Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alibaba_i_30_godina

#1276 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

Ne zna on, da ne bira on, već ona. :lol:
beni-bu-man

#1277 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by beni-bu-man »

alibaba_i_30_godina wrote:Ne zna on, da ne bira on, već ona. :lol:
shhhhhh, i to ce vremenom skontat :mrgreen:
CiCk0

#1278 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

Samo nek preskoci onu staru...dok je kurbana bit'ce i bajrama :-D :-D :-D :-D :-D
moonca

#1279 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

..ima tu prostora za diskusiju.. :-)
Guadalajara

#1280 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

nek se nametne nekoj...cuj...sta ima ona birati... :lol:
alibaba_i_30_godina

#1281 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

moonca wrote:
..ima tu prostora za diskusiju.. :-)
Zato I napisah. Neka zivne tema.
Image
Last edited by alibaba_i_30_godina on 16/07/2019 16:21, edited 2 times in total.
CiCk0

#1282 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

Ma treba on da bude musko al u drugom kontextu.... nacin i interpetacija....malo da poradi na tome... zene vole da vide to.... vole muskarca koji zna sta zeli....koji zna sta treba da se radi u odredjenom momentu :) :-) :-) :-)
moonca

#1283 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

Kad tako znaju -otkud toliki razvodi- :-)
.gdje si ti 'zakazao' :idea:
Guadalajara

#1284 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Eh kad bi ljudi imali iskrene namjere...
CiCk0

#1285 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

moonca wrote:Kad tako znaju -otkud toliki razvodi- :-)
Ehhh... ja... pa mislim da sam u nekim stvarima trebao drugacije, ali nas problem je bio druge vrste :) :D Nije problematika bila u nasem odnosu, neg kad se neko voli ''kofrcit" i ima jezik kilometarski ..... toliko da me moji prijatelji pocinju zaobilaziti....e pa ne ide to tako...i ne zelim da svoje vrijeme trosim na takve stvari.... a fino sam joj rek'o ......
beni-bu-man

#1286 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by beni-bu-man »

Guadalajara wrote:Eh kad bi ljudi imali iskrene namjere...
sve je to interes
CiCk0

#1287 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

To svakako se moram sloziti, vecina ima skrivene neke namejre...bez potrebe...ljudi danas jako puno lazu, petljaju tako bespotrebno...
moonca

#1288 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

CiCk0 wrote:
Ehhh... ja... pa mislim da sam u nekim stvarima trebao drugacije, ali nas problem je bio druge vrste :) :D Nije problematika bila u nasem odnosu, neg kad se neko voli ''kofrcit" i ima jezik kilometarski ..... toliko da me moji prijatelji pocinju zaobilaziti....e pa ne ide to tako...i ne zelim da svoje vrijeme trosim na takve stvari.... a fino sam joj rek'o ......
hm .. ti si izabrao prijatelje - :?

.. puno mjesta za diskusiju.. ;-)
CiCk0

#1289 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

moonca wrote:
CiCk0 wrote:
hm .. ti si izabrao prijatelje - :?

.. puno mjesta za diskusiju.. ;-)
Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godina :) i to provjereni ljudi sto se kaze... osjetljiv sam na to da pustam ljude tek tako blizu :) Primjer jedan njen... izgubila je svaki posao zbog jezika... tacnije histerije ako nije nesto joj potaman :) ... pazi ovo... razveli smo se ima 2 godine ..... i saznam nedavno da je otisla u Njemacku sa drugom koji je isao u srednju samnom, cak sam mu posao nasao u emiratima....druzio se s'nama itd itd :) sad nece on dusa da mi odgovori na poruku....a samo sam napisao sretno brate mili :)
Guadalajara

#1290 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

beni-bu-man wrote:
sve je to interes
Nije cak ni to problem...
CiCk0

#1291 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

Guadalajara wrote:
beni-bu-man wrote:
sve je to interes
Nije cak ni to problem...
Tacno tako, nekad se zapitam dal' bi pristao na uzajamni interes, ti dobra prema meni , ja prema tebi pazimo se, postujemo se...
Guadalajara

#1292 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Suti, razvod je super...u poredjenje sa zivotom/brakom u trajno narusenom medjuljudskim odnosima....
Guadalajara

#1293 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

CiCk0 wrote: Tacno tako, nekad se zapitam dal' bi pristao na uzajamni interes, ti dobra prema meni , ja prema tebi pazimo se, postujemo se...
Ovo je minimum ispod kojeg niko ne bi trebao da ide...Osim ako osoba nije mazohista...
CiCk0

#1294 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

Guadalajara wrote:
CiCk0 wrote: Tacno tako, nekad se zapitam dal' bi pristao na uzajamni interes, ti dobra prema meni , ja prema tebi pazimo se, postujemo se...
Ovo je minimum ispod kojeg niko ne bi trebao da ide...Osim ako osoba nije mazohista...
Eh dobro receno...minimum...
moonca

#1295 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

CiCk0 wrote: Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godina :) i to provjereni ljudi sto se kaze... osjetljiv sam na to da pustam ljude tek tako blizu :) Primjer jedan njen... izgubila je svaki posao zbog jezika... tacnije histerije ako nije nesto joj potaman :) ... pazi ovo... razveli smo se ima 2 godine ..... i saznam nedavno da je otisla u Njemacku sa drugom koji je isao u srednju samnom, cak sam mu posao nasao u emiratima....druzio se s'nama itd itd :) sad nece on dusa da mi odgovori na poruku....a samo sam napisao sretno brate mili :)
... hm .. haj, da ti ne skacem po glavi -ko sve zene... ali, nikada se ne zakuni u to- -- provjereni-- ne postoji to medju stvorenjima koji imaju mozak...-- moj stav...
CiCk0

#1296 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

moonca wrote:
CiCk0 wrote: Pogresan zakljucak... inace ljude koje nazivam prijateljima su u mom zivotu preko 15 godina :) i to provjereni ljudi sto se kaze... osjetljiv sam na to da pustam ljude tek tako blizu :) Primjer jedan njen... izgubila je svaki posao zbog jezika... tacnije histerije ako nije nesto joj potaman :) ... pazi ovo... razveli smo se ima 2 godine ..... i saznam nedavno da je otisla u Njemacku sa drugom koji je isao u srednju samnom, cak sam mu posao nasao u emiratima....druzio se s'nama itd itd :) sad nece on dusa da mi odgovori na poruku....a samo sam napisao sretno brate mili :)
... hm .. haj, da ti ne skacem po glavi -ko sve zene... ali, nikada se ne zakuni u to- -- provjereni-- ne postoji to medju stvorenjima koji imaju mozak...-- moj stav...
Sa ovim cu se 'ladno slozit :) eto provjeren drug iz srednje :) pa ode... a fino sam mu samo pozelio srecu.. zar je problem odg :D :D :D

Hvala sto ne skaces po glavi - ko sve zene... cijenim jako :sax:

PS: Nisu problem prijatelji, imam ja svoj zivot oni svoj... al kad vidis da neko jede g*ovna kutljacom i onda pustis malo, a ono se ubezobrazi :)
moonca

#1297 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by moonca »

CiCk0 wrote:
moonca wrote:
Sa ovim cu se 'ladno slozit :) eto provjeren drug iz srednje :) pa ode... a fino sam mu samo pozelio srecu.. zar je problem odg :D :D :D

Hvala sto ne skaces po glavi - ko sve zene... cijenim jako :sax:
A nemoj to da te vrijedja. Mozda se i javi..
jel' mislis da nije tebao biti u vezi sa tvojom bivshom?
CiCk0

#1298 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by CiCk0 »

... hm .. haj, da ti ne skacem po glavi -ko sve zene... ali, nikada se ne zakuni u to- -- provjereni-- ne postoji to medju stvorenjima koji imaju mozak...-- moj stav...[/quote]

Hvala sto ne skaces po glavi - ko sve zene... cijenim jako :sax:[/quote]

A nemoj to da te vrijedja. Mozda se i javi..
jel' mislis da nije tebao biti u vezi sa tvojom bivshom?[/quote]

Ne vrijedja me... doista...Ja njima istinsku zelju zelim...al bas istinski...samo bi bilo fer da je dosao i rekao...tako i tako brate jebga... ja bih mu rekao....Bravo brate to su muda....nek vam je sa srecom....ipak mi je bio blizak prijatelj.
alibaba_i_30_godina

#1299 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Ma bolan svidjao joj se taj tvoj prijatelj pa htjela žena da ga držiš po strani i da nije u blizini....sada kada vise niste zajedno otvoren put ima. Sto je izgleda i iskoristila.
Guadalajara

#1300 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Jebote koje perverzije... :lol:
Post Reply