Kako naci zenu vrijednu braka?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alibaba_i_30_godina
#1276 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ne zna on, da ne bira on, već ona. 
- beni-bu-man
#1277 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
shhhhhh, i to ce vremenom skontatalibaba_i_30_godina wrote:Ne zna on, da ne bira on, već ona.
-
CiCk0
#1278 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Samo nek preskoci onu staru...dok je kurbana bit'ce i bajrama

-
moonca
#1279 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
..ima tu prostora za diskusiju..alibaba_i_30_godina wrote:Ne zna on, da ne bira on, već ona.
-
Guadalajara
#1280 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
nek se nametne nekoj...cuj...sta ima ona birati... 
- alibaba_i_30_godina
#1281 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Zato I napisah. Neka zivne tema.moonca wrote:..ima tu prostora za diskusiju..alibaba_i_30_godina wrote:Ne zna on, da ne bira on, već ona.

Last edited by alibaba_i_30_godina on 16/07/2019 16:21, edited 2 times in total.
-
CiCk0
#1282 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma treba on da bude musko al u drugom kontextu.... nacin i interpetacija....malo da poradi na tome... zene vole da vide to.... vole muskarca koji zna sta zeli....koji zna sta treba da se radi u odredjenom momentu

-
moonca
#1283 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Kad tako znaju -otkud toliki razvodi- 
.gdje si ti 'zakazao'
.gdje si ti 'zakazao'
-
Guadalajara
#1284 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Eh kad bi ljudi imali iskrene namjere...
-
CiCk0
#1285 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ehhh... ja... pa mislim da sam u nekim stvarima trebao drugacije, ali nas problem je bio druge vrstemoonca wrote:Kad tako znaju -otkud toliki razvodi-
.gdje si ti 'zakazao'
- beni-bu-man
#1286 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
sve je to interesGuadalajara wrote:Eh kad bi ljudi imali iskrene namjere...
-
CiCk0
#1287 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
To svakako se moram sloziti, vecina ima skrivene neke namejre...bez potrebe...ljudi danas jako puno lazu, petljaju tako bespotrebno...Guadalajara wrote:Eh kad bi ljudi imali iskrene namjere...
-
moonca
#1288 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
hm .. ti si izabrao prijatelje -CiCk0 wrote:Ehhh... ja... pa mislim da sam u nekim stvarima trebao drugacije, ali nas problem je bio druge vrstemoonca wrote:Kad tako znaju -otkud toliki razvodi-
.gdje si ti 'zakazao'![]()
Nije problematika bila u nasem odnosu, neg kad se neko voli ''kofrcit" i ima jezik kilometarski ..... toliko da me moji prijatelji pocinju zaobilaziti....e pa ne ide to tako...i ne zelim da svoje vrijeme trosim na takve stvari.... a fino sam joj rek'o ......
.. puno mjesta za diskusiju..
-
CiCk0
#1289 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godinamoonca wrote:hm .. ti si izabrao prijatelje -CiCk0 wrote:Ehhh... ja... pa mislim da sam u nekim stvarima trebao drugacije, ali nas problem je bio druge vrstemoonca wrote:Kad tako znaju -otkud toliki razvodi-
.gdje si ti 'zakazao'![]()
Nije problematika bila u nasem odnosu, neg kad se neko voli ''kofrcit" i ima jezik kilometarski ..... toliko da me moji prijatelji pocinju zaobilaziti....e pa ne ide to tako...i ne zelim da svoje vrijeme trosim na takve stvari.... a fino sam joj rek'o ......
![]()
.. puno mjesta za diskusiju..
-
Guadalajara
#1290 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Nije cak ni to problem...beni-bu-man wrote:sve je to interesGuadalajara wrote:Eh kad bi ljudi imali iskrene namjere...
-
CiCk0
#1291 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Tacno tako, nekad se zapitam dal' bi pristao na uzajamni interes, ti dobra prema meni , ja prema tebi pazimo se, postujemo se...Guadalajara wrote:Nije cak ni to problem...beni-bu-man wrote:sve je to interesGuadalajara wrote:Eh kad bi ljudi imali iskrene namjere...
-
Guadalajara
#1292 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Suti, razvod je super...u poredjenje sa zivotom/brakom u trajno narusenom medjuljudskim odnosima....moonca wrote:Kad tako znaju -otkud toliki razvodi-![]()
-
Guadalajara
#1293 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ovo je minimum ispod kojeg niko ne bi trebao da ide...Osim ako osoba nije mazohista...CiCk0 wrote: Tacno tako, nekad se zapitam dal' bi pristao na uzajamni interes, ti dobra prema meni , ja prema tebi pazimo se, postujemo se...
-
CiCk0
#1294 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Eh dobro receno...minimum...Guadalajara wrote:Ovo je minimum ispod kojeg niko ne bi trebao da ide...Osim ako osoba nije mazohista...CiCk0 wrote: Tacno tako, nekad se zapitam dal' bi pristao na uzajamni interes, ti dobra prema meni , ja prema tebi pazimo se, postujemo se...
-
moonca
#1295 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
... hm .. haj, da ti ne skacem po glavi -ko sve zene... ali, nikada se ne zakuni u to- -- provjereni-- ne postoji to medju stvorenjima koji imaju mozak...-- moj stav...CiCk0 wrote: Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godinai to provjereni ljudi sto se kaze... osjetljiv sam na to da pustam ljude tek tako blizu
Primjer jedan njen... izgubila je svaki posao zbog jezika... tacnije histerije ako nije nesto joj potaman
... pazi ovo... razveli smo se ima 2 godine ..... i saznam nedavno da je otisla u Njemacku sa drugom koji je isao u srednju samnom, cak sam mu posao nasao u emiratima....druzio se s'nama itd itd
sad nece on dusa da mi odgovori na poruku....a samo sam napisao sretno brate mili
-
CiCk0
#1296 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Sa ovim cu se 'ladno slozitmoonca wrote:... hm .. haj, da ti ne skacem po glavi -ko sve zene... ali, nikada se ne zakuni u to- -- provjereni-- ne postoji to medju stvorenjima koji imaju mozak...-- moj stav...CiCk0 wrote: Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godinai to provjereni ljudi sto se kaze... osjetljiv sam na to da pustam ljude tek tako blizu
Primjer jedan njen... izgubila je svaki posao zbog jezika... tacnije histerije ako nije nesto joj potaman
... pazi ovo... razveli smo se ima 2 godine ..... i saznam nedavno da je otisla u Njemacku sa drugom koji je isao u srednju samnom, cak sam mu posao nasao u emiratima....druzio se s'nama itd itd
sad nece on dusa da mi odgovori na poruku....a samo sam napisao sretno brate mili
Hvala sto ne skaces po glavi - ko sve zene... cijenim jako
PS: Nisu problem prijatelji, imam ja svoj zivot oni svoj... al kad vidis da neko jede g*ovna kutljacom i onda pustis malo, a ono se ubezobrazi
-
moonca
#1297 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
A nemoj to da te vrijedja. Mozda se i javi..CiCk0 wrote:Sa ovim cu se 'ladno slozitmoonca wrote:... hm .. haj, da ti ne skacem po glavi -ko sve zene... ali, nikada se ne zakuni u to- -- provjereni-- ne postoji to medju stvorenjima koji imaju mozak...-- moj stav...CiCk0 wrote: Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godinai to provjereni ljudi sto se kaze... osjetljiv sam na to da pustam ljude tek tako blizu
eto provjeren drug iz srednje
pa ode... a fino sam mu samo pozelio srecu.. zar je problem odg
![]()
![]()
jel' mislis da nije tebao biti u vezi sa tvojom bivshom?
-
CiCk0
#1298 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
... hm .. haj, da ti ne skacem po glavi -ko sve zene... ali, nikada se ne zakuni u to- -- provjereni-- ne postoji to medju stvorenjima koji imaju mozak...-- moj stav...[/quote]
Sa ovim cu se 'ladno slozit
eto provjeren drug iz srednje
pa ode... a fino sam mu samo pozelio srecu.. zar je problem odg

[/quote]
A nemoj to da te vrijedja. Mozda se i javi..
jel' mislis da nije tebao biti u vezi sa tvojom bivshom?[/quote]
Ne vrijedja me... doista...Ja njima istinsku zelju zelim...al bas istinski...samo bi bilo fer da je dosao i rekao...tako i tako brate jebga... ja bih mu rekao....Bravo brate to su muda....nek vam je sa srecom....ipak mi je bio blizak prijatelj.
Sa ovim cu se 'ladno slozit
A nemoj to da te vrijedja. Mozda se i javi..
jel' mislis da nije tebao biti u vezi sa tvojom bivshom?[/quote]
Ne vrijedja me... doista...Ja njima istinsku zelju zelim...al bas istinski...samo bi bilo fer da je dosao i rekao...tako i tako brate jebga... ja bih mu rekao....Bravo brate to su muda....nek vam je sa srecom....ipak mi je bio blizak prijatelj.
- alibaba_i_30_godina
#1299 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Ma bolan svidjao joj se taj tvoj prijatelj pa htjela žena da ga držiš po strani i da nije u blizini....sada kada vise niste zajedno otvoren put ima. Sto je izgleda i iskoristila.
-
Guadalajara
#1300 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?
Jebote koje perverzije...