Novi rat

Locked
cyprus

#1276 Re: Novi rat

Post by cyprus »

Znam da nisam... Ja sam iz Bileće :mrgreen:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1277 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

cyprus wrote:Znam da nisam... Ja sam iz Bileće :mrgreen:
salji kajmaka
:lol:
zateznistub

#1278 Re: Novi rat

Post by zateznistub »

KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote: Jesi. Istog onog trenutka kada si me indirektno smjestila u cetnike. Spomenula si i mene i moju porodicu koji smo proveli godine drzeci glavu u torbi zbog tih sa kojim me izjednacavas.
:-) :-) Sta reci na ovo obilje argumenata?
Sreća pa su tvoji postovi se sami argument...te Rogatica te han pijesak... Sokolac...četnici ko drugačije misli...hipici...sve sami argumenti
shbc

#1279 Re: Novi rat

Post by shbc »

KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote: Probaj na spanskom. Mozda ti se lakse izraziti.
¿Que decir a esta abundancia de los argumentos? Nemam problem sa izrazavanjem na vise jezika. Znam da nije tako u Han Pijesku. Al ...
Tako tako. Vjezbaj. Trebace ti vise nego bosanski ako zapuca.
Bodkin

#1280 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote: Jes jes. Spanac ce na prvu liniju. Sve sa djecom zajedno. Garant. Ono i dijaspora mi naslo o patriotizmu. Sve sa rezervnim domovinama.
pogrdno govoriti o nekim nacionalnostima = sovinizam. Spominjati nekome djecu na forumu. A pn nije tvoju= primitivizam i nedostatak argumenata
Rece osoba koja svakodnevno pogrdno govori o jednoj naciji :lol:
cyprus

#1281 Re: Novi rat

Post by cyprus »

KatarinaKosaca wrote:
salji kajmaka
Ja preferiram:

Image
palermo

#1282 Re: Novi rat

Post by palermo »

KatarinaKosaca wrote:
salji kajmaka
NIkad nisu znali praviti kajmak. Bilećani. Zna se odakle pravi kajmak dolazi :D
shbc

#1283 Re: Novi rat

Post by shbc »

Bodkin wrote:
KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote: Jes jes. Spanac ce na prvu liniju. Sve sa djecom zajedno. Garant. Ono i dijaspora mi naslo o patriotizmu. Sve sa rezervnim domovinama.
pogrdno govoriti o nekim nacionalnostima = sovinizam. Spominjati nekome djecu na forumu. A pn nije tvoju= primitivizam i nedostatak argumenata
Rece osoba koja svakodnevno pogrdno govori o jednoj naciji :lol:
Sto je najgore nista pogrdno i ne rekoh. Samo da "Spancu" realno puca neka stvar za Bosnom. Sto je i normalno. Isto ko meni za njegovom domovinom. Al eto, to ti je rezon a la patriota sa dva pasosa.
Lug

#1284 Re: Novi rat

Post by Lug »

kraljice :thumbup:
KatarinaKosaca

#1285 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

shbc wrote:
KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote: Probaj na spanskom. Mozda ti se lakse izraziti.
¿Que decir a esta abundancia de los argumentos? Nemam problem sa izrazavanjem na vise jezika. Znam da nije tako u Han Pijesku. Al ...
Tako tako. Vjezbaj. Trebace ti vise nego bosanski ako zapuca.
Nemam sta vjezbat :mrgreen: a da hoce trebati hoce... kako u miru tako i u ratu. BIH se brani na razne nacine, unutar BIH :wink:
kolegione

#1286 Re: RE: Re: Novi rat

Post by kolegione »

155_mm wrote:
kolegione wrote:Dragi moji nacionalisti Bosnjaci, moji prijatelji bez perspektive, dragi logicari koji ce reci da nije fer da poslije toliko hiljada zrtava izgubimo teritoriju ili nam se ona otima bez ispaljenog metka.

Zahvalite se lideru i stranci kojoj poslovicno gravitirate, on je topom pokusao ubiti muhu pa ga geler pogodii u glavu.

P.S. Ovi sto pisu jebo BiH najvazniji je mir dobro razumiju pravu politiku SDA
Milorad?
Milorad je zaduzen za debile iz IB Bakir ima ingerencije nad nasim debilima sve u svemu uigrana ekipa, sudeci po ljubavi prema njima dvojici, ubrzano se ide ka tome da svako dobije svoju prciju, a i treci nije bezveze
Grean

#1287 Re: Novi rat

Post by Grean »

kolegione wrote:Dragi moji nacionalisti Bosnjaci, moji prijatelji bez perspektive, dragi logicari koji ce reci da nije fer da poslije toliko hiljada zrtava izgubimo teritoriju ili nam se ona otima bez ispaljenog metka.

Zahvalite se lideru i stranci kojoj poslovicno gravitirate, on je topom pokusao ubiti muhu pa ga geler pogodii u glavu.

Samo vi pricajte, bili ste slicno kurceviti kad vam se nudio plan Z u Krajini i Slavoniji pa kad ste ga odbili i na kraju iselili danas placete za propustenim (doduse znali smo i mi fuliti metu i odstojanje kao i vi, npr. Aprilski paket). Ovaj put vam ne predvidja niko iseljenje ali klepnut cete usima na drugi nacin, to je zagarantovano.

Vi bi izmisljali svoje datume, kad neko ukaze da su protivzakoniti i suprotni svakoj logici jer 9. januara 92' niti je postojala RS niti teritorija onda je taj neko pokusao topom ubiti muhu.

Najbitnije je, niste legitimni, nikad necete biti sem u okviru Dejtona a dio tog Dejtona je i taj Ustavni sud.
KatarinaKosaca

#1288 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Paljanski hipi pokret i u ovom istorijskom svecarskom danu ujedinjeno pritiv zle forumasice KKK izrazava protest protiv nedopustanja mirnog otcjepljenja Republije Srpske. Image
Last edited by KatarinaKosaca on 25/09/2016 15:20, edited 1 time in total.
kolegione

#1289 Re: RE: Re: Novi rat

Post by kolegione »

Grean wrote:

Samo vi pricajte, bili ste slicno kurceviti kad vam se nudio plan Z u Krajini i Slavoniji pa kad ste ga odbili i na kraju iselili danas placete za propustenim (doduse znali smo i mi fuliti metu i odstojanje kao i vi, npr. Aprilski paket). Ovaj put vam ne predvidja niko iseljenje ali klepnut ce te usima na drugi nacin, to je zagarantovano.

Vi bi izmisljali svoje datume, kad neko ukaze da su protivzakoniti i suprotni svakoj logici jer 9. januara 92' niti je postojala RS niti teritorija onda je taj neko pokusao topom ubiti muhu.

Najbitnije je, niste legitimni, nikad necete biti sem u okviru Dejtona a dio tog Dejtona je i taj Ustavni sud.
ti si sine fulio cijeli fudbal :)
shbc

#1290 Re: Novi rat

Post by shbc »

KatarinaKosaca wrote:Nemam sta vjezbat :mrgreen: a da hoce trebati hoce... kako u miru tako i u ratu. BIH se brani na razne nacine, unutar BIH :wink:
Znam ja da je danas uz digitalni signal i HD kanale lagano zaboraviti da zapravo gledas tv, ali nije to unutar BiH.
Grean

#1291 Re: RE: Re: Novi rat

Post by Grean »

kolegione wrote: ti si sine fulio cijeli fudbal :)
Mislim ciko da si ipak ti taj koji fulas.

Prije Bakirovog ubijanja muhe, bila je odluka o prefiksu srpski vezano za gradove u RS-u pa je prosla, pa je na red dosla himna i grb pa je i to proslo, sad je datum osnivanja RS-a pa je i to proslo na Ustavnom i sad na jednom Bakir kriv sto se pravno bori da ispravi ovaj falsifikat od datuma.
Last edited by Grean on 25/09/2016 15:24, edited 1 time in total.
155_mm

#1292 Re: Novi rat

Post by 155_mm »

crazy_diamond wrote:jedini rat koji je moguc i kojim bi bih u dogledno vrijeme postala normalna drzava jest specijalni ekonomski rat,koji treba da odradi politicka elita u federaciji, sda sbb i hdz, moguce jeste samo naravno pitanje ima li volje za to, mislim da bi i stranci pripomogli, narocito nakon ove budalastine od referenduma s kojm ce dodik navuci jos veci gnjev

taj rat se moze voditi i dobiti tako sto ce federacija koja je inace sad osjetno razvijenija od rs, biti za 5 godina recimo drasticno razvijenija od rs, to je vrlo moguce, ako ove elite zasucu rukave vrlo je to moguce, imamo nekih sjajnih pretpostavki za brz razvoj, kroz masovnu izgradnju infrastrukture koja se najavljuje i koja je vec nesto i zapoceta, onda interes ovaj arapa i ogromne pare koje se vec sad ulivaju u federaciju, dobra je stvar ako prodje i ovo da se telecom,elektroprivreda zaduze da izgradnju brzih cesta, energetski projekti su vec krenuli, ako je vjerovat, mada sve to treba s rezervom gledati, mogao bi se standard u federaciji brzo penjati iz godine u godinu, sadasnji pokazetelji govore da jacaju skoro svi sektori, neki brze neki sporije, dok rs tone sve dublje i dublje, samo pojacati ovaj tempo, ureditifederaciju, i imat cemo za 5 godina situaciju da ce se napraviti drasticna razlika, negdje je to vec i napravljeno, recimo u gorazde svaki dan par stotina srba iz rs dolazi na poso, kad bude razlika drasticna onda ce se rs poceti ljuljati iznutra, onda pametno to iskoristiti i jacati drzavne umjesto entitetskih institucija,i polako al sigurno rs ide na smetljiste gdje joj je i mjesto

samo mudro treba, kakav rat i 15 dana, narocito sto bi u slucaju secesije trebalo voditi osvajacki ili ti ga oslobodilacki rat, kakav god, stranici i strani i domaci kapitalisti koji su ulozili dosta i koji sad beru kajmak nikad ne bi dozvolili ni koluhanje neko, kamoli da zapuca, prije ce u americi izbiti rat nego kod nas, nema teorije, samo mudro i ekonomski mogu se ispuniti ciljevi

rs nikad nece krenuti u avanturu otcjepljenja jer za to treba kuveta, samo par mjeseci avanture u kojoj bi im stranci zatvorili pipu, dovelo bi do masovne pojave gladi tamo, obustave plata i penzija i svaki rezim koji bi se u tu upustio, bio bi srusen od samih stanovnika rs
odlicno ali veoma naivno razmisljanje kolega. pa zar nisu ovih dana na stotine puta porucili iz srbije da ne mogu mirno gledati kako se stvari zapadno od drine odvijaju mimo njihove zelje.

mickin entitet ne moze nikakvo cudo spasiti od ekonomske i demografske propasti. i kako porucuju sami oni ne mogu mirno gledati kako im se topi vjekovni san da se prosire zapadno od drine. za 15-20 godina prica o nekom odcjepljenju bi bila iluzija. i zato imamo sad ovo ubrazavanje procesa referendumom.

djeneralstabu u beogradu je jasno da ne mogu cekati jos 15 - 20 godina na povoljnu priliku. znaci oni su prinudjeni da u iduci 5-6 godina pokusaju da ostvare plan iz nacertanija ili su ga popusili zauvijek.
KatarinaKosaca

#1293 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

shbc wrote:.Al eto, to ti je rezon a la patriota sa dva pasosa.
Jedno 10000x napisala da nemam dva pasosa, jer zakonski to ne mogu imati, ali dzaba...a tom @Bodkin «overseas» daj citat gdje ja govorim «protiv jednog naroda» od ovolikih postova valja ima neki citat :mrgreen: Da hoce abdicevci otcjepljenje, isto bih govorila, a tesko da su Srbi, no guslanja nikad dosta
KatarinaKosaca

#1294 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

shbc wrote:
KatarinaKosaca wrote:Nemam sta vjezbat :mrgreen: a da hoce trebati hoce... kako u miru tako i u ratu. BIH se brani na razne nacine, unutar BIH :wink:
Znam ja da je danas uz digitalni signal i HD kanale lagano zaboraviti da zapravo gledas tv, ali nije to unutar BiH.
nije, nije. Pozdtav sa Puerta del Sol :mrgreen:
Hoce salonci da je sto manje Bosanaca u Bosni, makar te ubjedjivali da je Sarajevo Madrid :mrgreen:
L u c i f e r

#1295 Re: Novi rat

Post by L u c i f e r »

ne treba izmisljati toplu vodu
velikosrpsko pitanje se rjesava na samo 1 nacin
hrvatska i kosovo su pokazali koji
kolegione

#1296 Re: RE: Re: RE: Re: Novi rat

Post by kolegione »

Grean wrote:
kolegione wrote: ti si sine fulio cijeli fudbal :)
Mislim ciko da si ipak ti taj koji fulas.

Prije Bakirovog ubijanja muhe, bila je odluka o prefiksu srpski vezano za gradove u RS-u pa je prosla, pa je na red dosla himna i grb pa je i to proslo, sad je datum osnivanja RS-a pa je i to proslo na Ustavnom i sad na jednom Bakir kriv sto se pravno bori da ispravi ovaj falsifikat od datuma.
Ti neces da pogledas istini u oci, zelena ti je mrena na ocima sincek, prvo krajnje glupo i retardirano mene etiketiras kao Srbina sto je totalna fula i provokacija jer se o mojim clanovima porodice i na forumu jos uvijek pise kao o herojima odbrane grada Sarajeva, ali buduci da znam koliko vam je srce mrsko mi reagovati vise na to.

Drugo, ako Srbi budu podnosili apelacije svaki dan onda ce biti ludilo totalno, moras imati politicki dogovor.

Trece okej Bakir ide ispravnim putem ali tajming je prestrasno odgovarao Dodiku koincidencija ? (Allah najbolje zna )

Crtvrto dok ti kucas gluposti ljudi su prekrsili ustav pokazali snagu na preglupom pitanju sta je Bakir uradio povodom toga?

Peto zar s pocetka nije bila prica nista od referenduma rat blabla.....

Ovako ce nam Bakir olako i dati drzavu jer on ima rezervnu to je Turska :)

Edit: Srbina sa cetnickom ideologijom
KB9

#1297 Re: Novi rat

Post by KB9 »

Danguba

#1298 Re: RE: Re: RE: Re: Novi rat

Post by Danguba »

kolegione wrote: Ti neces da pogledas istini u oci, zelena ti je mrena na ocima sincek, prvo krajnje glupo i retardirano mene etiketiras kao Srbina sto je totalna fula i provokacija jer se o mojim clanovima porodice i na forumu jos uvijek pise kao o herojima odbrane grada Sarajeva, ali buduci da znam koliko vam je srce mrsko mi reagovati vise na to.

Drugo, ako Srbi budu podnosili apelacije svaki dan onda ce biti ludilo totalno, moras imati politicki dogovor.

Trece okej Bakir ide ispravnim putem ali tajming je prestrasno odgovarao Dodiku koincidencija ? (Allah najbolje zna )

Crtvrto dok ti kucas gluposti ljudi su prekrsili ustav pokazali snagu na preglupom pitanju sta je Bakir uradio povodom toga?

Peto zar s pocetka nije bila prica nista od referenduma rat blabla.....

Ovako ce nam Bakir olako i dati drzavu jer on ima rezervnu to je Turska :)

Edit: Srbina sa cetnickom ideologijom
Mozda vam Bake odvali negdje u cosku. :lol:
shbc

#1299 Re: Novi rat

Post by shbc »

Ne znam zasto naglasavas "vam". Znamo da ti je domovina na zapadu i da sa BiH nemas nista.
Bodkin

#1300 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

KatarinaKosaca wrote:
shbc wrote:.Al eto, to ti je rezon a la patriota sa dva pasosa.
Jedno 10000x napisala da nemam dva pasosa, jer zakonski to ne mogu imati, ali dzaba...a tom @Bodkin «overseas» daj citat gdje ja govorim «protiv jednog naroda» od ovolikih postova valja ima neki citat :mrgreen: Da hoce abdicevci otcjepljenje, isto bih govorila, a tesko da su Srbi, no guslanja nikad dosta
Nema jebiga. Sve je to korektno. Ja sam vec pitao, ko bi bio kriv za rat koji izbije ako bosnjaci sutra hoce da ukinu manji bh entitet :evil:
Locked