Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- Tabhana
#1276 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nisu pozitivci, frajer oplodio neku random trebu i eto ti Jon Snowa.
- pirpa
#1277 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
mene interesuje odakle je zika znao sta se sprema fahri.zenit dozic wrote:Ljudi šta se ovo dešava,ništa više ne kontam.![]()
Odkud sad to da Osmica guzi ovu Azru Sarić.
Odakle sad onog kriminalca Oručevića u svemu ovome.
Ovdje bi i Bake mogo popušit, jer ovaj šćepo puno toga zna, pa mi ne ide u glavu da mu je on smjestio.![]()
Ovi razgovori po meni inkriminišu i Baketa jer je zajedno sa ovim protivzakonski imenovao onu ambasadoricu![]()
Koji je ovo više racku
jebe lud zbunjenog
-
sumirprimus
#1278 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
.hu iz ju ?scepin?koji anhidrid ti koristis?Tabhana wrote:Nisu pozitivci, frajer oplodio neku random trebu i eto ti Jon Snowa.
- O'zone
- Globalni moderator
#1279 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Kikiriki, kospiceeeeeeee, kikiriki, kospiceeeeeeee se......
-
HM 2011
#1280 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Za prvo - lazna konstrukcija.zenit dozic wrote:Ljudi šta se ovo dešava,ništa više ne kontam.![]()
Ovdje bi i Bake mogo popušit, jer ovaj šćepo puno toga zna, pa mi ne ide u glavu da mu je on smjestio.![]()
Ovi razgovori po meni inkriminišu i Baketa jer je zajedno sa ovim protivzakonski imenovao onu ambasadoricu![]()
Koji je ovo više racku
drugo - Fahro pricao sa njim Fahro zna.
trece - Bake imenovao na prijedlog partnera u koaliciji - a partner imenovanje koristio kao polugu - mito - za odavanje informacija i uticaj na postupak.
ne moze jednostavnije
- Tabhana
#1281 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
jedini predstavnik istinskog kralja Joffreya.sumirprimus wrote:.hu iz ju ?scepin?koji anhidrid ti koristis?Tabhana wrote:Nisu pozitivci, frajer oplodio neku random trebu i eto ti Jon Snowa.
-
smjesko071
#1282 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
od kada i do kada - svi su tokom rata bili na neki nacin povezani - pitanje je gdje su sada i u kakvim su odnosima.[/quote]
pa kada je Šaja prijetio da ce silovati inspektorovu kcer, bakir ga se ne odriče
pa kada je Šaja prijetio da ce silovati inspektorovu kcer, bakir ga se ne odriče
-
sumirprimus
#1283 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ovo nije ni sircetna....Tabhana wrote:jedini predstavnik istinskog kralja Joffreya.sumirprimus wrote:.hu iz ju ?scepin?koji anhidrid ti koristis?Tabhana wrote:Nisu pozitivci, frajer oplodio neku random trebu i eto ti Jon Snowa.
-
channel10
#1284 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Možda i fahro blefira, jer da zna nesto vise to bi izašlo u glasilu. Ukoliko ne izadje u narednih par dana,onda definitivno blefira.zenit dozic wrote:Ljudi šta se ovo dešava,ništa više ne kontam.![]()
Koji je ovo više racku
Takodjer, možda se na ovaj način pokušava izvući ucjenama. Ko zna. Sve cemo vidjeti u narednih par dana.
- General War
#1285 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
O'zone wrote:Kikiriki, kospiceeeeeeee, kikiriki, kospiceeeeeeee se......
-
muzicar_iz_parka
#1286 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Fahro je jak ko betonski stub sa 20kom željezom.
-
de balzac
#1287 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
odakle ova info?zenit dozic wrote:Ljudi šta se ovo dešava,ništa više ne kontam.![]()
Koji je ovo više racku
-
HM 2011
#1288 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
pa kada je Šaja prijetio da ce silovati inspektorovu kcer, bakir ga se ne odriče[/quote]smjesko071 wrote:od kada i do kada - svi su tokom rata bili na neki nacin povezani - pitanje je gdje su sada i u kakvim su odnosima.
ipet pokusaj podmetananja - u slucaj su bili upleteni Gasi (zatvor) i Saja -
odkud Bakir u svemu tome ?
- Reglan
#1289 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Je li se gdje Reis Ceric oglasavo 
-
tutku
#1290 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Valjda ce izaci nesto od citave pompe, mislim da fahro igra akteraski, te da se baks vec osigurao i da je dva koraka ispred njega, tako da su ove izjave fahrine samo prasina u oci.. Znacemo sve do petka zanimljivo zanimljivoo
-
sumirprimus
#1291 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tusi kospe..scepin nema greske....General War wrote:O'zone wrote:Kikiriki, kospiceeeeeeee, kikiriki, kospiceeeeeeee se......![]()
-
zenit dozic
#1292 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ko kaže da je lažna konstrukcija?? Bakir, Osmica,ČamparaHM 2011 wrote:Za prvo - lazna konstrukcija.zenit dozic wrote:Ljudi šta se ovo dešava,ništa više ne kontam.![]()
Koji je ovo više racku
trece - Bake imenovao na prijedlog partnera u koaliciji - a partner imenovanje koristio kao polugu - mito - za odavanje informacija i uticaj na postupak.
ne moze jednostavnije
Čuj imenovao na prijedlog partnera, a lik završio za 24 sata, tu mi nešto plaho smrdi.
I ti i tvoj šef Bakir ćete se složit da ovo ne odgovara ni vama, pa mi nije jasno da bi ovo Bakir uradio Šćepi. A po svemu sudeći neko je onda bez njegova znanja ovo uradio.
Zašto
- General War
#1293 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
gde ode ona politicka korektnost...ovi gore hraljaju on nas na forumu
Dobro smo mi kakvi sabani imaju vlast u rukama
hvala ti aljo na vizionarstvu
Pa ljudi jasno i glasno govore kako zanju az politicka ubistva a sute....zar to nije saucesnistvo?
Dobro smo mi kakvi sabani imaju vlast u rukama
Pa ljudi jasno i glasno govore kako zanju az politicka ubistva a sute....zar to nije saucesnistvo?
-
sahara1428
#1294 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ipet pokusaj podmetananja - u slucaj su bili upleteni Gasi (zatvor) i Saja -HM 2011 wrote:pa kada je Šaja prijetio da ce silovati inspektorovu kcer, bakir ga se ne odričesmjesko071 wrote:od kada i do kada - svi su tokom rata bili na neki nacin povezani - pitanje je gdje su sada i u kakvim su odnosima.
odkud Bakir u svemu tome ?[/quote]
STARI JARANI U JEDINSTVU JE SNAGA...
- Tabhana
- shbc
#1296 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
A ove nase budale od reditelja i dalje filmove o ratu snimaju. Pa u ovoj nasoj politici ima materijala da se Hollywood ugasi 
-
HM 2011
#1297 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
ja kazem - plasiraju se neistine.zenit dozic wrote:Ko kaže da je lažna konstrukcija?? Bakir, Osmica,ČamparaHM 2011 wrote:Za prvo - lazna konstrukcija.zenit dozic wrote:Ljudi šta se ovo dešava,ništa više ne kontam.![]()
Koji je ovo više racku
ne moze jednostavnije![]()
Čuj imenovao na prijedlog partnera, a lik završio za 24 sata, tu mi nešto plaho smrdi.
I ti i tvoj šef Bakir ćete se složit da ovo ne odgovara ni vama, pa mi nije jasno da bi ovo Bakir uradio Šćepi. A po svemu sudeći neko je onda bez njegova znanja ovo uradio.
Zaštoe to je pitanje na koje ćete se morat potrudit da saznate odgovor, jer ovo ni malo ne ide u prilog trezorašu.
cuj - Čuj - cujem ja dobro - kad je bio konkurs za ambasadore zadnji put ? Smrdi ti 24 sata - koalicija i Bosnjacki razvoj su najbitniji.
ko je uradio i sta i ko trazi sta od koga ja jos nisam dokucio - osim sto vidim natpise tuzilastbo kosova trazilo od tuzilastva BiH - provedena istraga i kao rezultat doslo do lisavanja slobode.
- General War
#1298 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
sumirprimus wrote:Tusi kospe..scepin nema greske....General War wrote:O'zone wrote:Kikiriki, kospiceeeeeeee, kikiriki, kospiceeeeeeee se......![]()
-
sahara1428
#1299 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
EVO KAD ŠEJLA GLUMI INSPEKTORA .... U JEDINSTVU JE SNAGA....
ZA ČLANSTVO POGLEDATI 6:12
ZA ČLANSTVO POGLEDATI 6:12
-
splinter
#1300 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Konačno smo dočekali da imamo pravnu državu. Kakvo samo olakšanje !! Doduše na nekih 23% teritorije. Preko noći smo se riješili problema koje sa sobom nosi agenda zna se već koja, kolektivnih ugovora, aero i ostalih zagađenja, pujda i lutalica, vršnjačkog nasilja, trovanja djece, namještenih tendera, ukunutih bolnica, novoizgrađenih tornjeva. Granica sa Srbijom je i dalje na kozijoj ćupriji al nas libo, pa mi smo jednom nogom već u EU, ma samo još jedan mali korak. Država popljačkana i silovana bezbroj puta, dobro reče jedan formaš već, na kraju ljudi padaju , montiraju se procesi zbog ubistva jednog mafijaša i probisvijeta, a prezadužene generacije koje dolaze nisu nikom ni bitne niti iko odgvora zbog toga. Kad misliš da bi trebali prestati kopati jer nema dalje, valjda je dno konačno tu negdje, onda shvatiš da je je to samo prvi krug pakla, tonućemo mi još . . .