Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inace, kakve su sanse da predstavnik demokrata ponovo uzme izbore?
Cruz je budala zestoka ali mislim da ce imati dobar broj glasova.
Sin Kubanskog imigranta, zena bankar, ne smije se potcijeniti.
Demokrate do sada nemaju nikoga, osim Hillary koja je vec potrosena.
Demokrate ipak imaju sansu ako odaberu pravog kandidata jer ce izbor Republikanaca biti katastrofalan, ne znas koji je gori I veca budala.
Bice interesantno.
tony rooke je odbio da plati 130 funti tv pretplatu vadeci se na to da nece da sponzorise terorizam. Kao dokaz za to je bbc objava pada world trade centra 7 20 minuta prije nego se to stvarno desilo
drastic wrote:tony rooke je odbio da plati 130 funti tv pretplatu vadeci se na to da nece da sponzorise terorizam. Kao dokaz za to je bbc objava pada world trade centra 7 20 minuta prije nego se to stvarno desilo
Ima mnogo teorija zavjera, ali mislim ipak da se radi u slucaju da su BBC-a zeljeli imati ekskluzivu ma koliko to zalosno bilo.
To je tako, a njima ta ekskluziva povecava gledanost i donosi zaradu.
U to vrijeme, kada je HD kvalitet slike za javnu upotrebu tek bio na samom zacetku, ovi su mogli raditi sto Vam Bog hoce, jer na losem kvalitetu slike vi zapravo ne vidite mnogo, pa Vam se sve pretvori u realost. TO je nesto tipa, da jos do danas nitko nije uslikao CISTU VISOKO REZULUCIJSKU sliku NLO-a.
Danas vec sa visokom rezulicimaja, morate ipak biti veliki majstor zanata da napravite FAKE. Ali posto su trzista previse zasicena, a digitala, tj IT sektor jos nije u punom smislu rijeci, dosta ti majsora zanata postoje upravu u digitali.
TAko nemojte apsolutno vjerovati niti u sta kada se to pojavi na TV-u, jer Vas lazu direktno u oci.
Zar par godina ce to raditi hologramima pa ce TV propagadna pasti na drugu stranu.
drastic wrote:tony rooke je odbio da plati 130 funti tv pretplatu vadeci se na to da nece da sponzorise terorizam. Kao dokaz za to je bbc objava pada world trade centra 7 20 minuta prije nego se to stvarno desilo
Ima mnogo teorija zavjera, ali mislim ipak da se radi u slucaju da su BBC-a zeljeli imati ekskluzivu ma koliko to zalosno bilo.
To je tako, a njima ta ekskluziva povecava gledanost i donosi zaradu.
U to vrijeme, kada je HD kvalitet slike za javnu upotrebu tek bio na samom zacetku, ovi su mogli raditi sto Vam Bog hoce, jer na losem kvalitetu slike vi zapravo ne vidite mnogo, pa Vam se sve pretvori u realost. TO je nesto tipa, da jos do danas nitko nije uslikao CISTU VISOKO REZULUCIJSKU sliku NLO-a.
Danas vec sa visokom rezulicimaja, morate ipak biti veliki majstor zanata da napravite FAKE. Ali posto su trzista previse zasicena, a digitala, tj IT sektor jos nije u punom smislu rijeci, dosta ti majsora zanata postoje upravu u digitali.
TAko nemojte apsolutno vjerovati niti u sta kada se to pojavi na TV-u, jer Vas lazu direktno u oci.
Zar par godina ce to raditi hologramima pa ce TV propagadna pasti na drugu stranu.
kakve bolan rezolucije, objavili su pad tornja broj 7 20 minuta prije nego se desilo. i jos nijedan avion nije udario u njega
Ako nisi svatio bit posta, ne znam sta koji vrag pravis pametan? Ja sam ti iznio cinjenice, pa ti sada vidi kako hoces.
Nje bitno sto je toranj pao prije odredenog vremena, bitno da je taj isti toranj propagandno koristen od starne BBC-a upravo zbog publiciteta. Sad zamislis, gledas CNN a i druge TV kanale a jave ti na BCC-u upravu zgrada pada, to ti je skoro cijeli svijet da okrece kanal na BBC. PA skontaj malo racunicu!
Dakle, sta ti zelim sa ovim prikazati; u prevodu sve sto gledas na TV-u, sve ove dogadaje, netko dobro koristi i manipulise njima u svoju vlastitu korist.
O rezolucijama sam kratko naceo temu, ali ocigledno da ne poznajes istu koliko i ja, pa necemo ulaziti u dalju problematiku sa tim vec ovako generalno.
- Prema američkim izvorima, ruski hakeri, navodno, "odradili" Bijelu kuću:
Report: Russians Hacked White House. In a segment with reporter Evan Perez, CNN said the hackers were able to access President Barack Obama's schedule and call information.
Challenger__ wrote:Da nisu nezadovoljni samo Afroamerikanci pokazuje ova anketa (povjerenje u Kongres):
Ne vjerujem da na planeti postoji ovako niska stopa povjerenja u zakonodavnu vlast. USA su, definitivno, evoluirale u smeće od države.
Naravno, ti ovaj grafikon ne umijes procitati ni protumaciti.
Mora biti da su na celu tvoje ljestvice s najvecim povjerenjem u zakonodavnu vlast svjetiljke slobodarskog svijeta Sjeverna Koreja i Kina, slutim, a u stopu ih prate slobodarske Venecuela i Rusija.
Challenger__ wrote:Da nisu nezadovoljni samo Afroamerikanci pokazuje ova anketa (povjerenje u Kongres):
Ne vjerujem da na planeti postoji ovako niska stopa povjerenja u zakonodavnu vlast. USA su, definitivno, evoluirale u smeće od države.
Naravno, ti ovaj grafikon ne umijes procitati ni protumaciti.
Mora biti da su na celu tvoje ljestvice s najvecim povjerenjem u zakonodavnu vlast svjetiljke slobodarskog svijeta Sjeverna Koreja i Kina, slutim, a u stopu ih prate slobodarske Venecuela i Rusija.
Avetinho, šta ćeš ti kad padne Amerika i kapitalizam? Ne osjećaš li kako se događaji ubrzavaju?
Kada svi gradovi u USA podrze proteste u Baltomoru i digne se vecina i bjelaca i crnaca i kaze NE fasizmu policije onda ce od ove Amerike biti nesto,u suprotnom ovde se ne pise dobro
DoZeN wrote:Kada svi gradovi u USA podrze proteste u Baltomoru i digne se vecina i bjelaca i crnaca i kaze NE fasizmu policije onda ce od ove Amerike biti nesto,u suprotnom ovde se ne pise dobro
Ne sekiraj se, sistem je taj koji ce to srediti, nista se nece desiti na zalost turbo rusa
a u medjuvremenu cisto poredjenja radi:
DoZeN wrote:Kada svi gradovi u USA podrze proteste u Baltomoru i digne se vecina i bjelaca i crnaca i kaze NE fasizmu policije onda ce od ove Amerike biti nesto,u suprotnom ovde se ne pise dobro
DoZeN, ne pratis pazljivo sta se desava u Baltimoru, pa ti se omakne svasta.
Nemoj citati i gledati RT i sumadijske blogove, nego izvjestaje sa lica mjesta, mozda onda shvatis.
DoZeN, ne pratis pazljivo sta se desava u Baltimoru, pa ti se omakne svasta.
Nemoj citati i gledati RT i sumadijske blogove, nego izvjestaje sa lica mjesta, mozda onda shvatis.
Kakav fasizam policije u Americi? Jaro pa u Baltimoru crnkinja gradonacelnik, komesar policije crnac pola Baltimor PD crno a sad ispade da se frajer bacao po marici i sam sebe sjebo.
Nivo izrazavanja jednog zvanicnika... ajde sto sramoti sebe nego I jos zemlju koju predstavlja..
Ne sramoti, nego ima dostojanstvo da odgovori Americi.
U pravu je100% i ima muda za razliku od BH političara uključujući i Dodika koji se nešto kofrcio a onda pao na koljena ispred MMF -a.
Kakvo je dostojanstvo vrijeđati nekoga na temelju izgleda i predrasuda o plavušama? Nekad se to zvalo primitivizam i neodgoj, ali eto, nova vremena, novi običaji...
JohnnyS wrote:Kakvo je dostojanstvo vrijeđati nekoga na temelju izgleda i predrasuda o plavušama? Nekad se to zvalo primitivizam i neodgoj, ali eto, nova vremena, novi običaji...
...koliko vidim ti se ne slažeš samo sa načinom njegovog ophođenja...doduse ne slažem se ni ja...ali me zanima da li se slažeš sa suštinom tretirane poruke?...mani se forme, gledaj suštinu...