neko mora postovat ali se prije znao red.Znalo se kad je vrjeme da sa Juga predjes na Sjever.Sad se nezna nista.A ovo za noz je zadnje sto se moglo desit naravno nebi ni dobili da nisu htjeli otimat tudje.Ali opet kazem koji Noz.Sta treba sad da se TM napale pa nedo bog nekog pitara sretnu u gradu ili nasamo pa udri.Nevalja.Koji ce nam to kurac.E zato spominjem stara vremena jer se znalo ko pije a ko placa.
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Santos wrote:E pa zato i jest na tribinama po 5.000-10.000 ljudi.Nekazem ja da mene neko mora postovat ali se prije znao red.Znalo se kad je vrjeme da sa Juga predjes na Sjever.Sad se nezna nista.A ovo za noz je zadnje sto se moglo desit naravno nebi ni dobili da nisu htjeli otimat tudje.Ali opet kazem koji Noz.Sta treba sad da se TM napale pa nedo bog nekog pitara sretnu u gradu ili nasamo pa udri.Nevalja.Koji ce nam to kurac.E zato spominjem stara vremena jer se znalo ko pije a ko placa.
znao se red,zato sto su prije "vodje" bile izvucene srcanoscu,ljubavlju iz raje ,a ne ko sada nametnute vodje,nametnuta "politika" i neki divljacki kodexi ponasanja.pa zivot mi se smucio kada sma bila na sjeveru,na grbavici..a fino sam sama sebi rekla ,neces vise ici,i opet odem ..kad sma glupa..i kad me srce povuce..al vise nikada ,dok se stvari ne promjene IZ KORJENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edin H.

Post by Edin H. »

Maskiras se, preobuces se u plavo i dodjes na jug da uzivas kao prava hadzinica :oops:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Edin H. wrote:Maskiras se, preobuces se u plavo i dodjes na jug da uzivas kao prava hadzinica :oops:
de bolan uozbilji se :D ovo je ozbilja rasprava a on prica bajke i pricice ... :D
hvala na pozivu,ali nikad :D radije bi sebe upucala u koljeno,kunem ti se :D :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ja sam alergičan na bordo boju :D tako da ćeš ti pitarko morati doći na Jug da navijamo zajedno :oops: :D za Želju :oops: :oops: :D :D .
:oops: 0 :2 :oops: :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

manijak1 wrote::oops: Ja sam alergičan na bordo boju :D tako da ćeš ti pitarko morati doći na Jug da navijamo zajedno :oops: :D za Želju :oops: :oops: :D :D .
:oops: 0 :2 :oops: :D
:lol: nisi zdrav,svega mi... :P
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Onda me izliječi :oops: mada ....male su šanse :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Robijaši ......odjebite u skokovima :oops: mi smo vam uvalili tricu ....malo ste dobili i po ušima van terena .....ispašćete iz lige .....s vama ne treba razgovarati jednostavno .
pitt

Post by pitt »

manijak1 wrote:Robijaši ......odjebite u skokovima :oops: mi smo vam uvalili tricu ....malo ste dobili i po ušima van terena .....ispašćete iz lige .....s vama ne treba razgovarati jednostavno .
slazem se sa kolegom. cast izuzecima, ko bubuasvabe vas treba gaziti. :roll:
mostarac

Post by mostarac »

manijak1 wrote:Robijaši ......odjebite u skokovima :oops: mi smo vam uvalili tricu ....malo ste dobili i po ušima van terena .....ispašćete iz lige .....s vama ne treba razgovarati jednostavno .
mi cemo im uvalit tricu kad im to najmanje bude trebalo, i to sa zadovoljstvom :D
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

crnjak wrote:
Krigla_Sa wrote:
crnjak wrote: decko to s roditeljima ostavi nekom drugom stani pred ogledalo i zapitaj se sta su tebi tvoji roditelji dali pa onda spominji tudje
a taj primitivizam si ti garat vidio mislim nema sta da to slucajno nisi u oslobodenju procitao oni nesto vole da spominju taj neki primitivizam u ze
nego ako nisi bio u ze sad za vrijeme balkanijade navrni sljedece godine na evropsko prvenstvo u atletici da vidis na licu mjesta taj primitivizam
ok!!!
ili bas ako zelis odes do ilidze ja mislim da ti je taj primitivizam lakse naci
e sad bas ako si i ti od onih''bosna od bascarsije do cengic vile''jebi ga onda mozda je vakat da se vratis u trnovo ili vec odakle si utekao
ajd zdrao
To s roditeljima necu nikome ostaviti vec to stoji na mjestu kako sam rekao..Ako se ti nalazis medju tim primitivcima onda mi je zao...
Nisam fakat mislio da su svi iz zenice isti ,ima nas svakakvih a ja sam spominjao primitivce a ti se nasao uvrijedjen..Onda izvini primitivac.

Primitivizam iz zenice su dozivjeli svi navijaci iz sarajeva (eto sad i iz mostara ) koji su isli u zenicu da podrze bilo sarajevo,zelju ili kk bosnu (dok su igrali u istom rangu sa zenica-celikom)
Vase izljeve primitivizma su objavili i mediji a kad vec spominjes oslobodjenje u negativnom kontekstu pocitaj link i pssssst.
http://www.oslobodjenje.com.ba/index.ph ... &Itemid=69

Sto se roditelja tice dali su mi prije svega odgoj,da postujem tudji izbor i pored toga ako se ne podudara sa mojim.

Na ilidzi nisam bio majke mi sigurno ima 7-8 godina,ne pikam prolazak autom ili kada sam jednom imao termin u 23 h u sali gimnazije.
Razlog : za mene papanluk!!!

Uteko nisam vec sam sarajlija,kao i roditelji mi,dedo,nana... Ako sumnjas pokazi ti svoj rodni list a ja cu i od sebe,od roditelja,nane,dede... i to ovdje javno ako treba,mozemo i kaficu popiti ako budes u seheru,nije frka nikakva...
Nije frka ni da sam uteko,nebih se stidio ni da sam seljak,seljaci su fini ljudi,vrijedni,zdravi i nikad mi nisu smetali,dosta ih znam koji su dosli u sarajevo ,posmatrali ostale ljude kako se ponasaju i prilagodili se,ima ih .

Balkanijadu sam gledao na tv-u i istina je da je sve super bilo,valjda sto papcima i primitivcima nije merak ici gledati atletiku i divljati,bolje se strpiti i sacekati da dodje neki sarajevski klub pa ih kamenjati,jebavati im ma*ke,dizati im tri prsta...
hmm otidi onda na tekmu na proljece kad dodje celik malo na sjever pa vidi nivo civilizacije pa se opet pravi pametan i nemoj mi poceti onu o uzrocno posljedicnoj kako su vama dizali tri prsta i sad vi kao na to opravdano pjevate zenica je centar srbije
zapitaj se opet kako je tada nekome ko je izgubio nogu na igmanu braneci drzavu i sarajevo a ti znas bolje od mene ko je tada bio gore
i prestanite palite vatre ljudi koji vam je kurac i izmisljati price o tri prsta i kojekve nebuloze netreba to vama
''dosta koji su bolji,posteniji a i obrazovaniji od sarajlija''mislim a sarajlije su mjerilo za sve pa i za obrazovanje ma jadno
a kahvu cisto sumnjam da bi nam dobro dosla da je pijemo skupa nesto imam osjecaj da se ne bi bas nasli ipak hvala za pozivu
ja cu ti na proljece mahati s juga koseva
postovanje
zdrao
Na kafu sam te zvao iz razloga da vidis jesam li dosljo kako me ti nazivas,da vidis sta su mi roditelji dali kad me vec pitas,ne da bi dijelili simpatije vec cisto onako,da vidis koga nazivas dosljom.

da,izmislili smo pricu o tri prsta,cak je i avaz uradio fotomontazu slike na kojoj se nalaze navijaci zelje okruzeni policijom a velika skupina robijasa im dize tri prsta...
nama ne mozete prosipati suplju,dozivjeli smo vas primitivizam i ma koliko izvrtali istinu znamo s kakvim primitivcima imamo posla...
zdra'o
Santos

Post by Santos »

To je Sarajevska propaganda koja siri neistine o Zenici i Zenicanima.Dosta je vise.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

crnjak wrote:
Krigla_Sa wrote:
crnjak wrote: decko to s roditeljima ostavi nekom drugom stani pred ogledalo i zapitaj se sta su tebi tvoji roditelji dali pa onda spominji tudje
a taj primitivizam si ti garat vidio mislim nema sta da to slucajno nisi u oslobodenju procitao oni nesto vole da spominju taj neki primitivizam u ze
nego ako nisi bio u ze sad za vrijeme balkanijade navrni sljedece godine na evropsko prvenstvo u atletici da vidis na licu mjesta taj primitivizam
ok!!!
ili bas ako zelis odes do ilidze ja mislim da ti je taj primitivizam lakse naci
e sad bas ako si i ti od onih''bosna od bascarsije do cengic vile''jebi ga onda mozda je vakat da se vratis u trnovo ili vec odakle si utekao
ajd zdrao
To s roditeljima necu nikome ostaviti vec to stoji na mjestu kako sam rekao..Ako se ti nalazis medju tim primitivcima onda mi je zao...
Nisam fakat mislio da su svi iz zenice isti ,ima nas svakakvih a ja sam spominjao primitivce a ti se nasao uvrijedjen..Onda izvini primitivac.

Primitivizam iz zenice su dozivjeli svi navijaci iz sarajeva (eto sad i iz mostara ) koji su isli u zenicu da podrze bilo sarajevo,zelju ili kk bosnu (dok su igrali u istom rangu sa zenica-celikom)
Vase izljeve primitivizma su objavili i mediji a kad vec spominjes oslobodjenje u negativnom kontekstu pocitaj link i pssssst.
http://www.oslobodjenje.com.ba/index.ph ... &Itemid=69

Sto se roditelja tice dali su mi prije svega odgoj,da postujem tudji izbor i pored toga ako se ne podudara sa mojim.

Na ilidzi nisam bio majke mi sigurno ima 7-8 godina,ne pikam prolazak autom ili kada sam jednom imao termin u 23 h u sali gimnazije.
Razlog : za mene papanluk!!!

Uteko nisam vec sam sarajlija,kao i roditelji mi,dedo,nana... Ako sumnjas pokazi ti svoj rodni list a ja cu i od sebe,od roditelja,nane,dede... i to ovdje javno ako treba,mozemo i kaficu popiti ako budes u seheru,nije frka nikakva...
Nije frka ni da sam uteko,nebih se stidio ni da sam seljak,seljaci su fini ljudi,vrijedni,zdravi i nikad mi nisu smetali,dosta ih znam koji su dosli u sarajevo ,posmatrali ostale ljude kako se ponasaju i prilagodili se,ima ih .

Balkanijadu sam gledao na tv-u i istina je da je sve super bilo,valjda sto papcima i primitivcima nije merak ici gledati atletiku i divljati,bolje se strpiti i sacekati da dodje neki sarajevski klub pa ih kamenjati,jebavati im ma*ke,dizati im tri prsta...
''dosta koji su bolji,posteniji a i obrazovaniji od sarajlija''mislim a sarajlije su mjerilo za sve pa i za obrazovanje ma jadno

zdrao
klasicni tokmak !!!

Pa citas li ti sta ja pisem ?

Znas li sta ti pises ?

Kontas li zasto sam spomenuo da ima x osoba koje su pametnije,obrazovanije,kulturnije od sarajlija ?????

PA TI SI TAJ KOJI ME NAZIVA NE-SARAJLIJOM !!!

Kontas sad ???
mostarac

Post by mostarac »

AjdinZE wrote:
mostarac wrote:
mi cemo im uvalit tricu kad im to najmanje bude trebalo, i to sa zadovoljstvom :D
Vi ste mostarci dobili tricu vec :D tako da pst do sljedece tekme.Sto se tice ispadanja pogledaj gdje je Celik a gdje zeljo :D Sretno u gledanju.
A pogledaj koliko je Zeljo donio bodova sa strane, a koliko vi :D

A vidicemo sta ce biti 29. kolo. Ja se nadam da ce u Mostaru da vam trebaju bodovi spasa. Kao dobri domacini mi cemo vam ih naravno dati, al u nekom drugom zivotu :D
crnjak

Post by crnjak »

pitt wrote:
dodji stari pa nas zgazi sve onako kolektivno :dance:
i onda se nastavite cudit kad vam se popnu na ledja
i kraj price jebi ga sto vise pokusavas da smiris situaciju ispadas vec ''primitivac''
serem vas se u metropole
mozda je i bolje da se koljemo
zdrao
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

crnjak wrote:
pitt wrote:
dodji stari pa nas zgazi sve onako kolektivno :dance:
i onda se nastavite cudit kad vam se popnu na ledja
i kraj price jebi ga sto vise pokusavas da smiris situaciju ispadas vec ''primitivac''
serem vas se u metropole
mozda je i bolje da se koljemo
zdrao
imas mahanje srednjim prstom,samo zato "serem vam se u metropolu" :oops: :oops:
karanana

Post by karanana »

I Celik ulazi u formu, cuvajte se europski giganti kad vam Zenica Steelersi dodju. Smiri se malo momak. Ali doduse imas pravo da se radujes, ovo je najveca vijest u Zenici otkad ste kanalizaciju uveli.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Samo se nadam da nece Celik u polufinalu naletjeti na Sarajevo. Radije bih vas vidjeo u Evropi, nego Siroki.
karanana

Post by karanana »

Mislio sam da ovo necu nikad reci, ali ja bih nesto radje Siroki vidio. Manje cemo se osramotiti timom i navijacima.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

@crnjak

Samo ti psuj metropolu,a onda ako budes htio da ti dijete nesto postigne u zivotu morat ces ga poslati u metropolu da se skoluje :) inace....ne gine mu da bude primitivac na oca

Usput pokenjamo se i mi vama na taj nakaradni smogograd :D

Nego evo sad s utakmice,pokis'o ko mis.

Kad je zeljo poveo iskreno prepao sam se malo ,nisam znao da je to taktika husrefa da kospama ulije tracak nade a da im onda slozi tricu :)

Eto sada se zeljo takmici na samo jednom frontu i sve snage moze usmjeriti u borbu za opstanak :lol:

Bye bye zeljo :D
Pretposljednji Mohikanac

Post by Pretposljednji Mohikanac »

nema strumfica :D
nema :roll:
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ima :oops: :D
Čestitam na dobroj igri ......uostalom ko vas handri :oops: :D stativa je promijenila sve :oops: .
Vratimo se našem opstanku :oops: :D jebo Kup , svakako ne bismo dobili licencu :D :D
Široki Brijeg Žepce :oops: X :D

Leotar Zrinjski :oops: 2 ( direktni konkurent za opstanak :D )

Posušje Jedinstvo Bi :oops: 1

Slavija Sloboda :oops: X

Radnik Bn FK Sarajevo :oops: 2 ( isto konkurent za .... :D Ligu prvaka :D )

Željeznicar Orašje :oops: 1 :D - bodovi za što bolje proljeće :D

Velež M Borac BL :oops: 1

Modriča NK Čelik :oops: 1

Volim te Željo , potopljeni smo ali izronićemo :oops: :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Bolje da ih nema. Eno ih tjese se na njihovoj stranici kako je zaprvo Landzo kriv, te kako su izgubili od smijesne ekipe. Pa njima bi bolan trebalo cast biti da igraju protiv ovakve ekipe. Dogodine ce ih razvaljivati razno razne "zvijezde" i ostali drugoligasi.
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Ne ljutite me bezze :oops: imali ste sreće i sudijsko vrijeme prvog poluvremena .....koji ćeš ti na našoj stranici ? :D Skaut ? :D :D
Post Reply