Farma 5
Moderator: anex
- dječak sa šibicama
#1276 Re: Farma 5
Edin i Jelena glume Stanfila ili?
Ono sto sam ja gledao, meni se taj Vajs cini kao jako nesigurna osoba, sujetan i pomalo iskompleksiran.
Mada ja nikada nisam cuo za njega, ocito mu je tesko palo sto je imao samo "15 minuta slave". Mozda da se i on kao Shaban, prebaci u narodnjake, nema kruha od densera.
Ono sto sam ja gledao, meni se taj Vajs cini kao jako nesigurna osoba, sujetan i pomalo iskompleksiran.
Mada ja nikada nisam cuo za njega, ocito mu je tesko palo sto je imao samo "15 minuta slave". Mozda da se i on kao Shaban, prebaci u narodnjake, nema kruha od densera.
-
Ambrozija
#1277 Re: Farma 5
Najsmijesnije mi je ono izvjestaceno radovanje kada budu izglasani od strane publike.Havatar wrote:Ivan , Japa-Tuta , Jelena i Edin idu u arenu. Ivan od ukucana, Japa-Tuta od publike a Jelena i Edin kaznjeni nominacijom
- Havatar
#1278 Re: Farma 5
Ambrozija wrote:Najsmijesnije mi je ono izvjestaceno radovanje kada budu izglasani od strane publike.Havatar wrote:Ivan , Japa-Tuta , Jelena i Edin idu u arenu. Ivan od ukucana, Japa-Tuta od publike a Jelena i Edin kaznjeni nominacijom
To je ono nije mi krivo sto odlazim a ovamo se pojede
-
HARIS96
#1279 Re: Farma 5
Nisi ti dobar...Holms wrote:gledaj ovog firauna Ognjena što priča viceve o Ibri i Mujici
četalj ostaje četalj, bez obzira na pakovanje
-
StupskaBitanga
#1280 Re: Farma 5
i ovo čudo je bilo na farmi?
http://www.youtube.com/watch?v=dwXF3Vnptdw
- Havatar
#1281 Re: Farma 5
Dobio je nogu bas zbog takvog ponasanjaStupskaBitanga wrote:i ovo čudo je bilo na farmi?
- dječak sa šibicama
#1282 Re: Farma 5
To je jos i losa gluma, ali ono cmizdrenje kad se citaju pisma, to je vec vrhunski.Ambrozija wrote:Najsmijesnije mi je ono izvjestaceno radovanje kada budu izglasani od strane publike.
Ok, neki su sigurno emotivni pa ih pogodi, ali da bas svi placu, ajde.... ali toliko su dobri glumci, da sami sebe natjeraju da placu.
Ili tek nabace crne cvikere i ozbiljan izraz lica, da mi pomislimo kako oni tamo iza crnih stakala, placu.
- SlobodniStrelac
#1283 Re: Farma 5
Zaista je tako,ali su totalno loši i jako providni "glumci"
Sent from my GT-P3110 using Tapatalk HD
Sent from my GT-P3110 using Tapatalk HD
- Kal El
#1284 Re: Farma 5
Mene ona Simonida nervira kad god je vidim,onaj njen pokret kada priča, pa onu facu slaže,kao da je najpametnija...i kad se dere pa udara od stol pa ona faca nakon toga..kao da sve glumi...
A ono što sam vidio kad ponekad pogledam farmu...Vajs je najveći debil,misli da je "cool"...oblači se kao da je u 90-tim...vazda hoće da nešto "objasni" a meni samo izgleda kao pokušaj da bude primijećen..jer kako ja vidim slabo ga ko handri...
Antipaticni :Ivan,Sara,Vajs,Jelena J i G,Edin,Zlorica, Japa,Ekrem,Kaca,Boris,Suzana,Romana(nakon što je pjevala Bosno moja, lijepa,gizdava i ne toliko
)
Eto, sigurno sam zaboravio neke,jer stvarno slabo gledam,a i dosadni su..najgora farma ikada
Ah da,zaboravio sam onog Marka
A ono što sam vidio kad ponekad pogledam farmu...Vajs je najveći debil,misli da je "cool"...oblači se kao da je u 90-tim...vazda hoće da nešto "objasni" a meni samo izgleda kao pokušaj da bude primijećen..jer kako ja vidim slabo ga ko handri...
Antipaticni :Ivan,Sara,Vajs,Jelena J i G,Edin,Zlorica, Japa,Ekrem,Kaca,Boris,Suzana,Romana(nakon što je pjevala Bosno moja, lijepa,gizdava i ne toliko
Eto, sigurno sam zaboravio neke,jer stvarno slabo gledam,a i dosadni su..najgora farma ikada
- P308
#1285 Re: Farma 5
Ubjedljivo je najsmijesnija bila Jelena Jovanovic. Pocela se sva jadna savijati i jecati od placa....dramu napravila cura i 10 sekundi kasnije ko da se nikad nista nije desilodječak sa šibicama wrote:To je jos i losa gluma, ali ono cmizdrenje kad se citaju pisma, to je vec vrhunski.Ambrozija wrote:Najsmijesnije mi je ono izvjestaceno radovanje kada budu izglasani od strane publike.
Ok, neki su sigurno emotivni pa ih pogodi, ali da bas svi placu, ajde.... ali toliko su dobri glumci, da sami sebe natjeraju da placu.
Ili tek nabace crne cvikere i ozbiljan izraz lica, da mi pomislimo kako oni tamo iza crnih stakala, placu.
- Havatar
#1286 Re: Farma 5
Ima li ko da ti se svidjaKal El wrote:Mene ona Simonida nervira kad god je vidim,onaj njen pokret kada priča, pa onu facu slaže,kao da je najpametnija...i kad se dere pa udara od stol pa ona faca nakon toga..kao da sve glumi...
Antipaticni :Ivan,Sara,Vajs,Jelena J i G,Edin,Zlorica, Japa,Ekrem,Kaca,Boris,Suzana,Romana(nakon što je pjevala Bosno moja, lijepa,gizdava i ne toliko)
- Havatar
#1288 Re: Farma 5
A Marijana , Zare , Seki , Sloba

- Kal El
#1289 Re: Farma 5
Ah Marijana je BOMBA
Sloba je fin
Zare i Sekija nisam bas pratio toliko..
- P308
#1290 Re: Farma 5
A stvarno kada razmislis ne postoji bas niko koga bi mogli izdvojiti kao favorita i kao normalnog. Ja bar nemam favorita po prvi put.
- Kal El
#1291 Re: Farma 5
Ma ovo je cirkus, ja kad ponekad pogledam zurku izgleda kao u ludnici,jedan vamo plese na svoj način,vrti se u krug,tamo Jelena G uz pjevača...izgledaju ko da su u nekoj psihičkoj ustanovi
-
Holms
#1292 Re: Farma 5
dobar sam ja itekako, samo si se ti pronašaoHARIS96 wrote:Nisi ti dobar...Holms wrote:gledaj ovog firauna Ognjena što priča viceve o Ibri i Mujici
dosta je više viceva o Sulji i Muji (Ibri i Mujici u ovom slučaju), kao vrhuncu gluposti
a što je tebi to simpatično, dovoljno govori o tebi
-
HARIS96
#1293 Re: Farma 5
Holms wrote:dobar sam ja itekako, samo si se ti pronašaoHARIS96 wrote:Nisi ti dobar...Holms wrote:gledaj ovog firauna Ognjena što priča viceve o Ibri i Mujici
dosta je više viceva o Sulji i Muji (Ibri i Mujici u ovom slučaju), kao vrhuncu gluposti
a što je tebi to simpatično, dovoljno govori o tebi
Suljo i Mujo,Ivica i Marica,Štef i Bara... to su samo obični vicevi
A Ognjen nije nikakav "četalj"
- Havatar
#1294 Re: Farma 5
Ispade Japa-Tuta . Za gazdu je postavio Crnogorca sto jos jednom dokazuje da im iz produkcije kazu koga da stave posto on sa njim nije jednom progovorio i vecinom se druzio sa Simonidom , Ekremom i Zloricom i sinoc je odmah nakon sto je ispao na facebooku pocelo da se pise da je on gazda i to od ljudi koji su i ranije iznosili insajderske informacije koje su uvijek bile tacne.
- P308
#1295 Re: Farma 5
Bgm i ja sam mislio da ce Simonidu staviti, bili su gotovo nerazdvojni a s Markom ne znam je li 3 rijeci razmijenioHavatar wrote:Ispade Japa-Tuta . Za gazdu je postavio Crnogorca sto jos jednom dokazuje da im iz produkcije kazu koga da stave posto on sa njim nije jednom progovorio i vecinom se druzio sa Simonidom , Ekremom i Zloricom i sinoc je odmah nakon sto je ispao na facebooku pocelo da se pise da je on gazda i to od ljudi koji su i ranije iznosili insajderske informacije koje su uvijek bile tacne.
-
StupskaBitanga
#1296 Re: Farma 5
Crnogorac valjda i pobjeđuje
- dječak sa šibicama
#1297 Re: Farma 5
Pa mozda je vrijeme, nakon Meme Bosanca, sad Crnogorac da pobijediStupskaBitanga wrote:Crnogorac valjda i pobjeđuje
Inace, sto se tice glume, neprevazidjena je miss Stanija, kad ono Filipa izbacise, tugovala je ravno 23 minute, a u 24 minuti vec je bila na stolici i plesala, pjevala, veselila se
- P308
#1298 Re: Farma 5
Pa mozda je to bio njen nacin borbe s tugomdječak sa šibicama wrote:Pa mozda je vrijeme, nakon Meme Bosanca, sad Crnogorac da pobijediStupskaBitanga wrote:Crnogorac valjda i pobjeđuje
Inace, sto se tice glume, neprevazidjena je miss Stanija, kad ono Filipa izbacise, tugovala je ravno 23 minute, a u 24 minuti vec je bila na stolici i plesala, pjevala, veselila se
-
RtrnOfSalisbury
#1299 Re: Farma 5
ako dosad nije sace, pobjedjuje zemsko. ili jelenka g, ili neko od onih sto se okupljaju iza zahoda.
- P308
#1300 Re: Farma 5
Katarina Zivkovic je bila pobjednica trece sezone.RtrnOfSalisbury wrote:ako dosad nije sace, pobjedjuje zemsko. ili jelenka g, ili neko od onih sto se okupljaju iza zahoda.