Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
shake69

#1276 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by shake69 »

Dr. Kuca wrote:Sramota je Mikseta i Stilica stavit u istu recenicu, a kamol ih porediti.
Miksetu svakako ne! :D
Mustang1

#1277 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Mustang1 »

Nego strucnjaci kakvi ste danas ? Proljepsalo se vrijeme malo, hoce li kisa poremetiti ovo ?
phillie

#1278 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by phillie »

daors wrote:
megafon.ba wrote: Meša je za svoj debitantski nastup kao selektor BiH protiv male alpske zemlje pozvao 25 igrača
Otkad je Andora alpska zemlja? :D
:D Valjda su mislili da je protiv Austrije prva utakmica :D
Logovan

#1279 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Dr. Kuca wrote:Sramota je Mikseta i Stilica stavit u istu recenicu, a kamol ih porediti.
Nisam sve pročitao, pa taj post nisam vidio. Zar je moguće da ih neko stavlja u istu rečenicu?

Dokle ide ljudska glupost. :skoljka:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1280 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:
Nisam sve pročitao, pa taj post nisam vidio. Zar je moguće da ih neko stavlja u istu rečenicu?

Dokle ide ljudska glupost. :skoljka:
Niko ih nije poredio i pustite se te suplje price sa stavljanjima u istu recenicu. Receno je samo ko je igrac koji moze zamjeniti Misketa i Pjanica trenutno slicnih karakteristika.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1281 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Ne citas ti @hrasno38 sve ili citas samo izmedju redova. Ja procitah da je prirodni nasljednik i identican igrac, a ti kako hoces....
clarion_

#1282 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by clarion_ »

Nekad kao junior imao sam priliku igrati protiv generacije Želje u kojoj su bili Štilić, Cocalić i ostali, tada im nije bilo ravnih u omladinskoj ligi. Po nekoj logici mjesto im je u repki, svakako prije Dujkovića, Hadžića, Sušića, Vranješa i ostalih...
hrasno38

#1283 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:Ne citas ti @hrasno38 sve ili citas samo izmedju redova. Ja procitah da je prirodni nasljednik i identican igrac, a ti kako hoces....
Za nasljednika ne znam ali da je identican igrac sto se tice pozicije i nacina igranja to sigurno jeste. Malo trcanja i puno mastovitosti. E sad da li je smeker i majstorcina ko Miske to sigurno nije i pitaj boga kada cemo opet imati takvog igraca.
phillie

#1284 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by phillie »

clarion_ wrote:Nekad kao junior imao sam priliku igrati protiv generacije Želje u kojoj su bili Štilić, Cocalić i ostali, tada im nije bilo ravnih u omladinskoj ligi. Po nekoj logici mjesto im je u repki, svakako prije Dujkovića, Hadžića, Sušića, Vranješa i ostalih...
Na ovo bi Dino Mehmeda Mujkic rekao: "Logicno sefe!"
Tomahawk11
Globalni moderator

#1285 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:
Tomahawk11 wrote:Ne citas ti @hrasno38 sve ili citas samo izmedju redova. Ja procitah da je prirodni nasljednik i identican igrac, a ti kako hoces....
Za nasljednika ne znam ali da je identican igrac sto se tice pozicije i nacina igranja to sigurno jeste. Malo trcanja i puno mastovitosti. E sad da li je smeker i majstorcina ko Miske to sigurno nije i pitaj boga kada cemo opet imati takvog igraca.
To bi vise znacilo da je slican igrac, igra istu poziciju, ali Miske je....Miske, mi takvog vise nemamo.
hrasno38

#1286 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by hrasno38 »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:
To bi vise znacilo da je slican igrac, igra istu poziciju, ali Miske je....Miske, mi takvog vise nemamo.
Tako je...
wickerman

#1287 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by wickerman »

clarion_ wrote:Nekad kao junior imao sam priliku igrati protiv generacije Želje u kojoj su bili Štilić, Cocalić i ostali, tada im nije bilo ravnih u omladinskoj ligi. Po nekoj logici mjesto im je u repki, svakako prije Dujkovića, Hadžića, Sušića, Vranješa i ostalih...
Ne znam za ostale, ali sam protiv Coce imao prilike igrati ispred zgrade. Ta ce Coca, kroz noge mu probacivao :D :D
LSD

#1288 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by LSD »

kakvo preseravanje, utjerivanje u laž i traženje dlake u jajetu :facepalm:
phillie

#1289 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by phillie »

Misketa vise nema na terenu, kao sto nekad nece biti ni Dzeke, a nama valja igrati sa onim sto imamo, i za sta selektor misli da je najbolje... a ne, nemamo napadaca u rangu Dzeke, igramo bez napadaca.
Artest

#1290 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Artest »

A gdje si to procitao?
north

#1291 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by north »

Preseravanje sa komentarisanjem spiska....Mešu ocjenjivati na osnovu rezultata, tako smo ocjenjivali i prethodnog selektora, i sve ranije....Od njega se očekuje 6 bodova protiv mrtve Andore i Izraela kući i tu nema priče :oops: ..Sa Izraelom tek u šestom mjesecu, ima dovoljno vremena do tada da još bolje zna sa čime raspolaže, vratiće se i Kolašinac a valjda će i ostali neki popraviti formu, valjda :roll: , i nema nikakvog izgovora da se ne uzmu te dvije tekme nakon čega bi malo bliže bili cilju u odnosu na sada kada je to baš daleko..dakle 6 boba u naredne dvije tekme, pa neka zove koga god hoće, a nakon toga ko živ ko mrtav, ima vremena do jeseni :oops:
Korisničkoime

#1292 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Korisničkoime »

trcicu trceci wrote:
trcicu trceci wrote:Sinoc Mesa ponavlja na svako pitanje "Prvo cu da se dogovorim sa savezom pa onda", meni se sve cini da ce njemu savez sve da diktira pa i do igraca koji trebaju biti pozvani. Tek ce se pokazati kakav je bio Susic, jer dok ga nemas s kim porediti ne valja onda. Nadam se da grijesim, ali covjek osim emocija i ociglednog trenerskog znanja, ipak nema nesto sto se zove stav. Nadam se da grijesim.
prije 3 mjeseca sam ovo napisao...

samo da pokazem dosljednost, a i da podsjetim one koji su rekli da ce Mesa biti omiljen, a pisao sam i o tome da ce zavrsiti kao Pape, cak i gore
Jesi to je tacno i ja sam ti tada odgovorio da lazes kao sto cu ti i sada reci da lazes jer u interviju koji je dao a povodom kojeg je napisan ovaj post Mesa je samo jedno spomenuo dogovor sa Savezom a to je po pitanju njegovih pomocnika to sto si ti haman pa dva dana po potpisivanju ugovora zakljucio kako Mesa nema stav vise govori o tebi nego o bilo cemu drugom. Vec tada sam rekao sacekaj da covjek makar nesto uradi jer se vidilo da te svrbi da napadnes covjeka. Vidilo se dovoljno ko je Susic jbg rezultat diktira.
Sto se tice ostalog spisak ne valja. Neka je vala Mesa i 100 puta ali je spisak srednja zalost ni tamo ni vamo ima i dobrog i loseg jebat ga.
Udbas

#1293 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Udbas »

Zašto nema Salatića, Pandže i Mahmutovića?
Grean

#1294 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Grean »

Stilic je cirkus od igraca za danasnji vakat ali ako je trebalo udovoljiti novinarima zbog mira u kuci onda je poziv opravdan i ne krivim selektora zbog toga.

Ostalo ocekivano, trenutni kvalitet je takav kakav je, tj, za Bogu plakat u odnosu na ono sto smo do nedavno imali ali iz ove koze se ne moze.
Logovan

#1295 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Logovan »

Udbas wrote:Zašto nema Salatića, Pandže i Mahmutovića?
Prvi nije kvalitet i hvala Bogu što ga nije pozvao i nadam se da odluku neće promijeniti, drugi nacionalista, za trećeg ne znam i nije mi jasno. Trebao ga je pozvati. Momak je apsolutno zaslužio.
spree

#1296 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by spree »

steta vala sto nije pozvao mahmutovica. trenutno puno bolja opcija od ibisevica. i ne znam sto je vecina ovoliko protiv stilica. momak je u solidnoj formi. redovno igra, zabija, asistira. nemamo klasicnog amf-a. sto mu ne dati prostora na toj poziciji u prijateljskoj ili protiv nekog bunkera?
Paul F.

#1297 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Paul F. »

trcicu trceci wrote:Nadam se da grijesim, ali covjek osim emocija i ociglednog trenerskog znanja, ipak nema nesto sto se zove stav. Nadam se da grijesim.
Mislim da griješiš, kolega. Čovjek bez stava neće pljunuti sudiju. :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#1298 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Tomahawk11 »

Artest wrote:
A gdje si to procitao?
Neces vjerovati, ali ovdje, na pdf-u Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije.
Dr. Kuca

#1299 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by Dr. Kuca »

Gargamel ide linijom manjeg otpora, pokusava udovoljiti siroj narodnoj masi a to se nikad dobro ne zavrsi.
ultima_palabra

#1300 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije

Post by ultima_palabra »

Krenuli su i nadimci :bih:
Locked