Zbog frizurePaul F. wrote:Čestitke Hrvatskoj na zasluženoj pobjedi. Nego, zbog čega Perišić dobi karton ? Nudistički turizam ili ?
Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insomnia78
#1276 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
- Pismonosa
#1277 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Eto jebo vam tika taka skupa sa sudijama mater
Bravo Hrvatska
Prava su ekipa! Mada mislim da bi prošli i Talijane, ipak je ovako bolje, sa prvog mjesta, hadžijski
Vidim sinoć su odmah i standardne sline potrčale da uspjeh Hrvatske iskoriste za ismijavanje i omalovažavanje naše reprezentacije. Koja bijeda. I to navijači velesile kojoj je Albanija u kvalama zaprdila sudbinu
Bravo Hrvatska
Vidim sinoć su odmah i standardne sline potrčale da uspjeh Hrvatske iskoriste za ismijavanje i omalovažavanje naše reprezentacije. Koja bijeda. I to navijači velesile kojoj je Albanija u kvalama zaprdila sudbinu
-
Dead Man Walking
#1278 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Perisic igracina, MVP prvenstva do sad.
Hrvatska bas mocna, svaka im cast.
- sinuhe
#1279 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mogu ovako do finala. Dobra ekipa.
- Dr. Kuca
#1280 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Igraju dobro, bore se ginu. 20 igraca stasalo u HNL-u. Mi cekamo hoce li se sta u dijaspori roditi. Sistem.
- ultima_palabra
#1281 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Ako budu igrali sa Slovacima, to im je kora od banane samo takva.
- Pismonosa
#1282 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Samo im je onaj Vrsaljko odudarao malo sinoć. Da ne kažem da je bio rupa žešća. Ne mislim zbog penala, jer penala nije ni bilo, nego inače. Malo previše nervozno je izgledao i imo hrpu grešaka.
Sve u svemu taktički jaka, motivisana i znanjem potkovana ekipa koja može daleko. Uz oporavljenog Modrića samo nebo im je granica. Pa dobro, iako nisam Mandžukićev fan, i on zna pročepit kad je najbitnije. Mislim da od Hrvatske još nismo vidjeli ono najbolje. Mogu kiksati, naravno, ali mi izgledaju kao tim koji je zreo za sami vrh
Perišić bi morao igrati u nekom boljem klubu od Intera.
Sve u svemu taktički jaka, motivisana i znanjem potkovana ekipa koja može daleko. Uz oporavljenog Modrića samo nebo im je granica. Pa dobro, iako nisam Mandžukićev fan, i on zna pročepit kad je najbitnije. Mislim da od Hrvatske još nismo vidjeli ono najbolje. Mogu kiksati, naravno, ali mi izgledaju kao tim koji je zreo za sami vrh
Perišić bi morao igrati u nekom boljem klubu od Intera.
- ultima_palabra
#1283 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Vrsaljko je desni bek, a igrao lijevog... neki dan potpisao za Atletico.
Kalinić>Mandžukić.
Kalinić>Mandžukić.
- Pismonosa
#1284 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Eto vidiš, nisam upratio tog momka. Onda ima opravdanje za nesnalaženje sinoć
- hrle1976
#1285 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hvratska je zasluzeno pobijedila, ali posto je prvestno takvo kakvo je brate ja se nado nekim ispadima sa tribina 
Ono tika taka qurcu ne valja
Ono tika taka qurcu ne valja
- tzipiripi
#1286 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Mislim da su susjedi, barem igrači i trener, sasvim dobri u glavama i da nisu plaho euforični. Svjesni su mislim situacije u kojoj se nalaze i da mogu daleko ali su čini mi se i oprezni. Hebi ga, glavni igrači im igraju u najboljim pobjedničkim ekipama. Luka nositelj igre u Realu, Raketa igra odgovorno i pametno u Barci a u reprezentaciji sinoć uzeo i ulogu vođe na terenu. Inače je odličan do sad. Perišić im godinama pokazuje kvalitet itd. itd. I Mandžukić bi trebao na klupu, ovaj Kalinić je u puno boljoj formi.
Ne vjerujem da će se opustit, mislim da su ozbiljni. Do sad su pokazali da su ozbiljna ekipa.
Ne vjerujem da će se opustit, mislim da su ozbiljni. Do sad su pokazali da su ozbiljna ekipa.
- Pismonosa
#1287 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Nisu Španci još završili sa svojom dosadnom tika takom, mislim da su bolji tim od Italije. Meni je Italija ostavila bljutav utisak u zadnjoj tekmi..
- Idemedosumom
#1288 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Slažem se, Slovaci bi vjerovatno maksimalno ozbiljno shvatili Hrvatsku, uz defanzivnu postavku. A kod Hrvata uvijek postoji opasnost od "ta će Slovačka, mi gazimo Španiju!"ultima_palabra wrote:Ako budu igrali sa Slovacima, to im je kora od banane samo takva.
Ponavljam, ja mislim da bi lakše na kraj izašli s Italijom.
- Mis mekinjas
#1289 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Nisu to vise igraci da ikog smatraju slabijim od sebe.
Hrvati objektivno ili ne igraju odlicno. Trce do zadnje minute. Pristojni i hladnih glava, to je nabildano po tim svjetskim klubovima. Ako izgube od Slovaka, Slovaci ce biti bolji uutakmici. A na Talijane svakako ako dobiju idu u cetvrtfinalu. Ako se sretnu ginuce svi. Mislim da ce Hrvati vise ginuti.
Ova sinoc pobjeda daje krila samo da gines vise na terenu.
A o utakmici sinoc bi se dalo svasta reci. Ono Ramosovo u 16m moglo biti i penal, a eto nije. Mali ga sjebava on fol podmece nogu i jos njemu pokazuje da se digne.
Ramos puca penal, Subasic ispred gola. Hit
Ali Perisic je ono bas skolski lijepo odradio.
Odlicni su Hrvati. Medju boljima na ovom prvenstvu. Do sad.
Hrvati objektivno ili ne igraju odlicno. Trce do zadnje minute. Pristojni i hladnih glava, to je nabildano po tim svjetskim klubovima. Ako izgube od Slovaka, Slovaci ce biti bolji uutakmici. A na Talijane svakako ako dobiju idu u cetvrtfinalu. Ako se sretnu ginuce svi. Mislim da ce Hrvati vise ginuti.
Ova sinoc pobjeda daje krila samo da gines vise na terenu.
A o utakmici sinoc bi se dalo svasta reci. Ono Ramosovo u 16m moglo biti i penal, a eto nije. Mali ga sjebava on fol podmece nogu i jos njemu pokazuje da se digne.
Ramos puca penal, Subasic ispred gola. Hit
Ali Perisic je ono bas skolski lijepo odradio.
Odlicni su Hrvati. Medju boljima na ovom prvenstvu. Do sad.
- agent_zero
#1290 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Čestitke susjedima, zaista imate fenomenalnu reprezentaciju, kako individualno, tako i timski. I igrate odlično, rekao bih najbolje na cijelom euru.
- Banksy
#1291 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
agent_zero wrote:Čestitke susjedima, zaista imate fenomenalnu reprezentaciju, kako individualno, tako i timski. I igrate odlično, rekao bih najbolje na cijelom euru.
Poslije prve utakmice, pomislila sam da će stići do finala, možda i stignu ...
-
north
#1292 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvati će daleko dogurati, ako samo u glavi budu dobri....stvarno su jaki....najviše do sada pokazali bez sumnje i otvoren im put do kraja....Malo ih jebe ona balkanska. bolje igramo sa jačima nego sa slabima, e za to treba trener, onaj ćoro ne djeluje veliki kapacitet mada vidjećemo.... i tu bi možda moglo biti malo problema sa slovacima, ali nema sumnje da će proći.. vidim ih 90% u polufinalu....
-
costacurta
#1293 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Prije početka prvenstva sam rekao da bih volio da neka "mala" selekcija uzme prvenstvo i licno bih volio da to bude Hrvatska.
Dosta je i Španaca više.
Vidim i u dijaspori se sinoć slavila pobjeda,
ako...neka, baš fino. Samo bez belaja.
Generalna ocjena ovog prvenstva bi bila:
"Mi smo Reufe prinuđeni da ovo gledamo"
Dosta je i Španaca više.
Vidim i u dijaspori se sinoć slavila pobjeda,
Generalna ocjena ovog prvenstva bi bila:
"Mi smo Reufe prinuđeni da ovo gledamo"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1294 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Hrvatska je sama sebi veci protivnik nego bilo koji od potencijalnih rivala u osmini i cetvrtfinalu.
- Mis mekinjas
#1295 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
A kakav je ovo zakljucak??_BataZiv_0809 wrote:Hrvatska je sama sebi veci protivnik nego bilo koji od potencijalnih rivala u osmini i cetvrtfinalu.
Za popizditi
Ja samo jedno zakljucujem, da ne poznajes tu reprezentaciju. Da nisi cuo za Pjacu, Kalinica, Roga... I nemoj sad googlati da vidis kako su oni obicni i neslavni momci.
- ultima_palabra
#1296 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Eto nek ti poznaješ.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1297 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Balkanski mentalitet nadilazi te stvari.Mis mekinjas wrote:A kakav je ovo zakljucak??_BataZiv_0809 wrote:Hrvatska je sama sebi veci protivnik nego bilo koji od potencijalnih rivala u osmini i cetvrtfinalu.![]()
Za popizditi![]()
Ja samo jedno zakljucujem, da ne poznajes tu reprezentaciju. Da nisi cuo za Pjacu, Kalinica, Roga... I nemoj sad googlati da vidis kako su oni obicni i neslavni momci.
- ExNihilo
#1298 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Bumo vidjeli. Interesantno je da se koncept "balkanskog mentaliteta" uglavnom veže za fudbal. Primjerice, niko ne pominje balkanski mentalitet kad igra Đoković. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1299 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Zato sto je nadisao taj koncept.ExNihilo wrote:Bumo vidjeli. Interesantno je da se koncept "balkanskog mentaliteta" uglavnom veže za fudbal. Primjerice, niko ne pominje balkanski mentalitet kad igra Đoković.
Imao je i on epizodu istog, ali se uspio izdici.
- ultima_palabra
#1300 Re: Grupa D - Češka, Turska, Hrvatska, Španija
Sjetim se onog Mundijala kad dobiše Talijane, a izgubiše od Meksika i Ekvadora.