Smej se, smej...amar1994 wrote:
Ti nisi objektivan, tako da nema diskusije s tobom. Golf je dobar, to sto ga ti ne volis nema veze sa njegovim kvalitetom. Pa i ako je dosadan to ne iskljucuje ono da je dobar.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Smej se, smej...amar1994 wrote:

efica,dajem ruku da su kvalitetnije od ovih danas ali naravno limarija je teski promasajado-šampion wrote:Eto Amare za tebe, moj stari htio par godina pred rat uzeti 323, kaze vjerovatno je nikad ne bi ni otplatio. Ona je bila sa svjetlima na izvlacenje ako se ne varam a la Porsche 944.
U Minhenu, a sada hoce da se sa golfom poredi. Sto ne mogu supljebasicm wrote:Eto, ako se i u ratu pokazao, nema se sta vise pricati. Gdje je mazda u ratu bila,a?
Tu sam, citam.amar1994 wrote: PS.optimista zakuho i ispuco se
Optimist wrote:Tu sam, citam.amar1994 wrote: PS.optimista zakuho i ispuco se
Dobre ali 2.0b i 2.2D,taj 2.0D nije neka sreca,ne sam motor nego DPF sistem(nece ti bit problem ako ces voziti vrlo malo po gradu) ali ako je dobro odrzavan zasto ne,okaci link,vise info o autu,koliko je presla?caseytron wrote:Kakve su ove 6-ce 2008/2009. Koji motor je najpouzdaniji? CD140 TE (103kw) mi je izletila kao dobra ponuda. Vakat da se Honda zamijeni
Pa slazem se. Utoliko mi je besmislenije poredjenje sa golfom.UmaX wrote:Pa Mazdi 3 nije konkurencija Golf nego A3. Prema A3 je i okrenuta, zato imas taj dojam u unutrasnjosti. Dizajn jest diskutabilan, nekom je mozda M3 dizajn ruzan, al neosporivo je da im je unutrasnjost na nivou A3.
Jebiga, i opet A3 ide ko vruce kifle, nema veze sto je skuplji. Zakljucak: ljudi kupuju sta kupuju. Nema to vise veze ni sa cim.izbjeglica_iz_besmisla wrote: Cekam sad jos da neko testom "utvrdi" da je A3 bolji od M3 (sto vjerovatno i jeste) i usput presuti cinjenicu da je mazda jeftinija jedno 15-20% od jednako opremljenog A3.
Kako ce parirati A3 kad ni od golfa bolja nije?UmaX wrote:Pa Mazdi 3 nije konkurencija Golf nego A3. Prema A3 je i okrenuta, zato imas taj dojam u unutrasnjosti. Dizajn jest diskutabilan, nekom je mozda M3 dizajn ruzan, al neosporivo je da im je unutrasnjost na nivou A3.
Mislim da je ipak 30 do 40% veca cijenaizbjeglica_iz_besmisla wrote:Pa slazem se. Utoliko mi je besmislenije poredjenje sa golfom.UmaX wrote:Pa Mazdi 3 nije konkurencija Golf nego A3. Prema A3 je i okrenuta, zato imas taj dojam u unutrasnjosti. Dizajn jest diskutabilan, nekom je mozda M3 dizajn ruzan, al neosporivo je da im je unutrasnjost na nivou A3.
Cekam sad jos da neko testom "utvrdi" da je A3 bolji od M3 (sto vjerovatno i jeste) i usput presuti cinjenicu da je mazda jeftinija jedno 15-20% od jednako opremljenog A3.
Od golfa 7 jeste. Za osmicu ce se znati kad izadje.basicm wrote:Kako ce parirati A3 kad ni od golfa bolja nije?UmaX wrote:Pa Mazdi 3 nije konkurencija Golf nego A3. Prema A3 je i okrenuta, zato imas taj dojam u unutrasnjosti. Dizajn jest diskutabilan, nekom je mozda M3 dizajn ruzan, al neosporivo je da im je unutrasnjost na nivou A3.