Ima ih, dva-tri nickabeautyfool wrote: ↑20/09/2020 12:15
Ja nemam nikakvih interesa u tome, cak sam mogla i da nepomenem tu temu, ali rekoh mozda neko od Binga prati pa nek razmisli malo
Bingo City Center Sarajevo
-
high_volume
#1276 Re: Bingo City Center Sarajevo
- zubi
#1277 Re: Bingo City Center Sarajevo
NIje stvar nane, nego da li je naklanjavanje opcija... ja tebe shvatih da nije, vec biras jal namaz jal fasunga.beautyfool wrote: ↑20/09/2020 12:26Sugestiju sam uputila u nadi da neko cita iz Binga a ne da bih diskutovala kako je necija nana rahmetli klanjala i naklanjavala.
-
Forumerrer
#1278 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ja opet ne kontam, pricamo u Supermarketu sa 2 kafica i jos 4-5 radnji. I kada se otvori 10 kino dvorana opet mu nije mjesto tu.beautyfool wrote: ↑20/09/2020 12:26Sugestiju sam uputila u nadi da neko cita iz Binga a ne da bih diskutovala kako je necija nana rahmetli klanjala i naklanjavala.
Sta je sljedece? Hocemo praviti odvojene prostorije po buregdzinicama, cevabdzinicama, slasticarnama?
Bukvalno na svakom koraku u Sarajevu dzamija.
A sto se tice arapskih turista, daleko im kuca od moje. Stoka nekulturna, nema goreg sljama od ljudi.
- Mate_Miso_Kovac
#1279 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ako ko čita iz Bimga, dobro bi bilo da se odvoji i soba za (samo)zadovoljavanje; nista veliko, tek da moze par ljudi stati. Wc je ipak neprimjeren i nehigijenski. Ono, kad baš-baš prigusti dok se kupuju čarape i paprike, da moze covjek rakat otici obaviti obavezu prema sebi/partneru
Treba razmisljati o potencijalnom seks-turizmu!
Treba razmisljati o potencijalnom seks-turizmu!
- Haris.ba
#1280 Re: Bingo City Center Sarajevo
A sto je onako mali im wc?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#1282 Re: Bingo City Center Sarajevo
Nisam upratio ko je spomenuo mesdzid, isti postoji u objektu, na galeriji iznad vatre na kraju hodnika lijevo, ne znam da li je javni ili samo za uposlene i da li je sada otvoren, ali je projektom predviđeno
-
El_comadante
#1283 Re: Bingo City Center Sarajevo
sa Islamskog stanovišta, mnogo je bolje/ljepše klanjati na vrijeme ako si u mogučnosti nego naklanjavati. e sad šta briga bilo koga od nas da li će neko kući klanjati kad dođe iz šopinga ili če to uraditi u TC ako za to postoji objekat. tebe ako neinteresuje nečeš ni ulaziti.muha_sa wrote: ↑20/09/2020 12:03Moja majka (nana) živjela okruglo 100 godinakako znam za sebe klanjala svaki vakat namaza--odemo nekom u goste i kad se vratimo kuci ona naklanja što je propustila i elham.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#1284 Re: Bingo City Center Sarajevo
Još da su napravili i prostor za krscane, jevreje, hinduse, budiste....to bi bio pun pogodak fakat... 
- pepeljara
#1285 Re: Bingo City Center Sarajevo
pusti to...ja danas tamo, nema HEINZ sosa barbq...Kazu imaju sve...konektovan wrote: ↑20/09/2020 19:00 Još da su napravili i prostor za krscane, jevreje, hinduse, budiste....to bi bio pun pogodak fakat...![]()
- konektovan
#1286 Re: Bingo City Center Sarajevo
Hebo sve ako ja nisam vidio da ima......pepeljara wrote: ↑20/09/2020 19:04pusti to...ja danas tamo, nema HEINZ sosa barbq...Kazu imaju sve...konektovan wrote: ↑20/09/2020 19:00 Još da su napravili i prostor za krscane, jevreje, hinduse, budiste....to bi bio pun pogodak fakat...![]()
![]()
![]()
Bas cu baciti pogled sutra, moram po fasungu pa javnem
-
shandrprcSA
#1287 Re: Bingo City Center Sarajevo
imal' svinjetine?
- pepeljara
#1288 Re: Bingo City Center Sarajevo
Od Heinza, nakav soja sos i kecapklasikakonektovan wrote: ↑20/09/2020 19:06Hebo sve ako ja nisam vidio da ima......pepeljara wrote: ↑20/09/2020 19:04pusti to...ja danas tamo, nema HEINZ sosa barbq...Kazu imaju sve...konektovan wrote: ↑20/09/2020 19:00 Još da su napravili i prostor za krscane, jevreje, hinduse, budiste....to bi bio pun pogodak fakat...![]()
![]()
![]()
Bas cu baciti pogled sutra, moram po fasungu pa javnem
edit:ima svinjetine.
- konektovan
#1289 Re: Bingo City Center Sarajevo
Uvijek bilo...
-
Zabrinutaaa
#1290 Re: Bingo City Center Sarajevo
Da li ovde ima neko ko radi u novom Bingu?Kolike su plate i koliko ste isli na obuku prije pocetka rada?
-
last mohicans
#1291 Re: Bingo City Center Sarajevo
Kakva njihova obuka, zar očekuješ od takvog vlasnika neki nivo i profesionalizam? Ranije su imale plate 5-6 stoja, ne znam je li se šta u međuvremenu promijenilo. Sve počinje od direktora. Nisam jednom svjedočio da se pate na kasi, da ne znaju stornirati račun,provuci karticu na odgovarajuci post terminal, te kako zovu kolegice da s druge kase dođu u pomoc,pa onda ta ostavi svoju da ovoj pomogne,itd.
7 dana u vrh glave da imaju obuku, odmah se to u vatru baca. Uporedi radnike u DMu, koliko god ljudi ima na kasi, ona kasirka ce dici pogled ako si ti ušao i nazvati ti dobar dan. Svaki put, ama baš svaki put, ako sta pitaš, uputit ce te ili odvesti do štanda, ako treba. Tu se ulaze u obuku i edukaciju. To se vidi po odnosu prema kupcima. Jedni te isti godinama rade, zašto, pa valjda sto im je loše. Penny je dosta poradio na ljubaznosti i obuci, prije su bili odron. Obi je oduvijek bio za klasu više. Zao mi je sto se TUS zatvorio, tamo su prodavači bili top. Mercator je ranije bio bolji s time, ali sad su malo pali, ali opet su za klasu ispred Bingovih radnika. Konzum negdje između.
7 dana u vrh glave da imaju obuku, odmah se to u vatru baca. Uporedi radnike u DMu, koliko god ljudi ima na kasi, ona kasirka ce dici pogled ako si ti ušao i nazvati ti dobar dan. Svaki put, ama baš svaki put, ako sta pitaš, uputit ce te ili odvesti do štanda, ako treba. Tu se ulaze u obuku i edukaciju. To se vidi po odnosu prema kupcima. Jedni te isti godinama rade, zašto, pa valjda sto im je loše. Penny je dosta poradio na ljubaznosti i obuci, prije su bili odron. Obi je oduvijek bio za klasu više. Zao mi je sto se TUS zatvorio, tamo su prodavači bili top. Mercator je ranije bio bolji s time, ali sad su malo pali, ali opet su za klasu ispred Bingovih radnika. Konzum negdje između.
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#1292 Re: Bingo City Center Sarajevo
Gdje ces poredit DM i seljacki bingo

-
last mohicans
#1293 Re: Bingo City Center Sarajevo
Jel treba porediti sa gorim ili boljim? Znači sve je do poslodavca. Ne rade u DM prodavnicama neki Njemci, nego naši građani/ke. Sve je do odnosa, profesionalizma i obuke. Samo što je vlasniku Binga brza zarada najvaznija i radnici su mu sporedne figure, oni su njemu sredstvo do bogacenja, da Neckov mali, gazdin zet, more prčkat i trositi. A nije da mu je falilo prije nego je postao najpozeljniji zet. Navodim opet radnike Penny koji su se iz temelja promijenili. Prije si ih ganjao po onom krugu.
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#1294 Re: Bingo City Center Sarajevo
Naravno,samo razlika je ono bas nebo i zemlja 
- drag_gost
#1295 Re: Bingo City Center Sarajevo
Eto tebe ce pitati sta na svom posjedu da naprave.Forumerrer wrote: ↑20/09/2020 11:23 Mi nismo islamska zemlja. Niti treba u trznim centrima biti Mesdzid, niti treba biti normalno da petkom pola grada ide na dzumu kako bi izbjegli posao.
Poredjenje sa aerodromima koji godisnje prevezu desetine miliona ljudi sa svih krajeva svijeta je u najmanju ruku smijesno.
-
high_volume
#1296 Re: Bingo City Center Sarajevo
Bio sam prije 2-3 sedmice u Bingu u Međugorju, na Tromeđi. Nisam mogao sebi doći, sve vrijeme se pitao jesam li zaista u Bingu ili u nekoj zapadnoj trgovini... Pod je kameni čini mi se, s glazurom i čist toliko da je perverzija, rafovi po dva metra udaljeni, ima dovoljno radnica, tiha prijatna muzika, klimatizirano. Stvarno milina biti unutra.last mohicans wrote: ↑20/09/2020 21:48 Jel treba porediti sa gorim ili boljim? Znači sve je do poslodavca. Ne rade u DM prodavnicama neki Njemci, nego naši građani/ke. Sve je do odnosa, profesionalizma i obuke. Samo što je vlasniku Binga brza zarada najvaznija i radnici su mu sporedne figure, oni su njemu sredstvo do bogacenja, da Neckov mali, gazdin zet, more prčkat i trositi. A nije da mu je falilo prije nego je postao najpozeljniji zet. Navodim opet radnike Penny koji su se iz temelja promijenili. Prije si ih ganjao po onom krugu.
Ipak sve zavisi od šefa trgovina...
- Rothmans
#1297 Re: Bingo City Center Sarajevo
Ne od sefa nego od lokacije. U tesnju ne mogu nac radnicu za 800 km da im radi, a u zenici stoje u redu za 650 km.high_volume wrote: ↑20/09/2020 23:08Bio sam prije 2-3 sedmice u Bingu u Međugorju, na Tromeđi. Nisam mogao sebi doći, sve vrijeme se pitao jesam li zaista u Bingu ili u nekoj zapadnoj trgovini... Pod je kameni čini mi se, s glazurom i čist toliko da je perverzija, rafovi po dva metra udaljeni, ima dovoljno radnica, tiha prijatna muzika, klimatizirano. Stvarno milina biti unutra.last mohicans wrote: ↑20/09/2020 21:48 Jel treba porediti sa gorim ili boljim? Znači sve je do poslodavca. Ne rade u DM prodavnicama neki Njemci, nego naši građani/ke. Sve je do odnosa, profesionalizma i obuke. Samo što je vlasniku Binga brza zarada najvaznija i radnici su mu sporedne figure, oni su njemu sredstvo do bogacenja, da Neckov mali, gazdin zet, more prčkat i trositi. A nije da mu je falilo prije nego je postao najpozeljniji zet. Navodim opet radnike Penny koji su se iz temelja promijenili. Prije si ih ganjao po onom krugu.
Ipak sve zavisi od šefa trgovina...
-
mali_balon
#1298 Re: Bingo City Center Sarajevo
Gazdi otislo nekoliko kljucnih radnika iz prodaje, dakle onih sto rade direkrno se kupcima, ne komercijalista, i skonto da je vrag odnio salu.last mohicans wrote: ↑20/09/2020 21:48 Jel treba porediti sa gorim ili boljim? Znači sve je do poslodavca. Ne rade u DM prodavnicama neki Njemci, nego naši građani/ke. Sve je do odnosa, profesionalizma i obuke. Samo što je vlasniku Binga brza zarada najvaznija i radnici su mu sporedne figure, oni su njemu sredstvo do bogacenja, da Neckov mali, gazdin zet, more prčkat i trositi. A nije da mu je falilo prije nego je postao najpozeljniji zet. Navodim opet radnike Penny koji su se iz temelja promijenili. Prije si ih ganjao po onom krugu.
Jer se gube novci mjenjajuci radnike ko carape.
Ako imas radnika, npr na vodomaterijalu ili eletromaterijalu koji poznaje materiju koji u sekundi zna sve kada dodjes sa spiskom, nego svakih 3mjeseca imati novog radnika koji ne zna jel poso ili doso dok se ne snadje i ne upozna sw sa robom. I koliko sam cuo podigo im svim plate.
- leki hz
#1299 Re: Bingo City Center Sarajevo
Što isplivaše islamofobi na temi o Bingu 
- Cossack
#1300 Re: Bingo City Center Sarajevo
Bingo radi kao sat a uvjeren sam da će raditi tako i za 10 godina.