Ma on od početka ne zna gdje bi ni šta bi. Pokazuješ mu prstom u nešto, i on okreće glavu jer on to nije prvi primijetio. Ukažeš mu na očitu stvar, on pizdi jer on misli drugačije i uobraženi sociopata ismijava nalaze doktora nauka.joint union wrote:Cudi me da Sem nije ovo objavio na sva zvonaRamzess Veliki wrote:Radio sam sa Nađijom u istom timu i podržavam je u potpunosti, ali vam garantujem da smo našli blokove u tunelima, koji suprotno od šeširdžijine priče nemaju nikakvu vezu sa uslovno rečeno piramidama. Tuneli su nešto što se treba zasebno ispitivati, a istina je da smo našli blokove sa drevnim potpuno nepoznatim znakovima, koji nemaju veze sa runskim pismom. To smo tako otkopali, a bilo je pod nanosom ko zna koliko dugo.
Meni nije bilo teško za neka pitanja otići na fakultet pa upitati mjerodavne stručnjake za njihovo mišljenje.
Moje mišljenje je bilo i ostalo da imamo tu nešto vrlo važno i staro, ali da je pristup od početka pogrešan a šeširko je neko koga je davno trebalo nabiti nogom u dupe i hipika otjerati, neka piše svoje kolumne o energetskim čakrama i neka harekrišna negdje drugo. Ovo je posao za tehničku struku. Do sada je napravio ogromnu štetu na nalazištima, a možda je to nekome i cilj.