Ne poredim na način na koji ti misliš. Utakmica BiH - Srbija je isto bila visokog rizika, velike šanse za tuče između navijača i sve ovo ostalo što si ti meni nabrojao u prošlom postu. Ima ovakvih utakmica po svijetu mali milion, pa normalni ljudi idu na utakmice.uglavnomja wrote: ne mozes porediti nas i njih
Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1276 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
- Sinapsa
#1277 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
"Ubij, zakolji da.........ne postoji!!!"bambina78 wrote:Fakat ovo nije normalno, nijedna jedina osuda najgoreg moguceg huliganskog ponasanja, nijedna .....Pa u kakavom paralelnom svemiru zive nase istocne komsije, tuga i zalost golema
Sto bi u nekoj zapadnoj zemlji bio skandal decenije, oni niti primjecuju...
Meni bi, da sam trener ili igrac, ovo bilo sasvim dovoljno da napustim teren ili prekinem sa igrom....
A FIFA, UEFA neka razmislja hoce li imati hrabrosti da me sankcionise (i bude izlozena lavini optuzbi) ili ne, i da li je ovakvo nacisticko skandiranje dio fudbala ili ne i kako ce se ophoditi prema njemu.
Ako crnac odbija igrati radi rasistickih ispada (sto 100 % podrzavam), zbog cega Bosanac, Hrvat, Albanac itd. mora trpiti pozivanje na klanje (KLANJE ko oni ultrabolesni IDIL-ovci) i nestanak...nevjerovatna je akceptanca ovakvog ponasanja
Zar to nije puno tezi prekrsaj od rasizma?
-
gumifufna
#1278 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Bila bi cista glupost da se utakmica nastavila ,sto bi znacilo da jednostavno moze uci navijac na teren razvali kojeg igraca i nikom nista hajmo dalje.Da je delegat htjeo nastaviti utakmicu poslao bi sudije na teren i izasli bi i igraci Srbije a ako Albanci ne izdju onda bi Srbija dobila 3-0.
Srbija ce najebati i to dobro nek boga mole da ne budu diskvalifikovani a od Albanaca samo kazne mogu dobiti ona dva igraca sto su se gurali radi zastave.
Srbija ce najebati i to dobro nek boga mole da ne budu diskvalifikovani a od Albanaca samo kazne mogu dobiti ona dva igraca sto su se gurali radi zastave.
-
YVOD
#1279 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
[/quote]

3 boda za Albaniju[/quote]

3 boda za Albaniju[/quote]
- My name is Pi
#1280 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Sam sebi skaces u stomak. Prvo kazes manjina je skandirala "UBIIJ, ZAKOLJI DA SIPTAR NE POSTOJI" pa sad u ovom postu kazes da manjina ne moze doci do izrazaja a to znaci da su ustvari u Srbiji ovi "pjevaci" vecina!Logovan wrote:Manjina ni ne može doći do izražaja pored raznih majmuna, kretena, bolesnika, itd. Uvijek oni pobjeđuju manjinu, a i kako neće kad djecu odgajaju na pogrešan način. Ovako će biti i narednih 5, 10, 15, itd, godina.Partijaner wrote: Ja govorim za stadion sta je se dogadjalo na njemu i sta je se uzvikivalo, ima normalne raje ja ne kazem da nema, ali kako to da ta "manjina" uvijek dodje izrazaja ?
Ja jos nigdje nisam procitao osudu neku na njihovo gadjanje bakljama igraca, uzvikivanja manje vise toga je bilo i protiv nas na marakani.
Ovakve se stvari uvijek kod njih cesto ponavljaju i onda je normalno nekad tesko sagledati stvari i reci samo manjina, to je malo sira prica, ali eto.
Nisam ni ja pročitao osudu, ali vjerovatno da ima nekih koji su bili na stadionu pa su se zacrvenili od onih jučerašnjih događaja.
- uglavnomja
#1281 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Logovan wrote:Ne poredim na način na koji ti misliš. Utakmica BiH - Srbija je isto bila visokog rizika, velike šanse za tuče između navijača i sve ovo ostalo što si ti meni nabrojao u prošlom postu. Ima ovakvih utakmica po svijetu mali milion, pa normalni ljudi idu na utakmice.uglavnomja wrote: ne mozes porediti nas i njih
ne mozes porediti delije i grobare sa manijacima i hordama! nije isti mentalitet ni u kom pogledu. ne postoji ta uzasna agresivnost, nasi idu na utaklmice zbog utakmica, a te njihove navijacke frakcije nemaju pojma ko igra, ali idu da se tuku. da ubiju.
i nas animozitet, realan, prema srbima, nije ni 10% ludacke mrznje koja je u glavama ovih navijaca srbije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1282 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Evo na Foxu lik upravlja kuadrokopterom. Slucajnost 
- Logovan
#1283 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ne znam gdje sam ovo boldirano napisao, ili si me pogrešno shvatio ili sam se pogrešno izrazio.My name is Pi wrote: Sam sebi skaces u stomak. Prvo kazes manjina je skandirala "UBIIJ, ZAKOLJI DA SIPTAR NE POSTOJI" pa sad u ovom postu kazes da manjina ne moze doci do izrazaja a to znaci da su ustvari u Srbiji ovi "pjevaci" vecina!
Skandirala je većina i to je očigledno.
Ali je to bila utakmica visokog rizika. Moguća je bila velika tuča sa Srbima, a normalnih i djece na stotine, hiljade.uglavnomja wrote: ne mozes porediti delije i grobare sa manijacima i hordama! nije isti mentalitet ni u kom pogledu. ne postoji ta uzasna agresivnost, nasi idu na utaklmice zbog utakmica, a te njihove navijacke frakcije nemaju pojma ko igra, ali idu da se tuku. da ubiju.
i nas animozitet, realan, prema srbima, nije ni 10% ludacke mrznje koja je u glavama ovih navijaca srbije.
Nisu ni naši baš mirni, fini, itd. Ima i kod nas budala svakakvih, a znam jer idem na utakmice, tako da... Nemoj mi samo reći da naše gledam kao i njihove, jer to ne radim.
Ne stavljaj više sve Srbe u isti koš, nisu svi za tuču, niti za skandiranje ubij, zakolji, itd, znam da nije tako.
- emigrazione
#1284 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ako budu kaznjeni i ako zijane 3:0, Albanci serbez mogu da organizuju identicnu frtutmu sa kojekakvim zastavama i dronovima i to jos unaprijed da najave...srbende moraju samo da se pojave na terenu 
- uglavnomja
#1285 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
sta susjedi pisu:
Srbi žele 3:0: 'Bila je to teroristička akcija Albanaca!'
Nogometni savez Srbije (FSS) najoštrije je osudio scene nasilja na prekinutoj utakmici s Albanijom poručivši kako se radi o 'terorističkoj akciji protiv interesa države Srbije'.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/sr ... 56589.html
UEFA otvorila istragu: Albanci već slave, Srbiju čeka drastična kazna!?
Nakon što je susret između Srbije i Albanije prekinut u 42. minuti zbog incidenata na terenu i tribinama, iz UEFA-e su poručili kako je otvorena istraga, a odluka o sankcijama će biti donešena u četvrtak 23. listopada.
srpski nogometaši su izašli na teren čekajući nastavak i albanske igrače, no odlučeno je da nastavka neće biti.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ue ... 56540.html
: "Ta zastava je izazvala prekid. Mi smo samo željeli igrati nogomet, u jednom trenutku sam vidio da ju mogu dohvatiti i to sam i učinio, a kao što se vidi na snimcima, nisam imao nikakvu namjeru da ju zgazim ili bilo što slično. Zastava se čak ni u jednom trenutku nije našla u mojim rukama nego sam držao konopac koji ju je spajao s dronom. Htio sam sve to odnijeti četvrtom sucu", ispričao je Mitrović za MozzartSport.com dodavši:
"Za vrijeme dok je utakmica trajala nije bilo nikakvih problema niti teških riječi. Kad su počeli neredi nitko od albanskih igrača mi nije ništa prigovorio, popričali smo, sve je bilo korektno."
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/og ... 56617.html
Evo što se nalazi na zastavi koja je uzrokovala kaos!
između likova Qemalija i Boletinija smjestila se karta 'Velika Albanije' koja obuhvaća teritorij današnje Albanije, Kosovo, Metohiju, dio Crne Gore s Podgoricom, zapadni dio Grčke, velik dio Makedonije te dio južne Srbije.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/evo-st ... 56590.html
Ispod svega stajao je natpis 'autohtoni'.
Srbi žele 3:0: 'Bila je to teroristička akcija Albanaca!'
Nogometni savez Srbije (FSS) najoštrije je osudio scene nasilja na prekinutoj utakmici s Albanijom poručivši kako se radi o 'terorističkoj akciji protiv interesa države Srbije'.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/sr ... 56589.html
UEFA otvorila istragu: Albanci već slave, Srbiju čeka drastična kazna!?
Nakon što je susret između Srbije i Albanije prekinut u 42. minuti zbog incidenata na terenu i tribinama, iz UEFA-e su poručili kako je otvorena istraga, a odluka o sankcijama će biti donešena u četvrtak 23. listopada.
srpski nogometaši su izašli na teren čekajući nastavak i albanske igrače, no odlučeno je da nastavka neće biti.
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/ue ... 56540.html
: "Ta zastava je izazvala prekid. Mi smo samo željeli igrati nogomet, u jednom trenutku sam vidio da ju mogu dohvatiti i to sam i učinio, a kao što se vidi na snimcima, nisam imao nikakvu namjeru da ju zgazim ili bilo što slično. Zastava se čak ni u jednom trenutku nije našla u mojim rukama nego sam držao konopac koji ju je spajao s dronom. Htio sam sve to odnijeti četvrtom sucu", ispričao je Mitrović za MozzartSport.com dodavši:
"Za vrijeme dok je utakmica trajala nije bilo nikakvih problema niti teških riječi. Kad su počeli neredi nitko od albanskih igrača mi nije ništa prigovorio, popričali smo, sve je bilo korektno."
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/og ... 56617.html
Evo što se nalazi na zastavi koja je uzrokovala kaos!
između likova Qemalija i Boletinija smjestila se karta 'Velika Albanije' koja obuhvaća teritorij današnje Albanije, Kosovo, Metohiju, dio Crne Gore s Podgoricom, zapadni dio Grčke, velik dio Makedonije te dio južne Srbije.
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/evo-st ... 56590.html
Ispod svega stajao je natpis 'autohtoni'.
- SmokingMan
#1286 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Vatikanski špijuni,i urota protiv Srbije i srbstva,da ih je sram...alanx wrote:Garant 3 boda za Albaniju se vidi na slijedecoj slici:
- bambina78
#1287 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Nista lose sa srpske strane su juce nije desilo na stadionu JNA. Nije bilo poziva na ubijanje citavih naroda, nije bilo ulaska navijaca u teren, nije bilo udaranja gostujucih igraca od strane navijaca i redara, nije na terenu bilo likova kojima je zabranjen prilazak UEFA pripredbama...nista nije lose bilo.
Kada pored danasnje tehnologije, snimaka, slika, youtube filmova, svjedoka... su u stanju lagati ovako....stvarno se moramo zapitati da li se oni svi tamo kolektivno drogiraju i u kakvoj paralelnoj stvarnosti oni zive
Kada pored danasnje tehnologije, snimaka, slika, youtube filmova, svjedoka... su u stanju lagati ovako....stvarno se moramo zapitati da li se oni svi tamo kolektivno drogiraju i u kakvoj paralelnoj stvarnosti oni zive
-
Ljuba Moljac
#1288 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
U hrvatskoj je citav stadion skandirao Za Dom, tako da ovo dodje isto... fasisticki povici su jedno, dodju ko normala na ovim nenormalnim prostorima...
I Albanija i Srbija ce biti kaznjene. Mada su Albanci svjesno isli da izazovu nerede, Srbi su imali losu organizaciju.
I Albanija i Srbija ce biti kaznjene. Mada su Albanci svjesno isli da izazovu nerede, Srbi su imali losu organizaciju.
- bambina78
#1289 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Jos jedan srpski patent. Ako su uhvaceni u nedjelu, odmah idu opravdanja : pa i drugi su takvi, a mozda i gori....ne pricamo ovdje o drugima niti o Ivici i Marici, pricamo o sinocnjim dogadjajima na JNA stadionu.Ljuba Moljac wrote:U hrvatskoj je citav stadion skandirao Za Dom, tako da ovo dodje isto... fasisticki povici su jedno, dodju ko normala na ovim nenormalnim prostorima...
Da Albanci su svjesno od pocetka pozivali na ubijanje 2 naroda, albanski navijaci i redari su udarali srpske igrace, albanski huligani su bacali predmete u teren, da, fakat, Albanci su svjesno isli da izazovu nerede....u vasem paralelnom svemiruLjuba Moljac wrote: I Albanija i Srbija ce biti kaznjene. Mada su Albanci svjesno isli da izazovu nerede, Srbi su imali losu organizaciju.
- uglavnomja
#1290 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
jedna stvar je fakat, ni jedan srpski igrac nije ucinio nista lose. dapace, pomagali su albancima da izadju. bar tako kaze pomocni trener albanije
- bambina78
#1291 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Istina, pokazali su da su veliki ljudi, posebno Ivanovic i Kolarov. Zbog njih ce mi i najvise biti zao ako Srbiju iskljuce iz takmicenja.uglavnomja wrote:jedna stvar je fakat, ni jedan srpski igrac nije ucinio nista lose. dapace, pomagali su albancima da izadju. bar tako kaze pomocni trener albanije
Zbog sinocnjeg ponasanja Kolarova, od sada navijam za City i kad Dzeko bude na klupi
-
Ljuba Moljac
#1292 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
jesi li ti jednako bolestan kao i ovi sa tribina sto to pozivaju? ja ti pricam o tome da su ti povici na ovim prostorima postali standard. a uefa ce ih kazniti kao sto su kaznili hrvatsku...bambina78 wrote:Jos jedan srpski patent. Ako su uhvaceni u nedjelu, odmah idu opravdanja : pa i drugi su takvi, a mozda i gori....ne pricamo ovdje o drugima niti o Ivici i Marici, pricamo o sinocnjim dogadjajima na JNA stadionu.Ljuba Moljac wrote:U hrvatskoj je citav stadion skandirao Za Dom, tako da ovo dodje isto... fasisticki povici su jedno, dodju ko normala na ovim nenormalnim prostorima...
Da Albanci su svjesno od pocetka pozivali na ubijanje 2 naroda, albanski navijaci i redari su udarali srpske igrace, albanski huligani su bacali predmete u teren, da, fakat, Albanci su svjesno isli da izazovu nerede....u vasem paralelnom svemiruLjuba Moljac wrote: I Albanija i Srbija ce biti kaznjene. Mada su Albanci svjesno isli da izazovu nerede, Srbi su imali losu organizaciju.
albanci su likovali na sranje koje su zapoceli sto vidis po doveku, njih je bolio kurac za fudbal...
sto se mene tice mogu da izbace i jedne i druge iz fudbala zauvijek, a ti se mani etiketiranja mene jer samo pokazujes povrsnost i ogranicenost.
-
Itakoto
#1293 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Objavite rat Albaniji i Kosovu jer nista drugo niste ni radili kroz citavu istoriju osim ratovanja. Nema tog komsije koji nije ratovao protiv vas. Boze, do koga li je onda?
-
YVOD
#1294 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
jesi siguran da nemaItakoto wrote:Objavite rat Albaniji i Kosovu jer nista drugo niste ni radili kroz citavu istoriju osim ratovanja. Nema tog komsije koji nije ratovao protiv vas. Boze, do koga li je onda?
-
Itakoto
#1295 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Makedoniju i Crnu Goru ne racunam jer je to sve sveta srpska zemlja 
-
YVOD
#1296 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
kako za koga,ima tu josItakoto wrote:Makedoniju i Crnu Goru ne racunam jer je to sve sveta srpska zemlja
- jeza u ledja
#1297 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ovdje su dvije odvojene stvari.
1) Tuca izmedju igraca: nekoliko crvenih Albancima, nesto manje crvenih Srbima, pokoji zuti. Nekoliko utakmica neigranja i to.
2) Upad huligana na teren i napad na igrace Albanije, te napad redara na igrace Albanije - suspenzija domacih utakmica i registracija 0-3 za goste.
Za sam dron i zastavu, ne znam ko moze odgovarati. Ali ona sama ne moze biti povod za kazne Albancima osim neke novcane ili utakmice bez igranja sa publikom.
1) Tuca izmedju igraca: nekoliko crvenih Albancima, nesto manje crvenih Srbima, pokoji zuti. Nekoliko utakmica neigranja i to.
2) Upad huligana na teren i napad na igrace Albanije, te napad redara na igrace Albanije - suspenzija domacih utakmica i registracija 0-3 za goste.
Za sam dron i zastavu, ne znam ko moze odgovarati. Ali ona sama ne moze biti povod za kazne Albancima osim neke novcane ili utakmice bez igranja sa publikom.
-
Crvena Tifoza
#1298 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Nema ko se nije od zvaničnika Srbije danas oglasio. Skontali koliko im je ušla voda u uši pa bi da se speru. Ovo im je treći incident u zadnje dvije godine, ono u Italiji, pa onda rasistički ispadi protiv Engleske i sad ovo. Sjajno. A ništa nije urađeno u međuvremenu da se stvari normalizuju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- It_is_a_Leclerc
#1299 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Albanci su u pravu.
Kako god je Ivan Bogdanov i ostatak povampirenih srpsko-fašističkih kleronacista utrčao na teren sa stolicama, tako je mogao utrčati i sa noževima, pištoljima ili plastičnim eksplozivom. Igrači prijateljske Albanije su prepoznali neposobnost srbijanskih organizatora da sudionicima susreta garantuju minimum bezbjednosti života i zdravlja, i potpuno opravdano otkačili moljkanja FSS da se vrate.
Očekujem i vjerujem da je u interesu pravde da se Srbiju udalji sa ovih kvalifikacija, a da im se u narednom ždrijebu odredi da - ili igraju na potpuno nezavisnom terenu, ili omogući politički dirigovan ždrijeb u kome bi bili izvučeni na kraju, u grupu za koju UEFA odluči da je sa bebzjedosnosnog aspekta najmanja opasnost. Jer, hajd ti znaj na koga će se Bogdanov i ostatak klijentele sa beogradskog asvalta sutra naklatiti.
Kako god je Ivan Bogdanov i ostatak povampirenih srpsko-fašističkih kleronacista utrčao na teren sa stolicama, tako je mogao utrčati i sa noževima, pištoljima ili plastičnim eksplozivom. Igrači prijateljske Albanije su prepoznali neposobnost srbijanskih organizatora da sudionicima susreta garantuju minimum bezbjednosti života i zdravlja, i potpuno opravdano otkačili moljkanja FSS da se vrate.
Očekujem i vjerujem da je u interesu pravde da se Srbiju udalji sa ovih kvalifikacija, a da im se u narednom ždrijebu odredi da - ili igraju na potpuno nezavisnom terenu, ili omogući politički dirigovan ždrijeb u kome bi bili izvučeni na kraju, u grupu za koju UEFA odluči da je sa bebzjedosnosnog aspekta najmanja opasnost. Jer, hajd ti znaj na koga će se Bogdanov i ostatak klijentele sa beogradskog asvalta sutra naklatiti.
- bambina78
#1300 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ako kazne Albaniju zbog drona i zastave, ko moze sprijeciti Albance da u Tirani na drona ne stave zastavu Velike Srbije?