Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
maliq53
#1276 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne smatram da sam joj ruzan niti glup vec jednostavno da je skontala da je sad u tom nekom golden age kada moze probati ganjati neke visoke standarde sto se tice momaka pa ako prodje prodje... Mid twenties smo oboje i ako nije shvatila da nisam za igrica vec za ozbiljnu komunikaciju onda sam i ja kriv jer nisam prepoznao to na vrijeme. Al' helem nejse naucila me lekciju ako nista, jer ponekad sebi pojedine osobe predstavljamo u datim situacijama onakvim kakvim mi zelimo da je vidimo a ne kakva i zaista jeste...
- -storm-
#1277 Re: Facebook za upoznavanje ...
Dobro kazes...ne treba idealizirati i da se trebalo dogoditi, dogodilo bi se..maliq53 wrote:Ne smatram da sam joj ruzan niti glup vec jednostavno da je skontala da je sad u tom nekom golden age kada moze probati ganjati neke visoke standarde sto se tice momaka pa ako prodje prodje... Mid twenties smo oboje i ako nije shvatila da nisam za igrica vec za ozbiljnu komunikaciju onda sam i ja kriv jer nisam prepoznao to na vrijeme. Al' helem nejse naucila me lekciju ako nista, jer ponekad sebi pojedine osobe predstavljamo u datim situacijama onakvim kakvim mi zelimo da je vidimo a ne kakva i zaista jeste...
Ona neka ganja standarde, ali ti ides dalje i sa svojima, znaci nista vamo tamo napola...
Sve su to tekme u nogama
- Xavier1
#1278 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemoj da se nerviras. Te koje visoko lete nisko padaju. Za koju godinu ce se ona tebi javljati, a ti nju ignorisati. Upamti sta sam ti rekao.maliq53 wrote:Ne smatram da sam joj ruzan niti glup vec jednostavno da je skontala da je sad u tom nekom golden age kada moze probati ganjati neke visoke standarde sto se tice momaka pa ako prodje prodje... Mid twenties smo oboje i ako nije shvatila da nisam za igrica vec za ozbiljnu komunikaciju onda sam i ja kriv jer nisam prepoznao to na vrijeme. Al' helem nejse naucila me lekciju ako nista, jer ponekad sebi pojedine osobe predstavljamo u datim situacijama onakvim kakvim mi zelimo da je vidimo a ne kakva i zaista jeste...
- Ramzess Veliki
#1279 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tako je.maliq53 wrote:Ne smatram da sam joj ruzan niti glup vec jednostavno da je skontala da je sad u tom nekom golden age kada moze probati ganjati neke visoke standarde sto se tice momaka pa ako prodje prodje... Mid twenties smo oboje i ako nije shvatila da nisam za igrica vec za ozbiljnu komunikaciju onda sam i ja kriv jer nisam prepoznao to na vrijeme. Al' helem nejse naucila me lekciju ako nista, jer ponekad sebi pojedine osobe predstavljamo u datim situacijama onakvim kakvim mi zelimo da je vidimo a ne kakva i zaista jeste...
U tim godinama one znaju da su privlacne svakome, a posebno starijim frajerima koji ce ti je skinuti dok trepnes. Zato i ti budi nekome stariji frajer - ganjaj mladje djevojke. Pusti svoju generaciju starim vukovima ... budi alfa tamo gdje mozes i gdje ce te gledati kao iskusnog frajera.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1280 Re: Facebook za upoznavanje ...
Moglo je i gore, mogla ti je predložiti da budete prijatelji.
- Ramzess Veliki
#1281 Re: Facebook za upoznavanje ...
Tomahawk11 wrote:Moglo je i gore, mogla ti je predložiti da budete prijatelji.
Joj koji uzas ...
- merlin246
#1282 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ramzess Veliki wrote:Tako je.maliq53 wrote:Ne smatram da sam joj ruzan niti glup vec jednostavno da je skontala da je sad u tom nekom golden age kada moze probati ganjati neke visoke standarde sto se tice momaka pa ako prodje prodje... Mid twenties smo oboje i ako nije shvatila da nisam za igrica vec za ozbiljnu komunikaciju onda sam i ja kriv jer nisam prepoznao to na vrijeme. Al' helem nejse naucila me lekciju ako nista, jer ponekad sebi pojedine osobe predstavljamo u datim situacijama onakvim kakvim mi zelimo da je vidimo a ne kakva i zaista jeste...![]()
U tim godinama one znaju da su privlacne svakome, a posebno starijim frajerima koji ce ti je skinuti dok trepnes. Zato i ti budi nekome stariji frajer - ganjaj mladje djevojke. Pusti svoju generaciju starim vukovima ... budi alfa tamo gdje mozes i gdje ce te gledati kao iskusnog frajera.
Nece njega netko gledati kao iskusnog ili alfa frajera zato sto on ima 25 ili 40 godina. Imas ljudi u 50-im pa nemaju blage veze o zivotu. Sad on radi ove jedne na koju je naletio ne bi trebao vise gledati cure od 25 godina nego one od 17, 18 jer su one naivne, blesave sta lii
- cendlerbing
#1283 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jes merlin, reci im 
- merlin246
#1284 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja ovdje da udjem za 10 godina opet ista bi tema bila i ista prica.. A pa dokle visecendlerbing wrote:Jes merlin, reci im
Cuj ko s djecom lijeze popisan se budii
-
zipoo
#1285 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma nije ni to lose, ne treba crnciti. A neke su rijeci nekima tesko za izgovoriti.maliq53 wrote:Obzirom da sam vidio da je ova jedna s kojom sam izlazio, a rekla da je emotivna od bivseg i ne zeli jos vezu , uspjela da izadje sa momkom nedugo poslije mene; mene sada zanima i odma da kazem znam da nisu sve ovakve ali zasto ovo rade djevojke znaci svjesno hinjski me je lagala vjerovatno jer je laksi nacin reci da je emotivna od prosle veze nego da mi kaze fino da joj se nisam svidio fizicki ili bilo kako i da zavrsimo... Ne znam za vas ali meni djeluje djetinjasto/debilnoto neko izokola smisljanje razloga kako odbiti nekog.. Ja sam takav tip koji ce uvijek cijeniti i postovati osobe koje mi odma kazu da joj nisam klikno i tu prestaju dileme, a ne ovako neko hinjsko laganje i sad ja kao trebam skontati da je to bilo ustvari obijanje a ne da zaista misli to sto govori... Razocaras se jer mislis da je ta osoba s kojom si podijelio par sedmica zivota barem stekla tolika postovanja, da te uvazava barem toliko da bude iskrena prema tebi do kraja... Odgovor sam sebi mozda i sam nametnuo...
- -storm-
#1286 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nisam ja izmislio izreku ali je točna...merlin246 wrote:Ja ovdje da udjem za 10 godina opet ista bi tema bila i ista prica.. A pa dokle visecendlerbing wrote:Jes merlin, reci im![]()
Cuj ko s djecom lijeze popisan se budii
A jednako je tocno, da cesto godine nemaju puno veze s tim...
Imas jako zrelih u dvadesetima i potpuno nezrelih u pedesetima...
Uzmimo "djeca" figurativno
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1287 Re: Facebook za upoznavanje ...
Mozda te i nije slagala. Meni jedna reče da sam previše fin. Fakat kontao da me isfurala, kad za sedmicu-dvije, upratih da je za noć bila sa dvojicommaliq53 wrote:Ne smatram da sam joj ruzan niti glup vec jednostavno da je skontala da je sad u tom nekom golden age kada moze probati ganjati neke visoke standarde sto se tice momaka pa ako prodje prodje... Mid twenties smo oboje i ako nije shvatila da nisam za igrica vec za ozbiljnu komunikaciju onda sam i ja kriv jer nisam prepoznao to na vrijeme. Al' helem nejse naucila me lekciju ako nista, jer ponekad sebi pojedine osobe predstavljamo u datim situacijama onakvim kakvim mi zelimo da je vidimo a ne kakva i zaista jeste...
- MarlboroGold
#1288 Re: Facebook za upoznavanje ...
Šteta... puno su joj bila trojica.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#1289 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ne kontam tvoj komentar? Ako mislis shuknuti meni, nema potrebe. Samo sam naveo svoje zapazanje. 
- klixoris
#1290 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ovo boldano je kljucno. Trebala ti je biti crvena lampica, upozoravajuca, k'o ona od ulja u autuun1ted wrote:
Mozda te i nije slagala. Meni jedna reče da sam previše fin. Fakat kontao da me isfurala, kad za sedmicu-dvije, upratih da je za noć bila sa dvojicom
- un1ted
#1291 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja sam kontao da je to "fin nacin" da me odjebe, jer imamo zajednicke prijatelje. Kako god, koliko god se fina predstavljala, djevojka jednostavno zeli da "prozivi" dok moze. Poslije ce se smiriti i zaviti (sto i sada radi poneakd
) i nafatati nekoga ko ce pasti na to.
Btw, bio sam fin, jer sam kontao da je i ona fina

Btw, bio sam fin, jer sam kontao da je i ona fina
- MarlboroGold
#1292 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nije tebi, već onako zajebancija na njen račun. A to previše si fin... ja sam se naslušao tih gluposti.un1ted wrote:Ne kontam tvoj komentar? Ako mislis shuknuti meni, nema potrebe. Samo sam naveo svoje zapazanje.
- klixoris
#1293 Re: Facebook za upoznavanje ...
Cim si fin, znaci da ne's *ebatun1ted wrote:Ja sam kontao da je to "fin nacin" da me odjebe, jer imamo zajednicke prijatelje. Kako god, koliko god se fina predstavljala, djevojka jednostavno zeli da "prozivi" dok moze. Poslije ce se smiriti i zaviti (sto i sada radi poneakd) i nafatati nekoga ko ce pasti na to.
Btw, bio sam fin, jer sam kontao da je i ona fina![]()
Kako forumski, iskusni macori
Sta ces, naivni smo kad smo mladi (posebno u ranim dvadesetim), al' nauci covjek vremenom.
Nije bezveze ona izreka: "da mi je ova pamet, a one godine"
- Ramzess Veliki
#1294 Re: Facebook za upoznavanje ...
Gdje si ti mala ???merlin246 wrote: Nece njega netko gledati kao iskusnog ili alfa frajera zato sto on ima 25 ili 40 godina. Imas ljudi u 50-im pa nemaju blage veze o zivotu. Sad on radi ove jedne na koju je naletio ne bi trebao vise gledati cure od 25 godina nego one od 17, 18 jer su one naivne, blesave sta liiVise stvarno s tim godinama i takvom pricom pretjerujete jer godine nisu nikakvo mjerilo nicega nego sve zavisi od osobe do osobe.
Ne idi tako daleko, ne savjetujem ga da bude pedofil ...
2-3 godinice su taman razlika. On ima malo vise samopouzdanja, ona voli malo starijeg frajera, sve taman.
Razlika of 17-18 I 25 godina je nebo I zemlja ... shvatit ces kad dodje vrijeme.
-
moonca
#1295 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nije pravilo.Ramzess Veliki wrote:Tako je.maliq53 wrote:Ne smatram da sam joj ruzan niti glup vec jednostavno da je skontala da je sad u tom nekom golden age kada moze probati ganjati neke visoke standarde sto se tice momaka pa ako prodje prodje... Mid twenties smo oboje i ako nije shvatila da nisam za igrica vec za ozbiljnu komunikaciju onda sam i ja kriv jer nisam prepoznao to na vrijeme. Al' helem nejse naucila me lekciju ako nista, jer ponekad sebi pojedine osobe predstavljamo u datim situacijama onakvim kakvim mi zelimo da je vidimo a ne kakva i zaista jeste...![]()
To je do karaktera. Godine ne igraju znacajnu ulogu. Djevojka je ocito u 'panicnom shopingu', smatra da joj vrijeme izmice i nema obzira .
maliq53 je mlad, i ocito pokazuje druge vrijednosti.Ne vidim iz napisanog, da on tezi tome da bude nekoj 'glavni frajer'. Zeli 'zdrave' odnose.
- irac300
#1296 Re: Facebook za upoznavanje ...
'ebo li ih ono ''fin'' i ko ga izmisli.klixoris wrote:Cim si fin, znaci da ne's *ebatun1ted wrote:Ja sam kontao da je to "fin nacin" da me odjebe, jer imamo zajednicke prijatelje. Kako god, koliko god se fina predstavljala, djevojka jednostavno zeli da "prozivi" dok moze. Poslije ce se smiriti i zaviti (sto i sada radi poneakd) i nafatati nekoga ko ce pasti na to.
Btw, bio sam fin, jer sam kontao da je i ona fina![]()
i ides medju friendzone satelite - da orbitiras oko nje, dizes joj ego, zabavljas.
Kako forumski, iskusni macorikazu - rjesenje je okrenut se i produzit dalje, nek je neko drugi zabavlja
![]()
Sta ces, naivni smo kad smo mladi (posebno u ranim dvadesetim), al' nauci covjek vremenom.
Nije bezveze ona izreka: "da mi je ova pamet, a one godine"
- triconja
#1297 Re: Facebook za upoznavanje ...
Trebo si joj zapjevat moja dobra vilo na uho pa da ti fino kae mars seljacino a ne da si finirac300 wrote: 'ebo li ih ono ''fin'' i ko ga izmisli.Ja sam za sebe čuo priču od jedne prijateljice, kada sam joj nabacio da mi sredi drugaricu, kako je ona rekla da sam previše fin i stidljiv za nju, a ja se samo jednom vidio s njom lice u lice i to veće društvo bilo. Šta je očekivala, da održim govor?
- irac300
#1298 Re: Facebook za upoznavanje ...
Treb'o sam je da ne kažem šta.triconja wrote:Trebo si joj zapjevat moja dobra vilo na uho pa da ti fino kae mars seljacino a ne da si finirac300 wrote: 'ebo li ih ono ''fin'' i ko ga izmisli.Ja sam za sebe čuo priču od jedne prijateljice, kada sam joj nabacio da mi sredi drugaricu, kako je ona rekla da sam previše fin i stidljiv za nju, a ja se samo jednom vidio s njom lice u lice i to veće društvo bilo. Šta je očekivala, da održim govor?
- Xavier1
#1299 Re: Facebook za upoznavanje ...
Fin znaci da se ne vlazi na tebe. Prosto je.
-
zipoo
#1300 Re: Facebook za upoznavanje ...
Pa mozda ne cura tebe spasila belaja