Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve što valja poudavalo se do 25-te, a poženilo do 32-ge, vjerujte mi, znam to ...
Nama ostalima ostaje da se tješimo sa sličnim koga je život pošteno zguzio iz ovog ili onog razloga, i da se molimo da je ta osoba nešto naučila i da neće praviti iste greške.
supercali wrote:
Posto na svijetu a i u bih a i u sarajevu ima vise zena nego muskaraca ovo drugo je obrnuto
Naci ce se neko da i vas zene kupi pa makar na rasprodaji
I u tom slucaju bi za neke bile preskupe i nedostizne
McMoy wrote:Čini mi se da na klixu odavno nije bila tema sa više demagogije.
Ženske, naravno.
Pedeset stranica nas ubjeđuju da je bolje ubrati i ponijeti kući rascvjetalu ružu, nego pupoljak!
...pa beri pupoljak pobogu, rasvjetaj ga , baci se u promet jebote, sto tracis vrijeme na drugu ligu, boli te kita ti znas svoje, sam kreiras svoju kozu ne drugi, odvec ako neka rospija nije ostavila traga e to su vec neki drugi zajebi...
...ali ne bitno je jos koji put zgaziti ove jade + sto ih aman zaman niko nece ... i
Ženske, naravno.
Pedeset stranica nas ubjeđuju da je bolje ubrati i ponijeti kući rascvjetalu ružu, nego pupoljak!
...pa beri pupoljak pobogu, rasvjetaj ga , baci se u promet jebote, sto tracis vrijeme na drugu ligu, boli te kita ti znas svoje, sam kreiras svoju kozu ne drugi, odvec ako neka rospija nije ostavila traga e to su vec neki drugi zajebi...
...ali ne bitno je jos koji put zgaziti ove jade + sto ih aman zaman niko nece ... i
Njega suvise zanimaju svojstva gume kad se baci u kljucalu vodu da bi se bavio zivotom.
Ono nije vidjelo motora. To što ja vozim ili ima preko 1000 ccm i 100 Hp, ili ne sjedam na njega. Neka navika valjda ...
Možda i mkubikaža raste sa godinama ...
Još ima šanse za Klixu ...
Ženske, naravno.
fkt tema se tiče nas, čovjek na početku objasnio kako stariji momci žive, sad mi njima objašnjavamo o životu u ovim godinama. Ja mislim da je bolje da otvore neku drugu temu, na kojoj će ljudi raspravljati o ukusima, onome što preferiraju a šta ne, jer samo se to ovdje raspravlja. Ne ubjeđujemo mi vas da mi vama postenmo privlačne, samo te upućujemo da ne gubiš vrijeme tu, jer očito te se tema ni u kom smislu ne tiče.
Evo vidim ima tema momci poslije 25, meni takvi nisu zanimljivi i ne bih izgubila ni trenutak vremena piskarajući na tu temu....