Kako bi odrasli ljudi po tvom misljenju trebali reagovati u ovom slucaju? Onako kO 91. mozda?Banksy wrote:
Nije čudno. Vruće, bubuljičave tinejdžere još i razumijem, odrasli ljudi bi morali imati nešto više u glavi.
JEL POCELO?
- Mlohavi
#1276 Re: JEL POCELO?
Last edited by Mlohavi on 14/12/2015 14:18, edited 1 time in total.
- spreca
#1277 Re: JEL POCELO?
jeadan iz Hr komentarise.............bolje da vam se je ukazao nLO nego HVDozer wrote:Eto ih - JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!![]()
http://www.index.hr/black/clanak/obitel ... 62206.aspx
Sad ce oni Dodu u sisu utjerat
- red evil
#1278 Re: JEL POCELO?
Sad čekat' sljedeći belaj, baš je bilo zanimljivo ovih dana. 
Možda su im zaprijetili vanzemaljci pa promjenili mišljenje, šta znaš možda vanzemaljci vole BiH.
Možda su im zaprijetili vanzemaljci pa promjenili mišljenje, šta znaš možda vanzemaljci vole BiH.
- arzuhal
#1279 Re: JEL POCELO?
Da, to je očito, samo zlobnici i protivnici izvornog Dejtona to ne priznaju.oakville wrote:Iz ovog predloženog sporazuma se vidi da su sipa i mup rs jednake strane, čim sipa mora pregovarati s mupom rs-om, onda se zna da su jednake snage.arzuhal wrote:Dorada operativnih procedura između SIPA-e i MUP-a RS-a je početak koji će dovesti do uspostavljanja Ministarstva unutrašnjih/unutarnjih/унутрашњих poslova BiH
A "borba protiv terorizma" zna se šta znači - nastavak rada SIPE kao policijskog odjeljenja republike srpske na teritoriji federacije
-
oakville
#1280 Re: JEL POCELO?
Ma priznaju ali privatno, pa neće valjda Bakir junior trezor izaći i reći "hm, hm, izvinite bošnje kad vam kažemo BiH vi mislite da govorimo o nekoj Bosni i hercegovini, a u stvari mi samo moramo ispunjavati želje srpske politike jer smo slabiji u svakom pogledu i čvrsto kontrolišemo područje oko vječne vatre"arzuhal wrote:Da, to je očito, samo zlobnici i protivnici izvornog Dejtona to ne priznaju.oakville wrote:Iz ovog predloženog sporazuma se vidi da su sipa i mup rs jednake strane, čim sipa mora pregovarati s mupom rs-om, onda se zna da su jednake snage.arzuhal wrote:Dorada operativnih procedura između SIPA-e i MUP-a RS-a je početak koji će dovesti do uspostavljanja Ministarstva unutrašnjih/unutarnjih/унутрашњих poslova BiH
A "borba protiv terorizma" zna se šta znači - nastavak rada SIPE kao policijskog odjeljenja republike srpske na teritoriji federacije
-
titinpionir
#1281 Re: JEL POCELO?
Banksy wrote:Najlošije gatare su ove forumske, što su otkopavali puške i što je ih otkopavaju na svaki Miletov prdež ...spreca wrote:Mile je naj losija gatara......sto god je reko nije se obistinilo
Vise je ljudi izgubilo glavu 1992 zbog onih koji su govorili " nece komsija na komsiju, to su sve politicari zakuhali samo da mogu krasti, nece dati Amerika, nece dati Evropa, nece dati UN, nema ko da ratuje" nego zbog onih koji su govorili " prodaj kravu, kupi pusku jer bez puske ostaces i bez krave i bez glave". A tada a i danas se vise ismijavaju i prozivaju ovi drugi, cudno zar ne
- arzuhal
#1282 Re: JEL POCELO?
Ide film Dan Republike: napadaju vanzemlj0ci na dan Svetog arhiđakona Stefana na dejstonsku BiH, ne gledajući na entitetsko razgraničenje niti novoformiranu opštinu Stanari. Samo rokaju. Frka i panika. Predsjednika Dodika vode u tajne podzemne prostorije ispod aerodroma Željava gdje mu pokazuju mali leteći sahan kojeg je 1963. oborila PVO JNA. On se ibreti. Raja bježi iz BiH prema Njemačkoj, zakrčeni prelazi.Dozer wrote:Eto ih - JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!![]()
Sad ce oni Dodu u sisu utjerat
Počinju borbe, Predsjednik sam sjeda u Cesnu i leti prema matičnom brodu, puca iz nečeg. Rajko Vasić, poluamaterski enigmat i napredni stolar, čovjek koji je tvrdio da su ga ti isti vanzemlj0ci oteli kad je bio u pubertetu i seksualno zlostavljali STJ, zaleće se s pajperom u brod matičnjak da ga skrši, lele..
To je prvi dio.
- arzuhal
#1283 Re: JEL POCELO?
oakville wrote:
Ma priznaju ali privatno, pa neće valjda Bakir junior trezor izaći i reći "hm, hm, izvinite bošnje kad vam kažemo BiH vi mislite da govorimo o nekoj Bosni i hercegovini, a u stvari mi samo moramo ispunjavati želje srpske politike jer smo slabiji u svakom pogledu i čvrsto kontrolišemo područje oko vječne vatre"
-
155_mm
#1284 Re: JEL POCELO?
u idealnom slucajo bas tako. zar ne vidis da ti se to cijelo vrijeme objasnjava.Mlohavi wrote:Kako bi odrasli ljudi po tvom misljenju trebali reagovati u ovom slucaju? Onako kO 91. mozda?Banksy wrote:
Nije čudno. Vruće, bubuljičave tinejdžere još i razumijem, odrasli ljudi bi morali imati nešto više u glavi.
-
155_mm
#1285 Re: JEL POCELO?
tacno kolega. ali kad je uspijelo tad sto ne bi i danas. inace ako nastavis tako ne gine ti ratnohuskacki status.titinpionir wrote:Banksy wrote:Najlošije gatare su ove forumske, što su otkopavali puške i što je ih otkopavaju na svaki Miletov prdež ...spreca wrote:Mile je naj losija gatara......sto god je reko nije se obistinilo
Vise je ljudi izgubilo glavu 1992 zbog onih koji su govorili " nece komsija na komsiju, to su sve politicari zakuhali samo da mogu krasti, nece dati Amerika, nece dati Evropa, nece dati UN, nema ko da ratuje" nego zbog onih koji su govorili " prodaj kravu, kupi pusku jer bez puske ostaces i bez krave i bez glave". A tada a i danas se vise ismijavaju i prozivaju ovi drugi, cudno zar ne
-
Mohamad Sissoko
#1286 Re: JEL POCELO?
Ne znam za vas al ako RS i Mile krenu opasnim putem ja cu bogami izvadit onu Titinu sliku i izaci na proteste za mir pa nek vide.
-
VCorp
#1287 Re: JEL POCELO?
tacno kolega. ali kad je uspijelo tad sto ne bi i danas. inace ako nastavis tako ne gine ti ratnohuskacki status.[/quote]155_mm wrote:
Neće komšija na komšiju, eno vidjeli smo u Prijedoru. Ne treba nam rat, ne trebamo ga prizeljkivati niti inicirati ali trebamo uvijek biti spremni na njega. NIKAD VIŠE OVCE ZA KLANJE!
- LBVIEW
#1288 Re: JEL POCELO?
To bi sad bio NATO.spreca wrote:jeadan iz Hr komentarise.............bolje da vam se je ukazao nLO nego HVDozer wrote:Eto ih - JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!![]()
Sad ce oni Dodu u sisu utjerat![]()
- LBVIEW
#1289 Re: JEL POCELO?
Mohamad Sissoko wrote:Ne znam za vas al ako RS i Mile krenu opasnim putem ja cu bogami izvadit onu Titinu sliku i izaci na proteste za mir pa nek vide.
-
titinpionir
#1290 Re: JEL POCELO?
Super komentarMohamad Sissoko wrote:Ne znam za vas al ako RS i Mile krenu opasnim putem ja cu bogami izvadit onu Titinu sliku i izaci na proteste za mir pa nek vide.
Samo sto je najgore vecina ljudi bi upravo tako uradila
- Mlohavi
#1291 Re: JEL POCELO?
Ja sam negdje u unutrasnjosti Bosnjakistana, nije mi drago zbog toga, al' komsija Srba nemam ni za lijeka. Zato imam par sati/dana fore, al' vi istureni po uzoru na kolegu iznad drzite pri ruci Titove slike i petokrake za brz odgovor na neke nove mozebitne barikade i bradate momke. Nece nas uloviti nespremne vise nikad.

- Opetja033
#1292 Re: JEL POCELO?
Mohamad Sissoko wrote:Ne znam za vas al ako RS i Mile krenu opasnim putem ja cu bogami izvadit onu Titinu sliku i izaci na proteste za mir pa nek vide.
Nema vise takvih budala. Neki se opametili a ostali su izumrli. Biologija i evolucija cine svoje.
- Banksy
#1293 Re: JEL POCELO?
Ne znam za vas, ali ja slušam preCednika ...155_mm wrote:u idealnom slucajo bas tako. zar ne vidis da ti se to cijelo vrijeme objasnjava.Mlohavi wrote:Kako bi odrasli ljudi po tvom misljenju trebali reagovati u ovom slucaju? Onako kO 91. mozda?Banksy wrote:
Narode, spavaj mirno, rata neće biti - Alija Izetbegović
- Mlohavi
#1294 Re: JEL POCELO?
Odrasli ljudi bi morali imati nešto više u glavi.Banksy wrote:
Ne znam za vas, ali ja slušam preCednika ...
Narode, spavaj mirno, rata neće biti - Alija Izetbegović
- sinuhe
#1295 Re: JEL POCELO?
Nikad se u Bosni nije ratovalo a da se nije ratovalo i u susjedstvu i bilo dijelom vecih evropskih promjena kao sto su svjetski ratovi ili pad Sovjetskog saveza.
Zasto se ne ratuje u Nagorno Karabahu? Imaju neko primirje 20 godina a u Bosni je daleko bolja situacija.
Ima i mudrova koji prizeljkuju rat da bi rekli kako su u pravu
Zasto se ne ratuje u Nagorno Karabahu? Imaju neko primirje 20 godina a u Bosni je daleko bolja situacija.
Ima i mudrova koji prizeljkuju rat da bi rekli kako su u pravu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1296 Re: JEL POCELO?
Dakle, pojedinci jos uvijek zagovaraju stanje pripravnosti, prodaju krave, kupovinu puske
Nista to sto se sve ovo pokazala politicka igra unutar srpskog puka?!
Mislim, ono, ne treba biti ovca za klanje, ali vala ni za sisanje...
Nista to sto se sve ovo pokazala politicka igra unutar srpskog puka?!
Mislim, ono, ne treba biti ovca za klanje, ali vala ni za sisanje...
-
155_mm
#1297 Re: JEL POCELO?
LBVIEW wrote:Mohamad Sissoko wrote:Ne znam za vas al ako RS i Mile krenu opasnim putem ja cu bogami izvadit onu Titinu sliku i izaci na proteste za mir pa nek vide.
jedan od ozbiljnih kandidata za komentar godine.
respect!
- mO k3
#1298 Re: JEL POCELO?
Onako ko 92.... ne ponovilo se vise
-
archi_a
#1299 Re: JEL POCELO?
Ministar Mektić je potvrdio kako sa predsjednikom Miloradom Dodikom neće razgovarati o procedurama, jer su one propisane zakonima.
- Tu nema priče. Mi ne možemo dogovarati procedure, one su propisane Krivičnim zakonom BiH i o tome zaista nema priče. Zna se šta je uloga pravosudnih organa, a šta bezbjednosnih. Neću razgovarati sa Dodikom, jer mislim da je on politički konstruisao cijelu situaciju, pokušavajući da zaštiti sebe od pojedinih afera, koje će vrlo brzo ući u završnu fazu, kategoričan je Mektić.
Osvrnuo se i na potencijalni oružani sukob MUP-a Republike Srpske i SIPA-e, o čemu je govorio Dodik prije nekoliko dana. Mektić tvrdi da su to neodgovorne izjave.
- Govoriti o zveckanju oružja je krajnje neodgovorno. Nedopustivo je da institucije prijete oružjem i sukobima, te dižu tenzije koje dovode do uznemiravanja građana, koji su prošli sve patnje kroz koje su prošli. Institucije moraju raditi u korist smirivanja situacije i sprječavanja sukoba. Provociranje sukoba od strane institucija je najneodgovorniji postupak, zaključio je ministar sigurnosti BiH, javila je TV1.
- Tu nema priče. Mi ne možemo dogovarati procedure, one su propisane Krivičnim zakonom BiH i o tome zaista nema priče. Zna se šta je uloga pravosudnih organa, a šta bezbjednosnih. Neću razgovarati sa Dodikom, jer mislim da je on politički konstruisao cijelu situaciju, pokušavajući da zaštiti sebe od pojedinih afera, koje će vrlo brzo ući u završnu fazu, kategoričan je Mektić.
Osvrnuo se i na potencijalni oružani sukob MUP-a Republike Srpske i SIPA-e, o čemu je govorio Dodik prije nekoliko dana. Mektić tvrdi da su to neodgovorne izjave.
- Govoriti o zveckanju oružja je krajnje neodgovorno. Nedopustivo je da institucije prijete oružjem i sukobima, te dižu tenzije koje dovode do uznemiravanja građana, koji su prošli sve patnje kroz koje su prošli. Institucije moraju raditi u korist smirivanja situacije i sprječavanja sukoba. Provociranje sukoba od strane institucija je najneodgovorniji postupak, zaključio je ministar sigurnosti BiH, javila je TV1.
-
zavrzlama
#1300 Re: JEL POCELO?
Stara velikosrpska skola..."Nicim izazvan napravis problem koji uopste ne postoji i kasnije nudis rjesenje istog"
Kasnije ona strana koja nije ni kriva ni duzna,odbijajuci da ucestvuje u farsi,postaje nekoperativna,a ova prva losa strana oni koji su za dijalog i kompromis...
Kasnije ona strana koja nije ni kriva ni duzna,odbijajuci da ucestvuje u farsi,postaje nekoperativna,a ova prva losa strana oni koji su za dijalog i kompromis...