Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dezurni_ucenik wrote:Dzaba prcas nece niko banovice fasovati. Nadji neku drugu temu, mozda se neko primi na tvoje jeftine provokacije
Ne znam, spoštovani, čini se da vi mene provocirate, vrijeđate, nazivate imenima, što vam ja, naravno, ne zamjeram i ne prijavljujem, jer ste očito jako nervozni i sve vas ovo pogađa na emotivnom nivou.
.
Jes mi te zao
Koristis te neke jeftine i pateticne rijeci da bi od sebe napravio zrtvu, sve u cilju da nekoga posalju u banovice. Ali nek se omladina pardon leklerk zabavlja
Naravno da ne pravim nikakvu zrtvu od sebe. Ja vama ne zamjeram nista jer ste silno i na emotivnom nivou optereceni bh. eurosong timom, pa je i logocno da se ne mozete kontrolisati.
Nije mi cilj da niko da bude baniran. Da jeste prijavljivao bih ono vrijedjanje.
Leclerc je znao imati koju pametnu na drugim temama, ali na ovoj se srozao do dna. Slazem se da treba patriotski podrzavati svoje,ali ova ekipa je taman na nivou same evrovizije, bez smisla i svrhe. Deen i Dalal su nakon 10ak god karijere postigli da se za njih zna,ali realno, ko bi danas kupio njihov cd ili otisao na koncert? Mogu li hljeb kupiti od pjevanja? Ni sami nisu nacisto jesu li jos uvijek pjevaci ili ne. Sjete se svakih par godina da jesu, kad ispadne ovakvo nesto pa im odmah karijera "krene uzlaznom putanjom". A plata od kantona svakako ide. Hala brat i Don ce mozda nekad postici da budu kao Deen i Dalal,jos su daleko. Ove godine smo postigli da se medjunarodno obrukamo, a jadna Ana se hvata za glavu STO MI JE OVO TREBALOO... I jos bih se prisjetio Mije Martine,individue koja nas je patritoski predstavljala na evroviziji a poslije se nasla u skandalu zbog svog fasizma...Najbolje bi bilo da patriotski odlucimo da se na evroviziji nikad ne pojavljujemo.Nije to za nas, realno.
Jao ove rialde trpa se u pricu a nije bila prisutna, ona mOralna vertikala bubala se za vrijeme incidenta Sta kae Hana mogo mi je unakazit lice i karijeru koje lice koja karijera?
Seyfo wrote:Leclerc je znao imati koju pametnu na drugim temama, ali na ovoj se srozao do dna. Slazem se da treba patriotski podrzavati svoje,ali ova ekipa je taman na nivou same evrovizije, bez smisla i svrhe. Deen i Dalal su nakon 10ak god karijere postigli da se za njih zna,ali realno, ko bi danas kupio njihov cd ili otisao na koncert? Mogu li hljeb kupiti od pjevanja? Ni sami nisu nacisto jesu li jos uvijek pjevaci ili ne. Sjete se svakih par godina da jesu, kad ispadne ovakvo nesto pa im odmah karijera "krene uzlaznom putanjom". A plata od kantona svakako ide. Hala brat i Don ce mozda nekad postici da budu kao Deen i Dalal,jos su daleko. Ove godine smo postigli da se medjunarodno obrukamo, a jadna Ana se hvata za glavu STO MI JE OVO TREBALOO... I jos bih se prisjetio Mije Martine,individue koja nas je patritoski predstavljala na evroviziji a poslije se nasla u skandalu zbog svog fasizma...Najbolje bi bilo da patriotski odlucimo da se na evroviziji nikad ne pojavljujemo.Nije to za nas, realno.
Što je još gore po njih, njihove karijere, takve kakve jesu traju dosta više od 10-ak godina, bliže 20. Fudo se pojavio sa 7UP-om 1998, a Dalal u sklopu dueta Erato 2000. I, što kažeš, šta su napravili do sada? Jesu li postali finsnijski samoodrživi zahvaljujući svom pjevanju? Jesu li ikada organizovali koncert za koji se kupuje ulaznica? Odgovore znamo.
Seyfo wrote:Leclerc je znao imati koju pametnu na drugim temama, ali na ovoj se srozao do dna. Slazem se da treba patriotski podrzavati svoje,ali ova ekipa je taman na nivou same evrovizije, bez smisla i svrhe. Deen i Dalal su nakon 10ak god karijere postigli da se za njih zna,ali realno, ko bi danas kupio njihov cd ili otisao na koncert? Mogu li hljeb kupiti od pjevanja? Ni sami nisu nacisto jesu li jos uvijek pjevaci ili ne. Sjete se svakih par godina da jesu, kad ispadne ovakvo nesto pa im odmah karijera "krene uzlaznom putanjom". A plata od kantona svakako ide. Hala brat i Don ce mozda nekad postici da budu kao Deen i Dalal,jos su daleko. Ove godine smo postigli da se medjunarodno obrukamo, a jadna Ana se hvata za glavu STO MI JE OVO TREBALOO... I jos bih se prisjetio Mije Martine,individue koja nas je patritoski predstavljala na evroviziji a poslije se nasla u skandalu zbog svog fasizma...Najbolje bi bilo da patriotski odlucimo da se na evroviziji nikad ne pojavljujemo.Nije to za nas, realno.
Što je još gore po njih, njihove karijere, takve kakve jesu traju dosta više od 10-ak godina, bliže 20. Fudo se pojavio sa 7UP-om 1998, a Dalal u sklopu dueta Erato 2000. I, što kažeš, šta su napravili do sada? Jesu li postali finsnijski samoodrživi zahvaljujući svom pjevanju? Jesu li ikada organizovali koncert za koji se kupuje ulaznica? Odgovore znamo.
To je ono "babo, babo hocu da budem pjevac" i babo ispuni
Samo kontam da je ova dalal to i skontala da nema hajra od erata i pjevanja, dok dofu jos fura fazon da je neka zvijezda i trazen umjetnik
Inace kao manji sam uvijek buljio u tv kad vidim Dalal to moram priznati..
Dobro možda je u lošem društvu, al' kako god nikad nije bila u nekoj žiži javnosti zbog traceva i tako to.
A Seyfo Jala ti je poznatiji i od Deena i Dalal samo ne znam što mu je trebalo da se prikljuci ovim..
Don brat ga valjda nagovorio..
a koji ce mu QuJaC solo koncerati to je ispod Fudinog nivoa... haaalloo .BA pa on ima koledz diplomu iz Milana, doktor za modu i umjetnost ma Akademik... sve ce to BaBo narodnim parama pozlatit... Dalal dok je bila duo u onoj grupi, solidne pjesmice i nastupi po diskotekma, DON WHO FUCKING... Brat Jala nikad cuo, Ana AjlovJu