Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
-
kakavdanakneiskustvu
-
mahalik
#1277 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Pa i vidimo da je FTV postala meta
- KB9
#1278 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
osilio se fahrica
-
El_comadante
#1279 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
ova stranka polagano propada več je počela. imaju manje viječnika nego što su imali prije 4 godine plus niti jednog načelnika...
-
kakavdanakneiskustvu
- GeeTnT
#1281 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
...prvo ga ftv popljuva, a sad ga i esda popisa....nece ga oprat ni citanje ajeta na javnom mjestu...kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-odgo ... /161216097
-
mesihtrko
#1282 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
avaz je novina puna laži
jedna od Avazova laži je_; da je Avaz kupila njegova supruga,
druga laž je da je Avaz Kupio sam sebe
treća laž da ureno izmiruje sve svoje obaveze
Fahro je čovjek koji je oprao dosta krvavog Miškovićevog novca.....
jedna od Avazova laži je_; da je Avaz kupila njegova supruga,
druga laž je da je Avaz Kupio sam sebe
treća laž da ureno izmiruje sve svoje obaveze
Fahro je čovjek koji je oprao dosta krvavog Miškovićevog novca.....
- KB9
#1283 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
cuj polako propada, ona je sad na nekih 10-15%, ako je to polako onda stvarnoEl_comadante wrote:ova stranka polagano propada več je počela. imaju manje viječnika nego što su imali prije 4 godine plus niti jednog načelnika...
- ultima_palabra
#1284 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
A sta je to pricao Fahro, nema nigdje?kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-odgo ... /161216097
- Alfons Kauders
#1285 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Fahro igra svoju ulogu u fingiranom raskolu u SDA. Ne znam zasto se cudite, nije da bas ima izbora.GeeTnT wrote:...prvo ga ftv popljuva, a sad ga i esda popisa....nece ga oprat ni citanje ajeta na javnom mjestu...kakavdanakneiskustvu wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-odgo ... /161216097
Ili ce plesati kako mu Bakir kaze, ili ce robijati.

SBB odavno ne postoji kao politicki faktor. SDA ih je davno poklopila.
-
sarajevo999999
#1286 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Koliko sam upratio, ovi odmetnici iz SDA ce formirati stranku pa ce koalirati da osiguraju vlast pri cemu ce SBB ispusiti foru
- Alfons Kauders
#1287 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Zavisi od rezultata.sarajevo999999 wrote:Koliko sam upratio, ovi odmetnici iz SDA ce formirati stranku pa ce koalirati da osiguraju vlast pri cemu ce SBB ispusiti foru
I prosli put su kontali zadrzati SDP, al su bilmezi izgubili toliko glasova da je morao uletit DF.
Ako Sepic i nova SDA ne dobiju dovoljno podrske, SBB ce biti u igri (otuda i igra oko pravosudja - da Fahro radi sto mu se naredi).
-
El_comadante
#1288 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
pa dobro nije ni polagano no bitno je da propadaju... več 2018 neče biti nikakav bitan faktor... a poslije 2020 ako budu i postojaliKB9 wrote:cuj polako propada, ona je sad na nekih 10-15%, ako je to polako onda stvarnoEl_comadante wrote:ova stranka polagano propada več je počela. imaju manje viječnika nego što su imali prije 4 godine plus niti jednog načelnika...
- Država
#1289 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
"FRLJOKA" UPOZORAVA: Javnost zgrožena višestrukim pojavljivanjem nepoznatog mutanta u udarnom terminu FTV-a!
Gledatelji Federalne televizije ostali su zgroženi, u nevjerici, nakon što je ovaj javni servis preksinoć u udarnom terminu, od 19.30-20.00, čak tri puta emitirao priloge sa uznemirujućim sadržajem

U sva tri priloga koja su prikazana u terminu centralnog Dnevnika pojavljuje se isto, jezovito biće, neobični mutant, nepoznato čak i najzagriženijim ljubiteljima SF filmova strave i užasa od koje se ne
samo mlađim gledaocima ledi krv u žilama.
"Pošto prije Dnevnika nije bilo upozorenje RP, gledao sam, ništa ne sluteći, televiziju sa svojim 8-godišnjim blizancima", ispričao je za Frljoku Jusuf D. iz Čelića.
"Kada je u prvom prilogu u Dnevniku pokazana slika tog grozomornog čudovišta u sudnici, objasnio sam sinovima da se ne isplati biti, loš, zao, lopov, ubica i da u svim bajkama istina i pravda na kraju
pobijede. Međutim, kada je nekoliko minuta kasnije to jezivo biće prikazano kao političar, nisam znao šta da im kažem. Taman sam im uspio objasniti da u televizoru ne žive mali ljudi i da pravda i istina uvijek pobijede nepravdu i laž, ali sam grubo uhvaćen u laži.
Moji dječaci su tu noć imali strašne noćne more, plakali su u snu, i buncali sinhrono kako to blizanci rade..Prvi je lajao kao psić: "Av, av", a drugi mu je odgovarao "Az, az"..".
Za kraj je Jusuf pozvao sve roditelje da potpišu peticiju protiv uznemiravanja gledalaca, pogotovo nasilja nad djecom, u terminu Dnevnika. "Peticiju ćemo nakon potpisivanja poslati, gluho bilo,
"RAK-u", kazao je.
"Čitala sam pred spavanje svojoj 6-godišnjoj kćerki Dolores ulomke iz "Gričke vještice" J.M. Zagorke o progonu vještica iz Zagreba", priča svoje iskustvo vidno potresena Marija K., samohrana majka iz Uskoplja dok uzima čašu vode.
"I upravo kada sam joj objašnjavala da su vještice, vilenjaci, zle maćehe, vukodlaci, i druga mitska bića protjerani sa ovog našeg svijeta, briznula je u nezadrživ, histeričan plač, počela se tresti, pjena joj je
krenula na usta. Brzo sam prebacila na HRT 3, ali posljedice su ostale".
Teško mi je uopće govoriti...Mislim da ako nakon ovoga Hrvati ne dobiju svoj kanal, nema budućnosti za mene i dijete u ovoj državi", poručila je uplakana Marija.

Gledatelji Federalne televizije ostali su zgroženi, u nevjerici, nakon što je ovaj javni servis preksinoć u udarnom terminu, od 19.30-20.00, čak tri puta emitirao priloge sa uznemirujućim sadržajem

U sva tri priloga koja su prikazana u terminu centralnog Dnevnika pojavljuje se isto, jezovito biće, neobični mutant, nepoznato čak i najzagriženijim ljubiteljima SF filmova strave i užasa od koje se ne
samo mlađim gledaocima ledi krv u žilama.
"Pošto prije Dnevnika nije bilo upozorenje RP, gledao sam, ništa ne sluteći, televiziju sa svojim 8-godišnjim blizancima", ispričao je za Frljoku Jusuf D. iz Čelića.
"Kada je u prvom prilogu u Dnevniku pokazana slika tog grozomornog čudovišta u sudnici, objasnio sam sinovima da se ne isplati biti, loš, zao, lopov, ubica i da u svim bajkama istina i pravda na kraju
pobijede. Međutim, kada je nekoliko minuta kasnije to jezivo biće prikazano kao političar, nisam znao šta da im kažem. Taman sam im uspio objasniti da u televizoru ne žive mali ljudi i da pravda i istina uvijek pobijede nepravdu i laž, ali sam grubo uhvaćen u laži.
Moji dječaci su tu noć imali strašne noćne more, plakali su u snu, i buncali sinhrono kako to blizanci rade..Prvi je lajao kao psić: "Av, av", a drugi mu je odgovarao "Az, az"..".
Za kraj je Jusuf pozvao sve roditelje da potpišu peticiju protiv uznemiravanja gledalaca, pogotovo nasilja nad djecom, u terminu Dnevnika. "Peticiju ćemo nakon potpisivanja poslati, gluho bilo,
"RAK-u", kazao je.
"Čitala sam pred spavanje svojoj 6-godišnjoj kćerki Dolores ulomke iz "Gričke vještice" J.M. Zagorke o progonu vještica iz Zagreba", priča svoje iskustvo vidno potresena Marija K., samohrana majka iz Uskoplja dok uzima čašu vode.
"I upravo kada sam joj objašnjavala da su vještice, vilenjaci, zle maćehe, vukodlaci, i druga mitska bića protjerani sa ovog našeg svijeta, briznula je u nezadrživ, histeričan plač, počela se tresti, pjena joj je
krenula na usta. Brzo sam prebacila na HRT 3, ali posljedice su ostale".
Teško mi je uopće govoriti...Mislim da ako nakon ovoga Hrvati ne dobiju svoj kanal, nema budućnosti za mene i dijete u ovoj državi", poručila je uplakana Marija.
-
StupskaBitanga
#1290 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Sta je ovo???Povodom emitiranja filma, naši novinari obratili su se za komentar nadležnim urednicima FTV-a, ali smo dobili odgovor koji se uopće ne tiče toga. Ne ulazeći u razloge višemjesečne harange FTV-a protiv lidera SBB-a, kojeg spominju u svom odgovoru, njihov tekst objavljujemo u cijelosti. - See more at: http://m.avaz.ba/clanak/267801/rak-se-o ... kxOwS.dpuf
- insomnia78
#1291 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Ona se trudna kara. To one ruskinje?
-
sha_ba
#1292 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
?StupskaBitanga wrote:Sta je ovo???Povodom emitiranja filma, naši novinari obratili su se za komentar nadležnim urednicima FTV-a, ali smo dobili odgovor koji se uopće ne tiče toga. Ne ulazeći u razloge višemjesečne harange FTV-a protiv lidera SBB-a, kojeg spominju u svom odgovoru, njihov tekst objavljujemo u cijelosti. - See more at: http://m.avaz.ba/clanak/267801/rak-se-o ... kxOwS.dpuf
-
kakavdanakneiskustvu
-
StupskaBitanga
#1294 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Kakva haranga? Sta je FTV uradio pa je nastao kurslus?sha_ba wrote:?StupskaBitanga wrote:Sta je ovo???Povodom emitiranja filma, naši novinari obratili su se za komentar nadležnim urednicima FTV-a, ali smo dobili odgovor koji se uopće ne tiče toga. Ne ulazeći u razloge višemjesečne harange FTV-a protiv lidera SBB-a, kojeg spominju u svom odgovoru, njihov tekst objavljujemo u cijelosti. - See more at: http://m.avaz.ba/clanak/267801/rak-se-o ... kxOwS.dpuf
-
sha_ba
#1295 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Malo frka fahri

- Matzan
#1296 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Stručnost na prvom mjestu...
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/425 ... nsa_e.htmlVEŽITE SE, POLIJEĆEMO: Fadil Mandal, dugogodišnji urednik Avaza, imenovan za predsjedavajućeg Vijeća BHANSA-e
Na mjesto predsjedavajućeg Vijeća BHANSA-e Fadila Mandala imenovalo je Vijeće ministara BiH, a na prijedlog Ministarstva komunikacija i saobraćaja na čijem čelu je Ismir Jusko, kadar SBB-a
...
- JThomas
#1297 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
programska a ne matematička koalicija.
- Dr. Kuca
- Alfons Kauders
#1299 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Mandal...Matzan wrote:Stručnost na prvom mjestu...![]()
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/425 ... nsa_e.htmlVEŽITE SE, POLIJEĆEMO: Fadil Mandal, dugogodišnji urednik Avaza, imenovan za predsjedavajućeg Vijeća BHANSA-e
Na mjesto predsjedavajućeg Vijeća BHANSA-e Fadila Mandala imenovalo je Vijeće ministara BiH, a na prijedlog Ministarstva komunikacija i saobraćaja na čijem čelu je Ismir Jusko, kadar SBB-a
...
Debilcina prve klase... Direktor... BHANSA... Boooog te jebo da te jebo
Imam osjecaj da ce na malom parcetu bosanskog neba najebat vise Boeinga nego u oblacima iznad Njemacke 1944/1945
-
Novak20
#1300 Re: Dnevni Avaz-SBB-Fahrudin Radoncic ALL ABOUT
Cunami promjena nastavlja da djeluje po državnoj službi. Razorni efekti cunamija pokazat' će se u godinama koje su pred nama.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/426 ... catic.html
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/426 ... catic.html