dobro.SaraFina wrote:Čuj lidera traže, a o zajedničkom kandidatu ne mogu da se dogovore. I sad će SDP i DF svojim rukama podržati Hadžikadica i politiku prosperiteta
I to kad ne prodje Bećirević i Komšiću otkinu dosta od glasača kolača
Pa šega.
Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
visocicaguy
#1276 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1277 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
hljebe...visocicaguy wrote:
bosnjaci traze lidera.
helem, vidjet cemo.
hoće naš čovjek političara švedskog kalibra i svjetonazora, ali koji će mu biti čoban...
ko kad junferi i zadrte šoviniste žele oženiti iskusnu, a nevinu.
-
visocicaguy
#1278 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
stvarno ste teski. dobro, upravu si i ti.Chmoljo wrote:hljebe...visocicaguy wrote:
bosnjaci traze lidera.
helem, vidjet cemo.
![]()
hoće naš čovjek političara švedskog kalibra i svjetonazora, ali koji će mu biti čoban...
ko kad junferi i zadrte šoviniste žele oženiti iskusnu, a nevinu.
dzaba cemo raspravljati jos sat vremena bzvz. pogotovo te doskocice, koje - kao, valjda, treba da poentiraju, sta li.
hastal ti, hastal mi.
Last edited by visocicaguy on 10/09/2018 15:25, edited 1 time in total.
- Šunj
#1279 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Za ove neobrazovanje konje sto Tita kritikuju. Nemate vi godina da znate. Ono je bila drzava, a vi jos necete dugo zivjeti u ovim prcvarama od drzava. Ili cete ovdje umrijeti i necete vidjeti svijet, ili cete biti sluge u tom istom svijetu. Neate vi pojma sta je unisteno. Ona drzava je gradila avione, pravila hidrocentrale ovdje i po bliskom istoku... U ovim novim drzavama najveci domet je cesta, ili neka visoka zgrada, Nojevi jedni.

- Kikibombona
#1280 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Da li se slazes da je buducnost Bosne i Hercegovine ugrozena ako Dragan Covic bude izabran za predsjednika?Chmoljo wrote:pa moraju ljudi predizbornu kampanju bazirati na nečemu.
a rumenom bi hiljadu puta lakše bilo da je otišao na listu. uzeo bi glat u svojoj izbornoj jedinici i ne bi bio u medijskom fokusu. tako da ta priča o uhljebljivanju baš i ne pije vode. osim ako ne misliš da državni parlamentarci rade za siću?
Ako slazes, sta mislis, zasto SDP nije podrzao Zeljka Komsica?
Da li je njima vaznija stranka ili drzava?
- spreca
#1281 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Šunj wrote:Za ove neobrazovanje konje sto Tita kritikuju. Nemate vi godina da znate. Ono je bila drzava, a vi jos necete dugo zivjeti u ovim prcvarama od drzava. Ili cete ovdje umrijeti i necete vidjeti svijet, ili cete biti sluge u tom istom svijetu. Neate vi pojma sta je unisteno. Ona drzava je gradila avione, pravila hidrocentrale ovdje i po bliskom istoku... U ovim novim drzavama najveci domet je cesta, ili neka visoka zgrada, Nojevi jedni.
- Kikibombona
#1282 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zasto SDP nije podrzao dr. Zeljka Komsica?SaraFina wrote:Bio je Čović na vlasti protekle 4 godine, ali zaboravljaš da na državnom nivou nije SNSD i Dodik predstavljao Srbe, nego Ivanić.
SDS i ove male stranke okupljene oko SzP, u koje spada i Ivanić, nikad u proteklom periodu nisu podržale ispostavu SNSD-a u zapadnoj Hercegovini tkz; HDZ. Uvidjaš u čemu bi bila razlika da Čović i Dodik istovremeno predstavljaju Srbe odnosno Hrvate.
Iako Čović nije uživao blagonaklonost SzP, ipak je na svemu mogućem gledao da zabije prst u oko svim probosanskim snagama.
Ne samo Bakiru i SDA. Nego je naštetio običnom čovjeku koji BiH vidi kao svoju zemlju.
Sjeti se njegovih priča o eurointegracijama, i onda zastupnici HDZ-a se samo priklone blokadi predvodjenoj srpskim zastupnicima i SNSD-u.
Banalan primjer evo..
novac od prikupljenih putarina podijeljen je neravnopravno i RS je dobila u novčanim srestvima za 25% - 30% više zahvaljujući glasu ministrice iz HDZ-a.
Tim je ministrica direktno oštetila FBiH. I nikom ništa.
To je kao što rekoh banalnost.
Da istovremeno u presjedništvo zasjede Dodik i Čović, vjerujem da bi to bila katastrofa. I po državu i po običnog čovjeka BH nastrojenog
Njihovi zajednički ciljevi bi bili prioritet. A zna se već koji su.
Plus svega u RS nemamo nikakvog utjecaja, a nismo sigurni ni kako će se Dom naroda ustrojiti u FBiH nakon izbora.
Tako da ne pretjerujem kad stvari nazivam katastrofom.
Da li im je vaznije ispostovati ambicije rumenog ili spasiti drzavu od raspada?
- SaraFina
#1283 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kikibombona wrote:Zasto SDP nije podrzao dr. Zeljka Komsica?SaraFina wrote:Bio je Čović na vlasti protekle 4 godine, ali zaboravljaš da na državnom nivou nije SNSD i Dodik predstavljao Srbe, nego Ivanić.
SDS i ove male stranke okupljene oko SzP, u koje spada i Ivanić, nikad u proteklom periodu nisu podržale ispostavu SNSD-a u zapadnoj Hercegovini tkz; HDZ. Uvidjaš u čemu bi bila razlika da Čović i Dodik istovremeno predstavljaju Srbe odnosno Hrvate.
Iako Čović nije uživao blagonaklonost SzP, ipak je na svemu mogućem gledao da zabije prst u oko svim probosanskim snagama.
Ne samo Bakiru i SDA. Nego je naštetio običnom čovjeku koji BiH vidi kao svoju zemlju.
Sjeti se njegovih priča o eurointegracijama, i onda zastupnici HDZ-a se samo priklone blokadi predvodjenoj srpskim zastupnicima i SNSD-u.
Banalan primjer evo..
novac od prikupljenih putarina podijeljen je neravnopravno i RS je dobila u novčanim srestvima za 25% - 30% više zahvaljujući glasu ministrice iz HDZ-a.
Tim je ministrica direktno oštetila FBiH. I nikom ništa.
To je kao što rekoh banalnost.
Da istovremeno u presjedništvo zasjede Dodik i Čović, vjerujem da bi to bila katastrofa. I po državu i po običnog čovjeka BH nastrojenog
Njihovi zajednički ciljevi bi bili prioritet. A zna se već koji su.
Plus svega u RS nemamo nikakvog utjecaja, a nismo sigurni ni kako će se Dom naroda ustrojiti u FBiH nakon izbora.
Tako da ne pretjerujem kad stvari nazivam katastrofom.
Da li im je vaznije ispostovati ambicije rumenog ili spasiti drzavu od raspada?
To su medjustranački interesi. Željkec je slobodan strijelac, nije ni Naša Stranka podržala SDP...Znači oni u koje ti slijepo vjeruješ da su na "pravom putu" takodjer su stranački interes stavili ispred ubjedjenja i objavili svog kandidata.
- General War
#1284 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
JBG momci, cudi me da pausalno interpretirate i vagate rijeci Hadzikadica...ko je do sada pokretao ekonomiju? A i (npr:) reformu zdravstva...Sebija ili MMF ili Njemacka ili neka druga ambasada? Ko namjesti onaj idiotski namet na gorivo na kraju a ko je samo morao aminovat pa se sad ko kurva izvinjava?statixx wrote:A tek reformu zdravstva, Sebija bi ga s noge na nogu.Chmoljo wrote: kako će Mirso pokrenuti ekonomiju?
Puno znaci u politici kad dodje neko drugo lice, a kukamo godinama nema za koga glasati sve ista ush...evo covjek dodje, sad nema baze, brka u postotcima je li 20 ili 40 % bosanaca gladno....a ne stvar sustine, da se neko van halke i sa svojim parama zeli da ucestvuje ovdje dok svi pametni idu u drugom smijeru.
-
rt_6
#1285 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zakuhalo se ovdje
Iako cu licno glasati za Mirsu, male su sanse da ce on zasjesti na predsjednicki tron, prije svega zbog puno kandidata za bosnjackog clana Predsjednistva, ali i kandidature Zeljka Komsica. Doduse ocekujem da ce namaknuti najmanje 75k, pa cak i 100k...kad je onaj reis Ceric prosle izbore nakupio 33k, moze Mirso barem duplo vise
Fahro ce biti problem, vjerujem da u ovom trenutku vec ima oko 150k podanika, a mozda namakne i preko 200k kao i prosle izbore. Sefki nazalost nece moci mnogo uraditi, imat ce preko 100k zasigurno, ali SDA je izgubila dosta glasaca, gubitnik su izbora prije 2 godine a tako ce vjerovatno biti i sada. E sada, Denzel jedini u ovom trenutku moze parirati Fahri, nema DFovca za direktnog protivkandidata, kao sto je to bio slucaj sa Suljagicem na proslim izborima, pa vjerujem da i on moze preko 200k. Sto se tice Hrvata, sve zavisi od Bosnjaka
Covic je prosle izbore imao samo 128k, sto bi nas drug populista Komsic trebao pojesti za dorucak. Ali, Falčo je sad tu, moze i on nabiti preko 50k, sto bi vecinom bili Komsicevi glasovi, a i mrtvi ce glasati, tako da imaju donekle ovi ANTIMirso zagovaraci pravo sto se toga tice. Za mene bi idealni izbor bili Mirso i Falčo, ali eto, nije jos 2150.(iako ima nas malo progresivnijih iz 2100.
) pa ce ovo biti mrtva trka izmedju Denzela i Fahre, a Komsic bi vjerovatno trebao uzeti Covica, tako da bi ovaj malo realniji izbor u Predsjednistvu bili Denzel i Komsic. Mile vjerovatno uzima RS, mada moze i tu biti svega, pogotovo ako onaj Drasko sto kopa asfalte u Banja Luci odluci jos malo provocirati Dodika, a znamo kakav moze biti Dodo kad mu pukne film 
Iako cu licno glasati za Mirsu, male su sanse da ce on zasjesti na predsjednicki tron, prije svega zbog puno kandidata za bosnjackog clana Predsjednistva, ali i kandidature Zeljka Komsica. Doduse ocekujem da ce namaknuti najmanje 75k, pa cak i 100k...kad je onaj reis Ceric prosle izbore nakupio 33k, moze Mirso barem duplo vise
-
statixx
#1286 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kazes moze se naci u vec postojecim programima stranaka, ali izostaje realizacija. Buduci da se radi o nezavisnom kandidatu, ova platforma onda ima dodatnu dimenziju humora.Chmoljo wrote: taj program kojeg ima na stranici je manje više sve već viđeno i nije ništa novo ni spektakularno ponuđeno. nikakvu on toplu vodu nije otkrio. sve se ovo može naći u već postojećim ili prethodnim programima stranaka. pogotovo onih koje su se iole zadubile u problematiku.
-
Tara the River
#1287 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Upravo suprotno. Mislim da ima sansu da pobijedi bas zbog toga sto je mnogo kandidata.rt_6 wrote:Zakuhalo se ovdje![]()
![]()
Iako cu licno glasati za Mirsu, male su sanse da ce on zasjesti na predsjednicki tron, prije svega zbog puno kandidata za bosnjackog clana Predsjednistva, ali i kandidature Zeljka Komsica. Doduse ocekujem da ce namaknuti najmanje 75k, pa cak i 100k...kad je onaj reis Ceric prosle izbore nakupio 33k, moze Mirso barem duplo viseFahro ce biti problem, vjerujem da u ovom trenutku vec ima oko 150k podanika, a mozda namakne i preko 200k kao i prosle izbore. Sefki nazalost nece moci mnogo uraditi, imat ce preko 100k zasigurno, ali SDA je izgubila dosta glasaca, gubitnik su izbora prije 2 godine a tako ce vjerovatno biti i sada. E sada, Denzel jedini u ovom trenutku moze parirati Fahri, nema DFovca za direktnog protivkandidata, kao sto je to bio slucaj sa Suljagicem na proslim izborima, pa vjerujem da i on moze preko 200k. Sto se tice Hrvata, sve zavisi od Bosnjaka
![]()
Covic je prosle izbore imao samo 128k, sto bi nas drug populista Komsic trebao pojesti za dorucak. Ali, Falčo je sad tu, moze i on nabiti preko 50k, sto bi vecinom bili Komsicevi glasovi, a i mrtvi ce glasati, tako da imaju donekle ovi ANTIMirso zagovaraci pravo sto se toga tice. Za mene bi idealni izbor bili Mirso i Falčo, ali eto, nije jos 2150.(iako ima nas malo progresivnijih iz 2100.
) pa ce ovo biti mrtva trka izmedju Denzela i Fahre, a Komsic bi vjerovatno trebao uzeti Covica, tako da bi ovaj malo realniji izbor u Predsjednistvu bili Denzel i Komsic. Mile vjerovatno uzima RS, mada moze i tu biti svega, pogotovo ako onaj Drasko sto kopa asfalte u Banja Luci odluci jos malo provocirati Dodika, a znamo kakav moze biti Dodo kad mu pukne film
- General War
#1288 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Sjoo statixx, pa svi se sjecamo SDP-ovih "deset polikTa" pa sta bi? Imali bjanko podrsku naroda, partije, baze...svega...(eno SDA odjedamput ima i pare da zavrsi i auto put i da naoruza OSstatixx wrote:Kazes moze se naci u vec postojecim programima stranaka, ali izostaje realizacija. Buduci da se radi o nezavisnom kandidatu, ova platforma onda ima dodatnu dimenziju humora.Chmoljo wrote: taj program kojeg ima na stranici je manje više sve već viđeno i nije ništa novo ni spektakularno ponuđeno. nikakvu on toplu vodu nije otkrio. sve se ovo može naći u već postojećim ili prethodnim programima stranaka. pogotovo onih koje su se iole zadubile u problematiku.
Umjesto da se vidi nacin (ukoliko nije po partijskom zadatku obitavanje po forumu) da se ovome covjeku pruzi sansa i da se pocne praviti put tamo gdje moze, jer garantujem ti ili ovako ili puskom valja rjesavati stvari, pa birajte.
- MarlboroGold
#1289 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Šunj wrote:Za ove neobrazovanje konje sto Tita kritikuju. Nemate vi godina da znate. Ono je bila drzava, a vi jos necete dugo zivjeti u ovim prcvarama od drzava. Ili cete ovdje umrijeti i necete vidjeti svijet, ili cete biti sluge u tom istom svijetu. Neate vi pojma sta je unisteno. Ona drzava je gradila avione, pravila hidrocentrale ovdje i po bliskom istoku... U ovim novim drzavama najveci domet je cesta, ili neka visoka zgrada, Nojevi jedni.
Međutim, hajmo mi gledati dalje od juge. Bilo, prošlo... ta priča je izlizana i stalno podsjećanje nikome ne pomaže.
-
rt_6
#1290 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Zaista bih volio da je to istina, ali tako stvari sada stoje. Doduse, predizborna kampanja je tek pocela i Hadzikadic ima nepunih mjesec dana da ubijedi ljude i pokaze sta zna. A zna mnogo...barem ja imam takvo misljenjeTara the River wrote:Upravo suprotno. Mislim da ima sansu da pobijedi bas zbog toga sto je mnogo kandidata.rt_6 wrote:Zakuhalo se ovdje![]()
![]()
Iako cu licno glasati za Mirsu, male su sanse da ce on zasjesti na predsjednicki tron, prije svega zbog puno kandidata za bosnjackog clana Predsjednistva, ali i kandidature Zeljka Komsica. Doduse ocekujem da ce namaknuti najmanje 75k, pa cak i 100k...kad je onaj reis Ceric prosle izbore nakupio 33k, moze Mirso barem duplo viseFahro ce biti problem, vjerujem da u ovom trenutku vec ima oko 150k podanika, a mozda namakne i preko 200k kao i prosle izbore. Sefki nazalost nece moci mnogo uraditi, imat ce preko 100k zasigurno, ali SDA je izgubila dosta glasaca, gubitnik su izbora prije 2 godine a tako ce vjerovatno biti i sada. E sada, Denzel jedini u ovom trenutku moze parirati Fahri, nema DFovca za direktnog protivkandidata, kao sto je to bio slucaj sa Suljagicem na proslim izborima, pa vjerujem da i on moze preko 200k. Sto se tice Hrvata, sve zavisi od Bosnjaka
![]()
-
statixx
#1291 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Jeste, imali i na kraju nista? I sta ce onda on, provoditi reforme bez podrske parlamenta? Traziti pomoc Inzka kad mu ga Covke i Mile zabibere. Razgovarati sa Mogherini o reformi zdravstva?General War wrote:Sjoo statixx, pa svi se sjecamo SDP-ovih "deset polikTa" pa sta bi? Imali bjanko podrsku naroda, partije, baze...svega...(eno SDA odjedamput ima i pare da zavrsi i auto put i da naoruza OSstatixx wrote:Kazes moze se naci u vec postojecim programima stranaka, ali izostaje realizacija. Buduci da se radi o nezavisnom kandidatu, ova platforma onda ima dodatnu dimenziju humora.Chmoljo wrote: taj program kojeg ima na stranici je manje više sve već viđeno i nije ništa novo ni spektakularno ponuđeno. nikakvu on toplu vodu nije otkrio. sve se ovo može naći u već postojećim ili prethodnim programima stranaka. pogotovo onih koje su se iole zadubile u problematiku.). Zamisli kolika je dimenzija humora kod mene kad se analize ovako seciraju.
Umjesto da se vidi nacin (ukoliko nije po partijskom zadatku obitavanje po forumu) da se ovome covjeku pruzi sansa i da se pocne praviti put tamo gdje moze, jer garantujem ti ili ovako ili puskom valja rjesavati stvari, pa birajte.
Last edited by statixx on 10/09/2018 20:23, edited 1 time in total.
-
statixx
#1292 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Hadzikadic ce dobiti glasove iz prostog razloga sto imamo ocajnu politicku scenu i jos ocajnije glasace zeljne promjena, ali sigurno ne zbog platforme i eventualnog ucinka, jer to su bajke i podcjenjivanje biraca.
-
Montana1
#1293 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Za sve koji misle da dr. Mirsad ne može pobijedit:
4 glasa iz moje porodice idu za dr. Hadžikadića.
Tako je sa kolegama na poslu sa kojima sam razgovarao, i sa mnogim dr. poznanicima i prijateljima.
Druge opcije nam nema, jer "kako neko ko je napravio problem može biti dio rješenja?"
Tako je sa kolegama na poslu sa kojima sam razgovarao, i sa mnogim dr. poznanicima i prijateljima.
Druge opcije nam nema, jer "kako neko ko je napravio problem može biti dio rješenja?"
- Smrcak15
#1294 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
iz moje porodice 3, prijatelji 8, to je samo sto ja znam....ne bi me cudilo da Hadzikadic pomete sve redom sledeci mjesec...jer narodu je puna kapa svega vise, ako sad nece dati glas ovom covjeku u ovakvoj BOsni pa kad ce onda???Montana1 wrote:Za sve koji misle da dr. Mirsad ne može pobijedit:
davati glas SDA je mazohizam....znaci zaodovaljan si da te jasu ko konja, i muzu ko kravu muzaru
davati glas SDP:u pa vec vidjeno, imali su vlast i prije pa nista nisu uradili
davati glas SBB, hmmm neznam sta da kazem, nisu bili na vlasti da bi mogao suditi o njima
ovi ostali nisu vrijedni pomena.
-
mrjasmin
#1295 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Iz moje porodice 7 glasova ide Hadzikadicu aBd a znam jos 5 prijatelja koji ce isto aBd dat glas MIrsadu.
Hadzikadic novi drzavnik BIH ako Bog da.

Hadzikadic novi drzavnik BIH ako Bog da.
- Amer3000
#1296 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Dobio ili ne moj glas ide g. Hadzikadicu. Nema se sta kalkulisati ko ce kome oteti glasove ili nece, vala ne moze gore, nisu Covic i Ivanic nista uspjeli razbataliti, a nece ni bilo koja druga kombinacija. Ovo je tek pocetak. Vidim amerikanci nesto sankcije spiricu za korupciju... Krenulo je pomalo.
Vjerujem da ce pobjediti aBd. Moj glas i glasovi moje porodice idu g. Hadzikadicu.
Vjerujem da ce pobjediti aBd. Moj glas i glasovi moje porodice idu g. Hadzikadicu.
- AmiĐa_Idriz
-
sikstinajn
#1298 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ma znaaa.Kejn wrote:Ne zna profesor đe je došo...
A sladak je nako....mislim ono...
Vas tj. sav je od plastike.i misli su mu od plastike.
Mota se po avliji.
Najugladjeniji je od svih avlijanera
I'ma I najljepse naocale.
Cakani:)
U banjaluku brat bratu ne smije primirisat da koju pametnu ka'e.
ni u......kiseljak.
A trebao bi moci I smjeti kao Eto deklarisani panbosanac I nevinasce.
Moze pomalo glumit mubarek mehdiju na prostoru raane bosne.
Dobiti par hiljada (moze on to) glasova od beznadeznih,tetkica , I ocajnih domacica.
Onda ce otici...podviti rep.
Ko da ga ni bog nije dao.
Forevah
- General War
#1299 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Naravno da nije bilo nista, Ok jest bilo, zapalila se federacija kad je SDP bio na vlasti...i jos jedno me kopka , kazes da Hadzikadic nece imati podrsku parlamenta, znaci li to po tvom misljenju da bi radije tzv"probosanci" koji sjede u novom parlamentu (DF,SDP,SDA, NS,...) nebi podrzali Hadzikadica pa po cijenu raspada drzave? A i sam vidis da nije stvar ko sjedi u predsjednistvu vec u parlamentu.statixx wrote:Jeste, imali i na kraju nista? I sta ce onda on, provoditi reforme bez podrske parlamenta? Traziti pomoc Inzka kad mu ga Covke i Mile zabibere. Razgovarati sa Mogherini o reformi zdravstva?General War wrote: Sjoo statixx, pa svi se sjecamo SDP-ovih "deset polikTa" pa sta bi? Imali bjanko podrsku naroda, partije, baze...svega...(eno SDA odjedamput ima i pare da zavrsi i auto put i da naoruza OS). Zamisli kolika je dimenzija humora kod mene kad se analize ovako seciraju.
Covke i Mile su vazda biberili nije im prvi put u predsjednistvu (kao da je Radmanovic nesto sam donosio odluke bez da se konsultuje sa bajom)..i naravno, ko prati vidi zasto je MZ digla ruke jos od aprilskog paketa od Bosne, ne vidim niti jednog razloga zasto nebi mozda se moglo pokusati sa Hadzikadicem, ne moze biti gore...osim ako vec nije dogovoreno, sa njim ili bez njega.
Ja licno zelim izaci iz ovog vrtloga raznih patriJota ..od Becirevica koga je u zivotu krenulo kad se uclanio u SDP ili Komsica ciji clanovi idu u Blajburg da ce nesto sacuvati od BiH...Hadzikadic do sada izgleda kao neko koji makar, makar, makar imidz moze popraviti...ne sekiram se ja puno za programe, jer i ja i Ti znas (i jos bolje od mene) sa kavim zmijama ima posla.
-
neon-x
#1300 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Prvi grad u kojem je odrzao tribinu po najavi kandidature je Banja Luka: https://mirsadhadzikadic.ba/clanak/1520 ... anjoj-lucisikstinajn wrote:Ma znaaa.Kejn wrote:Ne zna profesor đe je došo...
A sladak je nako....mislim ono...
Vas tj. sav je od plastike.i misli su mu od plastike.
Mota se po avliji.
Najugladjeniji je od svih avlijanera
I'ma I najljepse naocale.
Cakani:)
U banjaluku brat bratu ne smije primirisat da koju pametnu ka'e.
ni u......kiseljak.
A trebao bi moci I smjeti kao Eto deklarisani panbosanac I nevinasce.
Moze pomalo glumit mubarek mehdiju na prostoru raane bosne.
Dobiti par hiljada (moze on to) glasova od beznadeznih,tetkica , I ocajnih domacica.
Onda ce otici...podviti rep.
Ko da ga ni bog nije dao.
Forevah
Prijateljski savjet je da poslusas svoj stih podvijes rep i vratis se na neku temu koju barem povrsno razumijes.