BiH - Armenija, BiH - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
denimb

#1276 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by denimb »

north wrote:Kad bi mogli 90 minuta ko danas prvih 20 minuta igrati svaku, mi bi sa Italijom se tackali za prvo mjesto..ali nazalost nismo za to sposobni, bojim se da je ovo vise incident nego pravilo koje cemo u nastavku gledati..daj boze da pogrijesim vec protiv finaca koji su danas armence preslusali rutinski na gostovanju, iste one koji su nama probleme kuci pravili..fakat je zabrinjavajuce ovo sto sebi dopustismo veceras, ...da se sve to nadoknaditi ima dovoljno tekmi, samo je pitanje jesmo li sposobni za to..i nije to do bas toliko do selektora nego do limita naseg koji nije bas veliki..krenes nabrajati: Pjanic, Dzeko koji je ocito u velikom padu forme, Kolasinac...ponekad bljesne Visca ali bas urijetko, Sunjic i Zukanovic solidni ali daleko od klasa velikih, i dalje tesko ces navesti koga ko je igrac za vece stvari..limitirani smo jebi ga daj da to priznamo napokon....Milosevic, Krunic, Todorovic, Civic, Besic, Duljevic, Cimirot itd...svaka cast, nasi su i bore se, ne treba pljuvati, ali takvih imas na izvoz u raznim repkama koje nikad nisu bile na EP...o redovnim ucesnicima EP je smijesno pricati, takvi ne bi bili ni medju prvih 20 ....
Druze mi jednog Medunjanina ne mozemo zamijeniti...sta dalje da pricamo. Jesmo limitirani, ali ne razumijem padove tolike, to nisu fizicki nego mentalni padovi, uredu ovo u dvije minute penal, crveni...shvatam sve, ali onako nastaviti...zalosno.
skafiskafsnjak

#1277 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by skafiskafsnjak »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!

https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... kom/331329
Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.
Jebiga ljudi. Na prvu, cist crveni. Nema var-a.
Ovo jedino da pomogne da bude 1 utakmica suapenzije....

Jbg...da smo Engleska, mozda bi zuti bio
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1278 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!

Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.
Pa normalno da udara loptu kao sto je evo sad gledam na SK u pocetku Grk namjerno igrao rukom a sudija se nije uhvatio za dzep.
bingov buraz

#1279 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by bingov buraz »

Odmah se vidjelo da je loptu udario,ne znam kakav mazohizam kod nas vlada pa izmišljamo da sami sebe ocrnimo.
hrasno38

#1280 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by hrasno38 »

skafiskafsnjak wrote:
Tomahawk11 wrote:

Jebiga ljudi. Na prvu, cist crveni. Nema var-a.
Ovo jedino da pomogne da bude 1 utakmica suapenzije....

Jbg...da smo Engleska, mozda bi zuti bio
Jel ti podjebavas ili ozbiljno pises :? Pa jesi li slijep???
Ricken

#1281 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Ricken »

http://forums.phantis.com

Grci samu kažu da nije crveni. Jedan od komenatara: "We get a penalty that was questionable, a red card that was also questionable. Can this referee also score a goal on our behalf"?

I onda nas ovi naši pametnjakovići ubjeđuju. To brale što ti godinama pratiš fudbal po bosanskim zaseocima ne znači da znaš o fudbalu bilo šta i pravilima.
zrakomlat

#1282 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by zrakomlat »

north wrote:Kad bi mogli 90 minuta ko danas prvih 20 minuta igrati svaku, mi bi sa Italijom se tackali za prvo mjesto..ali nazalost nismo za to sposobni, bojim se da je ovo vise incident nego pravilo koje cemo u nastavku gledati..daj boze da pogrijesim vec protiv finaca koji su danas armence preslusali rutinski na gostovanju, iste one koji su nama probleme kuci pravili..fakat je zabrinjavajuce ovo sto sebi dopustismo veceras, ...da se sve to nadoknaditi ima dovoljno tekmi, samo je pitanje jesmo li sposobni za to..i nije to do bas toliko do selektora nego do limita naseg koji nije bas veliki..krenes nabrajati: Pjanic, Dzeko koji je ocito u velikom padu forme, Kolasinac...ponekad bljesne Visca ali bas urijetko, Sunjic i Zukanovic solidni ali daleko od klasa velikih, i dalje tesko ces navesti koga ko je igrac za vece stvari..limitirani smo jebi ga daj da to priznamo napokon....Milosevic, Krunic, Todorovic, Civic, Besic, Duljevic, Cimirot itd...svaka cast, nasi su i bore se, ne treba pljuvati, ali takvih imas na izvoz u raznim repkama koje nikad nisu bile na EP...o redovnim ucesnicima EP je smijesno pricati, takvi ne bi bili ni medju prvih 20 ....
Jbg, slažem se...I mene strah da smo se ispucali. Nema kvalitetnih zamjena za igrače koji su otišli ni koji će otići. Ako šta uradimo kroz ove kvalifikacije ili ligu nacija dobro i jest. Za neke naredne cikluse, do neke nove generacije, nisam bas optimistican. I to najmanje ima veze s ovom utakmicom veceras,vidi se prilicno odavno.
hrasno38

#1283 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by hrasno38 »

Ricken wrote:http://forums.phantis.com

Grci samu kažu da nije crveni. Jedan od komenatara: "We get a penalty that was questionable, a red card that was also questionable. Can this referee also score a goal on our behalf"?

I onda nas ovi naši pametnjakovići ubjeđuju. To brale što ti godinama pratiš fudbal po bosanskim zaseocima ne znači da znaš o fudbalu bilo šta i pravilima.
Prelistas i vidis ko tvrdi da je crveni i sve ti je jasno!
p206

#1284 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by p206 »

ma idiot sudija... najgore je sto ga neće biti 2 utakmice
Bazinga1234

#1285 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Bazinga1234 »

Ovo je sve jer Amiđa nije otvorio temu
skafiskafsnjak

#1286 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by skafiskafsnjak »

hrasno38 wrote:
Ne podjebavam.... ja kad sam vidio prvi snimak, na cjevanicu nogom ide. I jbg...a sudija nema ni taj ponovljen. I kad je vaganje , uvijek se ide na stetu manjih.

Osteceni...jebaji ga. Sindrom malih repki.
Ricken

#1287 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Ricken »

hrasno38 wrote:
Ricken wrote:http://forums.phantis.com

Prelistas i vidis ko tvrdi da je crveni i sve ti je jasno!
I ovaj forum pun trolova. Što je najgore toleriše se.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1288 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Tomahawk11 »

Koji q se nije uveo VAR u ove kvalifikacije?
denimb

#1289 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by denimb »

A majke ti da samo ovaj jedan snimak ima situacije gdje je dobio crveni? Pa majku mu ima li ikakav minimum koje treba ove televizije da ostvare da bi dobile prijenos...
Edin H.

#1290 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Edin H. »

Tomahawk11 wrote:

Ipak ste izgleda u pravu, cini se da je dotakao loptu prvo :-)
dale cooper

#1291 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by dale cooper »

Da, ovaj drugi snimak pokazuje da nije bilo namjere sa Pjanićeve strane nego je išao na loptu. Jebiga. :| Valjda će neko iz UEFE analizirati
ovo, pa da makar bude samo jedna utkamica suspenzije.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#1292 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Slo Burner »

U trenutku kad su Grci poceli igrati sa 4 pozadi, negdje poslije pola sata, mi smo to morali iskoristiti i preuzeti sredinu, cimirot-besic-pjanic su ocito bili predefenzivni, a Dulja nije sposoban da igra 1-1 na njihovog beka
hrasno38

#1293 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by hrasno38 »

Edin H. wrote:
Tomahawk11 wrote:

Ipak ste izgleda u pravu, cini se da je dotakao loptu prvo :-)
Naravno da jesam ali ono sto sam napisao ne odnosi se na tebe :D
animals

#1294 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by animals »

Po meni zuti da.. ali crveni..
vidi se da nije namjerno bilo..
supak sudija..
Logovan

#1295 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Logovan »

Ma meni je ono čist žuti karton Pjanića. Evo odgledah video par puta i fakat ne vidim kako crveni karton. Jest oštriji start nad protivnikom, ali taman za žutog. :roll:
Batal

#1296 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Batal »

Ono nije bio creni ni u snovima.Čovjek za loptom išao kao i grk,sudarili se.Ja ni prekršaja nisam vidio.Namjera.Pjanić imao namjeru da polomi igrača.?Mislim stvarno.Da je Bešić pa da i povjeruješ.
ovo sam sad pregledao poslije utakmice pošto preko mtela nisam uspjeo ništa od utakmice gledati.svi kanali rade osim utakmice :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Sinapsa

#1297 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Sinapsa »

Tomahawk11 wrote:Koji q se nije uveo VAR u ove kvalifikacije?
Pa zato da mogu Grcku da ostete za onaj Trojka-paket sto su im ga Nijemci smjestili.
skafiskafsnjak

#1298 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by skafiskafsnjak »

dale cooper wrote:Da, ovaj drugi snimak pokazuje da nije bilo namjere sa Pjanićeve strane nego je išao na loptu. Jebiga. :| Valjda će neko iz UEFE analizirati
ovo, pa da makar bude samo jedna utkamica suspenzije.
Pa i da se ukine suspenzija. Dovoljna su kazna i ovi izgubljeni bodovi
Tipicoti

#1299 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Tipicoti »

Sad Safet Susic sa pivom u ruci sjedi u fotelji i pali cigaru pa kaze: Ja sam jedini uspio pobjediti ove jebene Grke.

:izet:
Ricken

#1300 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka

Post by Ricken »

skafiskafsnjak wrote:
hrasno38 wrote:
Ne podjebavam.... ja kad sam vidio prvi snimak, na cjevanicu nogom ide. I jbg...a sudija nema ni taj ponovljen. I kad je vaganje , uvijek se ide na stetu manjih.

Osteceni...jebaji ga. Sindrom malih repki.
Čudi me da nisu vidio da je došao do lopte prije Grka i udario loptu.

To sindrom malih repki prosipati negdje drugo. Jedan od Grčkih komentara kaže da je prvi put pomislio da Bosna nije velika ekipa kako se smatra, nakon zadnjih 20 minuta. Čista sudijska lakrdija. Holandez se napravio pametan. I treba ga jebat.
Locked