Farma šest

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
asker

#1276 Re: Farma šest

Post by asker »

dječak sa šibicama wrote:Saslusan z6bog izjava na Farmi, nije mu ni advokat trebao, ovo je shoubiznis i u emisiji ovog tipa mozes reci i da si Kenedija ubio.

Inace, ja licno ne mogu vjerovati da je Kristijan dilao drogu, to je njemu 100% namjesteno. On je bio razbojnik, reketas, pljackas, ali da je diler ne vjerujem.
Svakom normalnom je Kristijan favorit na farmi i to samo zbog onog sto pokazuje odkad je tu.
Znaci red, rad, disciplina, pametni savjeti ostalim farmerima, pa opet rad i rad, pa reaguje na nepravdu i licemjerstvo itd. U svakom pogledu vrh karaktera.
Ovakvog bi ga covjek pozelio za prijatelja..............u trenutcima mi ga stvarno bude zao. Kamera ga zumira dok neko drugi izvodi neki skec, neku salu, i vidis onaj zaista iskreni osmjeh covjeka, napacenog, otrulog po zatvorima pola svog zivota, izmasakriranog po cijelom tijelu itd. Tesko dise, godine ga stigle a srce mu mladalacko, ne vidi dobro itd.

Eh sad :D , najbolje se moze reci poslije jebanja nema kajanja. I tacka.

Po samim njegovim svjedocenjima imao je aferima tonu, neka je pola istina opet puna saka brade. Zna se isprovaljivati mada je meni to uvijek interesantno. Tu na farmi je ispricao kako se ustvari kladio sam na sebe u najprestiznijoj Svicarskoj kladionici da ce istrpiti neznam koliko udaraca od onog Albanca u zakazanom mecu. A kad pogledas taj video covjek ga jednostavno "potrefio" kako treba u prvih par sekundi meca i kasnije je bio vreca za boksanje. Nije sramota izgubit mec, cemu laganje? Srbi mu se smiju.

Jos nesto, za to "sitno" dilanje gdje je pao, vrlo vjerovatno da jeste istina. Nije on vise faca koja moze pljackat milione eura. Izgubio ljude, nema ih cime placat, oko njega su djeca koja se furaju na taj fazon. Veliki kriminalci ga preziru zbog velikog jezika i ne zele ga blizu. Drzava uzela dokumente, pod stalnom je prismotrom a para nema. Ostalo mu je samo ime i prica, pa makar i pola bila laz.
Kad je ono skoro kod Ognjena kao bio u ulozi voditelja i ovaj ga pita bil ti ovo radio, on rece pa eto za neki honorar ko zna. Tad sam znao da ga ceka farma ili veliki brat ili nesto slicno.
A stari Kristijan nebi pogledao u to, ovaj sadasnji nema izbora.
dječak sa šibicama

#1277 Re: Farma šest

Post by dječak sa šibicama »

Upoznao sam ja ovakvih likova kao Kristijan, preko nekoliko u zivotu.

Mislim da ovakve mogu procijeniti.

Ne znam je li to dobro ili lose, ali druzio sam se sa "zestokim momcima" i onima koji to nisu a zeljeli bi biti, i sve ostale varijacije na temu.

Previse brate i filozofije oko jednog covjeka, nekome se ne svidja, nekome se svidja. Meni je fascinantno da jedan kriminalac kojeg ce mnogi stigmatizirati zbog toga, moze mnogim "obrazli" ljudima odrzati lekciju o karakteru ili manirima.

A te neke ulicne price koje pricaju misevi, kao Kristijan ovo Kristijan ono, to me ne zanima previse. Djecija posla, kao znaju oni sve o njemu, ali kad bi ga sreli licem u lice usrali bi se u gace. To su smijesne price.
missko

#1278 Re: Farma šest

Post by missko »

Kad cujem ovo Kiki sto mu tepate najezim se od gluposti.
Jedna poucna od mene.
Po islamu je zabranjeno da velicate i budete na strani siledzija
archi_a

#1279 Re: Farma šest

Post by archi_a »

Image

I zaslužuje da mu tepaju nadimcima, pogotovo Bošnje. :roll:
al-em

#1280 Re: Farma šest

Post by al-em »

Pasce mu rejting zbog ovoga, ne bi me cudilo i da ranije napusti farmu.
sumirprimus

#1281 Re: Farma šest

Post by sumirprimus »

slika vreijdi tisucu rijeci. ende :D
inace slazem se u potpunosti sa svim sto je napisao radostan dan.aferim lave. pa makar i ja biJo kvazimoralna horizontala... :D :thumbup:
iscrtani čovek

#1282 Re: Farma šest

Post by iscrtani čovek »

Dječak sa šibicama
Previše ga glorifikuješ. Niko ne kaže da je crni đavo, ima daleko gorih likova koji su radili mnogo ružnije stvari nego on, ali pričati sad o nekom njegovom moralu i poštenju, daj stvarno...
Lik ne zna gde udara. Priča o avionima i kamionima, a spao je sa 50g da ide na Farmu. Pališ se na njegove antiratne priče, a jesi čuo kad priča ,,ako treba sešću na avion i baciti atomsku bombu na Tiranu'', ili kod Marića kad kaže ,,da oladimo nekog Šiptara, ustašu''. Nije on izbegao rat zato što mu je bilo žao ljudi, nego što nije hteo da zagine.
Što se tiče napaćenosti, ne padam na tu patetiku, što bi ga žalio, pa lično znam ljude koji su 95e ostali bez igde ičega, mučili se ko crvi radili po tri posla, školovali decu, nisu hteli dinara tuđeg da uzmu, najlakše je pljačkati i otimati od drugog kao on. Ako trebam nekoga žaliti, onda bi žalio takve ljude, koji su pošteno živili i mučili se, a ne da žalim njega.
Stoji da radi na Farmi, i da je zanimljiv, ali koliko se baš dobro pokazao kao osoba?Koliko sam ja ispratio, upravo one koji ga najviše gotive(Stanija.Medenica itd)malo malo pljucne iza leđa i ogovara, to baš nije osobina dobre osobe i odanog prijatelja.
oskarboy

#1283 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

al kako me nerviraju balerina,ivan,maja a i ona seljacina od zene zvana zorica.fuj medju supcima su i onaj ceto mica,pa rade i ona gabi,tamara i njeni poltroni.sve u svemu jedino kristijan,stanija i ona jasmina su mi kao pozitivni.ovo ostalo su sve sami supci,licemjeri,pickice koje ne smiju nista rec maji i zorici.
dječak sa šibicama

#1284 Re: Farma šest

Trebao se sa fesom slikati :D

Ne glorifikujem ga, vec govorim cinjenice. Gdje ga glorifikujem ne kontam, sto kazem da sumnjam kako dila drogu? pa sumnjam, moje pravo da mislim.

Dosao covjek na Farmu i niko ne zna prdnuti a da ne zove Kristijana u pomoc.

Takav je lik, za njim ide armija fanova, i to ne bilo kakvih.

Image

Image

Image

zadnja slika iz Zadra, iza je Gotovinin stric :D

Nije sve sto on kaze, laz.

Covjek je takav tip, da zauzme sobu kad u nju udje. Rodjeni lider, nesto kao Juka, kojeg danas pljuju mnogi ali Juka je jedini za sobom imao par hiljada ljudi spremnih da poginu. To su takvi tipovi ljudi.

Ali hajde, kome je lakse, jajara, kokosar, niko i nista, Dunge Lange.
nema me tamo

#1285 Re: Farma šest

Post by nema me tamo »

Ma pusti bolan ove što u prolazu spuštaju glavu kad ga vide ko i vecina iz Beogradskog kriminalnog miljea.

Kristijana je Arkan zaobilazio to ti sve govori.
Jajare samo mogu pricat, uvijek bilo.
dječak sa šibicama

#1286 Re: Farma šest

Bas da ga je Arkan zaobilazio :D

Ali nebitno, nije jedini lik na farmi. Iskreno, nemam favorita, kao prosli put Memu :D niko me se ne svidja, ali shega mi ih je gledati. Navece su na "p ti materina, dodji kujo, jebacu ti sjeme krvavo" a ujutro "dobro jutro ljubavi". Kakvi ljudi.
Ras Al Ghul

#1287 Re: Farma šest

Post by Ras Al Ghul »

dječak sa šibicama wrote:Bas da ga je Arkan zaobilazio :D

Ali nebitno, nije jedini lik na farmi. Iskreno, nemam favorita, kao prosli put Memu :D niko me se ne svidja, ali shega mi ih je gledati. Navece su na "p ti materina, dodji kujo, jebacu ti sjeme krvavo" a ujutro "dobro jutro ljubavi". Kakvi ljudi.
Tvrdim da je Kristijan nepobediv, osim ako murija ne dođe po njega :lol:
trambusek88

#1288 Re: Farma šest

Post by trambusek88 »

Balerinka odljepila skroz
Lekler

#1289 Re: Farma šest

Post by Lekler »

trambusek88 wrote:Balerinka odljepila skroz
bas je napaljena realno
JThomas

#1290 Re: Farma šest

Post by JThomas »

dječak sa šibicama wrote:Bas da ga je Arkan zaobilazio :D

bio je lud k'o struja - a nebitan spram njega. nisu to iste priče, ni slične. arkan je bio državni, politički kriminalac, a kristijan nešto neuporedivo manje. zato je i u životu a ovaj nije. al' da je zasmetao najvećim poslovima i igračima, zbrisali bi ga kao i tolike druge.

neka ga, njegovim medijskim nastupima se može smijati do beskraja.
oskarboy

#1291 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

arkan i sve te srpske mafije su proizvod slobinog rezima.za slobu su odradjivali prljav posao ubijavsi novinare,politicare ,kao i odlazak na ratista sirom hrvatske i bih.
oskarboy

#1292 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

dječak sa šibicama wrote:Trebao se sa fesom slikati :D

Ne glorifikujem ga, vec govorim cinjenice. Gdje ga glorifikujem ne kontam, sto kazem da sumnjam kako dila drogu? pa sumnjam, moje pravo da mislim.

Dosao covjek na Farmu i niko ne zna prdnuti a da ne zove Kristijana u pomoc.

Takav je lik, za njim ide armija fanova, i to ne bilo kakvih.

Image

Image

Image

zadnja slika iz Zadra, iza je Gotovinin stric :D

Nije sve sto on kaze, laz.

Covjek je takav tip, da zauzme sobu kad u nju udje. Rodjeni lider, nesto kao Juka, kojeg danas pljuju mnogi ali Juka je jedini za sobom imao par hiljada ljudi spremnih da poginu. To su takvi tipovi ljudi.

Ali hajde, kome je lakse, jajara, kokosar, niko i nista, Dunge Lange.
ovi sa slika isti navijaci lech-a :lol: :lol: :lol:
JThomas

#1293 Re: Farma šest

Post by JThomas »

karizma je i ima duha. to ne može niko poreći.
oskarboy

#1294 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

ima duha i karizmu,ali mu ne treba ono grljenje i ljubljenje sa seseljom
JThomas

#1295 Re: Farma šest

Post by JThomas »

ja ovo ne gledam, pogledao sam par izabranih klipova. ali sam odranije fan kristijanovih medijskih nastupa :D i generalno, on je propao i pogubljen lik čim mu ovo uopšte treba, i sa šešeljem i bez njega. njemu očito ovo treba za egzistenciju. a nije moralo biti tako.
oskarboy

#1296 Re: Farma šest

Post by oskarboy »

JThomas wrote:ja ovo ne gledam, pogledao sam par izabranih klipova. ali sam odranije fan kristijanovih medijskih nastupa :D i generalno, on je propao i pogubljen lik čim mu ovo uopšte treba, i sa šešeljem i bez njega. njemu očito ovo treba za egzistenciju. a nije moralo biti tako.
pa sad ima zenu i dijete kojim zeli da nesto zaradi,lako mu je bilo kad porodicu nije imao,tad sigurno kristijan nebi ucestvovao u nekom rijalitiju.vec bi isao preko grane u hapanje
JThomas

#1297 Re: Farma šest

Post by JThomas »

teško u ovim godinama, u ovom vremenu i sa svojom reputacijom da bi šta značajnije uspio prije nego što bi opet pao. sa tim životnim opredjeljenjem se trebao osigurati na vrijeme. a sad je kasno.
Partijaner

#1298 Re: Farma šest

Post by Partijaner »

U zamalo tuca jbt. :shock:
Magarece_godine

#1299 Re: Farma šest

Post by Magarece_godine »

[*][quote="Partijaner"]U zamalo tuca jbt. :shock:[/quote]
Dobar ovaj mali...rece kristijanu sto niko nije smio...
Magarece_godine

#1300 Re: Farma šest

Post by Magarece_godine »

Partijaner wrote:U zamalo tuca jbt. :shock:
Dobar ovaj mali...rece kristijanu sto niko nije smio...
Post Reply