Druze mi jednog Medunjanina ne mozemo zamijeniti...sta dalje da pricamo. Jesmo limitirani, ali ne razumijem padove tolike, to nisu fizicki nego mentalni padovi, uredu ovo u dvije minute penal, crveni...shvatam sve, ali onako nastaviti...zalosno.north wrote:Kad bi mogli 90 minuta ko danas prvih 20 minuta igrati svaku, mi bi sa Italijom se tackali za prvo mjesto..ali nazalost nismo za to sposobni, bojim se da je ovo vise incident nego pravilo koje cemo u nastavku gledati..daj boze da pogrijesim vec protiv finaca koji su danas armence preslusali rutinski na gostovanju, iste one koji su nama probleme kuci pravili..fakat je zabrinjavajuce ovo sto sebi dopustismo veceras, ...da se sve to nadoknaditi ima dovoljno tekmi, samo je pitanje jesmo li sposobni za to..i nije to do bas toliko do selektora nego do limita naseg koji nije bas veliki..krenes nabrajati: Pjanic, Dzeko koji je ocito u velikom padu forme, Kolasinac...ponekad bljesne Visca ali bas urijetko, Sunjic i Zukanovic solidni ali daleko od klasa velikih, i dalje tesko ces navesti koga ko je igrac za vece stvari..limitirani smo jebi ga daj da to priznamo napokon....Milosevic, Krunic, Todorovic, Civic, Besic, Duljevic, Cimirot itd...svaka cast, nasi su i bore se, ne treba pljuvati, ali takvih imas na izvoz u raznim repkama koje nikad nisu bile na EP...o redovnim ucesnicima EP je smijesno pricati, takvi ne bi bili ni medju prvih 20 ....
BiH - Armenija, BiH - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- denimb
#1276 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
- skafiskafsnjak
#1277 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jebiga ljudi. Na prvu, cist crveni. Nema var-a.Tomahawk11 wrote:Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
https://www.radiosarajevo.ba/sport/nogo ... kom/331329
Ovo jedino da pomogne da bude 1 utakmica suapenzije....
Jbg...da smo Engleska, mozda bi zuti bio
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1278 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa normalno da udara loptu kao sto je evo sad gledam na SK u pocetku Grk namjerno igrao rukom a sudija se nije uhvatio za dzep.Tomahawk11 wrote:Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
- bingov buraz
#1279 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Odmah se vidjelo da je loptu udario,ne znam kakav mazohizam kod nas vlada pa izmišljamo da sami sebe ocrnimo.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
- hrasno38
#1280 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jel ti podjebavas ili ozbiljno pisesskafiskafsnjak wrote:Jebiga ljudi. Na prvu, cist crveni. Nema var-a.Tomahawk11 wrote:Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
Ovo jedino da pomogne da bude 1 utakmica suapenzije....
Jbg...da smo Engleska, mozda bi zuti bio
- Ricken
#1281 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
http://forums.phantis.com
Grci samu kažu da nije crveni. Jedan od komenatara: "We get a penalty that was questionable, a red card that was also questionable. Can this referee also score a goal on our behalf"?
I onda nas ovi naši pametnjakovići ubjeđuju. To brale što ti godinama pratiš fudbal po bosanskim zaseocima ne znači da znaš o fudbalu bilo šta i pravilima.
Grci samu kažu da nije crveni. Jedan od komenatara: "We get a penalty that was questionable, a red card that was also questionable. Can this referee also score a goal on our behalf"?
I onda nas ovi naši pametnjakovići ubjeđuju. To brale što ti godinama pratiš fudbal po bosanskim zaseocima ne znači da znaš o fudbalu bilo šta i pravilima.
-
zrakomlat
#1282 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Jbg, slažem se...I mene strah da smo se ispucali. Nema kvalitetnih zamjena za igrače koji su otišli ni koji će otići. Ako šta uradimo kroz ove kvalifikacije ili ligu nacija dobro i jest. Za neke naredne cikluse, do neke nove generacije, nisam bas optimistican. I to najmanje ima veze s ovom utakmicom veceras,vidi se prilicno odavno.north wrote:Kad bi mogli 90 minuta ko danas prvih 20 minuta igrati svaku, mi bi sa Italijom se tackali za prvo mjesto..ali nazalost nismo za to sposobni, bojim se da je ovo vise incident nego pravilo koje cemo u nastavku gledati..daj boze da pogrijesim vec protiv finaca koji su danas armence preslusali rutinski na gostovanju, iste one koji su nama probleme kuci pravili..fakat je zabrinjavajuce ovo sto sebi dopustismo veceras, ...da se sve to nadoknaditi ima dovoljno tekmi, samo je pitanje jesmo li sposobni za to..i nije to do bas toliko do selektora nego do limita naseg koji nije bas veliki..krenes nabrajati: Pjanic, Dzeko koji je ocito u velikom padu forme, Kolasinac...ponekad bljesne Visca ali bas urijetko, Sunjic i Zukanovic solidni ali daleko od klasa velikih, i dalje tesko ces navesti koga ko je igrac za vece stvari..limitirani smo jebi ga daj da to priznamo napokon....Milosevic, Krunic, Todorovic, Civic, Besic, Duljevic, Cimirot itd...svaka cast, nasi su i bore se, ne treba pljuvati, ali takvih imas na izvoz u raznim repkama koje nikad nisu bile na EP...o redovnim ucesnicima EP je smijesno pricati, takvi ne bi bili ni medju prvih 20 ....
- hrasno38
#1283 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Prelistas i vidis ko tvrdi da je crveni i sve ti je jasno!Ricken wrote:http://forums.phantis.com
- p206
#1284 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
ma idiot sudija... najgore je sto ga neće biti 2 utakmicehrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
-
Bazinga1234
#1285 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ovo je sve jer Amiđa nije otvorio temu
- skafiskafsnjak
#1286 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ne podjebavam.... ja kad sam vidio prvi snimak, na cjevanicu nogom ide. I jbg...a sudija nema ni taj ponovljen. I kad je vaganje , uvijek se ide na stetu manjih.hrasno38 wrote:
Jel ti podjebavas ili ozbiljno pisesPa jesi li slijep???
Osteceni...jebaji ga. Sindrom malih repki.
- Ricken
#1287 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
I ovaj forum pun trolova. Što je najgore toleriše se.hrasno38 wrote:Prelistas i vidis ko tvrdi da je crveni i sve ti je jasno!Ricken wrote:http://forums.phantis.com
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1288 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Koji q se nije uveo VAR u ove kvalifikacije?
- denimb
#1289 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
A majke ti da samo ovaj jedan snimak ima situacije gdje je dobio crveni? Pa majku mu ima li ikakav minimum koje treba ove televizije da ostvare da bi dobile prijenos...
- Edin H.
#1290 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ipak ste izgleda u pravu, cini se da je dotakao loptu prvoTomahawk11 wrote:Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
- dale cooper
#1291 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Da, ovaj drugi snimak pokazuje da nije bilo namjere sa Pjanićeve strane nego je išao na loptu. Jebiga.
Valjda će neko iz UEFE analizirati
ovo, pa da makar bude samo jedna utkamica suspenzije.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1292 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
U trenutku kad su Grci poceli igrati sa 4 pozadi, negdje poslije pola sata, mi smo to morali iskoristiti i preuzeti sredinu, cimirot-besic-pjanic su ocito bili predefenzivni, a Dulja nije sposoban da igra 1-1 na njihovog beka
- hrasno38
#1293 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Naravno da jesam ali ono sto sam napisao ne odnosi se na tebeEdin H. wrote:Ipak ste izgleda u pravu, cini se da je dotakao loptu prvoTomahawk11 wrote:Ja ovdje vidim kako udara loptu, al jbg sad, gotovo je. Idemo dalje. Valjda ne bude više od jedne utakmice suspenzije.hrasno38 wrote:Sta kazu cist faul.......pojedincima treba oduzeti drzavljanstva ove zemlje!
- animals
#1294 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Po meni zuti da.. ali crveni..
vidi se da nije namjerno bilo..
supak sudija..
vidi se da nije namjerno bilo..
supak sudija..
- Logovan
#1295 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ma meni je ono čist žuti karton Pjanića. Evo odgledah video par puta i fakat ne vidim kako crveni karton. Jest oštriji start nad protivnikom, ali taman za žutog. 
- Batal
#1296 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Ono nije bio creni ni u snovima.Čovjek za loptom išao kao i grk,sudarili se.Ja ni prekršaja nisam vidio.Namjera.Pjanić imao namjeru da polomi igrača.?Mislim stvarno.Da je Bešić pa da i povjeruješ.
ovo sam sad pregledao poslije utakmice pošto preko mtela nisam uspjeo ništa od utakmice gledati.svi kanali rade osim utakmice

ovo sam sad pregledao poslije utakmice pošto preko mtela nisam uspjeo ništa od utakmice gledati.svi kanali rade osim utakmice
- Sinapsa
#1297 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa zato da mogu Grcku da ostete za onaj Trojka-paket sto su im ga Nijemci smjestili.Tomahawk11 wrote:Koji q se nije uveo VAR u ove kvalifikacije?
- skafiskafsnjak
#1298 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Pa i da se ukine suspenzija. Dovoljna su kazna i ovi izgubljeni bodovidale cooper wrote:Da, ovaj drugi snimak pokazuje da nije bilo namjere sa Pjanićeve strane nego je išao na loptu. Jebiga.Valjda će neko iz UEFE analizirati
-
Tipicoti
#1299 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Sad Safet Susic sa pivom u ruci sjedi u fotelji i pali cigaru pa kaze: Ja sam jedini uspio pobjediti ove jebene Grke.

- Ricken
#1300 Re: BiH - Armenija, BiH - Grčka
Čudi me da nisu vidio da je došao do lopte prije Grka i udario loptu.skafiskafsnjak wrote:Ne podjebavam.... ja kad sam vidio prvi snimak, na cjevanicu nogom ide. I jbg...a sudija nema ni taj ponovljen. I kad je vaganje , uvijek se ide na stetu manjih.hrasno38 wrote:
Jel ti podjebavas ili ozbiljno pisesPa jesi li slijep???
Osteceni...jebaji ga. Sindrom malih repki.
To sindrom malih repki prosipati negdje drugo. Jedan od Grčkih komentara kaže da je prvi put pomislio da Bosna nije velika ekipa kako se smatra, nakon zadnjih 20 minuta. Čista sudijska lakrdija. Holandez se napravio pametan. I treba ga jebat.