To pitanje treba postaviti Nenadu i njegovoj Nocnoj mori, sto bi Zeljko rekao.
On je primjer osobe koja ne razdvaja privatno od javnog a takav mu je i nastup.
Moderator: anex
To pitanje treba postaviti Nenadu i njegovoj Nocnoj mori, sto bi Zeljko rekao.
Imaš referenciran izvor, na tebi je da li ćeš provjeriti. Ti kažeš da nećeš, ja kažem da nemam ništa protiv.
Slazem se za tvoju sda logiku. Nevenka negirala genocid, ali moras procitati 6000 stranica izvjestaja da nadjes.
Manje paranoje i više pažnje. Niko ti nije dužan dokazivati ono što sam možeš provjeriti. Uostalom, ne samo da nisi pratio razgovor Senada i Tromp, pa se isčuđavaš onome što si trebao čuti, nego ne pratiš ni ovu temu, pa u napadu sujete nazivaš mene SDA, iako si me kvotao u trenutku kada čin SDA nazivam izdajom.
Lik nista ne radi isto metiljava krava. Treba pozicijom hraniti komplekse doktorske, vidio se u ogledalu i zaljubio se u sebe.suspect_zero wrote: ↑08/05/2022 12:25vjeshalica wrote: ↑08/05/2022 08:04
Nije mu ni to limit, vise je uradio Hasan Tanovic. A Hasan nista nije uradio.osim sto je metno dezinfekcione aparate u dzamije i sliko se sa tim
![]()
Uradi li Hasan ikada onu reviziju Opštine?
U predizbornom govoru puna mu usta bila kako će to prvo uraditi....šipak čini mi se.
U vakte Zeljka domet opcinskih stipendija sa SS,OŠ i fax je bio 7.last mohicans wrote: ↑08/05/2022 12:22Haha,kad to? Promaklo mi je. Nevidljivi načelnik,kopao i rukama i nogama da se instalira. Kurko ce dobiti više moj glas. Joe Col, sve ti je oprošteno. Kante nece da postavi,klosar obični.vjeshalica wrote: ↑08/05/2022 08:04
Nije mu ni to limit, vise je uradio Hasan Tanovic. A Hasan nista nije uradio.osim sto je metno dezinfekcione aparate u dzamije i sliko se sa tim
![]()
Predsjednistvo zajedno imenuje ambasadore, ne sam Bakir. Ne moze Mirsada predati jer ju je Crnadak povukao na osnovu navodnih neleguralnosti u njenom radu. Jedino da je to uradila mnogo prije te frtutme zadnjih dana. A isto je mogao i taj Safet.Sara03 wrote: ↑08/05/2022 14:55 Da vas riješim muka.![]()
Iz registra suda, nakon prijema podneska, šalju obavijest kako nije ispunjen formalni uslov, jer Sakib Softić ne može biti agent. Ali, daju se dvije mogućnosti: da se Predsjedništvo BiH očituje o tome (potreban je konsenzus) ili da se imenuje druga službena osoba za predaju revizije. Mimo ustaljene prakse, rok je bio 48 sati (računajući samo radne dane). Nevenka Tromp napominje da su reviziju kao službena lica, mogli podnijeti: ambasador/ica BiH u Hagu, ministar vanjskih poslova BiH i predsjedavajući Parlamenta BiH. To se u biti, svodilo na dvije osobe, Mirsadu Čolaković ili Safeta Softića. S obzirom da je ambasadoricu imenovao Bakir Izetbegović, on je mogao dati nalog istoj za predaju. Što je mogla učiniti i ranije, dakle prije Sakiba Softića.
Inače, taj dio počinje oko 47. minute.![]()
Koldzo je Emerik Blum za Tanovićavjeshalica wrote: ↑08/05/2022 15:06Lik nista ne radi isto metiljava krava. Treba pozicijom hraniti komplekse doktorske, vidio se u ogledalu i zaljubio se u sebe.suspect_zero wrote: ↑08/05/2022 12:25
Uradi li Hasan ikada onu reviziju Opštine?
U predizbornom govoru puna mu usta bila kako će to prvo uraditi....šipak čini mi se.
Tromp: "Ona osoba koja je nju (ambasadoricu) imenovala, a nju imenuje po prirodi te pozicije bošnjački član predsjedništva - Bakir Izetbegović".Sara03 wrote: ↑08/05/2022 14:55 Da vas riješim muka.![]()
Iz registra suda, nakon prijema podneska, šalju obavijest kako nije ispunjen formalni uslov, jer Sakib Softić ne može biti agent. Ali, daju se dvije mogućnosti: da se Predsjedništvo BiH očituje o tome (potreban je konsenzus) ili da se imenuje druga službena osoba za predaju revizije. Mimo ustaljene prakse, rok je bio 48 sati (računajući samo radne dane). Nevenka Tromp napominje da su reviziju kao službena lica, mogli podnijeti: ambasador/ica BiH u Hagu, ministar vanjskih poslova BiH i predsjedavajući Parlamenta BiH. To se u biti, svodilo na dvije osobe, Mirsadu Čolaković ili Safeta Softića. S obzirom da je ambasadoricu imenovao Bakir Izetbegović, on je mogao dati nalog istoj za predaju. Što je mogla učiniti i ranije, dakle prije Sakiba Softića.
n+1 wrote: ↑08/05/2022 15:14Tromp: "Ona osoba koja je nju (ambasadoricu) imenovala, a nju imenuje po prirodi te pozicije bošnjački član predsjedništva - Bakir Izetbegović".Sara03 wrote: ↑08/05/2022 14:55 Da vas riješim muka.![]()
Citat koji se prema @Haris.ba nije desio na 50 minuta i 22 sekunde, jer on sumnja.![]()
Njena izjava je, naravno, netačna, ali to ne mijenja suštinu onoga što je rekla vezano za reviziju, kao što od početka tvrdim.
Vidis kako znas naci kad hoces.n+1 wrote: ↑08/05/2022 15:14Tromp: "Ona osoba koja je nju (ambasadoricu) imenovala, a nju imenuje po prirodi te pozicije bošnjački član predsjedništva - Bakir Izetbegović".Sara03 wrote: ↑08/05/2022 14:55 Da vas riješim muka.![]()
Citat koji se prema @Haris.ba nije desio na 50 minuta i 22 sekunde, jer on sumnja.![]()
Njena izjava je, naravno, netačna, ali to ne mijenja suštinu onoga što je rekla vezano za reviziju, kao što od početka tvrdim.
Možda sam mu ja pomogla. A realno, mogao si i ti sam sebi, kad si već tako nešto tvrdio.Haris.ba wrote: ↑08/05/2022 15:24Vidis kako znas naci kad hoces.n+1 wrote: ↑08/05/2022 15:14 Tromp: "Ona osoba koja je nju (ambasadoricu) imenovala, a nju imenuje po prirodi te pozicije bošnjački član predsjedništva - Bakir Izetbegović".
Nije BiH samo Sarajevo i KS.Prpa.ba wrote: ↑08/05/2022 14:08Ja vala, sta je Vlada KS bez SDA uradila osim sto je rijesila redukcije u vodosnabdijevanju, uvela prigradsku zeljeznicu za Hadzice i Ilijas, zapocela generacijski projekat reizgradnje tramvajske pruge, pokrenula projekat tramvaja do Hrasnice, pokrenula nabavu novih trolejbusa prvi put od Olimpijade, omogucila da kuponi JGP penzionerima i studentima vrijede i u Centrotransu i u GRAS-u, uvela javni registar zaposlenih na budzetu i pregled imovine svih izabranih i imenovanih duznosnika, zagarantirala minimalno 1.000 KM porodiljama, rijesila stambeno pitanje stambeno nezbrinutim RVI veteranima i porodicama veterana, plasirala preko stotinu miliona KM kredita i grantova privrednicima, ocistila rusevine po kampusu UNSA, ozivjela Stojcevac, pokrenula utopljavanje i rekonstrukciju fasade preko 40 javnih objekata...
Da makar ima neka svijetla tacka, da se nesto rijesi, da neko nesto radi.![]()
Najbolji dio citave emisije je stavljanje na mjestu umisljenog profitera Nenada od strane Zeljka.Sara03 wrote: ↑08/05/2022 15:20 Najjači trenutak u intervjuu.![]()
Senad pita: "Hoćete da kažete da je normalno da se plati?"
Nevenka odgovara: "Iz zemlje iz koje ja dolazim, da."
Bošnjo zvani sadaka mentalitet, očekivao okupiti najjači tim za izradu revizije, između ostalih, iznimnog stručnjaka za javno pravo i dio ekipe koja je radila na slučaju Milošević. Ali, ako može pro bono, nije valjda da vam moramo dati naknadu za vaš rad i troškove, koji će pri tome nastati.![]()
![]()
Zar nije bila priča, kako je Softić dobio oko 100.000 KM, samo što je otišao tamo i predao nešto što je u roku od 24 sata, praktično bilo odbačeno?![]()
Nisam tvrdio. Sumnjao sam da je to izjavila jer procedura imenovanja jeste da clan predsjednistva predlaze "iz svoje kvote" ambasadora, ali predsjednistvo imenuje.
Pjeniš, poprilično.mirsek wrote: ↑08/05/2022 15:27Najbolji dio citave emisije je stavljanje na mjestu umisljenog profitera Nenada od strane Zeljka.Sara03 wrote: ↑08/05/2022 15:20 Najjači trenutak u intervjuu.![]()
Senad pita: "Hoćete da kažete da je normalno da se plati?"
Nevenka odgovara: "Iz zemlje iz koje ja dolazim, da."
Bošnjo zvani sadaka mentalitet, očekivao okupiti najjači tim za izradu revizije, između ostalih, iznimnog stručnjaka za javno pravo i dio ekipe koja je radila na slučaju Milošević. Ali, ako može pro bono, nije valjda da vam moramo dati naknadu za vaš rad i troškove, koji će pri tome nastati.![]()
![]()
Zar nije bila priča, kako je Softić dobio oko 100.000 KM, samo što je otišao tamo i predao nešto što je u roku od 24 sata, praktično bilo odbačeno?![]()
Tabloidna emisija i nocna mora, bravo Zeljko, ljiljane nas zlatni![]()
U mišju rupu da se sakriješ.Haris.ba wrote: ↑08/05/2022 15:24Vidis kako znas naci kad hoces.n+1 wrote: ↑08/05/2022 15:14
Tromp: "Ona osoba koja je nju (ambasadoricu) imenovala, a nju imenuje po prirodi te pozicije bošnjački član predsjedništva - Bakir Izetbegović".